Malins blogg

En pizza till dig... Och en till mig.

Publicerad 2011-06-28 12:13:40 i 2011,

Idag ska jag ta med Tindra på date. Tänkte bjuda på pizza, vilket jag hoppas hon uppskattar. Jag tycker egentligen inte att man ska mata barn med sånt skit men idag gör jag ett undantag. För idag är jag jävligt sugen på pizza. Och självklart övertalar jag då den svagaste. Mohaha.

Nöjd tjej.

Publicerad 2011-06-27 16:31:45 i 2011,

Vilken otroligt härlig dag. Har strosat omkring på stan, köpt lite kläder, ätit vindruvor vid slussen, tittat på båtar. Himla fint hörrni. Kvalitetstid med mig själv var efterfrågat. Nu är jag nöjd. N-ö-j-d!  

Jag red imorse.

Publicerad 2011-06-24 15:16:59 i Mitt liv i bilder,





Imorse när alla andra låg och sov så var jag och red på en storstor Gino! Mys (läs: läskigt)! Nu ska vi snart iväg till Valla för lite midsommarfirande. Himla skoj! Ha en bra kväll. typ.

Mitt liv äger.

Publicerad 2011-06-22 19:46:51 i 2011,



Fint att man fick gott på avslutningen idag. Ännu finare att jag fick plocka med mig det hem. hihi.

Ida skida

Publicerad 2011-06-21 11:29:11 i 2011,

Mitt hjärta är krossat i tusen bitar. Buhu. Ida, kan du ha skitkul därnere i Thailandet så att tiden går megafort? Jag saknar diiiiiiig! :( buhuhu.

Full rulle

Publicerad 2011-06-19 23:09:36 i 2011,

Idag har jag hunnit med massor. Är helt dödligt trött men jag försöker vara vaken, det är ju trots allt något sorts sommarlov. Jag har jobbat många timmar på eftermiddagen sedan åkte jag iväg och hade ett möte inom politiken och därefter packade jag i en rasande fart för jag skulle möta upp Emma. Vi har suttit många timmar och babblat om både det ena och det andra. Himla trevligt.

Desto tråkigare är det dock med detta förbannade väder. Ge mig en stor sol, inga moln och massa killar utan tröja. PlZzZz!!!

När solen gick ned.

Publicerad 2011-06-16 14:19:06 i Mitt liv i bilder,

Förra helgen tog jag en massa bilder. Isak gick bredvid och sa "ta kort på mig och Emma"... Nästan alla bilder är på dom. Därför publicerar jag bilder som INTE är på dom nu. hihi.



Hopp hopp skutt.



Vatten..



Dom...



Här var vi roade minsann!



Tönt.



Oj en sol.. och en sten.



Skev.



Skev.



Plocke-pinn.



Hej då från DumIsak.

Jag är kär i dig.

Publicerad 2011-06-14 11:51:51 i 2011,

Jahapp så var jag här igen. Slagen i ansiktet av kärleken som plötsligt dykt upp. Med ett lätt pirr i magen, varje morgon, vänder jag mig mot dig och tar dig i min hand. Vi två. Du och jag. Min kärlek. Min älskade HTC wildfire S.

Gulp

Publicerad 2011-06-13 12:20:43 i 2011,



Ey killar, kan ni kolla här.. Ehh. asså grejen är den att... asså. Jag har prickar... Ni vet, ehhh asså... där nere...



Va??? Vad äre du säger! Gulp...



Ledsen polarn, men jag ser inget... Alldeles för mycket hår i vägen! Men sa du verkligen... Prickar?

Vi har minsann kul

Publicerad 2011-06-05 17:51:01 i 2011,

Satan! Igår hade vi superdupermega kul! Vi startade upp lite lätt med marknaden i Gnesta. Ida var helt galen och ville köpa upp alla sina pengar. Och det gjorde vi nästan också, för vi hamna på tivolit och kasta bollar på burkar samt lite pil på ballonger. Vi vann massa! haha.

Sedan handlade vi lite mat och åkte tåget hem. Då kom Mathilda och joina oss för lite grillning och efter ett tag kom Od, Jesper och Ante också. Himla trevligt. Så vi satt och vräkte i oss en massa mat och umgicks. Men sedan när dom drog hem så bestämde vi oss för att åka till ishallen trots att vi egentligen bestämt att vi inte skulle dit. När vi satt i bilen dit fick vi reda på att det kosta 150 kronor i inträde. He he he he, snacka om att gå i personlig konkurs. Men vi åkte dit ändå och dansa i några timmar innan pappa kom och hämta oss igen. När jag kom hem så somna jag dirr.

Idag har jag och Ida gått till Gnesta. Vi gick raka vägen till Arena och svulla i oss pizza. haha. Därefter var vi fast i Gnesta några timmar innan vi till slut kunde åka tåget hem igen.



Titta vilken fin batong jag vann! he he he. Emma lyckades träffa två ballonger på samma gång också så både hon och Ida fick en varsin. Sedan vann Ida en Hello kitty hammare. Hur grymt?

Medans solen skiner så latar jag mig i mörkret.

Publicerad 2011-06-02 17:32:13 i 2011,

Jag tror jag lyckats ganska bra med att lata mig denna vecka. Det som är desto mer deprimerande är att veckan ännu inte är slut. Vad tusan ska jag hitta på egentligen? Imorgon ska jag i och för sig åka iväg med mamma och morfar och vara borta hela dagen och på lördag är det ju Gnestadan med marknad och ishallen kommer vara öppen för lite party på kvällen. Tror det ryktas om lite grillning på lördagen också. Hm. Jag har ju visst saker att göra. Nice.

Vi kan helt enkelt dra slutsaten att jag under dessa lata dagar enbart vilat upp mig för vad som komma skall. Så då är frågan - Är du redo Malin?

Vart är john blund?

Publicerad 2011-06-02 01:12:44 i 2011,

Idag har jag inte gjort något för att försäkra mina timmars sömn. Jag blir väldigt förvånad om jag somnar överhuvudtaget inatt. Det var kanske inte så jättesmart att dricka lite red bull och massa cola. Det kanske inte heller var särskillt smart att ligga framför tvn större delen av tiden. Jag är en smart tjej! Eller? En puckad tjej med sömnproblem om jag får rätta mig själv. puckad, det gillar jag. Stämmer in på mig bra.

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela