Malins blogg

Mellanlandar på bloggen.

Publicerad 2011-03-30 20:54:53 i 2011,

Nu är det så här va, att jag varit på träning nyss och nu väntar jag på Grey's anatomy va. Därför hinner jag sej blogga lite innan. Idag har jag och Emmut varit i Tokstan och flängt runt. Varför vet vi inte. Vi hade ärenden men det glömdes bort. Men så kan det vara när två förvirrade flickor kommer till storstan.

Nej, nu blev det kaos här.
Emma min bästa vän, jag älskar dig utan slut!

Jag saknar dig varje dag.

Publicerad 2011-03-29 22:36:17 i 2011,

"Det är en plats jag hade velat åka tillbaka till" Sa hon.
"Ja, men du har ju flera år på dig att åka tillbaka!" Svarade jag optimistiskt.

Arton dagar senare var det försent.

Jag saknar dig.

gaj rä pc ttört

Publicerad 2011-03-29 16:27:57 i 2011,

Jag är så sjukt trött idag! Orkade knappt gå upp ur stolen för att hämta ett äpple. Men det kan i och för sig bero på att jag vakna sju efter en orolig natt. Drömde att jag och någon random kille var mördare och mörda allt i vår väg. Haha.

Klockan åtta åkte jag till Marie och som vanligt köpte vi frukost på konsum innan vi gick hem. Sedan har vi bara kollat på film. Vi försökte se den där facebookfilmen, men då somna båda två. haha. När Marie skulle hämta Tindra så stannade jag kvar. Då ringde Sw och babbla sönder mina öron och precis när vi lagt på så ringde Ida också! Det var helt stört. När jag sedan kom hem så fastna jag här men det roliga är att jag inte gör någonting alls. Sitter och lyssnar på musik bara. Tröttdag helt enkelt, det måste man ju få ha ibland?

Hej Emma!

Publicerad 2011-03-28 12:32:17 i 2011,

Emma när är du hemma?
Emma, kom och låt mig klämma.
Jag lovar, du får en femma.
Säg till när du är hemma.

Bäst i världen

Publicerad 2011-03-28 10:06:56 i 2011,

Ni som läser detta nu - gör vågen! Gör vågen för mig, som numera kan sova om nätterna!

WOHO! Ni läste rätt! Jag, Malin Östling, somnar utan problem och sover hela nätterna igenom!!!! Jag är så jävla bäst!

Ifall ni undrar... typ.

Publicerad 2011-03-23 16:57:19 i 2011,

Hej och håå. Idag vakna jag tidigt som satan bara för att gå ut på promenad med Martina innan vi skulle in till tokstan. Men det var det värt. Typ. Jag, Ida och Emma skrev ett personligt brev till mig igår och idag fick Anna se det och hon gjorde inga ändringar överhuvudtaget. Kändes skönt. Efter mitt möte så gick jag på stan och titta runt lite. Blev hungrig... Köpte en korv.. Eh. Blev hungrig igen och gick och fika... he he he. Därefter mötte jag upp Ida och Emma och vi åkte med tåget hem. Sedan hamna jag framför en film och efter det har jag sovit en stund. Ikväll är det Latinodans på schemat, då jävlar! Tjohej.

Bananleverans till dörren

Publicerad 2011-03-22 11:29:00 i 2011,

Imorse fick jag lov att gå upp tio i sju och hämta bananer av Ida som ringt på dörren. Men det roliga är att jag inte ens kommer ihåg att jag såg henne. Måste varit så jäkla trött. haha. Efter det somna jag om och vakna igen vid tio. Kunde knappt komma upp ur sängen för jag hade så otroligt ont i kroppen. Helt stört.
 
Men nu mina vänner ska jag ut och promenera med Marty party. Tjing tjong långkalsong!

Ska vi ligga?

Publicerad 2011-03-21 15:49:28 i Mitt liv i bilder,



Emma: "Vad i helvete håller dom på med?!?!?!"



Emma: "Fan hon våldtar ju henne! Har hon inte fått nått på länge eller?"



Emma: "Hon blev våldtagen och nu spelar hon något jävla sexspel... Jag förstår inte..."



Malin: "Va fan rör inte min brud!!!!"



Malin: "Aja, dom verkar ju lyckliga tillsammans...."



Sedan måste man ju ha en enmansföreställningen för tjejorna...

Vad jag INTE förstår:

1. Varför blev ölspelet ett slags strippspel?
2. Varför blev det ett strippspel när vi bara var tjejer?
3. Varför stod all mat kvar på bordet när vi vakna nästa dag?
4. Varför var vi ens kvar hos Marie? Vi skulle ju sova hos Emma...
5. Varför låg vi på varandra hela tiden?
6. Varför tog vi ens fram sexspelen?

Ingen speciell dag direkt.

Publicerad 2011-03-19 14:00:58 i Mitt liv i bilder,



Mums mat! Mums Mums!!!



Od var med även fast han inte var med på kameran... Som vanligt...



Vi gifte oss inför hajgapet. Sååååå romantiskt! Min fru!



Jag blev så otroligt överlycklig! Äntligen fick jag henne!



Vi hade bröllopsmottagningen på bowlingbanan.



Här gick det uta helvete fort! 



Sedan blev det lite mindre action.



Helt plötsligt var jag hemma tillsammans med Sw.



Och efter en stund kom Sami också. Tänka sig att man aldrig kan få sova!



Min hårbotten, otroligt intressant att ta kort på. Javisst, det tyckte i alla fall Sw.



"Sami, ta kort på oss!!!! Det ska se ut som om vi sover!..."



Här slockna Sw. HAHHA jävla kärring!

En natt med två idioter.

Publicerad 2011-03-19 05:47:16 i 2011,

Tja. Jag har Sw och Sami här ikväll. Inatt. Dom har försökt gästblogga här, men det håller inte. Dom kan inte sitta och skriva en massa skit om mig, det går jag inte med på. Dom jävlarna. Plågar mig som satan. För en timme sedan var vi tvungna att sätta på kaffebryggaren, annars hade jag somnat och det vågar jag inte.

Men, det är väl trevligt att ha dom här. Sami bäddar om Sw just nu. Så söta!

Vad är balans?

Publicerad 2011-03-16 17:53:06 i 2011,

Idag har jag varit en stund i stan. Vi tog en sväng förbi bolaget. Men när jag stod i kassan och skulle betala så funka inte mitt kort. Så vi försökte igen men det gick inte. Det ska alltid bli problem så fort jag sätter min fot innanför bolagets dörrar. Marie slängde fram pengar och sedan traska vi vidare till en bankomat men det gick banne mig inte att ta ut pengar. Så Marie fick lägga ut pengar för lunchen också. När vi kom till Järna ramlade jag i trappan!!! Självklart så började det spruta massa öl överallt. Helt stört! Vi tänkte lämna påsen i trappan eftersom det spruta så mycket. Men då kom en jävla antis som sa åt oss att plocka bort efter oss! GAAAAAAH! Har ramlat runt mest hela dagen idag känns det som. Jävla apskalle-dag!



TacoMåndag

Publicerad 2011-03-14 17:30:25 i 2011,

God dag. Idag har jag varit hos ÄlsklingsMarie. Jag råkade försova mig lite imorse men kom iväg till slut. Men jag hann inte äta frukost så vi handlade lunch och sedan när vi kom hem så gjorde vi i ordning en varsin tacotallrik. Riktigt gott! Sedan tog jag tåget och hade möte med Anna. Jag börjar bli riktigt taggad nu. hihi.

I helgen har jag varit hos Christian. Det har varit mys och sedan har jag fått träffa några av hans kompisar också. Trevligt. he eeh heeee....  

Mat nu och sedan träning. yeeeeho! 
 

Tjejdag i biosalongen.

Publicerad 2011-03-04 17:30:41 i 2011,

Det har varit en låååång dag. Det hela börja med att klockan ringde 45 minuter försent. Antingen hade jag inte vaknat tidigare eller också hade något blivit helt fel med mobilen. Hade Marie inte ringt så hade jag förmodligen fortsatt sova utan att vara medveten om hur mycket klockan var. En kvart senare var jag klar, utan frukost i magen. Och jag traska till bussen. Marie var lika sen och stressad hon när hon kom på bussen. I södertälje var vi på bio med Tindra. Och jag måste ju bara säga (Helt opartiskt........) att hon så himla duktig.. På allt!! typ. Men hon gillade hissen mer än bion. Hm.

Sedan åkte vi hem till Marie och lekte och vid halv tre traska jag till tåget och åkte in till tokstaden igen och hade ett möte.

Himla mysig dag.

Jag punktar.

Publicerad 2011-03-03 21:40:17 i 2011,

  • Jag "lånade" pengar av mamma idag. Utan hennes vetskap naturligtvis. Hon har ännu inte påpekat detta vilket gör mig till en solklar vinnare! Jag menar, hon hade ju kunnat ge mig utegångsförbud... Typ.
     
  • Jag fick order av kära mamma att hitta på något att göra istället för att spamma henne. Så jag tog sminkväskan och gick till spegeln. Till slut hade jag så mycket smink i ansiktet och jag nästan kunde känna hur huvudet börja väga dubbelt så mycket. Detta resultera i att jag tog bort sminket igen dirr.
     
  • Jag har kollat på GG idag. Det avsnittet då Chuck säger att han älskar Blair. Jag gråter alltid som en liten bebis när jag ser det. Trodde det skulle sluta efter ett tag. Men HA, inte!
     
  • Direkt efter att jag skrivit förra inlägget så satte min näsa igång med sin snorproduktion. Fan snoret ska väl va i näsan och inte utanför!...

Nej fy, nu är jag hungrig. Kylskåpet nästa! Varför är jag alltid hungrig?!

Är det möjligt att jag är frisk redan eller driver någon med mig?

Publicerad 2011-03-03 12:18:39 i 2011,

Jag blev rätt jävla förvånad när jag vakna imorse. Snoret rann inte! Men jag kan ju inte vara frisk redan, tänkte jag. Det är säkert bara för att jag tog en alvedon för x antal timmar sedan. Eller?

Jag kanske helt enkelt är frisk, tänkte jag sedan. Frisk, men jävligt utmattad.

Detta firar vi med en promenad. På med mina nya glajjor och sedan är jag redo.

Idag är en dålig dag.

Publicerad 2011-03-02 18:56:32 i 2011,

Det känns som om denna dag har varit ungefär en vecka lång. Det ligger snorpapper överallt, de går inte att komma undan. Man nästan känner hur man drar in bakterierna igen. Men jag orkar inte springa runt på snorpapperjakt. Joss och hennes kompis var förbi här en stund idag. Jag försökte förklara för henne att jag var sjuk men hon tog inte ett nej. Vilket var bra, för då fick jag frisk luft för ett tag. När jag kom in igen såg jag på en film. Den var bra. När pappa kom hem så sa han att han skulle ut igen. Det är just typiskt, jämt när jag är sjuk så är han aldrig hemma.

Utbildningen fick klara sig utan mig idag. Är helt utmattad efter låååånga nätter av hostattacker och långa dagar av snor och slem. Så jävla ovärt.

Fast nu måste jag på snorpapperjakt. Annars får jag inte skjuts till affären. Ååååh!



Lite mer rosa.

Ja, fast nä.

Publicerad 2011-03-02 12:51:42 i 2011,



När man är sjuk så får man redigera alla sina bilder så det skriker rosa.
Jag hade ett svagt hopp om att jag kanske, kanske skulle känna mig liiiite friskare då.
Men nej.

Sjuk i huvudet.

Publicerad 2011-03-01 13:49:21 i 2011,

Idag är jag en sjukling. Försökte anmäla det till försäkringskassan men vet inte riktigt hur det gick. He he he. Om jag inte lyckades får jag väl klaga på att hemsidan är för svår att förstå när man är sjuk. Typ. Jag har ungefär 15 ton snor i näsan som rinner konstant (hey vattenfall!... Eller nej, snorfall), Jag har fått slemhosta också, vilket inte är populärt eftersom det gör så förbannat ont att hosta. Så där ja, nu har jag äcklat er färdigt.

Jag har varit hos Christian hela helgen. Vi har haft det allt bra trevligt. Men jag saknar honom redan. Det är något allvarligt fel på mig, jag vet. Och vi skyller det på att jag är sjuk. Visst gör vi det? Bra. hihi.

Klockan sex ikväll ska jag vara på ett möte. Har ägnat tågresor åt att läsa igenom allt som vi ska diskutera ikväll. Första häftet tog mig fyra timmar att läsa igenom. Helt galet. Och det andra häftet har jag faktiskt inte läst igenom ordentligt. Men Jag är ju sjuk.. he he he.

Imorgon och på torsdag ska jag befinna mig i tokstan runt sex och delta i en utbildning (döda mig, snälla!). Jag tycker att man borde få en förvarning när man anmäler sig. Något i stil med "Idiot, du kan inte gå på utbildning den 2 och 3 mars för då kommer du vara sjuk och tycka synd om dig själv"... Varför har jag inte en sådan röst i huvudet?

Jag önskar jag var en Iphone och kunde lägga till lite nyttiga appar i huvudet. Varför i helvete föddes jag inte till en Iphone?

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela