Malins blogg

The Sims 3 .

Publicerad 2009-07-31 17:19:32 i 2009,

Påminn mig om att jag aldrig någonsin mer ska hålla på med crackade filer! Men nu har jag The sims 3... även fast jag tyckte det var skit tråkigt.

Det var igår...

Publicerad 2009-07-25 11:09:59 i Mitt liv i bilder,



Idag är vi tjejor sängliggande. En av oss spyr, en annan har blivit bakis för första gången och den sista beklagar sig över att behöva må skit återigen. Men har man haft kul så har man ;)

Jag ska försöka få den som spyr att umgås med mig idag. vi får se hur det går. haha. Min jädrans pojkvän åker ju på kryssning idag xD

Shoflöjt

Publicerad 2009-07-22 23:09:50 i 2009,

Igår träffade jag Martina ett tag. När jag senare kommit till blombacka så rastade jag och Coffe vid vägkanten och samtalade med Sw. Då dök två tjejer upp och var sociala med oss. Hon döpte sig själv till fyllekarro. En riktigt trevlig brud det där alltså. hihi. Sen dök två fulla finnar upp som knappt kunde svenska. Men av någon konstig anledning så förstod jag vad dom sa. När lärde jag mig finska lixsom? Jag vet inte vad det är för fel på mig xD

Idag har jag sett träd, träd och träd. Jävligt kul måste jag säga. Men runt sju någon gång fick jag se pizza också. Det var en ljuvligare syn måste jag säga. Efter det gick vi och hämta mina saker och efter det fick jag äntligen brumma hem till mölnbo ;) Man tröttnar ju lite smått på dessa träd man får stå ut med i timmar. haha.

Har precis kommit in från en liten promenad med Idus. Det var allt bra trevligt det. Tjejsnack har jag definitivt ingenting emot. Det blir ju inte så mycket sånt snack när jag bara umgås med en massa killar hela tiden. haha. Nästan så jag får abstinens.

Imorgon brummar vi till Nyköping skulle jag tro. Då blir det någon form av shopping. Fönstershopping för min del. Har lixsom inte riktigt råd att köpa kläder. hihi.

Men nu ska jag umgås med mamma och pappa. Puss hej leverpastej

Måndag

Publicerad 2009-07-20 13:51:42 i 2009,

Tråkigt att åka bil. Men vad gör man inte för att få äta på donken i norrköping. Hey, vänta! Är vi på väg hem? :o

Mörbylånga

Publicerad 2009-07-16 11:41:22 i 2009,

Jag och min brur sitter och väntar på resterande släkt. Dom är på marknad. Vi hade kollat igenom allt på en kvart så vi gick och satte oss här vid havet. Hihi. Jag vet inte riktigt när vi kommer hem. Men är iallafall hemma innan fredag. Då har jag planerat lite med mina bästa vänner. Det ska bli trevligt. Saknar er <3

Jag är uppe med tuppen.

Publicerad 2009-07-11 19:10:38 i 2009,

Imorse vaknade jag tjugo i sex. Kan ni tänka er? Nej, inte jag heller. Men jag kunde inte somna om så vid sex så dumpa jag Coffe, drog med mig täcket och gick och la mig i soffan och hyrde film. När filmen var slut så titta jag lite på Mtv och var allmänt off. Tillslut tröttna jag på att vara vaken själv så jag väckte dom andra två. Jag nästan hoppade på Coffe och sa att vi skulle ut på promenad. Jag tror inte att han uppskattade det med tanke på att klockan bara var halv tio. Men vem bryr sig? ;)

Vi har gjort mest ingenting idag. Vi gick på promenad och vi har hunnit vara hos mormor och morfar en stund också. Mycket trevligt. Jag älskar att vara med min släkt, helt klart! Men nu tänkte jag faktiskt hoppa in i duschen eller något. Vi höres och störes om två veckor eller nått:)

Författararbete

Publicerad 2009-07-09 20:13:02 i 2009,

Jag hitta ett författararbete i mitt rum. Så vitt jag minns så gjorde jag mitt om Mary Shelley. Men detta är gjort om Dante. Letar igenom texten och hittar tillslut personen som gjort detta arbete. Jag höjer på ögonbrynen och undrar lite smått hur Eriks papper hamnat här... hrm. Vi går inte ens i samma klass lixsom. Märkligt.

Jag ska slita ut Björn snart. klarar inte av att vara inne hela tiden. haha. Jag skiter i om det regnar på mig.

Coffelito

Publicerad 2009-07-08 23:15:40 i 2009,



Sista bilden från Tunisien.

Coffe har precis varit här. Jag tvinga honom att kolla på I taket lyser stjärnorna. När den tog slut så gick vi ut på promenad. En långpromenad. När vi gått runt halva jordklotet så ville männskan gå mer! Herregud. Så vi gick upp till min gård och prata med mina kusiner. Det var trevligt. Men sen frös jag som satan så då gick vi hem. Men först var jag självklart tvungen att se till att min kusin gick hem. Jag är allas morsa vettni. Så vi smög lite på henne. haha.

På söndag åker vi äntligen till Öland igen. Riktigt skönt.

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela