Malins blogg

Fika på stan med Marie

Publicerad 2009-01-31 11:46:39 i 2009,



Min dator är tom på bilder -.-, Min kanin är död och det är långt ifrån sommar.
StorMalin ska in till tälje och fika med Marie. Väldigt trevligt måste jag säga. hihi.

Tolv dagar kvar tills StorMalin fyller år. Hrm, undra vad jag får i present? Jag har absolut ingen aning. Ska bli spännande. haha. Jag tycker inte om överaskningar.

ojoj, nu har jag som vanligt bråttom .. ^^ <3

Möten hit och dit.

Publicerad 2009-01-30 13:26:10 i 2009,

Kom precis ner till monteringsrummet efter ett väldigt jobbigt möte. Trodde inte alls mötet skulle handla om det som det faktiskt handlade om. Tack för informationen Teknikcollege! Men jag slapp iallafall sitta öga mot öga med studierektorn!

Alexander la fram saker som faktiskt var bra och tog inte bara fram allt dåligt.  Ni anar inte hur förvånad och glad jag blev! Om det är något som kan få mig motiverad så är det när någon gör precis så som Alex gjorde. Nåja, nästa möte kommer vara den 20 februari klockan 09.15 (lika bra att skriva upp så jag inte glömmer!)

Min mobil är fett död också ... grr.
Men nu ska jag demontera med Faaadi :D   Puss och kram <3

"Du har ju genomskinlig tröja"

Publicerad 2009-01-29 14:05:50 i 2009,

Sw; "Du har ju genomskinlig tröja"
Malin får panik och måste genast kolla upp om det verkligen stämmer.

Jag och Sw sitter och lyssnar på Malinmusik. Sw trivs verkligen med att vara min vän, det kan jag lova! Och jag trivs bra med att vara hans vän. Ifall jag får ont i ryggen på grund av ryggsäcken så bär han den till mig. Han lyfter ner stolen åt mig från bordet, värmer mig om jag fryser och trampar i vattenpölar om jag säger till honom... hahah. Min lilla sw xD

Jag måste skriva en liten påminnelse till mig själv också;

Möte 11.45 imorgon, med studievägledaren. Får inte glömma bort det!!! xD Vilket jag säkerligen kommer göra.

Ikväll ska jag på fotbollsträning! Herrejesus. Idas far har tjatat i all evighet. hah. Men jag kommer utan tvekan vara helt död efteråt. Men det är ju snart bikinisäsong så lika bra att börja redan nu ;) haha.

Men kanske borde traska iväg nu och leta efter min Sko ;-) fan va roligt man kan på teknik college

dags och hälsa varma hälsningar till världens bästa och smartaste person Johan Sperber Wallström A.K.A SW

Ron Pope

Publicerad 2009-01-28 11:45:33 i ,



Ida har fått mig att bli helt galet kär i den här låten .

Emma och Malin ute på äventyr

Publicerad 2009-01-28 11:20:26 i Mitt liv i bilder,



Ungefär så här såg det ut när vi var ute och tog kort för några helger sen. Jag skulle kunna sammanfatta det med; Emma och Malin ute på hal is.

I övrigt så vägrade jag gå upp imorse.  Så jag har sprungit runt här hemma hela morgonen. Eller okej, Jag har bara varit vaken i en timme. Men iallafall. Höll på att snubbla på mina egna byxor nyss. Höll på ramla rakt in i hyllan men jag lyckades rädda mig själv.

Igår hade jag så jäkla tråkigt. Så jag sprang upp och sola. Det var allt bra skönt det. Men ehh, jag var livrädd för att jag skulle se ut som en tomat efter. haha.  När jag kom hem igen så duschade jag lite snabbt och sen gick jag och la mig. Jag somnade nog innan tio igår. Dessvärre vaknade jag sjuttielva gånger efter det.

<3

Riktlinjer

Publicerad 2009-01-27 17:47:08 i 2009,

Japp, Idag har Emma och Ida haft tråkigt i skolan för dom har suttit och skrivit ner riktlinjer för vårat sprarande. Dom vill  skära ner på mina två beroenden, tycker jag köper det för ofta. hrm. Får väl försöka då ^^ Vi får inte göra några onödiga köp. Kommer blir svårt det här.

på lunchrasten idag så gick jag på stan en stund. Tänkte köpa kläder men sen kom jag och tänka på Ida och Emma. Så då blev jag lite rädd och gick tillbaka till skolan innan jag hann köpa något. Satte mig i Cafeterian och drack cola och lyssnade på musik. Efter ett tag vågade jag mig tillbaka till mina klasskompisar och gick ner med Micke till Cnc-rummet.
Gjorde klart allt jag kunde och hade bara Cncmaskinen kvar. Dessvärre var båda två upptagna så jag och Micke kollade på en massa Youtube klipp. Efter ett tag fick vi gå hem. Och Idrotten idag var frivillig. Kan inte bli bättre va? ;)

Så kvart i två mötte jag Ida och Emma och åkte hem.... eller, var på väg hem iallafall. Vi hamnade i Gnesta. Ja vi hamnade inte där av samma anledning som Ivo. Han hade somnat på tåget xD Vi åkte dit av egen vilja, Ida och Emma skulle köpa godis. Halv tre åkte vi hem igen och jag traska hem och direkt efter var jag ute på en joggingrunda runt sjön.

(Psst sw, hur många sms fick du imorse egentligen? ;P)

Nu ska jag gå och göra lite nytta. Duka bordet -.- haha. Men ni får ha det så bra <3

Kan man få lite sommarvärme kanske?

Publicerad 2009-01-26 14:42:53 i 2009,



Jag blir så förbannat trött på det här vädret. Man kan ju knappt gå ut utan att man blir blött om fötterna och liknande.
26 Januari idag och det är väldigt långt kvar tills vi kan byta ut vinterjackan mot något tunnare. Jag väntar...

I övrigt så sitter Sw och kollar igenom mina bilder. Han hittar flera bilder som är tagna på hans ehh, byxor... Micke kommer förbi ibland och kollar och klagar lite smått på allting. Mycket underhållande måste jag säga.

När vi slutat så ska jag kanske träffa Martina en liten stund. Vi ska väl som vanligt, traska omkring och göra mest ingenting. Det är ett väldigt bra tidsfördriv. Känner inte för att åka hem idag. Struntar i om jag missar One tree hill. Har ändå hela säsongen på datorn. hah.

Nej, men nu ska jag ta reda på all fakta jag hittar om slipmaskiner. Låter toppen kul va?

by the way, Sw har precis fått alla i min klass att tro att jag är lesbisk. vilket såklart inte är sant -.- fyy fan. Men bara så ni vet, Sw är bög :)

Söndag igen...

Publicerad 2009-01-25 17:28:16 i 2009,

Jag är alltid helt galet deprimerad på söndagar! Ligger bara och stirrar upp i taket och liknande. Jag kan inte rå för det. Jag tror inte att det har med skolan eller så att göra. Jag tror snarare att jag är inställd på att må dåligt på söndagar. Visst det tynger ju att behöva gå upp tidigt imorgon. Nej, men nu måste jag städa och packa... orkar inte. Låt mig slippa söndagar.

Nej till teknikcollege

Publicerad 2009-01-22 22:51:13 i 2009,

  •  Att vi lever i en demokrati märks inte här på teknikcollege. Här är det enbart strygruppen som styr(!) och ställer. 
  • Läraren får framföra sina egna åsikter men när vi elever vill det så tystas vi ner.
  • Röriga lektioner är något som vi haft varje dag sen dag1
  • Studietempot är alldeles för högt så knappt hälften hänger med.

Det här är några punkter som jag satt och skrev ner i skolan tidigare idag. Men just när jag skulle publicera så kom min hatade lärare och skulle prata med mig. Tjafs hit och dit och det slutade med att jag kokade över och sprang in på toaletten och grät som en dåre. Det sägs att tjejer inte vet hur dom ska ta ut sin ilska och därför gråter man. Helt vettigt låter det tycker jag. När jag gick in i klassrummet igen så skyllde jag på förkylning för alla satt och skrattade åt mig. hah. Efter det så blev jag jätteglad så som jag så ofta blir efter att jag varit riktigt arg. Ibland behöver man helt enkelt gråta för att lugna ner sig. Jag kan ju tala om att min lärare inte sa ett ord till mig efter att jag kommit tillbaka med rödgråtna ögon. Det kändes bra att bli lämnad ifred. Jag vill ju inte hålla på och tjafsa så fort vi är i samma rum. Men jag kan helt enkelt inte acceptera att han står framför mig och talar om hur fruktansvärt dålig jag är. (Jag som för bara några månader sen var så stolt över mig själv för att jag lärt mig att behärska min ilska.. hrm...)

Så när jag kom in på lektionen med Babak så haffade han mig direkt för ett möte. Det var väl först då som jag insåg att om jag fortsätter så här så kommer jag få tråkiga konsekvenser. Men det som verkligen gnager är det att jag ALLTID försöker vara trevlig mot min dumma lärare! Men trots det så slutar det ändå så här! Men jag får väl helt enkelt ta emot all skit, vill helst slippa ännu ett möte med studierektor, skolsköterskan, studievägledaren och Alexander. Jag är livrädd för studierektorn! Hon är riktigt läskig!

Vid tre kom Ida och Emma till skolan! Herregud, dom gjorde verkligen min dag! Så skönt att ha dom där! Just nu känns skolan som jag vet inte vad. Jag vill hursomhelst inte alls vara där egentligen! Det är nästan ingen som vill vara kvar på Teknikcollege. Det är alldeles för dåligt strukturerat! Gud vad skönt det skulle vara att varna alla gymnasiesökande att inte börja på skolan! Det skulle vara så skönt! Men jag tror ju självklart att skolan kommer förbättras med tiden. Den är ju ändå så pass nystartad. Och att det inte blev någon praktik beror ju enbart på lågkonjukturen.

När vi ändå pratar om lågkonjukturen.. Kanske borde göra mitt projektarbete om just det. Det ska jag ta upp med Johan min kära vän imorgon!

Nu ska jag och min kära pappa äta toast och glo tv. Ni får ha det så jättebra ikväll och imorgon. Själv ska jag uthärda en hel eftermiddag med min jävla lärare.

Sovgott <3

Debut på gymmet

Publicerad 2009-01-21 21:05:33 i 2009,

Ja kära vänner.
Idag har jag stigit in på ett gym för första gången i mitt liv. Första halvtimmen gick mest ut på att känna mig obekväm med alla läskiga maskiner och alla svettiga människor överallt. Men det gick över efter en stund. Ida fick vara instruktör.
I början var det ganska mycket folk där men efter en timme typ så var det bara jag och Ida kvar där. Så vi passa på att lyfta hantlar och dansa lite till "it's raining men". Träning ska vara roligt! Cykeln och gåmaskinen döda mig nästan! Fyyy fan. Dom är härmed mina värsta fiender. Mina värsta fiender som jag säkerligen måste möta varje gång jag stiger in på ett gym.

Imorse så dog hemtelefonen här hemma och vi har bara EN telefon! Så när mamma skulle ringa och väcka mig så gick inte ringsignalen igång. Och min mobil dog strax därefter (måste sluta lyssna på radion hela nätterna!). Tror ni inte att mitt alarm på klockradion var ställt på fel tid också? Jooodå, klockan tjugo över åtta ringde den och då mina kära vänner, då, fick jag panik! Vilket resulterade i total förlamning i kroppen så när det var tjugo minuter kvar tills tåget gick så fick jag bråttom.

Imorgon är det hockey. Då ska hela patrasket gå. Det ska bli väldigt trevligt och det vore ju inte helt fel med en seger också! Med tanke på ehrrrm, sex raka förluster om jag inte minns fel.

Nej men jag borde verkligen duscha. Känner mig lagom äcklig som inte gjort det ännu. haha. Ni får ha det så jättebra <3

Tantgympa, vilket skämt!

Publicerad 2009-01-19 21:17:57 i 2009,

Tantgympan avklarad. lätt som en plätt. ehhh... till sanningen.

Jag kommer förmodligen inte ens komma upp ur sängen imorgon. Jag kommer ha en hujedamejs träningsvärk. Jag tog i för kung och fosterland och ja, blev helt slut! Jag ska aldrig någonsin mer skratta åt mina kära vänner. Och ni kan lita på att jag infinner mig i Mölnbo gymnastikhall nästa måndag också! Det var skitkul.

Nu ska jag hoppa in i duschen och bli ren. Puss <3

Tystnad, tack!

Publicerad 2009-01-19 17:40:37 i 2009,

Idag var det inte ens värt att gå upp ur sängen. Hade lika gärna kunnat ligga kvar där och mysa. Men jag gjorde ett tappert försök och åkte till skolan iallafall. Det resulterade i att jag blev utslängd! Fråga mig inte varför jag blev det... Jag tror att min lärare inte tycker om mig.

Efter ett tag så gick jag ner på stan och umgicks med mina kära vänner. Pucko1 och Pucko2. Det var allt trevligt det och tiden bara sprang förbi. Rätt som det var så var det bara en kvart kvar tills tåget gick. Så jag och Pucko1 begav oss till tåget. När vi väl satt där och hade det trevligt så kom en tjej med rosa skitiga byxor, en grön bakåtvänd trasig keps, hade mer skägg än Pucko2 och en väldigt trasig barndom fram till oss. Hon började babbla på om hela hennes livshistoria och rabbla upp en massa namn som stod henne nära eller som mordhota henne. Hon prata non-stop. Vi hann inte säga ett ord. När vi kom till Södertälje hamn så skicka Pucko1 ett sms till mig och fråga om vi skulle gå längre bort i tåget. Tack gode gud. Jag är inte tillräckligt social för att sitta och prata med en total främling på tåget hem. Där går gränsen. Jag är inte det minsta intresserad av era jävla liv. Låt mig va! haha.

I Januari planerar man...

Publicerad 2009-01-18 20:34:19 i 2009,

Nu när det är Januari så märker man hur mycket man längtar till våren och sommaren. Då börjar all planering. Iallafall i mitt crew. Jag, Ida och Emma har precis haft vår dagliga promenad och idag planerades det för fullt! Det var allt från kryssning vecka 7 till utlandsresa i början av sommaren. Dessvärre är det nu, i Januari som jag måste börja spara. Så med omedelbar verkan så kommer alla pengar gå raka vägen in på mitt sparkonto. Hur tråkigt det än låter så är det värt i slutändan.

Imorgon ska jag gå på tantgympa. Hela hösten gick ut på att jag skratta åt mina stackars vänner som gick på tantgympa. Men nu har jag kommit in på andra tankar. Lika bra att gå dit och testa innan jag skrattar lixsom. Vem vet, Det kanske är skitkul! haha.

Duschen ropar på mig! Måste kila vidare. hihi. Puss<3

Torsdag

Publicerad 2009-01-15 13:37:26 i 2009,

Hellu. Sitter på Ellära nu. Hänger inte med för fem öre xD så jag sitter mest och är imponerad över sws ipod. Men jag har egentligen inget att skriva idag. Puss och kram <3

Tro det eller ej...

Publicerad 2009-01-14 09:24:18 i 2009,

Men nu är jag faktiskt i skolan.  Efter många om och men så är jag tillslut här.  Jag känner mig så duktig. Dock har jag lite ont i huvudet. Men det beror nog på en hel del inbillning. Jag är ganska bra på att känna mig sjuk om jag vill vara det. hah.

Det första Sw visade mig imorse när vi möttes på centralen var schemat. Oh my God! Vi börjar åtta varje dag och slutar tidigast tre! Det är hårt att veta att man sumpade chansen på en skola som har mer sovmorgnar än lektionstid. haha. Men man får göra så gott det går.

För en stund sen kom Alexander in och hade vääääldigt dåliga nyheter. Hrm, dåliga och dåliga kan jag väl inte direkt hålla med om.. Vi ska i vilket fall som helst INTE ha praktik! Jag är helt galet glad! Nu måste dom väl ändå sänka studietempot?

Annars ser dagen ljus ut. Kommer hem i precis lagom tid till One tree hill (Trodde nästan att jag skulle missa det först!) Efter det ska jag ut på min dagliga promenad och sen ska jag slappa mig igenom resterande tid av kvällen. Dagen ser ju likadan ut som alltid! haha. Men ikväll ska vi boka biobiljetter till på fredag. Vi kunde ju som sagt inte gå på bio ifredags! Så vi ska vara lite smarta och boka i förväg. 

Oj oj, nu kom Gro och skällde lite på mig :)
puss<3

Måndag ett litet tag till

Publicerad 2009-01-12 23:51:51 i 2009,

Nu ligger jag nerbäddad i sängen igen. Har varit ute på en skön promenad med Ida och Martina idag. Det gjorde susen. Tror jag. Det kan ju hända att det är all alvedon som tillslut rädda mig. Annars har jag legat och begravt mig själv i täcken mest hela dagen. Imorgon hoppas jag att jag är fri från denna smärtsamma huvudvärk (som dessvärre börjar komma tillbaka). Jag ska försöka sova nu. Godnatt <3

Måndag

Publicerad 2009-01-12 14:19:33 i 2009,

Fortfarande ont i huvudet. Ajajaj. Imorse kunde jag knappt öppna ögonen.

Hihi, inatt skrev jag från min mobil. super 3G hastighet där alltså! -.- Pappa kommer få det så kul sen när räkningen kommer. haha. Nej men nu måste jag äta något. Om det går ...

Puss

Måndag

Publicerad 2009-01-12 02:35:43 i 2009,

Fy fan vad ont i huvudet jag har! Är det fullmåne tro? Jag har proppat i mig alvedon men det tycks inte fungera. Satte en Lapp på dörren så att mamma inte ska väcka mig. Hoppas innerligt att hon ser den xD nej, nu tror jag bestämt att jag ska sätta på radion igen och åtminstone försöka koppla av lite. Godnatt. Puss

Söndag

Publicerad 2009-01-11 18:07:02 i 2009,

Imorse ringde klockan var femte minut i en och en halvtimme. Jag vägrade vakna. Så klockan två rangla jag upp ur sängen men kort därpå så låg jag där igen. Jag får helt enkelt vända tillbaka dygnet imorgon. Nu står det städning och packning på schemat. Imorgon är det back to school som gäller. Fan ><

Fredagskvällen

Publicerad 2009-01-09 23:28:30 i Mitt liv i bilder,

När vi tillslut kom till sergel så fanns det bara ett fåtal platser kvar på varenda film. Så vi for raka vägen till Heron City och bowla. Vi ska inte ens tala om hur seg Sw var innan han tillslut fanns på plats i Stockholmen. haha.




Fredag

Publicerad 2009-01-09 11:05:46 i 2009,

Notera tiden. Jag är vaken! YES! Jag klara det. haha. Jag vakna för nästan en och halvtimme sen. Inatt kommer jag definitivt kunna sova. Gud så skönt.

Ville egentligen bara passa på att göra lite reklam för två bloggar.
Malins blogg och Mattias blogg

Fredag

Publicerad 2009-01-09 00:27:46 i 2009,

Just nu i skrivande stund sitter jag och lyssnar på musik som jag lyssnade på när jag var 14-. Ja, alltså inte den perioden när jag enbart lyssnade på Nightwish. Nejnej, utan sån där tråkig svenskhiphop! Varför gör jag det? Det kan jag nog inte ens själv svara på... Låtar påminner så mycket om min fjortisperiod. (kom nu inte och påstå att jag fortfarande är fjortis för då blir jag gramse! haha) Då hade jag det inte lätt kan jag tala om. Jag var en splittrad fjortis. Väldigt splittrad. Men vem har inte varit med om en sån period i sitt liv?

Imorgon blir det heldag i Stockholm med båda mina bästa vänner, Sw och Ida. Kan inte bli så mycket trevligare än så. Vi ska åka lite senare än vad vi tänkt från början. Vi vill inte utsätta Sw för Ida-och-Malin-Shopping. Det vore ju tråkigt om han fick men för livet. Det är ju bara att kolla på Od, Han banga att följa med. Stackars honom, Ida måste verkligen ha slitit ut honom. hihi.

Nej, men nu ska jag nog gå och lägga mig. Puss <3

Torsdag

Publicerad 2009-01-08 14:48:17 i 2009,

Godmorgon.
Vaknade lite tidigare än jag brukar idag. haha. Ett steg i rätt riktning.

Idag har jag inget speciellt att göra. Eller rättare sagt. Jag har inget att göra tills Ida känt efter om hon är sjuk eller inte. haha. Om hon inte känner sig sjuk så står det skridskor på schemat. Hon har ju inte invigt sina nya skridskor ännu och dom var det längesen hon köpte.

Annars är det väl bara One tree hill och en dusch som står på schemat. Det känns som om jag inte duschat på flera veckor. Men eh. Det var nog tre dagar sen iallafall. Gissa varför jag inte visar mig ute. haha. Ska försöka slingra mig från att måla mitt rum också idag. Men det ska nog inte bli så svårt.

Imorgon är det meningen att vi ska upp till huvudstaden och glo på bio. Men eftersom Ida blev lite sjuk igår så är det inte helt säkert. Men vi får hoppas att hon tillfrisknar fortast möjligt. haha. Egentligen går vi bara på bio för att ha en bra anledning för att äta på donken. haha. Vad gör man inte för donken lixsom? ;)

Nej men nu har jag hållt på med det här inlägget i 45 minuter nästan. Puss<3

Torsdag

Publicerad 2009-01-08 03:45:38 i 2009,



Har kollat klart på hela säsongen av färjan nu. Helt värdelös serie men oj så mycket knäppa och roliga människor! haha
Borde sova men jag kan fan inte. Men imorgon så måste jag fan gå upp tidigt. Skolan börjar ju lixsom snart igen. Då kan jag ju inte direkt vakna tre varje dag. hah.

Onsdag

Publicerad 2009-01-07 23:00:42 i 2009,

Martina ville att jag skulle skriva blogg. så here we go!
Dom senaste dagarna har jag sovit typ nästan hela tiden! Om jag varit vaken så har jag bara legat och stirrat på tv eller dataskrämen. Känner mig skit seg. Pappa försökte få upp mig vid tio idag men icke. fyra och en halvtimme senare så gick jag motvilligt upp. Då fick jag lite panik och försökte komma på något att göra. Det slutade med att jag råkade klicka in mig på kanal5s hemsida. Oj, man får visst kolla på färjan gratis. Hrm. Så det har min dag varit fylld av. En helt värdelös serie.

Men jag och Ida (som också är lika seg atm.) bestämde oss för att gå ut och gå. Så det gjorde vi. Dessvärre kom vi inte så långt. Det var galet kallt ;) Och Ida kände sig inte så speciellt frisk heller. Jäkla skit. Vi som planerat värsta grejerna här. BLI FRISK MÄNNSKA! hihi.

Nej, men nu ska jag nog fortsätta kolla färjan och efter det ska jag nog titta film. Jag kan ju som sagt inte sova på nätterna. Puss och kram <3

Tisdag

Publicerad 2009-01-06 23:29:35 i 2009,

Vart tusan är min pappa? Jag slängde ut honom för flera timmar sen och han har fortfarande inte kommit hem.. Hrm. Men han dyker väl upp inom en snar framtid.

Jag har tillbringat min kväll med Idus och Emmut. Mycket skitsnack, chips och Cola.  Mycket trevligt det. Vi prata om min födelsedag också. Den vill firas ute på östersjön kan jag tala om. Vi får se hur det blir med det. Går allt vägen så åker vi den 11;de februari men om allt går åt skogen så ser min födelsedag ut som alla tidigare år. hrm. Låter ju inte så värst trevligt. haha.

Imorgon ska jag ut och gå eller vad som än krävs för att vända tillbaka dygnet. Börjar bli riktigt trött på att missa hela dagarna. Igår vaknade jag i och för sig åtta men somnade så fort jag kom hem från Marie. Så då kunde jag ändå inte sova sen på kvällen. grr. haha. Det är så irriterande. Kul att ligga vaken medans alla andra sover lixsom.

När man ändå pratar om trollen. Nu kom min pappa hem :)

Måndag

Publicerad 2009-01-05 22:13:03 i 2009,

Har kollat på hockey hela dan och mer ska det bli inatt! <3 guld?

Söndag

Publicerad 2009-01-04 19:51:36 i 2009,

Heeeeeeeeeeeelllu.
Är hemma hos Marie. Vi har precis varit uppe på Järna. Fy tusan vad kallt det var! Typ 16 minus och då ska vi inte ens tala om min skoskav som jag lyckades få tidigare idag. Det var nämligen så att när jag vaknade vid två idag så ville jag gå ut. Sagt och gjort så gick jag utan någon frukost i magen och två föräldrar som var skit sura för att jag inte hade ätit.

Gick runt sjön. Sista kvarten kände jag en enorm smärta i mina stackars fötter. Men jag fortsatte gå och nu när jag kom till Marie så kunde jag knappt gå. Fick gå med hälarna utanför skorna. haha. Så det kan gå ibland va.

Men nu är jag iallafall hos Marie och ska stanna all night long. hihi. Mycket trevligt. Vi ska göra det vanliga, Tjocka och kolla film. Mysigt.

HOOOOOOOOCKEY IMORGON!!! ;D

Fredag

Publicerad 2009-01-02 18:00:00 i 2009,

Ojoj, Årets första inlägg!

Jag hoppas ni alla överlevde alla raketer och grejer. Själv höll jag väl på att dö när en raket for emot oss. Ja, den kom väl inte speciellt nära mig men jag dog nästan i skräck. haha. Jag sträckte hela armen typ. Så rädd var jag lixsom. Nyårsafton var lyckad och ja, det finns nog inte så mycket mer att säga. Tog jätte många bilder men dom kommer ni ALDRIG någonsin få se. haha. Det var inte direkt kul att kolla på dom dagen efter xD

Igår lekte jag med Martina och Sami. Det var trevligt det. Vi startade på Abbes och mumsade i oss en massa mat och sen tog vi tha train till tha södertälje. Där hamnade vi på Cp och Sami spelade mest hela tiden :)  Efter ett tag gick vi vidare till Stanleys och då satte jag mig och kollade på hockey och dom andra två hamnade inte helt otippat framför en spelautomat. haha. Sen gick vi vidare till Limerick och beställde först en nachostallrik och inte långt där efter ännu en till. haha. Vilka tjockisar vi är! haha. På tåget hem mina damer och herrar så hade vi superkul! Men han som sa åt oss att lugna ner oss i högtalarna hade nog inte lika kul. haha. Men vad gör det om hundra år? ;)

Kryssningen var helt underbar! Men jag måste ju erkänna att jag faktiskt inte åt så mycket på buffén den här gången heller. haha. Jag blev mätt nästan direkt. Men dricka kunde jag göra. Så jag sprang fram och tillbaka mellan bordet och pepsin. haha. Efter maten bytte vi om och gick sen och tog några drinkar. Träffade nån kille och vi diskuterade skolan och så. Vi gick tydligen samma linje ungefär XD Hans mamma var också med och hon underhöll Ida och Emma. haha.  Viktor tror jag han hette (IDA OCH EMMA, HETTE HAN SÅ?! :O) bjöd på öl och så. Det var väldigt snällt. haha.
Under kvällen som gick så hade vi skit mycket problem med en gammal gubbe från Norge. Vi sa åt honom att gå men inte fan lyssna han inte. haha. Så det resulterade i att vi skrek lite lagom på varandra. Sen stängde dom där vi var så vi gick ner till discot och dansade och hade det trevligt. MYCKET TREVLIGT! hahah. Vid tre släpa ida och emma hem mig. Nej, men jag kunde gå själv XD Det var bara det att jag inte riktigt ville gå och lägga mig :P

Dagen efter så gömde vi oss i hytten mest hela dagen. Vi försökte sova men varken jag eller Ida kunde sova. Jag låg och suckade så Ida kunde inte somna. haha. Sen gick vi och åt mat. Bakad potatis med räkröra. Yummi!  Det var det absolut godaste jag någonsin ätit! Sen när vi satt i bilen på väg hem så var jag som vanligt jävligt nedstämd! Jag avskyr att behöva åka hem ifrån något ställe där jag haft skit kul. Riktigt tråkigt. Men det kommer säkerligen fler roliga stunder (;

Men nu går vårat tåg om tjugo minuter och jag behöver byta om och så innan. Vi hööööööörs <3

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela