Malins blogg

Fotbollskväll, yehooo

Publicerad 2011-05-28 19:45:02 i 2011,

Snart blir mitt hem invaderat av fotbollsgalna galningar. Kan denna kväll bli så mycket bättre? Jo så klart, jag ska testa massa Isaköl också. Det blir spännande. Eller blir det verkligen det? Sedan kommer Ida ut ur sitt gömställe också. Va fan, denna kväll är perfekt.

Fuck... Det är ju jag som kommer få städa imorgon... jävlar. Kan jag ställa in?

Vart tog håret vägen?

Publicerad 2011-05-27 18:47:23 i 2011,

Jag har klippt mig idag. Jag har klippt av mig halva håret, om inte mer. Jag vet inte ens om jag gillar det. Gör jag det? Det är väldigt tveksamt. Jag vill att det ska växa. Växa fort, skitfort. Jag kan knappt sätta upp håret. Eller, jag kan inte sätta upp allt hår. Det ramlar ner. Jag vill ha det lite längre. Jag vill inte att mitt uppklippta hår ska vara så tjockt, det är fult. Hur kom jag på ideén? Jag var trött på långt hår - men då ska vi inte tala om hur trött jag är på detta hår, redan nu. Jag tycker nog inte om det. Nej, det gör jag inte. Väx för i helvete.

Äventyrarna

Publicerad 2011-05-26 19:47:13 i 2011,

Björn tjatar på att jag ska skriva blogg. Så jag skyndar mig. haha. Jag, Emma och Isak har precis varit ute på äventyr. Vi började på Arena för en bra äventyrare måste ha mat i magen. Därefter for vi till Tullgarn slott (konstig impuls) och gick omkring och... frös. Så vi for vidare till Trosa och traska omkring, vi satte oss och tog en glass också. Men jag började blöda på tungan så jag var inte jättefrestad att äta klart min. Den hamna i soptunnan. När vi kände oss nöjda så satte vi oss i bilen igen och åkte hem.

Emma och Isak har även badat idag. Jag vägra. Det hagla igår, det innebär bara en sak: kallt!

Ännu en dag har passerat

Publicerad 2011-05-25 20:45:49 i 2011,

Idag snackar vi heldag med min kära kommundelsnämnd. Vi möttes upp kvart i tio för x antal studiebesök och när vi befunnit oss på samtliga ställen så var det möte direkt. Ett möte som slutade strax innan åtta. Jag är helt död. Min natt var väldigt intressant då jag vaknade av en mardröm och sedan låg och var rädd större delen av natten. Sa jag att jag är död? Vi skyller på att jag och Björn satt och tittade på skräck igår kväll. Inte speciellt smart. En skräckfilm behöver inte ens vara läskig, det räcker med att det står skräck på fodralet för att jag ska bli rädd.

Jag har tänkt spendera min kväll framför tvn och njuta av Grey's samt Off the map. Var in på Abbes när ingen såg och köpte en cola. Men det är trots allt Greys, då får man dricka cola. he he he. Visst får man?

Imorgon ska jag upp megatidigt och bege mig hem till Marie för lite chill framför hennes tv. Vilket egentligen betyder att jag och Marie kommer ligga på hennes soffa och sova för kung och fosterland. Helt ok för mig!

Dagen i staden med Björnen.

Publicerad 2011-05-24 16:50:10 i 2011,

Idag har jag lekit med Björn mest hela dagen. Det var egentligen meningen att vi skulle ta värsta feta långpromenaden, men det hade tydligen regnat så vi gick på stan istället. Jag drog med honom in och ut i skoaffärer. Mycket roligt. Sedan gick vi och fika. Jag åt nog världens godaste kladdkaka (bortsett från den man hittar i frysdisken på Ica, heheh) och Björn åt en räksmörgås som jag satt och tjuvåt ifrån. Mums! Sedan dök Ems upp också. Hon skulle tydligen förfölja oss. Och sanna mina ord, det gjorde hon verkligen! Himla trevligt!

Men nej hörrni, nu ska jag titta på Family guy. Har missat massa avsnitt! hihi.

Sommar fifan!

Publicerad 2011-05-23 22:27:30 i Mitt liv i bilder,



Uti i hagen nu Ems!!!



Ems "Oj, Malin det är sommar!!!"



Malin "Ja jävlar, det är sommar!!"



Gud så häääärligt.



Hopp hopp hopp-i-skutt!



WOHOOOO!!!!

Egentligen har jag inget att skriva om.

Publicerad 2011-05-22 20:43:31 i 2011,



Jag blev sne. Mycket konstigt. Vad har jag hittat på denna helg då? Jag har varit ute och dansat, pratat politik på Sibylla, ätit pizza med familjen Österlund/Warnander, varit hemma hos farmor och umgåtts med mina kusiner, tittat på film med Emma, sovit grymt mycket, varit på möte med mina allierade, pratat extremt mycket i telefon, tittat på family guy och sedan har jag nog inte gjort så himla mycket mer. Ge mig måndag nu och en dag närmare Harry Potter premiären!!!  

Det var ju konstigt.

Publicerad 2011-05-20 12:04:09 i 2011,

Idag får jag tydligen inte lägga in bilder på bloggen. I och för sig så har jag inga vettiga bilder att lägga ut. Därför kan det ju tyckas lite konstigt att jag faktiskt kämpat med att försöka få ut en bild. Sedan kan man också tycka att det är konstigt att jag inte har några bilder att lägga ut, med tanke på att jag har flera hundra Gb bilder på min hårddisk.

Om ungefär en halvtimme ska jag och Emma gå till Gnesta. Det går inga bra tåg så vi drar ut på tiden lite genom att promenera dit, då kan vi sedan åka hem igen vid halv tre. Vi är så smarta. Eller är vi det? Konstigt kan tyckas, att vi ska promenera till ett helt annat län. Coolt tycker jag. Men även jävligt dumt med tanke på att solen är framme idag, vi kommer svettas ihjäl samtidigt som vi dör av törst. Kanske borde ta med en vattenflaska. Ja, en vattenflaska måste med.

När man är lat... Då är man lat.

Publicerad 2011-05-15 22:53:08 i 2011,

Idag har jag och Ida varit lata och gjort mest ingenting. Vi försökte promenera men då började det regna på oss så vi fick vända. Därefter har vi latat oss framför datorn, ätit god mat och tittat lite halvt på hockeyn. Najs. Nu är jag trött trött trött. Har sovit riktigt dåligt de senaste nätterna. Grrr. Inte uppskattat!



Kan ju bjuda på en bild på långe-Jan så här på kvällskvisten. Visst är han stilig? Eh.

Drömprinsarna.

Publicerad 2011-05-15 13:25:26 i 2011,

Jag har drömt om Eurovision hela natten. Jag drömde att Sverige gick om Italien, jag drömde att Sverige vann. Jag antar att jag är en väldigt dålig förlorare. Jag nöjer mig inte med en tredjeplats. haha. Igår blev jag även kär i TVÅ killar... Jag har i och för sig varit kär i dom länge, men nu är jag säker. Får jag gifta mig med båda två? Vi kan väl göra ett undatag va? För jag skulle vakna lycklig varje morgon med dom i min säng. Snälla?... Snälla?

Foto: Jessica Gow/Scanpix

En annan del av Tokstan

Publicerad 2011-05-11 20:38:52 i Mitt liv i bilder,



ÅHHH VILKET FINT STÄLLE!!!.... Men VA FAN! Vad äre där? En val????



AHA EN BÅT!... Och en bil? Vad i hääääälväteeee!



Klappa vovven fint! Fin vovve.



Vill du följa med mig hem? Jag kan laga makaroner...



Grönt. Grönt. Väldigt grönt.



Jag är FAN ingen fegis! Här ska det badas minsann!!!!!



Martina har du fastnat eller? I med dig!!!

Hihihi. Puss.


Hur tänker Martina?

Publicerad 2011-05-11 12:13:36 i 2011,

Shohejsansvejsan. Fint väder idag också. Vad gör man då? Åker till Martina med bikinin i högsta hugg? Hell yeah! Vi ska tydligen gå till en ö. Jahapp. Jag har minsann aldrig GÅTT till Öland och inte till sättraholmen heller! Martina kanske klarar av att gå på vatten men det är definitivt inte min starka sida! Men aja, får väl, om inte annat, stå och vinka från fastlandet. Woho!

Brum-brumtåg

Publicerad 2011-05-09 09:44:50 i 2011,

Kul att jag ska spendera tre timmar på ett tåg idag. Känns ganska ovärt om man tittar ut genom fönstret. Grr. Men ändå rätt värt, har ju haft det skojsigt i helgen. hihi. 

Nu blev det vinter igen

Publicerad 2011-05-01 15:42:44 i 2011,

Hej Malin!
- Nej men tjenare!

Kallt idag va?
- Skoja inte. Jag fryser som en jude.

Fryser dom mycket eller?
- Nej, det kanske dom inte gör förresten. Jag fryser som en...eeh... häst utan vinterpäls?!

Eh. Hänt i helgen då?
- Känns som om jag hunnit med lite allt möjligt den här helgen.

Jaha, som vad?
- Jag har varit på bio, grillat... ätit kebab, he he he.

Kebab? Har DU ätit kebab?
- Yes sir!

Vare gott?
- Inte godare än pannkaka!

Fan vad du sitter och gäspar!
- Ja, jag har fått för mycket frisk luft den senaste tiden!

Då får du utegångsförbud resten av kvällen!
- YES! FILM! HEY HEY!

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela