Malins blogg

5-kamp, nej tack!

Publicerad 2010-04-29 19:22:59 i 2010,

Imorgon ska jag dyka upp i skolan med skyhöga klackar och klänning. Alla kommer stirra undrande på mig. "Men Malin vi ska ju ha 5-kamp!"

Ahaaaaaa, oj... Det hade jag glömt! Ooops.

Sen måste jag ju bara passa på att säga att jag har åkt fort fort fort fort med Tom på hans motorcykel idag. Det var allt bra härligt det! Men sen när vi stanna och skulle fixa en grej så blev jag argsint. HAHAHA. ni skulle bara veta!

Min älskade Elli ♥

Publicerad 2010-04-28 20:54:51 i 2010,



Min favvis är borta nu. Har nog inte insett det ännu. Men det gör ont! Ont ont ont. jävligt ont. Önskar så hårt att det aldrig blivit så här.

När man varit hela dagen i skolan

Publicerad 2010-04-28 16:47:43 i 2010,

När man har kul så märker man inte att skoldagen är åtta timmar. Jag har fått plocka med en motor idag. Amagad, det är så skoj! Fast hmm, den kommer ändå aldrig att funka eftersom det saknas delar.. Men det är skitsamma, jag kan fixa en till motor sen. haha.

I början var allt segt eftersom inget gick som jag ville. Tillslut misshandlade jag den lite när min lärare inte såg och sen blev vi sams igen. Fina grejer det där!

Men nu mina damer och herrar är jag helt slut. Satt på tåget och spärra upp ögonen för att inte somna. hoho. MEN NU, Powernap! Me like, ye ye! :d

Den dagen för nästan ett år sen.

Publicerad 2010-04-28 07:56:04 i 2010,

När Michael Jackson dog så befann sig Jag, Ida, Emma och Od i Sousse. Det var sista natten och efter missförstånd så hade vi lite problem med farbror blå. Vi sprang, gick bakvägar och tjafsade med varandra. Då kommer en skruttig bil och en kille sträcker ut huvudet och skriker att Michael Jackson är död. "Jag tyckte det var ett jävligt dåligt skämt" Har jag skrivit i min privata dagbok. Vi satt uppe länge och försökte analysera vad som hade hänt. Hur hade det gått för Sahbi och Ahmed?

Vi somnade tillslut runt fyra. Men jag sov inte länge. Jag vaknade igen vid åtta och kände efter min mobil. Tog upp den och låste upp knapplåset. Sms mottaget från Coffe. Inget som förvånade mig. Innehållet däremot fick mig att sätta mig käpprakt upp i sängen. "EMMA, HAN ÄR DÖD! HAN ÄR VERKLIGEN DÖD" Skrek jag. Emma som inte hört killen i bilen den natten blev livrädd. Hon trodde att jag mena våra vänner. Hon höll på att få en värre hjärtinfarkt.

Vi spenderade våra sista timmar i Sousse framför tvn.

.. Och nu börjar mitt prov visst.

Nå?! Erkänn, ni håller med mig!

Publicerad 2010-04-27 20:07:07 i 2010,

Finns det något härligare än att sitta på balkongen när solen värmer, fåglarna kvittrar och snygga målare står och sliter som djur? Don't think so.

Finns det något härligare än att få tillbaka sitt nummer igen? fuck no.

Finns det något härligare än nationella prov imorgon?... WAIT! ...Yeah?

Omg.

Med rätt att döda

Publicerad 2010-04-27 16:30:02 i 2010,

Idag är jag Malin - Med rätt att döda. Usch i helvete vad arg jag är just nu. Ringde tele2 förut och fick min PUK kod. Som inte fungerar? Eller vad i helvete gör jag för fel?

Mina hjärnceller är som popcorn. Förut var dom som kärnor som arbetade men nu har dom poppat upp och blivit vita bollar som svävar omkring.

Har bara fyra försök kvar nu, sen är mitt nummer puts väck. Grrrrrrr...

Kanske borde ringa tele2 igen..

Årets skämt.

Publicerad 2010-04-27 10:30:53 i 2010,

Asså åååh. Jag vet inte hur jag lyckas. Jag skulle aktivera PIN kod på min mobil men råka tydligen komma in på något annat. Great. Jag misstänker starkt att jag försökt göra likadant förut också för alla mina försök var slut efter att jag hade skrivit in en random kod. Så nu måste jag fixa en PUK kod. Jag bad mamma leta efter mitt startpaket förut när hon ringde men hon var lite grinig. Så jag la på i örat på henne och stängde av ringsignalen och somna om. Skitbra, verkligen!

Men jag har tillfälligt nummer nu så länge. Jag lyckades rädda några nummer som jag hade i min inkorg. Men resten är gone. f u c k .

Smarta Malin är i farten

Publicerad 2010-04-26 23:00:38 i 2010,

Jag är smart. Påstå inget annat. Men hmm, jag har låst mitt kort. Mitt comviq kort då alltså. Eh eh eh eh. Vad fan ska jag göra nu? he he he.

Dagen idag innan dagen imorgon

Publicerad 2010-04-26 21:07:25 i 2010,

Idag har jag: 

- Försökt ragga folk. Ida hade något konstigt fotbollsabstinens. Ingen ville. 

- Tvingat Ida till Gnesta. Ätit glass på en brygga och därefter gått till konsum och köpt en till glass.

- Slängt min mat efter att jag nästan spytt upp den igen. ÄT INTE FÖR MKT GLASS FOLK! 

- Suttit och gissat vilka jag fått sms ifrån. Tror inte jag har haft fel hittills i alla fall. hah. 

- Pratat strunt med Märiebaby. Fått reda på en massa skvaller som nästan fått mig att tappa hakan. 

- Planerat utgång med Lil' Malin. Där Lazee är, där vill vi va! 

- Funderat och kommit fram till att jag måste bli en snällare person. 

- Lyssnat på feeeet musik.

Idag borde jag ha: 

- Pluggat. Men är så skoltrött att det är läskigt. 

-  Städat mitt rum. Varför är det alltid stökigt? 

Jag vet hur man gör.

Publicerad 2010-04-26 14:40:16 i 2010,



Lär er detta; För att lura iväg Ida ut så måste man alltid komma med något bra erbjudande.
Typ att man kan åka till Gnesta och äta glass. Ida kan inte motstå sånt. Så vi åker till Gnesta och äter glass, helt enkelt! PUSS

Sluta lek med mig mobiljävel!

Publicerad 2010-04-26 14:23:31 i 2010,

Haha rolig mobil jag har. Smsade med Coffe. Fick ett sms från ett okänt nummer. Konstigt att den personen verkade vara väldigt insatt i vårat samtal. Jämförde numrena. Yeah good. Min mobil har raderat massa nummer.

Äsch vem bryr sig? Kan typ alla nummer jag vill ha kvar utantill så va fan. haha.

Emma Malin Linnéa är känslig. Trust me on that.

Publicerad 2010-04-25 23:14:24 i 2010,



Malin är: Fortfarande bakis. Krigsskadad. Grinig. Trött. Opepp på valborg. Ful i håret. Ful uppifrån och ner, från vänster till höger. Osminkad. Ensam och saknar mina grannar. Malin är fucking deprimerad.

Don't worry, imorgon mår jag bättre än dig igen.  

När man inte kan sova

Publicerad 2010-04-24 02:29:18 i 2010,

Eh he he. Satt nästintill och sov i soffan förut när mitt crew var här. Kan jag sova nu? Självklart inte. Ett billarm drog igång precis innan jag somna. Idioter, sno bilar utan larm tack. Sen fick jag sms också och nu har jag nästan gett upp. Haha. Jag erkänner, jag drack kaffe förut. Satan.

För lite sömn YO-ho!

Publicerad 2010-04-23 16:14:56 i 2010,

Idag kom jag i tid till skolan för första gången den här veckan! Konstigt. Jag hade bara sovit tre timmar. Jag är dödligt trött nu efter att Mattias väckt mig för någon timme sen. Blä.

Men det är fredag. Vi åker ut i Sörmland och tittar fotboll. Och sen lite fjollvo åkning på det också. Fint.

Sho hejsan

Publicerad 2010-04-21 16:08:27 i Mitt liv i bilder,



Sho! Mej sitter hemma hos ems och kollar igenom hennes bilder. oj oj oj. vi kom fram till ett fint sätt att gratulera Ida imorgon. mohahah. Vänta du bara Ida!

Fram med pulkan gott folk.

Publicerad 2010-04-21 09:32:03 i 2010,

Visste ni om det här? Framförallt; Visste min mamma om det här? Visste hon att det skulle falla en massa vita snöflingor över gator och hus i Täljeland? I såna fall, varför väckte hon mig överhuvudtaget? Jag vill inte se det här. Jag kommer få men för livet. 21 April, Niclas födelsedag, dagen före Idas födelsedag. SNÖ?! Är det här något tråkigt skämt eller?

Nog har jag åsikter alltid

Publicerad 2010-04-20 20:46:31 i 2010,

Jag brukar sällan gå ut med mina egna åsikter i bloggen. Men det har skapats en facebook grupp under namnet "Alla vi som hatar turkarna i Mölnbo". Jag kan inte bara sitta still och se på. Ni som går med i gruppen, hur utvecklade är era hjärnor egentligen? Ni sitter bakom era dataskärmar och uttrycker erat hat mot dessa "turkar". Jag vet vad dom gjort och dom är inte oskyldiga i detta heller. Men dom står för vad dom gör medans ni sitter och spottar ut elakheter på internet samtidigt som dom är helt ovetande om detta.

Varför finns det ingen grupp som heter "Hata svenskarna som bombar Mölnbo station"?

Rasism bor i vart enda hörn i Mölnbo. Det går inte att komma förbi. På något sätt så platsar tydligen invandrarfrågan i alla samtalsämnen. "Mjölet är slut". "Aa, jävla blattar som äter så mycket mjöl". haha. Jag läste en konversation på Facebook som handlade just om de här killarna som dom hängt ut. Då var det en viss herre som hade skrivit något i stil med "Dom fråga mig om cigg". Vad tänkte han där skulle jag vilja veta!? Är dom inte på samma nivå som honom? FÅR dom inte fråga honom om cigg? Det är väl inget fel i det? Är detta faktum, att dom tilltalade honom, ett argument för att gå med i den här gruppen?

Jag och Mamma kom ut från affären en dag för några månader sen. Vi stötte då på en tidigare granne. Vi frågade artigt hur hon hade det på det nya stället och vi fick ett svar. Sedan vräkte hon på; "MEN NI SJÄLVA DÅ! Jag har hört att det flyttat in en massa svartskallar i Mölnbo!". Vi var inte helt ovetande om hennes åsikter men vi blev ändå helt paffa. Vi stod där som två löjliga fån och försökte försvara dessa nyinflyttade "svartskallar".

En granne till mig är aktiv i Nationaldemokraterna (Rätta mig om jag har fel!). I början då hans åsikter blomstra ut så satte han upp en massa klistermärken på varenda lyktstolpe. Jag gick därefter och pilla bort dom. Det resulterade i att han började sätta dom högre upp. Den här unge mannen kan sitta och prata högt om hur mycket han hatar "svartskallar" på tåget.

Men...

Vad vore Södertälje utan kebab? Men framför allt; Vad vore Mölnbo utan våran alldeles egna pizzabagare Abbe!? Vad vore Mölnbo utan Abbe som driver frågor för Mölnbos fördel? Vad vore Mölnbo utan affär och Pizzeria?

Så nu tycker jag att vi reder ut det här en gång för alla.
Du kommer möta invandrare som du inte kommer gilla. Du kommer även träffat svenskar som du inte kommer gilla. MEN. Du kommer även stöta på invandrare som du kommer tycka är trevliga. Nu städar vi bort onödigt hat. Döm ALDRIG någon efter hudfärg. Döm aldrig! HÖR NI MIG? ALDRIG!

Jag har anmält gruppen. Det står jag för och om jag nu får rätt och dom plockar bort gruppen från Facebook så kan ni komma och prata med mig face to face om ni vill ha en förklaring. Då kan jag lära er om sånt som ni inte vet. Till exempel om att alla människor är värda lika mycket. Det skulle ni kunna ha nytta av.

FotbollsMalin, fuck no!

Publicerad 2010-04-19 20:33:22 i 2010,

Nu ska jag göra en sak klar för er. Jag tänker inte spela fotboll med fotbollsskor och lagkamrater. Tänker inte. Jag må vara mölnbos bästa spelare och ni förlorar på att inte ha med mig. Men jag är ledsen, jag har fullt upp med att göra sånt som fotbollsspelare inte gör. Typ... Sova, spela The Sims, äta och ja, lata mig helt enkelt.



... Jag har fortfarande inte lärt mig offside. Hur ska jag kunna spela då?  

Ny vecka. Nya bekymmer.

Publicerad 2010-04-19 10:03:39 i 2010,

Imorse låg jag i sängen och försökte komma på sätt att få tyst på mamma.

- Kasta ut henne genom fönstret. Men då skulle min sura granne komma och klaga på att jag skräpar ner.

- Gett henne sömnpiller redan igår.. Förbannade mig själv för att jag faktiskt inte gjort det.

- Säga något dumt till henne och sen springa som fan ut. Mamma måste springa efter för sen fintar jag henne och låser henne ute.

- Låtsas som om jag tagit sömntabletter och att jag inte var i tillstånd att vakna.

...

Men till slut rangla jag upp likt en zombie och kom ut i köket där frukosten väntade. Jo det är fint att fortfarande bo hemma tänkte jag. Och slänga ut mamma genom fönstret?! VA! lätt inte värt när man får frulle varje morgon!

Spenderade många timmar in da vagnhärad.

Publicerad 2010-04-18 11:51:51 i 2010,

Först och främst. Grattis på födelsedagen Malin!

Igår var vi hemma hos Malin och åt smörgåstårta. Älska att så många fyller år i April! Smörgåstårta hela tiden! Malin hade gjort den helt själv. Med hjälp av min bror också tydligen. Hm. Tvivlar på det. Den var galet god. Det var i alla fall mycket trevligt och jag fick skratta åt många historier som berättades kring bordet.

Innan var vi i Gnesta och skulle handla något till henne. Att handla i Gnesta känns ungefär som att gå raka vägen till UFF. Men mamma hitta något ställe där vi kunde köpa smycken. Men jag fick minsann inte vara med och välja. grr.

Emma, AJ! Emma.... Akta.

Publicerad 2010-04-18 11:25:43 i 2010,

HAHAH, ja jag gick! En timme senare var jag framme hos Ems. När Ida slutat så gick jag och mötte henne också. Under min lilla promenad kom jag fram till att jag fan inte får använda platta skor när jag går. Hur dum kan man bli på en skala? Jag vet liksom att jag får ont. Men det var bara att fortsätta gå tills jag hade så ont att det inte längre kändes. När jag fått av mig skorna så hade jag helt galet ont.

Sen tittade vi på film och snacka massa strunt. Det var fint.

MEN INATT! Herre min gud. Vad är det egentligen för fel på mina vänner? Emma armbåga mig rakt i ryggen. schyrre. hahaha. Jag tror bestämt att Ida och Ems behöver gå i terapi eller något.

Objuden gäst i erat hus, fuck yeah! :)

Publicerad 2010-04-16 22:53:43 i 2010,

Nu ikväll har jag varit ute på raggar runda med Od i Gnesta samtidigt som vi väntade på att Ida skulle sluta jobbet. När hon slutat så bjöd jag hem mig till henne och satt där och chilla ett tag. Därefter fick jag skjuts hem. Fina grejer det där med bil och körkort! Ems den jäveln får köpa en saab 900 för 500 kronor. Själv har jag inte ens en sparkcykel och Mattias cykel, som jag brukar sno, har någon annan fått för sig att sno. Vilken stil! Men det är chill, jag har mina inlines som förmodligen borde skrotas för längesen.

En gång åkte jag ner för en backe med mina inlines. Jag hade ingen broms. Så jag åkte rakt in i en lyktstolpe och hoppades på det bästa. haha. Det gick mindre bra om man säger så. Men då var jag liten. Skulle aldrig göra såna puckade saker nu! ehh...

Hörni, visst har jag blivit kung på att uppdatera? Vet inte riktigt vad som hänt med mig!

Jag har gjort det du sa att jag inte fick

Publicerad 2010-04-16 18:40:10 i 2010,

Jag har klippt mig idag. Ingen panik nu folk, jag är fortfarande samma grymma person som innan! Men det är kort. För att vara mitt hår så är det, det. Men alla killar får ju raka av sig håret lite då och då även fast vi tjejor hatar det. Så nu var det minsann min tur. Ge mig två månader sen är jag tillbaka till min vanliga längd.

Fast nu när jag tänker på det.. Vissa killar passar ju skit bra i rakad skalle. Så stryk det jag sa!

Världsmästerskapet närmar sig!

Publicerad 2010-04-16 10:45:13 i 2010,

Det har gått fyra år sedan den spännande vm-finalen. Italien mot Frankrike 1-1 efter nitto minuter. Under matchen hann Zidane avsluta sin tid i den franska landslaget genom att skalla Materazzi i bröstet. Adios Zidane! Inga fler mål gjordes och vm finalen skulle avslutas i straffar. Andra straffsparken av Frankrike gick i stolpen och ut. Vilket fick Italien att gå ur arenan som segrare i VM 2006.

Under tiden som matchen spelades så satt jag, Ida, Emma och Josefin på en båt på väg ut i Ålands skärgård. Det var vi, En barnfamilj och ett äldre par. Tanten på båten skulle prompt titta på vädret medans vi andra var helt galna och ville se matchen. Kolla ut genom fönstret istället! När matchen äntligen befann sig framför våra ögon så satt vi på hel spänn hela bunten.

I år spelar inte Sverige efter en dålig insats i kvalet. Men att missa VM för att Sverige inte spelar är ungefär som att åka till Azorerna och ligga på hotellrummet med fördragna gardiner. Jag hejade på Italien efter Sverige åkt ut mot tyskland 2006 och jag hejar på Italien i år också. Italien spelar fin fotboll.

Men samtidigt...

Jag kommer sakna känslan när Sveriges landslag står uppradade mitt på planen och svenska nationalsången stömmar ut i Arenan, genom tvn ut i vardagsrummet. Jag kommer sakna lyckan som stiger i kroppen när Fredde Ljungberg gör mål men samtidigt inte sakna känslan när han inte gör det. Jag kommer sakna alla blå gula målade ansikten på läktaren.

Fotboll är lycka. Fotboll kan få mig till tårar. Fotboll är det finaste som finns.


Varför blöda en gång i månaden när man kan blöda två gånger?

Publicerad 2010-04-15 19:52:32 i 2010,

Jag och min bror lira lite boll inomhus idag. Vi har blivit uppfostrade på sådant sätt att vi egentligen ska veta att man inte ska spela inomhus. Men jag och min bror bryr oss ungefär lika mycket som Israel bryr sig om Palestinas befolkning. Så vi spela lite ändå. Rätt vad det var så krossades glas och allt gick åt helvete. Vi gömde glassplittret och tänkte inte mer på det. Men tror ni inte att jag lyckades få glassplitter i foten nu? Jo, självklart.

Det blöder utav helvete här. Ajjjj!

Malin på taket aka Lil' Malin

Publicerad 2010-04-15 16:31:03 i 2010,

Om Karlsson på taket ägnar ett helt inlägg till mig så kan ju inte jag vara sämre! Malin är... Liten. Äldre än min bror men ändå liten. Malin fyller minsann folköl på söndag. Skönt, för då slipper jag langa 2.25or till henne. Har fått göra det i två år snart... Skämt å sido. Malin är en väldigt trevlig prick. Eller ja, innerst inne är hon nog det... Puss pårej ;*

Mitt undermedvetna ville ha en speldag

Publicerad 2010-04-15 12:34:11 i 2010,

Min morgon började med en massa alarm som tjöt runt om i rummet. Smart som jag är så stängde jag av dom i sömnen. Jag passade även på att stänga av vibrationen på mobilen. När mamma och pappa ringde så sa jag att jag var vaken. Jag misstänker att detta beror på att mitt spel kom igår. Det var ren lycka att hitta spelet i brevlådan. Mitt spel. hjärta hjärta hjärta.

Världens bästa Tindra

Publicerad 2010-04-14 20:56:53 i Foto 08-11,

Idag har jag träffat underbaraste Tindra. Hon blev jätteglad när jag kom och ville leka en massa. Så jag fick leka och äta smörgåstårta samtidigt. Rena barnleken! not. Sen dansade vi i ring till cd-spelaren ända tills båda var så yra att vi nästan föll ihop i en klump på golvet. Därefter kollade vi på film. På måndag ska Tindra komma hem till Malin och leka. Eller jag hoppas iallafall på det. thihi.
Älskar min Tindra ♥



Systembolaget får snart en ny stamkund

Publicerad 2010-04-14 12:56:28 i 2010,

Idag sa jag till Ida att hon inte får jobba nästa helg. Varför? Inte fan vet jag och det vet inte du heller! Okey?! Bra. Ida fyller nämligen år nästa vecka och då kan man ju inte jobba! Då ska man ju ligga i sängen och bara glo. Precis som på min födelsedag. Jag tror att det är bäst att göra det till en födelsedagstradition. Så Ida, lilla vän, du behöver inte vara nyfiken. Jag har inte planerat något speciellt för dig.

När blev jag någon att ha hemligheter för?

Publicerad 2010-04-13 22:41:22 i 2010,

Okej okej okej, Vänta nu... Hur kommer det sig att jag måste läsa i Malins blogg att kommunen ringt till Big Mama och klagat på min bror? Varför får jag inte veta sånt här... typ först av alla?

Mamma... snälla, säg vem det är som klagat! Ge mig namn och adress. Jag har en plan! HÖRDE DU? Malin har en plan! Det är ju lysande!

Martina och tortyrpromenaden

Publicerad 2010-04-13 22:10:15 i 2010,

Jag har precis kommit in från en powerwalk. Runt hela Mölnboland. Jag vet vad ni tänker, Men Mölnbo består faktiskt inte bara utav en kurva. Det finns mer än så. Inte mycket mer men tillräckligt för att bli helt slut. hah. Martina gick först i ledet och peppade oss till tusen. Jag kände dock att jag snarare gick bakåt än framåt. Under våran vandring så kom jag till att börja kalla Martina för Mini-Hitler. Männskan gick i samma tempo under hela promenaden. Tacka gudarna för att vi stötte på Petra. Räddaren i nöden. Jag ska aldrig någonsin mer underskatta Martina!

Imorgon fyller min andra halva år. Hela 21 år. Jag hade tänkt låtsas som ingenting och när dagen väl var kommen dyka upp i dörren med en present. Men i dag när vi prata i telefon så utbrast jäveln "Jag fyller år imorgon!" och så var det med det. Min överraskning i kras. Allt var planerat in i minsta detalj men det förstördes med en mening. Gah. Men det är chill, jag fick reda på att hon minsann inte önska sig någonting och att jag skulle komma och äta smörgåstårta. Inte vilken smörgåstårta som helst heller. Ullas. Den har jag saknat!
Grattis baby på födelsedagen! ♥

Nej nu får det gärna bli onsdag så att jag kan lira lite Cs. Herre min gud vad kul det är att köra med mina klasskompisar. Dom är typ proffs men trösta mig med att dom inte gör något annat om dagarna. Det kändes fint.

Tisdag när man egentligen vill ha fredag.

Publicerad 2010-04-13 09:42:56 i 2010,

Just nu skulle en bomb kunna utlösas precis bredvid mig utan att jag skulle märka någonting alls. Om jag öppna munnen så skulle man höra musiken som jag har i öronen. Oj oj oj, tänk om det skulle vara så. Då skulle ju jag vara en levande högtalare!

Med busskortet glömt hemma och efter en helvetesresa från Mölnbo till tälje, där jag fått smsa upp mina pengar, så är jag tillslut i skolan. Min rektor var snäll och informerade mig om att dom glömt beställa mat till mig. Schyrre. Men det skulle fixas. Tur det. Tänk er mig gå utan mat i magen. Det är ungefär som att släppa ut en hungrig björn mitt i Stockholm.

Nej, nu jävlar blire krig här snart. Bäst att fly fältet.

Jag lovar att varna er nästa gång jag åker bil.

Publicerad 2010-04-12 16:36:18 i 2010,

Idag har jag övningskört. Först vägrade jag köra runt sjön. Det är ju nästan så man går ner i diket bara man promenerar där. Så en stor bil och en Malin bakom ratten lät väldigt riskabelt. Så vi for iväg till Vagnhäradsvägen. Där körde jag minsann. Höll på att köra ner i diket många gånger. Men jag räddade det lite snyggt. He he he. När jag hade kört halva biten så sa Mattias att han tyckte det var skit läskigt att åka med mig. Det förstår jag. I vanliga fall är hans största rädsla att vakna innan elva en onsdag. Ni vet... Helvetes onsdagarna.

Så fort jag kom hem idag så bestämdes det att jag skulle åka tillbaka till tälje. Gick runt lite på stan med Ida och Emma. Gick till Gamestop och hängde lite där. Mitt spel kosta fan 100 kronor mer där än på elgiganten. Inte värt tänkte jag.

Men hörni, nu sitter jag med två datorer här. Trångt som fan. Tjingeling!

Kan man redan allt är skolan oviktig

Publicerad 2010-04-12 09:29:44 i 2010,

Vad gör man egentligen när man glömt sitt passerkort till skolan, hemma?
- Åker hem.

Kan man inte vänta utanför tills någon kommer och öppnar?

- Malin väntar aldrig, ALDRIG. Hör du det?!

Fråga någon om den kan öppna då?
- Finns ingen...

Malin, erkänn! Du vill inte va i skolan.
- Nej, du har rätt. Det här suger. Jag åker hem.

Ingen Malin utan Música

Publicerad 2010-04-11 23:14:29 i Música,

Jag är beroende av musik. Jag går inte en meter utan musik i öronen. Jag funkar inte utan musik. Men ibland går det helt fel. Ibland får jag för mig att jag hatar musik. Lyssnar inte på flera veckor. Till slut får jag psykbryt. Ibland börjar jag lyssna på musik som jag egentligen inte gillar men lurar mig själv att jag gillar. Men sakta men säkert så återgår jag till det jag lyssna på tidigare.

Just nu står allt rätt till. Musik i öronen  oavsett om jag bara ska möta Ida. Urladdad mp3 som leder till att jag stannar hemma ifrån skolan. Musik överallt ALLTID.

Därför mina vänner, därför bjuder jag på den här låten såhär på kvällskvisten. Skulle aldrig gillat den i vanliga fall. Men detta är inget vanligt fall. Detta är från fucking Green street hooligans. Och som jag älskar den filmen! Godnatt bitches ♥

 

PANG! MÅÅÅÅÅÅÅÅÅL! JA!

Publicerad 2010-04-11 18:56:23 i 2010,

Nu är det så här va, att jag har fotbollsabstinens va. Du vill spela med mig? Imorgon? Bra! Fram till dess hittar ni mig i soffan. Det är nämligen som så att Gossip Girl närmar sig. Fina grejer det där.

Och om jag stekt Amerikanska pannkakor på för hög värme idag? Ja, jag är rökskadad.

Igår knasade det sig, Idag göds jag.

Publicerad 2010-04-10 19:11:49 i 2010,

Jag unnar dig det. Du är ändå bara något tillfälligt. hah.

Min morgon började som vanligt. Ni vet, en runda till Gnesta med de där föräldrarna. Fick alla att vända sina ögon mot mig när jag helt utan sarkasm sa "Ja, jag är ju bortskämd" när mamma konstatera att jag la till saker utan att ens fråga om jag fick det. Älskar att driva med allt och alla. Bara ingen blir sårad eller ledsen så kör jag all in. hah.

Har varit och tittat film hos Martina och Sami idag. Grymt bra film. Jag har även kommit fram till att Martina är en filmgråtare. Det är jag också ibland men inte alls lika ofta som Martina. Hon är proffs på det! haha Gullan då. Sami försökte tvinga i mig en massa lunch. Jag råkade nämna att jag ska försöka vara nyttig. "Här bantas det inte, hör göds det!" sa han och hällde upp saften så den nästan rann över glaset och därefter hällde han upp en stor portion åt mig.

Sen kan jag ju berätta att Mattias account har blivit bannat på wow. Mattias var cool lugn medans jag nästan höll på att skaffa en till blå tånagel. haha. Jag skulle prompt maila Blizzard och fråga vad i helvete dom höll på med. När vi hade skickat iväg mailet så logga Mattias lugnt in på sitt andra acc... DOH! Reaktion tack?! Vems unge är han egentligen?


Vittne till nattens misshandel

Publicerad 2010-04-09 15:13:26 i 2010,

Jag har haft föräldrafritt sen igår. Det firade vi genom att åka fina bilen till Arena. Jag insisterade på att få sitta fram. haha. När vi kom hem hade vi med oss stora pizzan. Jocke trodde vi inte skulle orka äta på upp hela. Fy tusan vad fel han hade. Man ska inte underskatta oss tjejor.

Inatt vaknade jag av att Emma gnällde som fan. Hon flyttade sig närmare mig och rätt vad det var utbrast Ida "Oj!". Båda två sov och jag fattade inte vad dom höll på med. Men jag misstänker starkt att någon form av misshandel utfördes utan deras vetskap. Jag skrattade gott imorse när jag försökte påminna dom om nattens händelse. Ingen av dom hade något minne av det. haha.

Saker man inte ens borde erkänna

Publicerad 2010-04-08 19:13:43 i 2010,

Shu.

Vi har shoppat i Skärholmen idag.
Vi har även hunnit med en moppetur (20 år minus 5)
Klättrat i berg också. (20 år minus 15)
Sen kastade vi sten.
När vi skulle hem så fick vi punka.
Snart ska vi ha pyjamasparty.

Den stora frågan är... Hur gamla är vi egentligen?

...Man börjar ju fundera.

Dagsinen Förinen eninen Gästilainelägginen

Publicerad 2010-04-06 22:23:42 i 2010,

Jahapp nu dags för sig gästilainenlägginen!


Jag och Malin ska öppna oss en egen frisör salong , kostar inte så mycket att komma te våran salong . Bara vi får höra en utskälnning eller två :) (Y)

Vi var och sola nyss på Reja hallen i nesta . försår bra va (Y)
Ajuste har en hund som är rakans sjuk Satans oxå !
Nej nu vet jag inte vad ja ska skriva mer för finns ju fan ingenting mer att skriva !

Nu var gästilainelägginen slutinen!

// Saminen

Låt inte godiset stå synligt för Malin

Publicerad 2010-04-05 15:51:14 i 2010,

Jag mår illa. Jag har ätit upp min brors påskägg. Men skvallra inte, han kanske blir arg. hahah. Jag har haft något konstigt uppehåll i flera år, då jag inte ätit godis alls. Men nu är det uppehållet tydligen slut. Jäkla skit. Men jag kan i alla fall trösta mig med att jag fortfarande inte tycker om choklad. Det klarar inte mina tänder av.

Mina tänder klarar däremot av Cola och snus. Det kommer snart en leverans från tälje med precis det. Herrn och frun på tian kommer snart hem. Då jäklar ska jag binda fast dom så att dom aldrig mer kan åka bort så länge ifrån mig. thihi. Oj jäklar jag måste ner och möta dom typ nu, nu NU!

Run bitch RUN!

Publicerad 2010-04-04 18:04:58 i 2010,

Jag tror inte min pappa tycker om mig. Jag har druckit upp hela påskmusten. huhuh. Det är ungefär vid såna här tillfällen som Emils pappa skulle bli galen på Emil. Emil i sin tur skulle springa som själva fan till snickeboa. Dessvärre har jag inte någon snickeboa. Jag får hoppa ut genom fönstret och springa hem till mamma och gömma mig. hihi. Alternativt låsa in mig i badrummet.

Jag har längtat efter Gossip girl hela långa dagen. Men min bror övertalade mig precis att jag skulle följa med och brumma bil. Han om någon kan övertala mig på fem snabba sekunder. Idjot... Går repris imorgon som kan jag se.

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela