Malins blogg

Malin och Emma

Publicerad 2011-09-12 13:52:30 i 2011,



Måste ju bara berätta att jag och Emma gjorde världens godaste sallad igår. Det var kärlek vid första tuggan. Sen gick vi till Gnesta. För andra gången denna helg. Fan vad vi är grymma! Att vi hade romantiskt dejt under månljuset i lördags gjorde inte saken sämre heller. Wiho!

... Och nu är jag sjuk. Men det var det värt.

Huvudvärk, som vanligt.

Publicerad 2011-09-06 17:30:18 i 2011,

Idag har jag ont i huvudet... Igen. Börjar misstänka att den är här för att stanna. Kan nästan räkna dagarna då jag inte haft ont i huvudet, på fingrarna. Så jag har suttit framför datorn i stort sett hela dagen. Inte så värst smart kanske, men blir så uttråkad när jag bara ligger i sängen. Ida ringde och skällde på för att jag sitter här men äsch. Hihi.

I helgen var jag och Ida på kurs på Bommersvik. Det var lärorikt he he he. Lite väl mycket att ta in på en och samma gång dock. Blev lite svårt att lyssna efter flera timmar av föredragande. Men vi fick mycket gott att äta i alla fall. Nästan lite för mycket. På lördagskvällen när vi satt och umgicks så kom vi på hur vi skulle utveckla Mölnbo - Placera multihallen där istället för i Södertälje. Otroligt smart! De andra politikerna tyckte också det. Eller? haha.


Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela