Malins blogg

Soligt

Publicerad 2009-05-31 17:53:14 i 2009,

Jag borde plugga, äta och städa. Har inte hunnit göra någonting av det idag. Var ute och gick imorse. Råkade hamna hemma hos mamma en stund men äsch. Det var ju galeet varmt ute. Efter ett tag gick Emma och jag till Anticimex och la oss och sola och hade krissamtal och lite så. Det var egentligen meningen att vi skulle plugga men äsch, det var ju trots allt varmt som fan. 

Nu ska jag äta stark korv som pappa envisas med att alltid köpa. puss 

Söndag

Publicerad 2009-05-31 13:11:01 i 2009,

Jag mår riktigt illa idag. Usch Usch. Jag får nog gå på alvedon idag.

Tindra goes mobilnörd

Publicerad 2009-05-30 19:22:17 i Mitt liv i bilder,



Tindra tar efter Moster Malin (;
Även fast hon vet att hon inte får ta min mobil så gör hon det ändå jämt. Sen kollar hon på mig och ser så där busig ut.
En månad kvar tills hjärtat fyller två år!

Storbesök

Publicerad 2009-05-30 14:50:47 i 2009,

Har precis kommit hem ifrån Simon. Vi tittade på en helt skruvad film där alla hade sex med alla. Bra filmval Marie, verkligen! hahah. Hade tänkt hänga upp tvätt nr.2 men min farbror är här så känner inte direkt för att störa deras samtal om bilar. Det får helt enkelt vänta. Ska nog sätta hörlurarna i öronen och gå på promenad. Jag vill ju stöta på en orm så jag kan bearbeta min rädsla. hahah. Jag kommer säkert springa som bara fan och gråta som om jag aldrig gråtit förut om jag ser en orm xD Det är lite så jag fungerar. 

Tvättdag

Publicerad 2009-05-30 11:43:55 i 2009,

Jo man tackar för vädret. Men tänka sig att stackars Malin är inne och tvättar! Har lixsom inget annat val. På vardagarna har jag långt ifrån tid att tvätta. Har precis suttit ute hos Simon och solat mig lite i sällskap av Marie och Tindra. Riktigt varmt och skönt idag! Ska snart hänga upp tvätten och sen förmodligen gå ett varv runt sjön. Eller vad jag nu hittar på. 

Igår däcka både Marie och Simon samtidigt som Tindra. Jag som inte direkt kände för att dela säng med denna familj gick ut och bädda i vardagsrummet. La mig och läste och kunde inte slita mig från boken. Så jag somna sent och vakna tidigt. Men jag klagar inte. Är piggare idag än vad jag var igår. Och igår hade jag sovit 13 timmar. haha. 

Nej, men nu börjar det bli dags att hänga upp tvätten och sen in med nästa. Puss

Hos älskling

Publicerad 2009-05-29 21:26:40 i 2009,

Är hos Marie nu. Moster Malin och Tindus har busat nu ikväll. Tindra har ridit häst på mig. Fick lite lagom ont i magen. men äsch. hihi. Men jag har inget att säga märker jag. Puss

Bror min

Publicerad 2009-05-28 21:39:40 i 2009,

Malin , du betyder jätte mycket för mig som syster och kommer alltid att göra . Det är som två Malin och två Mattias i familjen , för du ser ut som mamma och jag ser ut som pappa.
Vi är stora du och jag nu , vi ska bli ännu större tillsammans !
Det finns inget som kan göra att vi blir osams , vi är som bästa kompisar . För vi ger varandra pengar om de behövs och massa sånt . Vi kan prata med varandra och vi förstår precis va vi menar.
Du är allt för mig syster och de menar jag verkligen!
vill inte förlora en bra syster som jag har.

Jag älskar dig syster Malin Östling <3

Gick in på bilddagboken och sökte igenom min brors sida. Jag tappade hakan när jag fick syn på detta. 

Tar tillbaka

Publicerad 2009-05-28 12:33:06 i 2009,

Sa jag att min biträdande rektor var läskig? Jag tar tillbaka det, hon är helgrym! Så här mycket information har vi aldrig någonsin fått på denna skola förut.

Sw sitter och pratar med någon brud som verkar helt pippad i huvudet. Men vem vet, jag kanske också var som hon när jag var fjorton? Men tror knappast det va. Men en yngre version av mig själv kanske. Glöm att jag påstod att jag och Marie var grova i munnen när vi pratar sex. Denna brud är extrem. Jag och Sw läste precis vad hon skrivit och höll båda två att nästan tappa hakan. Herregud, hon är fjorton! Men om Sw är extremt desperat någon gång så vet han ju vilket hål han ska stoppa in den i iallafall.

Jag och Sw har precis dansat som tokar här. Det var roligt det. Rätt som det var stod våran lärare i rummet och undra vem tusan som skrek. Jag som kände mig en aning skyldig skyllde på killarna i rummet intill. Det var nämligen som så att Sw lyfte upp mig i luften. Då blev jag rädd. Jag är höjdrädd. hah.

Häng på biblioteket.

Publicerad 2009-05-28 09:13:16 i 2009,



Idag ska Ida vara min hejarklack. Vi ska hänga på bibblan mest hela kvällen.
Efter ska vi smita in i mitt lilla favoritrum och Emma ska låna solariet.
Det blir en skön kväll.

Jag tror Sw är lite irriterad på våran klasskompis här. hahah så söt så.

Ge mig fredag

Publicerad 2009-05-27 16:54:54 i 2009,

Jag och min klasskompis har ett väldigt givande samtal om sex på msn just nu kan jag tala om. Det är ett väldigt farligt ämne att diskutera med mina klasskompisar. Har jag otur vet hela klassen vad jag sagt. haha. Dom gör det alltid till en sån stor sak när dom får reda på saker om mig. Men men xD 

Idag har jag och Marie gått på stan en stund. På tåget hem så gjorde vi alla gamla tanter och gubbar svimfärdiga när vi pratade hej vilt om sex. Vi är precis som killar när dom pratar sex. Ni kan ju tänka er hur denna gamle man som satt brevid oss reagera. Nästan så han svimma. Det var allt bra roligt det. Ska till henne och sova över på fredag. På lördag ska vi tydligen till mölnbo och spela kubb med en massa människor. Det ska nog bli kul. Jag är ju kung på det så ;) 

Alltså fan, kan det inte bara bli fredag nuuuu! 

Va fan gör jag nu?

Publicerad 2009-05-26 22:24:02 i 2009,

Min lärare har verkligen krånglat till det för mig.. Jag försöker desperat få tag på Sw men han verkar inte veta vad mobiltelefon är för något eller också så stupa han innan middagen som han brukar. Jag tror jag är i stort behov av hjälp här! 

Så Sw, om du händelsevis råkar klicka in dig här. RING mig för fan! Jag behöver dig mer än någonsin! hjäääälp.. 

Kaffe klockan åtta på kvällen.

Publicerad 2009-05-26 20:55:42 i 2009,

Jag dricker inte kaffe av en anledning. Jag kan inte sova! Det spelar ingen roll om jag dricker det elva på förmiddagen, jag kan ändå inte sova senare på kvällen. Men idag minsann, idag har jag druckit kaffe. Och det enbart för att dra ner på sömnen. Jag har inte tid att sova. Så jag undrar när jag somnar nästa gång? Imorgon klockan kvart i tolv, lagom till provet kanske. Det återstår att se. Men om ni inte kan sova ikväll så kan ni ju alltid skicka ett sött litet sms så kan jag berätta en godnattsaga eller nått. För jag kommer definitivt vara vaken. 

Har jag förresten nämnt att jag är skitbra på matte på natten? Inte? Nej, men då kan ju jag berätta det för er då. Jag är råååå bra på det när jag inte kan sova. Då fattar jag allting men på dagarna har jag till och med problem med plus och minus. Nattskola skulle va perfect! 

nej men varför sitter jag här och skriver en massa skit när jag egentligen borde slå mig till ro i sängen tillsammans med böcker och dator? Bra fråga. Återkommer när jag har svar på detta. 

Jahaja

Publicerad 2009-05-26 13:28:03 i 2009,

Nu sitter jag och Sw här och diskuterar mina tuttar igen. Det är ett väldigt vanligt samtalsämne mellan oss två.

Arg arg arg

Publicerad 2009-05-23 23:43:31 i 2009,



Drömmer jag en dålig dröm så kan den vara med mig hela dagen. Och det är just det jag råkat ut för Idag. Vaknade och var sur på halva min bekantskap. Det gick inte över heller. Utan jag har varit arg hela dagen. Det har gått ut över min mamma och min bror. Min bror som inte ens är hemma fick sig en rejäl utskällning för att hans ens existera utav mig.

Men trots att jag mest suttit och stirrat in i väggen och funderat ut vem jag ska halshugga först så har jag hunnit med lite saker. Till exempel fick jag en impuls imorse och snabbt som ögat så hade jag en färgburk vid min sida och en pensel i handen. Det skvätte lite lagom när jag måla för glatta livet men vi ska ju trots allt få allt renoverat. Dah. Efter jag målat så var det meningen att jag skulle städa men det sluta istället med att jag slängde ut lite saker ur rummet och lät det stå i hallen. Mor min är ju lagom glad på mig.

Kom nyss in nu. Har varit ute med Ida och pratat för fullt. Vårat kära samtalsämne kom såklart upp, Tunisien. Vi börjar redan nu planera vart vi ska äta och såna saker. helt sjukt. Men vi är ju som vi är. Vi älskar att planera. Nej men nu hörrni, Nu ska jag sova och hoppas jag drömmer fina drömmar om tunisien eller nått. Så jag vaknar glad.

Emmut

Publicerad 2009-05-22 22:55:28 i Mitt liv i bilder,



Eftersom alla bilder blev så fruktansvärt dåliga idag så kan jag ju publicera en bild på Emma från senaste kryssningen. Mycket fin bild tycker jag.

Jag vill spela tvspel! Nu nu nu! Någon som har ett tvspel och vill spela med mig? (a) Fast i och för sig så har jag ju ett gameboy här. haha.

Stockholm

Publicerad 2009-05-22 19:29:48 i 2009,

Det har regnat idag. Jag har frusit. Åkt båt har jag även hunnit med. Det var lite som Cinderella, i modell mindre dock. Kan även kallas Djurgårdsfärjan. Väl på djurgården så stötte vi på Tele2killen Tim. Jag drog på mig luvan och försvann. Vi satte oss utanför Gröna lund och fascinerades av den nya åkattraktionen. Ett tag var vi faktiskt på väg in men hindrades av våra tomma plånböcker. gick till bussen, åkte till normalmtorg och slank in på donken. Eller snarare studsa in. När vi kom ut i regnet igen så började vår vandring under jorden. In i pk-huset vidare igenom Nk och in i sergelgången. Efter vi varit på donken behövde vi inte gå ut någonting. Jag var nöjd. När vi tillslut kom till tälje så gick vi raka vägen till bussen. Vi vägrade gå. Hoppa av på stan, snabbt in på H&M och sen vidare till Luna där vi köpte cola. Sen gick vi, trots att vi inte orka, till centralen och åkte hem. I mölnbo mötte mamma upp mig och vi gick och åt. Jag kan ju säga som så att jag redan var proppmätt. Men jag åt och såg glad ut. När vi var på väg hem så gjorde jag massa roliga ljud så mamma vägrade gå med mig. Hon ville ha lite avstånd. Jag förstår inte varför?

Igår var jag och Emma ute och cykla. Vips så låg jag i diket. Jag hade förmodligen vurpat med cykeln. Så det kan gå ibland. Några meter senare såg jag en orm. Jag tittade på den utan att bli rädd. Det var nästan så att jag ville åka tillbaka och klappa den lite bara för att jag inte blivit rädd för den. Men det var trots allt en kopparorm. Men ändå, jag är duktig.

Jag har en känsla av att min msn är lite puckad just nu. Jag har även en känsla av att jag är lite puckad i huvudet. Då är allt som det ska då alltså. Jag ska gå och hänga tvätt nu eller nått. Inte för att jag har tvätt som behöver hängas upp. Men det lät ganska bra faktiskt.

Evil Activities

Publicerad 2009-05-20 18:28:21 i ,



Kan man gifta sig med en låt? I sådana fall ska jag göra det med denna.
Kan man det inte så ska denna låt iallfall spelas när jag gifter mig.
Tänk er mig komma gående längs altargången och denna spelas.
Stackars mormor skulle få en hjärtattack!

Långhelg

Publicerad 2009-05-20 09:24:35 i 2009,

Om sex timmar har jag långhelg. Det blir allt skönt det. Ikväll är schemat uppbokat då Ida har planerat in att jag ska titta på hennes match. Jag, Od och förhoppningsvis Emma ska heja fram Ida till seger. Ida däremot trodde inte alls att matchen ikväll skulle gå så bra. Dom möter tydligen ett väldigt bra lag. Men vi hoppas ju såklart på seger.

På fredag är en liten Stockholmstur planerad. Jag och Emma ska åka in enbart för att ta kort... Och kanske shoppa lite vid sidan om. Svårt att inte köpa något om man är i huvudstaden. hihi. Jag har ju trots allt två hundra kronor. eh.. Men sen har jag ju presentkort också så det går ingen nöd på mig.

I slutet av denna lektion ska jag tydligen ha nationella prov. I engelska. Fy fan. Men lika bra att ha det avklarat. Men att prata på engelska inför folk är något av det värsta jag vet.

Igår hade jag och Min lärare genomgång tillsammans i CNC. Han tycker jag är så duktig så jag fick lära mina pojkar hur man gör. Ni anar inte hur bra det känns att kunna något som dom inte kan. haha. Snacka om att jag utvecklats, förut vågade jag inte ställa mig framför klassen överhuvudtaget. I och för sig går jag helst inte fram för att redovisa. Men så länge det handlar om information från elevrådet eller att hjälpa till så är det inga problem. Jag har ju till och med börjat läsa högt och så. Fy fan, Jag borde få pris!

Nej, nu längtar jag hem. Till doften av gräs och synen av svettiga kvinnor som flåsar och har sig. Springer efter en boll och ja, Fotboll helt enkelt! Jag har dock som vana att inte vara speciellt insatt i fotbollen. Men det talar vi inte högt om!

Fail

Publicerad 2009-05-19 10:28:57 i 2009,

V: "Malin, kan du flytta dig"
M:
"neeej, batteriet har tagit slut"
V:
"Hur laddar man det då?"
M:
"Man stoppar in den...."
V:
"VA?!"

Tisdag morgon

Publicerad 2009-05-19 09:29:31 i 2009,

Jag är galet trött idag och jag fryser. Min kropp har långt ifrån vaknat. hur ska detta gå? Nåväl, Jag kom iallafall iväg till skolan imorse. Först tänkte jag vägra. Tänkte ligga kvar i sängen och inte gå upp överhuvudtaget. Trots att jag försov mig nästan en halvtimme så kom jag fem minuter innan tåget kom till mölnbo. Ibland är jag allt snabb. Men oftast inte. haha.

Imorgon har vi prov i underhåll. Ni kan ju gissa vem som sitter hemma senare och pluggar sönder sig själv. Jag kan ju inte bli underkänd i det ämnet precis. Det är jag ju typ bäst på. Konstigt att den läraren som jag hatade mest i början av terminen helt plötsligt blivit den lärare jag tycker är bäst. hah, Så är det nästan alltid. De lärare som jag bråkar med kommer jag bättre överens med senare.

Jag sitter och väntar på att Sw ska komma. Men han är lite seg som vanligt ^^ Men när han kommer så ska jag babbla sönder hans öron! Jag måste bara komma på något att prata om först. Våra samtalsämnen börjar bli lite tråkiga. De handlar mest om Afghanistan, Obama, Israel och FN. Vi har nog sagt allt som finns att säga om det. Idag ska jag nog prata om skräpet som jag lyckats få i min kamera. Ja det ska jag göra. Det kan jag säga mycket om, beskriva mina känslor och berätta i exakt detalj hur ledsen jag är. Buhähä.

nu kom han :)

Rastlösa Malin

Publicerad 2009-05-18 20:13:58 i 2009,

Idag är jag rastlös. Jag gick upp och mötte mamma vid jobbet idag och sen direkt efter så fick jag lov att springa av mig yttligare så jag gick ner till abbes och köpte cola. Men när jag var hemma så drev jag mamma till vansinne så hon slängde ut mig. Så där stod jag utanför dörren alldeles ensam och övergiven. Men Emma var snäll och mötte upp mig så vi gick på en liten promenad. Vi träffade massa små äckliga slemmiga typer längs vägen. Även kallade sniglar. Det var typ tusentals! Riktigt äckligt. När jag kom hem så blev mamma alldeles förfärad och sa åt mig att gå ut ett tag till. Men icke sa nicke, det tänker jag inte.. haha

En månad!

Publicerad 2009-05-18 14:47:04 i 2009,

En månad kvar tills jag, Ida, Emma och Od lämnar detta land. Skönt. Jag kan fortfarande inte tro på det. Det kommer bli riktigt nice. Och denna gång ska vi inte slösa bort all vår tid. Vi ska ta vara på varenda sekund.

Min blogg firar btw ett år idag. Eller igår var det till och med. Bra koll jag har.

Promenad mitt i ingenstans

Publicerad 2009-05-17 19:03:04 i Foto 08-11,


Jag och Emma har varit ute på äventyr idag. Vi åkte till ett ställe som vi var på ofta när vi var små. Det blev en jäkla promenad hem måste jag säga. Men det var trevligt. 

Lördagen i bilder

Publicerad 2009-05-17 13:59:16 i 2009,








Igår insåg vi hur länge det var kvar tills eurovision började så vi gick ner till min gård och satt där och prata och hade det trevligt. När vi skulle därifån så var jag tvungen att gunga lite. Jag kan ju tala om att jag mådde illa typ direkt. haha. 

Eurovision var ju oväntat bra. Iallfall alla placeringar. Alexander vann ju överlägset och efter kom min favorit Island och sen Arash! Norden var riktigt bra iår. Ja, förutom Finland då, som lyckades komma sist. Sverige var inte heller speciellt bra och kom också bland dom sista. 

Men nu väntar melon! 

Schlager och kubb

Publicerad 2009-05-16 12:00:52 i 2009,

Igår hade jag allt bra trevligt. Jag umgicks med otippat mölnbofolk. Jag och Katja röjde och dansade för fullt. Runt halv elva fick jag hemlängtan efter min säng. En och en halvtimma senare var jag tillslut hemma. Då hade vi hunnit proppa i oss en massa donkenmat och röjt runt. Träffade Nilas igår också. Hur längesen var inte det lixsom? Sjuttielva år?! 

Imorse vaknade jag galet tidigt. Jag låg och pressade ihop ögonen och bad att jag skulle somna om. Gjorde jag det? Självklart inte! Så jag låg i sängen och stirra i taket i två timmar innan jag tillslut gick upp. Så typiskt mig att vakna i panik och tro att klockan är mer än vad den är! 

Om två timmar ska jag möta upp mitt Crew. Trevligt det. Men självfallet så får jag inte tag på min älskling. Jag blir tokig på den människan! hihi. Kubb och schlager, kan lördagen bli bättre eller? 

Tooooorsdag

Publicerad 2009-05-14 10:14:02 i 2009,

Jag har precis fått massage här. Här behöver jag inte betala inte! Fett nice.

Igår gick jag och la mig vid halv tio. Då var jag nästintill död. haha. Men jag kunde såklart inte somna utan somna två timmar senare kanske. Har vaknat hundrasjutti gånger inatt. Drömt mardrömmar och så. Jag tror jag ska sluta sova. Vara vaken hela tiden och slippa drömma. Det satsar vi på tycker jag!

På lördag kanske min älskling ska komma och spela kubb med oss. Det tycker jag låter väldigt bra.

Jag förstår inte

Publicerad 2009-05-13 21:23:00 i Mitt liv i bilder,



Ena minuten mår jag strålande. Jag är super glad och trevlig. I nästa minut vill jag bara gömma mig under täcket och försvinna. Hur länge ska detta pågå egentligen? Fuck 

Ge mig lördag

Publicerad 2009-05-13 17:45:13 i 2009,

På lördag har Ida planerat in en hel dag! Vi ska spela kubb, äta mat och kolla eurovision! Så klockan två på lördag så är det partaj. Först ska vi röja runt på konsum i Gnesta (Eller vad säger du Emma?) och köpa mat. Sen har vi faktiskt inte kommit längre i våran planering. haha. 

Igår kom Martina förbi mölnbo en sväng. Det var ju väldigt trevligt faktiskt.  Vi satt och kolla lite smått på Bee movie. För jag råkar visst ha canal+. Det hade jag ingen aning om. Och sen drack vi ju såklart Äppeljuice också. Jag vet inte riktigt vad jag skulle göra utan äppeljuice! 

Har precis kommit hem från stan. Gick upp till Colin och mötte Emma och sen drog vi ner till stan lite snabbt för att kolla om byxorna jag vill ha fanns. Självklart gjorde dom inte det. Så vi åkte hem och nu hamna jag här. 

Aldrig mer!

Publicerad 2009-05-13 10:57:57 i 2009,

Igår var jag med på hela idrotten! Helt sjukt jobbigt. Vi spelade spökboll (Som förövrigt är det tråkigaste jag vet).. Killarna tyckte det var skit kul så vi körde massa omgångar. När det var tjugo minuter kvar så spelade vi fotboll.  Det var ungefär då som jag kom på varför jag inte varit med på idrotten tidigare. Det är ju riktigt tråkigt. Och att vara enda tjejen gör ju inte direkt saken bättre. 

Idag är jag hemma. Min jäkla huvud behöver vila lite. Önskar jag fått Idas hjärna istället! Tänk så smart jag varit då! 

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN LIZ! ;D 

Trött

Publicerad 2009-05-12 09:08:34 i 2009,

Jag är trött, trött, trött idag! Jag har ont i ryggen och hela min kropp längtar tillbaka till sängen. Vi är fyra elever här idag eftersom dom andra göra prov. Känns lite värdelöst faktiskt. Men jag måste ju få heltidsstudier igen så lika bra att vara här.
Sw däremot satsar på att bli av med studiebidraget igen eftersom han vägrar komma hit.

På lördag ska vi återigen samlas hemma hos far min och glo på schlagerfestivalen. Vi är ju schlagernördar så. Om du också är det så får du jättegärna komma. Sanningen är att vi egentligen inte alls tycker om schlager. Vi har bara det som anledning till att träffas och snacka en massa skit. hihi. Varje år säger vi likadant, att vi ska bojkotta eurovision men ändå år efter år så sitter vi och tittar. Vi är ju som vi är.

Nej, nu har jag lektion.

Förr i tiden

Publicerad 2009-05-11 19:17:07 i 2009,

Jag älskade att skriva när jag var yngre. Jag skrev utan slut. Jag skrev en berättelse på 19 sidor om hur mitt och Martinas liv skulle va. Jag ögnade igenom dessa 19 sidor idag och kunde konstatera att i denna lilla berättelse så var jag och Martina stenrika, vi var omgivna av massa djur och hade ett eget hus. Det blev inte riktigt som jag önskat... Idag lever jag på pappas pengar eftersom jag skolkat bort studiebidraget,  Mitt ända djur är en liten svart fisk med onormalt stora ögon som är döpt efter en stad i Tyskland, Ett eget hus har jag inte men däremot har jag lyckats få ett litet krypin.. Ett krypin som egentligen borde användas som garderob men som jag prompt skulle ha som eget rum. 

Jag tror bestämt jag borde sträva efter detta liv som jag så fint planera. Kanske borde införskaffa en ny liten firre.

Måndag morgon igen.

Publicerad 2009-05-11 10:05:09 i 2009,

Malin ska kanske åka iväg om några dagar. Det tycker jag låter alldeles strålande.

När jag vakna imorse så var jag riktigt jävla seg. Har vaknat i panik flera gånger inatt. Inte så jävla kul faktiskt. Men nu är jag i skolan iallafall. Kom en halvtimme försent men skyllde på att jag varit hos tandläkaren. När jag kommer hem ska jag plocka isär pappas dator och fixa lite. Ska fixa så jag får tillgång till dessa bilder som jag har på disketter. Jag kommer förmodligen slå sönder datorn i ren frustrastion.

Nej, nu har jag lektion.

Så var denna helg över.

Publicerad 2009-05-10 19:50:26 i 2009,

Helgen började lite lugnt framför tvn med Emma. Vi tittade på Harry Potter. Nördar som vi är ^^ I lördags fick jag sovmorgon lääänge och resten av dagen var jag riktigt seg. Men på kvällen så var jag ute med Ida. Vi traska upp till Bergasjön där det var partaj. Hela Idas gata var där. Ida är lite mobbad förstår ni. hihi. Men vi joina deras lilla grillparty och satt och skratta åt dessa onyktra ungdomar. hah. Dom har  humor förstår ni. Det var till och med en som badade. Jag blev helt förskräckt men det var så kul så jag kunde inte sluta skratta. Jag och Ida gick hem efter ett tag... Eller vänta, vi DANSADE hem. Hela vägen, japp! Riktigt kul var det.

Imorse väckte mamma mig innan tio! innan! Jag kände för att slänga ut henne genom fönstret. Hon tvinga med mig till trosa. Så kvart i elva imorse så var jag på väg dit. Vi firade Linnea som är på onsdag. Jag, mamma och mormor heter Linnea alla tre. Jag köpte massa godis till Marie också. Tyckte hon förtjänade det. hihi. Och just när jag stod där och skulle bestämma mig för vad hon skulle få så ringde hon och bjöd in mig. Så när jag kom hem så åkte jag dit direkt. Vi hämtade Tindra och sen gick vi till lekparken och gungade. När vi var på väg hem så kunde vi inte stå emot grillen så vi var tvungna att köpa pommes. Satte oss och åt och då kom det massa människor och ville vara sociala med oss. Vi kände dock inte för att vara sociala med dom så vi slängde i oss maten och drog snabbt som blixten. hah.

När vi kom hem så badade vi Tindra. Hon och jag hade vattenkrig. Men jag var betydligt snällare med vattnet än vad hon var. haha.

Jag trodde min släkt...

Publicerad 2009-05-08 17:38:02 i 2009,

Jag trodde min släkt bestod av en mormor och morfar, två kusiner och en morbror. Men nu tusan. Nu har jag tydligen en syssling också. Tittar jag ut genom fönstret så sitter hon där och gungar. Det var som fan. Jag har alltid kallat Ida syssling även fast hon inte riktigt är det men nu har jag ju riktiga sysslingar.

Mamma uppdatera mig precis om läget.. Jag har tydligen sjuttielva sysslingar. Det är mycket man inte vet. Vi på skolvägen är ju rätt så tajta jämfört med dom som inte bor här. Idag sträckte jag ut huvudet ur porten och vips, där stod min kusin. I porten brevid. Förut bodde det till och med fler släktingar här. Min gammelmormor till exempel.

Nej, nu ska jag äta. Malin hungrig!

Hockey-vm

Publicerad 2009-05-08 10:59:16 i 2009,

Innan Vm började så var jag taggad som fan. Jag planerade in alla matcher och så vidare. Nu om någon säger att Sverige vunnit så undrar jag lite i vilken sport. Det vill säga att jag inte alls hänger med. Förra veckan när jag och pappa satt och åt så började en männska på tvn vråla. Pappa springer ut i vardagsrummet "Yes mål!" ropar han.

"Gjorde dom mål?"
"Aaaa!"
"I vilken sport?"
"Undervattensrugby"
"Vaaaa?"
"Ja, undervattensrugby.."
"finns det en sån sport?"
"Malin för i helvete. Är du medveten om att hockey-vm pågår just nu?"
"Juuuuuuste"

Känner mig lite lagom dum. Måste skärpa mig lite. Matchen ikväll ska jag allt se! Synd bara att Finland åkte ut. Hade velat se dom i final mot Sverige ;) För Sverige kommer ju helt klart komma till final! ;D 

Jag tror bestämt att vi piskade tjeckien igår. Fick sms från Sw i sista minuterna av matchen att Sverigeland ledde. Tror ni inte att jag började fundera på vilken sport han snacka om, jo självklart. Sen gick det upp för mig "Juuuuste, det är ju hockey-vm!"

Jag och Fadi har tråkigt.

Publicerad 2009-05-08 09:47:09 i 2009,

Jag och Fadi har suttit här i grupprummet och gjort nästan ingenting. Dom andra gör prov. Men vi har tydligen kvalitetsteknik men det skiter vi uppriktigt sagt i och sitter och lyssnar på musik istället. Laura pausini närmare bestämt.

Verkar helt onödigt att vara här ens med tanke på att det bara är jag och Fadi här. Men men. Vi har ju parteyy här. Undrar bara lite smått hur störda våra klasskompisar blir. hihi. Stereon är det ju inget fel på om man säger så (;

Det är tre tjejer som gör en Malin-och-Joss! Dom sitter uppe mellan husen på gräsmattan! För ett år sedan var det vi som låg där. Det ni!

Här kommer sanningen fram.

Publicerad 2009-05-07 20:49:08 i 2009,



Här är ett klart bildbevis från min hårda barndom! Tänka sig, jag fick inte ens sitta i en egen gunga! Ni ser ju att jag ser lite missnöjd ut. Eller också framför jag min nya rapplåt. vem vet, vem vet... Pontus verkar ju iallafall vara något road.

Nu har jag så där förskräckligt tråkigt igen. Vilket resulterar i "Skanna, Skanna, skanna".. Men har man inget bättre för sig så. hihi. Har varit nere hos Mormor och Morfar en stund. Vi samtalade om den stora renoveringen i september. Då kommer vi få gå ut på en gemensam toalett och duscha i samma dusch som resten av skolvägen. Helvete heller säger jag. Det sa Mattias också. Han sa även att han inte skulle duscha på fem veckor. Ja, då kan han iallafall vara säker på att bli lämnad ifred.

Jag har gjort bort mig idag också. Sw skicka sms från min mobil. Sen fick han för sig att läsa mina sms. Jäklarns! Ni tjejer som fick det där smset imorse vet vad jag pratar om. haha. Så nu kommer jag bli mobbad resten av livet. För ja, det var ju lite illa faktiskt. Och att jag råka sitta brevid personen smset handla om gjorde inte direkt saken bättre.

Nej nu ska jag ringa upp min älskling och sen springa upp till solariet. Puss på nosen! ;D

Torsdag redan?!

Publicerad 2009-05-07 12:05:32 i 2009,

Det känns som om det är tisdag idag. När jag prata med sw i telefonkan tidigare idag så nämnde han att det är fredag imorgon. jag såg ut som ett frågetecken. Haha. Emma kolla film med mig imorgon? (a)

Provet gick skit segt. Jag och läs- och hörförståelse går verkligen inte ihop! men men. haha. Men jag har snott swääs dator så kan inte skriva mer.

Toppen!

Publicerad 2009-05-06 09:08:46 i 2009,

Min dator dör snart för Robin har stulit min el, imorgon har jag nationellt prov och nu engelska! Det här är segt...

Nu är det bevisat!

Publicerad 2009-05-06 08:40:30 i 2009,

Jag har tänkt på det här ett tag. När jag ska lämna in en uppsats så slarvar jag som tusan. Jag gör lixsom bara uppgiften för att lämna in den. Men när jag gör uppsatser i skolan med valfritt ämne, ja då jävlar ligger jag på högre nivå. Dvs. att jag är bättre i pressade situationer än när jag sitter hemma och försöker skriva. Det ni.

När mamma väckte mig imorse så drömde jag att hon sa att jag skulle på basketträning. Jag blev helt förvirrad och undra lite smått när jag börjat spela basket. Men det hade jag tydligen och jag var redan försenad. Det i sin tur resulterade i att jag låg kvar i sängen liiiite för länge bara för att jag inte ville på träning. Så kan det gå ibland.

Jag drömde värsta sjuka drömmen inatt. hah. Mardröm dock, men fy fan vad komiskt det var trots det. Nu ska jag påbörja en jämförande text om två döingar som råkade skriva böcker för hundra år sen. Wohej, kan inte bli så mycket roligare!

Dålig dag.

Publicerad 2009-05-04 20:35:03 i 2009,

Jag klarar inte av det här. Jag ger upp. Det är som en spärr som stoppar mig. Har för mycket att ta igen... Som lärarna säger; Det är redan försent för mig. Jag har förstört allting. Ibland undrar jag varför jag börja gymnasiet överhuvudtaget. Jag hatar skolan, har alltid gjort och kommer alltid göra det. Skolan har tyngt mig ända sen första klass. Men jag vill så gärna ta studenten! Stå där sista dagen och känna att jag för engångs skull klarat av någonting. Men nu när jag är vid slutet så säger alla att det är kört för min del. Kört. Jag har kämpat (även fast jag kunnat kämpa mer) och tagit mig igenom elva år och nu är det kört. Helt jävla kört. Jag får inget studiebidrag och inga betyg. Yes, fan vad jag är bäst. Bra kämpat Malin, Bra! 

Tre prov imorgon alltså. Fan vad jag älskar Teknikcollege system. Jag älskar det så mycket att jag bryter ihop totalt. Blir som förlamad och vill dra täcket över huvudet och bara ligga där och gömma mig för verkligheten. Jag vet inte hur jag ska klara av att åka till skolan imorgon. Eller någon annan dag heller för den delen... Men jag vill inte göra någon besviken heller. Jag är trött på se allas besvikna ansiktsuttryck hela tiden. Men trots det finns den där spärren för mig, den som vägrar försvinna. Den som hela tiden stoppar mig från att prestera. Hur i helvete ska jag få bort den? Jag har försökt hela livet, men den finns fortfarande kvar. 

Det är ingen bra dag idag. 

Hur tänker dom?

Publicerad 2009-05-04 13:00:48 i 2009,

Imorgon ska jag göra tre olika prov... TRE! När fick jag reda på det tro? Jo, för en halvtimme sedan. Varför går jag kvar på denna skola? Ja, bra fråga. Det känns ju faktiskt jävligt värdelöst just nu. Man får lixsom inte ens säga vad man tycker om skolan. Hoppas skolan går under snart. Lärarna här förtjänar inga jobb. Iallafall inte som lärare. Blä.

Måndag morgon

Publicerad 2009-05-04 08:43:06 i 2009,

Sw sitter här brevid mig och är så stolt! Han skriver till alla på msn och berättar hur duktig hans flickvän är. Men hon har ju vunnit Sm så det är ju inte så konstigt. hihi.

Själv sitter jag här och skrattar lite åt Sw. Han är ju ganska rolig faktiskt. Det är kul att han är kär för då är han jämt så glad. Jag menar, han kan inte ens va arg på mig när jag beter mig som en idiot. hah.

Inatt har jag drömt massa mardrömmar så jag har varit vaken typ hundratusen gånger. Men det gör inget för jag är ändå pigg som tusan.

Men vi har visst lektion nu.

Hon den där Ida

Publicerad 2009-05-03 14:28:51 i 2009,

Igår efter Robinson så gick jag och mötte Ida. Vi tog en promenad runt i Mölnbo och slutligen hamnade vi på en bänk. Satt och prata om allt möjligt. Vi kom bland annat fram till att jag ska bli familjerådgivare. hah. Jag tror jag har lekt familjerådgivare i hela mitt liv. Försökt lösa situationer inom familjen och så. haha. Men det krävs nog mycket för att bli utbildad så... Sen kom vi fram till massa saker. skit kul faktiskt. Tiden bara sprang förbi. 

Idag tänkte jag ju som sagt sova hela dagen. det gick åt helvete kan jag tala om. Jag har nog sovit alldeles för mycket den här helgen. haha. När jag och Robin var tillsammans så sov jag typ aldrig. Gick och la mig runt halv sex på morgonen varje dag. Men numera behöver jag bara lägga huvudet på kudden så somnar jag snabbare än glocalnet. Redan vid nio igår började mina ögon strejka. hah. Förut var jag en nattmänniska nu är jag varken natt- eller morgonmänniska. haha. 

Skola imorgon. fan va nice (; Haha, Emma förstår du vad jag menar? xD 

Trötter

Publicerad 2009-05-03 12:31:54 i 2009,

Jag är för trött idag. Min rygg säger "Sov, sov, sov" Så jag ska tamejfan göra det. Hela långa dagen! 

Tindra var här förut.

Publicerad 2009-05-02 19:13:24 i 2009,

Tindra klampa in genom dörren för några timmar sen. "Mat, mat, mat, mat" hälsade hon. Så hon fick äta lite av min lunch. Men hon var fortfarande inte nöjd. Jag och Marie såg undrande ut. Va fan mena hon? Ville hon ha mer mat? Gav henne en äppelbit men hon fortsatte upprepa ordet gång på gång. Efter ett tag gick det upp för mamma Marie "Aaaha, hon vill ha nappen!" Då traskade dom hem till min kära granne, Pappa Simon, där nappen väntade! Tant Malin och Mamma Marie fick sig ett gott skratt iallafall. 

Jag ska plugga lite till engelska provet nu. Det kan behövas. Men helst av allt vill jag bara lägga mig i sängen och sova ända tills på måndag. men det går ju inte för sig. hihi. 

Nyköping

Publicerad 2009-05-02 14:52:03 i 2009,

Har precis kommit hem ifrån Nyköping. Har shoppat upp mammas lön. Men äsch, hon klarar sig. hihi.

Igår somnade jag typ direkt. Och sen låg jag och sov till och från medans dom andra kolla på Pirates 1,2 och 3. haha. Det var ju lite roligt. Och jag sov skit bra. Jag tror Ida och Emma somna runt halv fem och då hade jag sovit i typ fem timmar redan. haha. Men nu ska jag vidare. Puss<3

Dagen efter

Publicerad 2009-05-01 10:58:29 i 2009,

Imorse blev jag väckt en minut innan jag egentligen skulle bli väckt. grr.. tjejer alltså! Men det gjorde inte så mycket. Det var bara lite svårt att få upp ögonen. hihi.

Igår så fick jag Martin att komma och hämta mig. hihi. Övertalningsförmågan är det inget fel på! När jag kom till Marie så blev Tindra jätteglad. Vi busade hela kvällen igenom. Vi var nere vid ljungbacken ett tag men det var för jävla tråkigt så jag tvinga dom andra att vi skulle gå därifrån. Så vi gick hem till Lukas. Där var Pö! Vilken chock jag fick! Den männskan har jag inte träffat sen jag gick ut nian typ. Och det var ju några år sedan. hihi. 

Sen gick vi hem och busade lite till med Tindra. När hon hade somnat så bäddade vi till mig i vardagsrummet och satt sen och kolla på film. Det var trevligt det. men jag har sett den filmen ett antal gånger. Efter ett tag gick Marie och la sig och jag kolla lite på tv. Jag kunde helt enkelt inte somna, även fast jag var helt slut. hah.

Idag ska jag och pappa åka till tälje. Trevligt det. Men ha det så bra :)

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela