Malins blogg

Lördag i bilder

Publicerad 2010-10-31 15:03:00 i Mitt liv i bilder,

Vi var ute igår. Men när jag titta igenom bilderna imorse så var jag inte så säker på ifall jag ville dela med mig av dom. Men jag gört ändå ;)



Marie och Malin. Visst ser det ut som om jag är hög som ett hus. Men igår var jag faktiskt inte. Konstigt nog.



Marie däremot måste nästan ha lagt nått i sitt glas..



Och kanske Ida också...



Sedan glömde Marie bort att skorna ska sitta på fötterna. Tokigt.



Ida vill ha personen bakom kameran... VA! mig?

Snäll jacka.

Publicerad 2010-10-28 17:30:31 i 2010,

Idag efter skolan mötte jag upp Martina. Vi åkte ut till Moraberg och startade på Intersport. Det tog ungefär trettio sekunder för mig att hitta en jacka. Men dessvärre hade jag inte tillräckligt mycket pengar på kortet så jag fick lägga undan den tills pappa fört över pengar. Helst av allt skulle jag vilja ha den här hemma nu så att jag kunnat krama om den lite. Kanske låtit den sova vid min sida och lite sånt gull. Men ja, livet är hårt.

Efter vi lämnat min jacka bakom disken så traskade vi ut och därefter gick vi runt med Martinas cv till olika affärer. Det tyckte jag var kul eftersom jag inte tvingades gå runt och prata med en massa folk. Martina tyckte nog inte det var lika kul. hahah. Och sedan åkte vi hem till lilla Mölnbo. Mysigt.. eller nått.

Dum jacka.

Publicerad 2010-10-26 18:32:50 i 2010,

Idag hittade jag jackan jag till varje pris vill ha. Nåja, inte till vilket pris som helst uppenbarligen eftersom det ekar i min plånbok. Trots att jag fått mitt studiebidrag igår och får min lön imorgon så ekar det fortfarande. Saknas sisodär tretusen för att jackan ska bli min. Någon som känner för att skänka mig det? Min pappa skratta mig hur som helst rakt i ansiktet och sa att jag banne mig får jobba ihop pengarna själv. Efter dom orden så gav jag upp.

Så snygg var den ju ändå inte. Den var ju faktiskt rätt ful när jag tänker efter. Inte alls något jag skulle vilja springa omkring med... Fy vad ful den var!

... Snåla pappa!!!!!!! GAAAAAAAAAAH.

Dåligt humör idag typ va!

Publicerad 2010-10-25 21:57:00 i 2010,

Idag har jag inte gjort något vettigt överhuvudtaget. Är hur seg som helst (Ja, jag skyller på Christian!).. Är lite små irriterad på allt och alla. Har legat i sängen hela kvällen och bara läst men ändå inte läst. Varit inne i mina egna tankar så att säga. Just nu skulle jag bara kunna dra härifrån och aldrig mer komma tillbaka. Är grymt trött på det här stället.

Men å andra sidan har jag inte druckit cola idag. Vilket kan vara en bidragande faktor till mitt dåliga humör. Typ.

Ovärt liksom...

Publicerad 2010-10-24 21:03:00 i 2010,

Tjena Malin.
- YO!

Något nytt?...
- Kan tänka mig att varje sekund av mitt liv är något nytt. Känns ovärt att berätta allt.

Hur var det hos Christian i helgen då?
- Fint som vanligt.

Ok. Helgen som kommer då? Vad händer då?
- Har inget planerat... orka planera så långt i förväg.

Idiot. Jag vet att du redan planerat!
- Ok, ok, ok... Jag och mina fina tjejer ska äta middag tillsammans. Det kommer bli grymt!

Kul! Vad blir det för käk då?
- makaroner och köttbullar. Vad trodde du egentligen? Det är ju det enda vi kan laga.

Eh, gott.
- Ja men vi har inte råd med annat!

Skaffa jobb då?
- Nej, jag är bortskämd och får pengar när jag behöver. Behöver inget jobb. THIHI.

Bra Malin. Det är så det ska va.
- Ja, självklart. Jobb är ju för såna som har ett tråkigt liv.

Men ditt liv är väl ganska tråkigt? Eller?
- NEJ!!! Eller jo... ibland, kanske...

Jaja, tycker ändå att du ska skaffa ett jobb.
- Jorden går ändå under 2012. ovärt att jobba resten av livet.

Konspirationteorier.... GAH, Hejdå! Fåntratt!
- Men väääänta.... tror inte du jorden går under?

- Hallååååååå?

- Nehe....

Bilder från Idas kamera.

Publicerad 2010-10-18 19:41:04 i Mitt liv i bilder,

Jag leker med Ida. Hon har sin kamera med sig. Så därför gott folk (och ont folk) bjuder vi på lite fiiiiiina(?) gamla bilder.



Det här var den enda romantiken vi fick i Alanya...



Så därför satsade vi på efterrättsmarathon. Man kan ju inte helt bli nöjd på bara Emma liksom...



Ida däremot slängde ut dj:n för att han spela dåligt och tog över spakarna. Dj Ek.



Några veckor senare firade vi födelsedag med gamla klasskompisar.



Det var kul. Men sedan dissade vi dom och körde vårt eget race på dansgolvet. Ensamma. Ingen annan dansa.... Men man lever bara en gång :)



Och i lördags var Ida lite ego...



Och jag var en söt giraff. Visst ser jag ut som en sådan? Säg JAAAAAAA!

Varför hamnar vi alltid på rockbarer?

Publicerad 2010-10-17 14:50:51 i Mitt liv i bilder,



I fredags fråga Martina om jag ville dricka bärs. Javisst svara jag. När jag träffade henne såg det ut som om hon precis stigit upp ur sängen. Jag var ingen speciell gäst tydligen...



Sedan spelade vi bussen eller vad det heter. Jag har aldrig fattat hur man gör. Jag bara dricker och ser glad ut. Ibland kan det gå illa. Nyår är ett fint exempel. hahaha.



Här ser jag ganska full ut, men jag kan slå vad om att jag var ganska nykter. Jag kommer inte riktigt ihåg.



Det här var ett livsfarligt spel. Till och med för Martina som avbröt spelet efter att vi fått dricka hur mycket som helst. Vid elva så åkte vi tåget till tokstan. Var på väg till Stanley's men dom ville inte släppa in oss. "Vill du gå in utan din kompis?" Ja absolut, lämnar henne här ute och går in helt själv. Låter kul!

Så vi hamna på Sailor's grave och träffa massa gamla kompisar. Efter ett tag gick vi tilbaka till stanley's och fick komma in. Väl där så var det svårt att hålla reda på varandra. Men då kom Natalie och Natalie och var sociala med mig. Det var bra trevligt det. Svårt att hålla reda på vem som var vem dock...



Dagen efter startades upp med Magnus betnér på Estrad. Jag och Emma skrattade som aldrig förr. Sedan hamna vi på Cp (=Rockbar). Tog en varsin Cider innan vi gick vidare till Sailor's (=rockbar)... Efter ett tag joina Ida oss och vi var den sanslösa trean igen.



Här har vi Emma femma. Här började hon nog bli trött på all rock.




Sedan kom Anton också. Han livade upp stämningen. Här sväljer han Ipren med Cola. Han hade ont i huvudet. Undrar hur ont han hade efter kvällen med oss...



Han föreslog att han skulle skjutsa oss hem istället för att vi skulle behöva åka så tidigt. Här är hans bil. Och röken gjorde det hela lite med dramatiskt va? Men det är bara jag som råkade andas samtidigt som jag tog kort...



"Om jag står här så ser det ut som om det är min bil!!!" sa Ida. Kvinnan har inte körkort och hon står på passagerarsidan. Hennes bil va?



Efter en vända till Mariefred och sedan tillbaka så hamna vi på donken. På bilden får vi se hur Ida precis fått till ett bra skämt. Anton skrattar nästan så maten ramlar ut. Emma däremot är bitter för att hennes bricka hamna i henne knä. Tur att hon vet hur en tvättmaskin fungerar...



Ida fick KATSCYYYP skador. och bara så att ni vet är katscyp det rätta uttalet på ordet.. OK?!



Kvällen slutade med att vi alla var missnöjda. FY VILKEN TRÅKIG KVÄLL!

!¤"#%"¤&#!"%¤"##¤#"&"#¤#"%&

Publicerad 2010-10-13 20:50:17 i 2010,

Jag har stressat runt mest hela dagen och knappt suttit still alls. Så min tanke var att jag skulle belöna mig själv. En chipspåse på menyn. Öppnar påsen. Äter några chips... blir mätt dirr. DOOOOOOOOOH!

Det är fotboll på min tv.

Publicerad 2010-10-12 21:41:21 i 2010,

God kväll. Jag sitter och tittar på fotbollen men det är halvlek just nu så då passar jag på att datanörda mig. Matchen behöver vi inte ens tala om men cred till alla svenskar som sjunger för fulla muggar på läktarna.

Har varit på box idag och jag kan berätta att JAG fick vara i par med instruktören. Jag trodde jag skulle dö efter ett tag. Men nu känns det härligt i kroppen minsann (Kan tänka mig att jag inte kommer kunna röra mig imorgon...). Imorgon ska vi shoppa. Ida behöver nya kläder som vanligt. Hon har allvarliga shoppingproblem. hihi. Jag som är den pankajäveln ska va smakråd. Men jag tycker nästan det är roligare.

Sov hos Marie inatt så jag har lekt av mig totalt. Jag förstår inte hur jag orkar leka med Tindra så mycket som jag faktiskt gör. Helt sjukt typ. När Marie var på jobbet så var jag, Tindra och pappa Simon ute i lekparken och lekte i sandlådan. Tror ni inte att jag glömde min väska där när vi gick in sen? Jo, självklart. Så jag fick springa ut och hämta den. Sjukt jobbigt. haha.

Fotbollen har börjat nu. Vågar jag ens gå och titta? haha.

Lite ord i ett inlägg

Publicerad 2010-10-10 18:27:42 i 2010,

Jag har haft besök av Christian denna helg. Detta innebär att jag inte kommer kunna gå på några dagar. Det är inget ovanligt. Huhuhu. Vi har latat oss mest hela helgen och inte gjort speciellt mycket. Men det har varit mys.

Hade Sami över på besök för ett tag sen. Vår relation är som sådan att han berättar saker och jag skäller på honom och säger vad han inte får göra. Ibland blir han sur och säger åt mig att sluta leka mamma. Jag är udda. Kände mig lagom fräsch som inte hade duschat sen Christian åkte. Men det fick banne mig Sami leva med.

Just nu sitter jag och väntar på mat och Gossip Girl! Naaaajs! Tjing tjong

Jag har hängt på Bajsgatan

Publicerad 2010-10-05 20:36:14 i 2010,

Min dag började med att jag vakna några timmar försent. Närmare bestämt vid ett. Detta innebar att jag vakna en timme efter min lektion slutat. Lyckat. Vid halv tre åkte jag till Marie och Anna och lekte med dom. Det var kul. Vi prata snusk så klart. Vi gör typ inget annat. haha. Ett tag senare dök Ida upp också och umgicks ett tag medans hon vänta på sin skjuts. Det var trevligt det. Marie bjöd på tacos till middag. Smaskens!

Imorgon är det matematik på schemat och en viss liten Tom ska tydligen dyka upp! yey!

Tips på samtalsämne i bastun;

Publicerad 2010-10-04 17:38:14 i 2010,

Idag undrar jag lite smått hur mina klasskompisar helt plötsligt har börjat prata om mig, med mina förra klasskompisar, i bastun på sydpoolen. Dessa människor kände inte varandra överhuvudtaget. Detta tycker jag är lite märkligt.

"Nej, vi har inget att snacka om, så vi pratar om vår klasskompis Malin"...
..."Vänta! Malin. Jag känner henne, vi har gått i samma klass"

Eh... ?

Bäddat för tråkigheter

Publicerad 2010-10-03 12:46:28 i 2010,

Jag tror att jag precis upplevt den värsta natten i mitt liv! haha. Men första halvan spenderade jag med Gulls. Vi hade kul, satt och prata och lyssna på musik. Mycket trevligt. Men när ögonen började bli trötta och min mage var hungrig så traska jag hem. Somna nästan direkt men har vaknat en gång i timmen. haha.

Idag ska jag plocka och städa lite. Det märks direkt när jag bor här och när jag inte gör det. haha. Tänkte även köra en maskin så att jag har några rena kläder. haha. Rolig söndag med andra ord... gah.

Derby i vår stad.

Publicerad 2010-10-02 18:56:12 i 2010,

Vi får minsann testa på Canal+ sport-kanalerna ett tag framöver. Detta har jag inte haft någonting emot när jag varit själv hemma. Men så fort pappa visar sig här (Inte allt för ofta va!) så ockuperar han soffan direkt. Vi slåss om kontrollen. Jag ligger på golvet och han luftsparkar mig och skrattar mig rakt i ansiktet "Du har ingen chans mot en stark man som mig din lilla bitch!".  Sedan sätter han sig bekvämt i soffan och blir kvar där hela dagen.

Jag älskar sport. Framförallt fotboll. Och imorgon är det Derby i vår huvudstad. Denna match kommer att visas direkt i min tvruta. Jag är överlycklig.

Ta med popcorn och kom va! Inga råttor som smutsar ner mitt hem dock ;)
 

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela