Malins blogg

Vi är som småbarn minsann

Publicerad 2010-11-30 21:23:42 i 2010,

Herrejesus vad kul träningen var idag. Vår tränare som vi brukar ha var inte där, istället var hennes man där och han var minst lika bra som henne. Men han la upp allting annorlunda. Grymt! Och Ida den jäveln var äckligt stark. Idag fick vi kraft i våra sparkar för typ första gången. Vi flög nästan flera meter när vi försökte hålla emot! he he he.

Tror att Ida var så stark enbart för att vi lekte i snöhögar igår. Vi byggde två tunnlar som vi kunde krypa igenom. Men vi är inte klara med dom ännu utan har stora planer för bygget. Det kommer bli grymt.  Det är så typiskt mig och Ida att vi först klagar på snön jättemycket och rätt vad det är hoppar vi med huvudena rakt ner i en snöhög. Men vi tycker om att klaga och tydligen tycker vi om snön också så det är chill! hihih.


Tjejiskväll.

Publicerad 2010-11-26 15:31:20 i 2010,



Ska snart in till Tokstan och möta upp detta busfrö. Detta busfrö fyller 20 år imorgon. Men fram tills dess ska vi ströva runt på stan, sola och sedan ha en riktig tjejkväll med bubbelbad och göra sånt som tjejer gör. Varken jag eller Martina är speciellt bra på det området men vi får väl googla. Tjolång.

Stendöd

Publicerad 2010-11-23 21:06:10 i 2010,

Jag fick vara i par med tränaren idag på boxen. Hon var helt galen. Tror aldrig jag varit så slut tidigare. Jag ville bara lägga mig på golvet och grina. Men nu känns det bra igen och jag är pigg som ett piggsvin (har hört att dom är pigga)... Samtidigt skulle jag inte ha något emot att lägga mig under täcket. Helst med en varm Christiankropp bredvid mig, men så kul ska vi ju inte ha det. Får nöja mig med en varm chokladkopp. Kanske borde duscha också. Men i ärlighetens namn, vem orkar det? Hur ofta duscha Frodo liksom? Inte alls ofta och Sam övergav aldrig honom. Nej, jag behöver inte duscha.


Här är förövrigt min vän Sten. Sten är stenkul när han leker stendöd! 

Kärleken till en man.

Publicerad 2010-11-19 13:47:46 i 2010,

Ni kanske förstått att jag under en längre tid har varit lite lätt förälskad. Det var kanske en underdrift att påstå att jag bara är lite förälskad. Jag är snarare kär, riktigt kär. Han gör mig oerhört lycklig. Jag kan sitta och stirra på honom i flera timmar för allt han gör fångar mitt intresse. Han är inte världens vackraste, men det han gör det gör han jävligt bra och då inser jag att jag älskar honom fruktansvärt mycket. Även fast vi inte träffas ofta... Eller snarare, även fast vi aldrig träffats på riktigt så är jag ändå glad över den tiden jag får med honom.

Idag är en sådan dag. En sådan dag då jag får sitta i biosalongen och se på honom. På honom och hans två bästa vänner. Se hur dom bekämpar all ondska i världen. Hur de gör allt i sin makt för att förgöra Lord Voldemort. Jag kunde inte vara mer nöjd en fredag som denna.

Slogs utav en konstig tanke

Publicerad 2010-11-16 14:02:28 i 2010,

Idag hände något fantastiskt pinsamt. Idag frågade jag Marie på fullaste allvar om hon och Tindra ville komma till Mölnbo och grilla korv i skogen med mig. Eh?

Sedan kom jag på hur det skulle se ut för oss. En unge springer rätt in i skogen, en mamma ramlar efter och en idiot till Malin försöker stå och släcka den större skogsbranden vi lyckats få till. Jag antar att Marie förutsåg detta tidigare än mig för hon bjöd över mig på Tacos istället. Någon vitlöksdipp eller chips hade hon dock inte. Jag dööööör!

Ibland får man.

Publicerad 2010-11-10 14:16:15 i 2010,

Idag när det är slask vart man än vänder sig så bestämmer sig mina skor för att helt plötsligt gå sönder. Hur schysst är det på en skala? Kunde dom åtminstone inte väntat tills jag kom hem istället? Nej, Så ska vi ju inte ha det. Till råga på det ska jag snart in en vända till och göra ett prov. Vilket även det känns tungt idag eftersom tågen går så sällan. Jag kommer få vänta i skolan i evigheter innan det är dags. Och att göra ett prov känns inte heller speciellt frestande... Framförallt inte när man har blöta fossingar.

Nej, det är tur att det är step ikväll, det är kul och kan aldrig slå fel. Om jag inte bryter foten förstås. Skulle faktiskt inte förvåna mig om jag gör det idag. Känns inte riktigt som min dag idag. haha.

Och sen vill jag bara säga till alla nollåttor att SLUTA åka tåg till Göteborg varenda jävla helg! HELVETE! Låt mig boka en plats först och sedan är ni välkomna att boka upp tågen bäst ni vill! Men inte innan dess! GRRR.

Helt oförståeligt för mig att inlägget blev så argt med tanke på att jag är på rätt gott humör. haha.

En lördag med Emma och Malin

Publicerad 2010-11-07 22:57:57 i Mitt liv i bilder,





Först måste man ta egobilder. Man MÅSTE. Ok?



"Ehh, måste man?" Sa Emma och gav mig årets bitchblick.



Se liiiiite glad ut iaf.... :(  



Så där ja! Mycket bättre!



FAN ÄR JAG GALEN ELLER?! Ser så ut i alla fall :(



SNYGGT EMS! Snart är du nog H&Ms nya modell! Eller????

Vi hade kul. OK? hejdå.

Fredagskvällen får inte förstöras

Publicerad 2010-11-05 17:34:23 i 2010,

Idag har vi varit på bolaget. Den tänkta planen är att vi skulle vara hos Pappa ikväll och spela lite spel och sånt. Men problem nummer ett dök upp när Martina sa att min bror och hans tjej ska dit ikväll. Jag är inte världens fan av henne och undviker henne därför så gott det går. Men att vi ska ge upp våra planer för kvällen är helt otänkbart. Så därför kom jag på en strålande plan; Va så jobbig man möjligtvis kan bli och se till att ungjävlarna flyr i ren panik. Så där, kvällen räddad!

Torsdagsord

Publicerad 2010-11-04 18:33:01 i 2010,

Ni kanske undrar lite smått vad jag gjort idag? Jo det ska jag allt berätta för er! Dagen började lite smått med att mamma försökte väcka mig (Det är knappt värt att försöka egentligen, men hon är en envis gammal tant). Efter ett tag gick jag motvilligt upp och åt lite frulle och sedan fixade jag klart mig och gick till bussfan. När jag kom till Tokstan så traskade jag upp mot skolan. Det går mycket fortare att gå nu än i augusti, typiskt... På lektionen satt jag och Ninos djupt försjunkna i boken och läste Mor sauvage. Fint. Därefter bjöd han mig på en cola och sedan brummade vi bilen ner till stan där jag mötte upp Ems. När vi satt och tjocka på donken kom Martina också. Trevligt. Sedan letade vi jacka till Emma. Men hon är kräsen. Vi hittade ingen jacka. Nästa vecka ska jag tvinga henne att prova varenda jacka som finns i affärerna (Hoppas hon inte läser min blogg...).

Nej, nu ska jag snart iväg till Gnesta och röra på fläskkroppen. NAJS! Och FU Martina för att du är så lat! ;)

Har en hel del att göra

Publicerad 2010-11-02 16:14:56 i 2010,

Saker jag MÅSTE göra innan jag fyller 20!

1.
Hoppa fallskärm utan fallskärm. Fjolligt att hoppa med fallskärm ju!

2. Ligga i ett badkar tillsammans med Martina som är fullt med giftiga ormar.

3. Bli biten av en snygg vampyr, bli vampyr och bita alla i min omgivning.

4. Äta femton portioner pölsa utan klädnypa på näsan.

5. Duscha.

6. Traska upp på Mount Everest i hawaiiskjorta och flip-flops.

7. Hoppa jämnfota hela vägen till Ryssland.

8. Åka vattenskidor efter Silja line ända till Åbo.

9. Skaffa ett jobb.

10. Bränna ner komvux.

JUSTFAN! Jag fyller ju 21 nästa gång... Fan, då hann jag inte uppfylla detta... Aja, kanske får fylla 20 i mitt nästa liv också.

Intervju

Publicerad 2010-11-01 17:39:20 i 2010,

Hej Malin.
- Hej.

Vem är jag?
- Jag är en galning, svår att tygla, drägg och alldeles.. alldeles underbar.

Jaså, säger jag det? Vart är jag uppvuxen då?
- I en skithåla... alla vet allt om alla, har sex med alla, vi föder varandras barn och lite så.

Men jag har väl inte haft sex med någon?
- Nej, 100% oskuld. Köpte faktiskt en sådan t-shirt häromdagen.

Japp, det är ju sant. Vill jag bo kvar i Mölnbo resten av livet?
- Skulle kunna flytta imorgon om någon gav mig ett bo. Helst till ett varmt ställe, låååångt härifrån. Typ Asien.

Så södertälje duger inte?
- Nej, då kan ju mamma och pappa komma på besök?

Juste. Jag vill nog flytta upp i bergen. Då kommer dom aldrig komma!
- Ja, bergen skulle fungera utmärkt för mig.

Men å andra sidan, är ju jag väldigt social... hur ska jag lösa det? Prata med getter?
- Jag ber Ida och Emma flytta med!! Vilken bra idé! 

Deras män då?  
-
Ehm... Dom får flytta in i huset bredvid. Men jag måste nog bygga en två meter hög mur runt vårt hus i sådana fall.

Ja, det låter bra!
- Ska vi titta på tv nu eller?

VI SKA!
- brao.

Ida pida föddes på en skida

Publicerad 2010-11-01 15:37:00 i 2010,

Idag träffade jag Ida på tåget hem ifrån skolan så vi bestämde att vi skulle åka till Gnesta och äta. Hon skicka massa bilder till mig. Två av bilderna är tagna när jag dansa på the strip. Hon stod under mig och tog kort.  Ehh. Det enda man ser är typ under min klänning... eh. Charmigt. Jag ska nog se till att dom bilderna försvinner för gott. haha.

Vi åt en varsin tacotallrik och satt sedan och döda tid med att snacka lite skit. Mysigt. När jag kom hem så insåg jag att jag hade nycklarna i min andra jacka. Så då gick jag till mammas jobb. Marina jobba så jag satte mig och snacka lite skit med henne också och sedan lekte jag lite med ungarna. Dom blev helt vilda och skulle visa mig allt dom byggt med lego. Sötungar!

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela