Malins blogg

En liten del till av 2009

Publicerad 2009-12-30 20:10:27 i 2009,

Vad har jag hunnit med 2009..?

druckit alkohol
rökt vatten pipa
däckat
fått minneslucka
varit kär
älskat / älskar någon av motsatta kön
fått ett sugmärke  
gjort ett sugmärke
haft oskyddad sex
haft ett förhållande i över en månad
kysst en främling
strulat med någon av samma kön  
strulat med någon av motsatt kön 
sovit i samma säng med någon av samma kön 
sovit i samma säng med någon av motsatt kön
lekt med någons känslor
gråtit dig till sömns
vaknat av att jag gråter
skrikit ord som hora/slampa till nån
slagit till någon
blivit slagen
lärt känna över 10 nya människor
åkt skidor
varit på solsemester
badat i havet
haft snöbollskrig
tittat på en hel fotbollsmatch
inte sovit på en hel natt
varit på sjukhuset
sovit över 12 timmar
sett en film mer än 10 ggr 

fått IG
åkt buss i över 10 timmar  
vart ute en hel natt
har blivit tagen av polisen
svikit en vän

Det går inte att neka till vilken nörd jag är.

Publicerad 2009-12-27 22:13:57 i 2009,

Min kväll ska spenderas tittandes på film. Har bunkrat upp med fyra filmer som ska ses innan ehm, solen stiger på himlen. Om jag ska se Harry Potter? Varför frågar du det? Är jag verkligen så förutsägbar?

Malin: Jag ska gifta med mig Harry Potter!
Mamma: Varför de?
Malin: Men hallååå, han kan ju trolla!
Mamma: Eeehh Malin...
Malin: Men haru inte sett filmerna eller?!

Hej och hå hå hå hå

Publicerad 2009-12-26 20:10:31 i 2009,

Hej och hå, nu jävlar har jag ätit för ett helt århundrande! Film har det varit gott om också. Har även hunnit titta förbi solarieöarna. Jag har till och med proppat i mig choklad. Tycker jag om choklad? Neeeej. Märkligt vad julen kan ställa till med.

Man får göra det bästa av saken.

Publicerad 2009-12-23 20:33:14 i Mitt liv i bilder,

Jag har fruktansvärt tråkigt idag. Finns absolut ingenting att göra. Och till på köpet så har jag nog förlorat mina sista chanser till julklappar också. jäkla skit alltså. Men jag är glad ändå och har tagit kort på mig själv. Ovanligt, oja. Seriösa bilder är ingenting för mig dock ;)

Dagen före den där jävla julaftonen.

Publicerad 2009-12-23 16:30:30 i 2009,

Jag och Emma har nu kunnat konstatera att allt för tillfälligt går åt helvete. Imorse (det hade dock redan börjat skymma) så vaknade jag och gick upp. Hade skrivit en lapp och satt upp på ytterdörren där jag så fint bad pappa att köpa Billys pan pizza och cola. Men när jag skulle gå och äta så möttes jag utav en olidlig tystnad. vart fan var pappa med min mat!? Gick runt lite och letade. Lyfte på diverse olika saker i olika storlekar men han var ingenstans. Poff, borta. Jag skicka ett sms till min bror. Fick ett svar tillbaka "Hans bil är trasig. Ring hit för mer info". What? Det där smset lät som ett sånt där automatiskt sms som företag skickar ut. Ring hit för mer info liksom. Så då ringde jag och fråga vad fan det var frågan om. Då hade nån jävla rem gått av. Så bilen står i Gnesta och pappa var tvungen att fixa en annan bil innan han kunde komma hem med maten.

Det där med bilar. Varför ska de jämt gå sönder? Familjen Perssons bil gick sönder när vi skulle upp till båten. Så vi fick åka taxi från södertälje hamn upp till värtahamnen. Kändes ju sådär. Men det var billigt och bra. Det som inte kändes bra var att våran tidigare skjuts fick en krånglig hemfärd.

Hur som helst så kom pappa hem efter ett tag. Med två fulla matkassar. "jag måste åka till Järna och köpa rem" sa han och sen försvann han ut genom dörren igen. Jag blängde på matkassarna som om det vore deras fel att pappa lämnat av de till mig. Idioter tänkte jag. Men sedan plockade jag upp varorna och la in dom i kylen. Det positiva med julen är att det alltid är smockfullt i kylen. Det negativa är att det aldrig finns någon mat jag gillar. Jag vill ha hamburgare! men neej, prinskorv får tydligen duga på julafton. usch.

Min bror vill låna min dator. Han tjatar och har sig. Han har till och med föreslagit att han ska betala för att låna den. Jag säger bara en sak, KÖP EN EGEN DATOR! Eftersom allt går åt helvete så skulle han säkert ha sönder hela datorn eller typ glömma den någonstans. 

Jag har svårt att tro att det är julafton imorgon. Jul a la Malin och Mats = inget julpynt, ingen gran. Man skulle kunna tro att det är januari här hemma. Jag köper ju inga julklappar heller. haha. Nej men god jul eller nått. För det var ju tydligen jul imorgon.

Jag är bra på...

Publicerad 2009-12-22 23:03:36 i 2009,

Du är en bra polare ;)

Du är Bra på Underhåll och Cnc ;)

Du är Bra på att Försvara polare ;)

Du är En jävligt bra person att snacka med lyssnar alltid liksom ;)

Du har Bra humor ;)

Du är bra på att bråka med lärare ;)

Du är bra på att förstå saker ;)


Sw kände nog för att lägga till några saker i min "jag-är-bra" lista. SÅ, jag är bra på detta också mina vänner. Hej o hå!

Det kunde ju varit trevligare.

Publicerad 2009-12-22 22:59:56 i 2009,

Oouf, den här kryssningen var allt annat än lyckad. Början var bra. God mat. Efter maten införskaffa vi oss dryck och därefter hamna vi i hytten. Skit trevligt. Johanna hade en livsfarlig kortlek som avslöjade våra innersta hemligheter ;) Efter det så vare bara skit som hände. Orkar inte ens gå in på vad som hände osv. Fckade människor var det gott om iallafall. Hade jag varit i nyktert tillstånd så skulle jag pucklat ner hela bunten. USCH.

Får ni sms eller samtal från Emmas mobil så ska ni veta att hennes nummer fått en ny ägare. Ofrivilligt måste jag dock tilläga.

Saker jag är BRA på.

Publicerad 2009-12-21 16:29:35 i 2009,

  1. Jag är väldigt bra på att ge upp. Bättre än de flesta tror jag bestämt.
  2. Jag är bra på att ha åsikter mot precis allting. Dock skulle jag aldrig säga något gott om nazister ;)
  3. Jag kan hela Sorry, blame it on me utantill och skulle kunna sjunga den i sömnen!
  4. Jag är världsbäst i att lura mina lärare om att läget är cool lugnt även fast jag inte gjort ett skit.
  5. Övertalningsförmågan är det verkligen inget fel på.


Jag satt och fundera lite på vad jag egentligen är bra på. Min bror är ett musikaliskt geni, Ida är bara SUPER-DUPER smart och Ems är också SUPER smart. Men jag då? Jag är fan inte bra på någonting tänkte jag. Sen kom jag fram till ovanstående.

Jag kom även fram till att mina hjärnceller inte känner för att vara smarta. Dom känner snarare för att växa ut i form av hårstrån ur huvudet. Därför mina vänner, därför har jag så långt hår. Finns ingen annan vettig förklaring ;)

Imorse kom Sw och Vanessa och väckte mig klockan elva! Schyrre! så jag fick springa ut och va social ett tag. Efter det kunde jag inte somna om eftersom mamma bjöd hem en massa arbetare. Dom hade med sig en fin present till mig också. En värmefläkt. Mycket vänligt. Nu slipper jag frysa som en jude. Sen kom en elektriker och röjde runt. Trevligt.

Har försökt hitta lite kläder som jag ska packa ner. Jag ska nämligen ut på östersjön idag. MINSANN! Det ska bli roligt. Men jalla, fan har bråttom nu.

CS istället för matematiklektion.

Publicerad 2009-12-17 10:54:33 i 2009,

Vi sitter här i grupprummet. Killarna spelar Cs och skriker och har sig. Jag tänkte spela farmville men det tyckte dom inte var någon bra idé. Dom laggade tydligen fast och då blev det minsann ett jävla liv. haha.

Någon form av snökaos ute.

Publicerad 2009-12-17 09:23:48 i 2009,

Min lärare sitter och sjunger julsånger. Hon verkar tycka om julen. Jag tycker inte om julen. Men var det något nytt eller? Jag har inte tyckt om julen på evigheter. Men däremot tycker jag om snö. I alla fall tillräckligt. Ni vet, fint med snö, men jag går inte ut. haha. Jag hoppas mest på flera meter snö så jag slipper gå till skolan. Men sen kom jag på att jag får lov imorgon så det känns inte värt. Alla hoppas på en vit jul men jag hoppas fortfarande att ett mirakel ska ske och ge oss 40 grader varmt och strålande sol.

Min vecka har innehållit lite av varje. Pizza i Gnesta med mina bästa vänner, Inställda tåg, plugg på hög nivå, möten och en hel dos med sömn. Har även hunnit bli mobbad också. Mina klasskompisar tycker att det är väldigt kul att jag är ensam tjej i skolan, därav mobbandet. hah. Ni kan väl tänka er vilka skämt dom kör mest hela tiden? Men jag driver med dom som vanligt. Dom blir lite förvånade över att jag kan sitta med och skratta. Men hallå, jag har gått med smpr3 i snart tre år. Jag är van. hahah.

Lite tankar från en nyvaken

Publicerad 2009-12-13 15:37:37 i 2009,

Jag vaknade alldeles för sent idag. När pappa kom hem så stapplade jag upp "Jag vill ha potatisgratäng idag". Men då hade min pappa varit och handlat. Det blir lasagne idag. Ärligt talat? Det känns som om det är det ända vi äter. Jag är trött på det och pappa skyller på att han har dålig fantasi. Ja, det måste han fasiken ha! Jag hatar lasagne!

Statistiska centralbyrån är ute efter mig! Dom har på något sätt kommit över mitt mobilnummer. Då blev jag lite arg för att dom började ringa till den. Så jag vägrade svara. Men sen beslutade jag mig ändå för att göra det. Vill du delta i undersökningen? Neeeej!. Så då slutade dom ringa. Men nu har jag tydligen fått hem ett brev där dom så fint berättar att dom ska försöka igen. Är dom dumma? Är det inte ganska tydligt vad jag vill efter det senaste samtalet? Det stod även att undersökningen var frivillig. Hur tänker dom? Men längst ner på brevet stod det att jag skulle få en biobiljett så jag ska nog delta ;) Undra ifall jag får två biobiljetter om jag säger att jag är schizofren?

En perfekt lördag

Publicerad 2009-12-12 19:53:05 i 2009,

Min dag har varit perfekt. Marie, Simon och Tindra kom förbi och hälsade på. Efter ett tag fick Marie för sig att vi skulle åka och köpa godis. Så då gjorde vi det. När jag kom hem så titta jag på The Hills och proppa i mig godis. haha. Så det har jag gjort idag. Kan inte va mer nöjd ;D

Imorgon flyttar jag hem till Mammii igen. Då kommer jag få stå ut med min jobbiga bror vareviga dag. DOH.

Inte riktigt min grej.

Publicerad 2009-12-11 16:26:14 i 2009,

Idag har jag försökt förklara för min vän Sahbi hur man ändrar språk på en HTC mobil. Jag som aldrig ägt en sådan mobil hade stora svårigheter. Eftersom jag var tvungen att prata engelska också. Min vän fattade ingenting och gav till sist upp. haha. Så han sitter där i Tunisia med en mobil som är på svenska. Great. Jag kommer ihåg en gång när jag råka ändra språk till arabiska. Det var inte så lyckat.

Man har ju vant sig efter 19 år.

Publicerad 2009-12-10 23:09:54 i 2009,

Mitt namnsdagsfirande den 10 december är en aning ovanligt. Svenskar gör ju inte direkt en stor sak av att man har namnsdag. Men sedan jag föddes så har min namnsdag varit allt annat än ett vanligt svenssonfirande. Den tionde samlas människor från alla världens hörn i Stockholm för att fira lilla mig. Ja, jag förstår om ni blir lite avundsjuka där ute men livet är orättvist. Jag är ju såklart alltid hedersgäst, men på grund av att jag inte springer omkring i så där billiga klänningar och juveler som dom har där så dissar jag hela middagen. Det krävs mycket för att nå min nivå ;) Istället lovar jag att se allting från tvn. Drottning Silvia brukar vinka in i kameran och mima "Grattis Malin. fika som vanligt på onsdag?". Jag skrattar och skickar iväg ett sms "Självfallet ers majestät". Det är själva vinken för att jag tittar. Så då går kungen upp för att hålla tal. Efter ett långt och vackert tal om mig så avslutar allesammans med att hurra fyra gånger för mig. 

Det blev ju lite knepigt med USAs president måste jag säga. Sverige ville absolut inte betala för säkerheten som han behöver. Jag erbjöd mig att betala halva summan men nej. Så Barack bestämde sig för att åka till Norge där dom tog emot honom med öppna armar. Så jag och obama kunde tyvärr inte träffas just idag. Men han och jag pratade i venten samtidigt som vi ganka en level 60 warrior med healing gear på WoW! han är en riktig noobkiller den där obama alltså. Dödar oskyldiga stackare. Men han är ändå jävligt snäll.

Så ja mina vänner. Vi kan klart konstatera att jag är en ganska speciell brud. Imorgon hänger jag på stureplan med prinsessan! Och på söndag är det brunch hemma hos familjen Reinfeldt!

Vän med Ida = Aldrig hungrig

Publicerad 2009-12-10 20:03:25 i 2009,

Idag fick jag sluta lite tidigare. Så jag slapp vänta en timme på en 45 minuters lektion. Så det var väldigt skönt. Ida fråga om jag ville med till Gnesta och luncha med henne. Det tyckte jag lät väldigt trevligt så jag följde med. Först beställde vi in pajer och mumsa i oss. Så grymt gott! När vi insåg att klockan bara var ett så ville vi dra ut på tiden lite så vi beställde en varsin bit kladdkaka också samt en STOR kopp choklad med massa grädde. Jag tjocka i mig för allt jag var värd. Men enbart för att bevisa för Ida att jag banne mig äter lika mycket som henne och Emma. Nu är jag proppmätt! Jag var tvungen att avstå middagen för att jag är så mätt! haha. När klockan var tjugo i två så gick vi till Frejahallen och Ida hade vattengympa och jag var åskådare. Jag höll på att somna ett flertal gånger kan jag tala om. Men man blir ju så trött när man är mätt! (Här skulle pappa ställa den vanliga frågan; Hur lång var du då?)
 Vid sex kom farmor och farfar på besök. Då dukades det fram fika. Jag fick lätta kvälvningar och avstod artigt.

Imorgon blir det någon form av utgång tror jag bestämt. Då ska jag bevisa att man kan ha kul utan alkohol. Nykter är det nya onykter förstår ni ;) Och jävla CpSw har inga pengar! Men daaah, inte jag heller men jag går på krogen ändå! så fck u! ;D

dagen mitt i veckan med lucia.

Publicerad 2009-12-09 20:19:24 i 2009,

Idag har jag svetsat, som vanligt varje onsdag. Fick börja med en annan svetsskit idag också. Me like. Vid ett så var det luciafika uppe vid receptionen. Riktigt fint med luciatåg och goda pepparkakor (observera: jag kunde äta flera pepparkakor utan att få ont i tänderna! tummen upp för det). Efter det fick jag åka hem. Hade haft mamma mia låtar på hjärnan hela dagen så jag var nästan tvungen att se filmen. ha. Men spola förbi alla gånger dom prata, ville bara se själva låtarna xD

Och nu sitter jag här. Har läst lite i min gamla blogg. Där stod det klart och tydligt att mitt favoritämne i skolan var matte! Hur är det möjligt? Jag bryter fan nästan ihop för att jag inte ens kan hela multiplikationstabellen. haha. Neej, tror bestämt att jag måste ha skrivit det i sömnen! hah.

Gaga olala går på repeat i mitt huvud. Gaga olala. gaga olala. gaga olala. för i helvete!

Grattis min bästa vän!

Publicerad 2009-12-08 20:37:33 i 2009,

Innan den 20 januari kommer minsann min bästa vän hem igen! Som jag längtat. Det har varit en tom höst utan henne. Låter nästan som om hon varit hundrafemtio mil ifrån mig när det egentligen bara är några kilometer ;) Men det är inte så kul att behöva planera in varenda gång vi ska träffas. Nej, vänskap på distans är inte att föredra! Jag gillar när hon bor några hus ifrån mig. Så ska det va! Så Emma, hädanefter, får du bara flytta NÄRMARE mig!

Nej, men grattis får jag väl säga! Sthlms universitet får akta sig när du intar skolans område. Du kommer rocka fett!!!

Jag har haft en underbar natt

Publicerad 2009-12-08 13:22:40 i 2009,

Inatt hade jag väldiga sömnproblem. För det första kunde jag inte somna för att jag hade huvudvärk. Sen vid ett någon gång så ringde min mobil. Jag som inte fatta att det var min mobil som lät trodde det var min ventilation. Men efter ett tag klickade det. Aha, min mobil! Men då ville jag inte svara eftersom jag försökte sova. Det var Ida som ringde. Men människa, jag ska till skolan imorgon! tänkte jag. Men några minuter senare satte jag mig upp och tänkte, men shit det kan ju hänt någonting! Så jag smsa henne. Så jag var vaken ett tag och skicka nummer och sånt till henne. Sen tillslut så somna jag. Men då drömde jag värsta mardrömmen. Den värsta hittills faktiskt. Usch. Den började med att jag tryggt satt i min soffa och kollade på film. En väldigt bra film. Men sen hamna jag helt plötsligt i filmen. Och jag var jagad av läskiga människor. Jag hade typ ansvaret att få ut runt femtusen pers ut ur en båt ifall det skulle hända något. Och ja, det gjorde det ju. Det var typ poliser eller nått som skulle fånga in alla oss. Samtidigt som jag bara ville rädda mig själv och gömma mig under täcket så var jag tvungen att få ut alla. Men det var ju omöjligt. Fick kanske ut hälften av alla. Resten blev infångade och skulle ingå i statens experiment. I detta fall hänga folk. Sjukt, jag vet. När alla som gick att räddade var räddade så blev jag jagad av deras ledare. Men smidig som är så körde jag några spindelmannen moves ner för ett trapphus. trots att skotten nästan sköt huvudet av mig så klarade jag mig. Drömmen fortsatte därefter i en helt annan riktning och det orkar jag inte ens skriva xD Men jag kan lova er att jag var skiträdd när jag vakna xD Man vill väl aldrig ha över tvåtusen döda kroppar på ens samvete ;)

Min huvudvärk är fortfarande svinjobbig. Jag spänner mig för mycket alltså ;) Spännis-Malin! Måste till skolan imorgon! Usch, hatar att missa verkstadslektionerna! Förut hatade jag dom men nu är det fan det bästa jag vet xD haha. Men det kanske är för att det är så kul att svetsa.

När det är brist på annat

Publicerad 2009-12-07 21:41:13 i 2009,

Sitter jag och pratar med Jamil på msn. Först saknade han mig och sen fick jag detta;
Jamil säger:
haha idiot ja ska slå dig första dagen ja ser dig i skolan såatt du vet bara :D

KOOOOOM DÅÅÅÅÅ!!! ^.- 

Jamil säger:
haha ja lovar saknar dig du e bästt

DOH! Säg något jag inte redan vet -.-

Tio på en skala.

Publicerad 2009-12-06 00:16:27 i 2009,

Jag trodde jag inte skulle kunna sova igen förrän sent inatt nu eftersom jag sovit hela dagen. Men jag är super trött! Mina ögon strejkar. Undra om jag är deprimerad eller nått? haha. Jag brukar sova ganska mycket när jag är lite nere. Men känner mig ganska glad så förstår inte riktigt. Mycket märkligt.

Kan även misstänka att jag hade en helvetesnatt igår. Mina fingrar är helt ömma så jag antar att jag bråkat med väggen igen. Haha. Jag tar ut min ilska i sömnen. Perfekt ju (; Klockan fem imorse så vakna jag och var tvungen att kolla min mobil. Hade stängt av vibrationen så var tvungen att vakna och kolla ifall jag fått sms eller samtal. Och självklart hade jag fått det. haha. Jag är ett fredags-offer!

Klockan nio imorse så väckte pappa mig så då vare bara att gå upp. Kände inte riktigt för att åka till Nyköping men skulle säkert bara ångrat mig om jag stanna hemma. Jag fick ett halsband, en fotobok och ett par stövlar. Stövlarna behövdes eftersom jag springer omkring med mina adidas skor all the time. Ingen hit en fredags kväll direkt. haha. När jag kom hem så däcka jag, som sagt, direkt. Så när jag vakna så åt jag middag och sen börja jag pyssla med fotoboken. Alla kort fick plats så det var skit bra. Men vilket jäkla arbete man var tvungen att lägga ner. hah. Satt i flera timmar typ.

JUSTE, i bilen idag.

Mamma: Malin, det är en jättetrevlig elektriker som jobbar hos oss. Han är väl ungefär i din ålder.
Jag: Ofan, får väl lägga in en stöt då!

Mina föräldrar börja skratta som fan och jag fatta inte riktigt varför dom skratta. Efter fem minuter ungefär kopplade jag elektriker och stöt så då börja jag skratta jättemycket. Mina föräldrar tyckte jag var lite trög som inte förstod mitt eget skämt. Men jag säger alltid så där, oavsett om han är elekriker eller ej ;)

Nej fyfan. Sova, sova, säng, säng. Som rubriken lyder "tio på en skala" Så trött är jag. Godnatt.

Sover bort lördagen utan problem

Publicerad 2009-12-05 19:04:26 i 2009,

Jag har varit i Nyköping och shoppat idag. höhö. Mina föräldrar skulle köpa julklappar men jag passa på att få lite saker redan nu ;) När jag kom hem vid halv tre så däcka jag i sängen och har sovit fram till nu. Väldigt lyckat. Pappa väckte mig inte ens till maten. Jag som tänkt åka till Martin idag och spela tv-spel. Grrr... illa att jag är så trötter hela tiden xD haha. Har fan lust att gå och lägga mig igen.

Jag har fått tandläkarskräck idag.

Publicerad 2009-12-03 18:48:14 i 2009,

Hö hö, jag ska egentligen plugga. Har en uppgift som ska vara inne ikväll. Är den ens påbörjad? Nej. Men jag är en tidsoptimist. Och jag brukar oftast hinna. hah.

Idag har jag varit hos tandläkaren två gånger! Först på morgonen. Jag nästan vädja om bedövning och min tandläkare tyckte det var onödigt. "det gör ju inte så ont Malin". ge mig bedövning för fan. Men när jag såg sprutan så ångra jag mitt val omedelbart. Det gjorde ondare att få bedövning än att borra utan. Jag saknar min förra tandläkare, hon laga hål på en kvart. Denna tandläkare tar väääldigt lång tid på sig. Trodde jag skulle svimma eller nått. När jag sedan skulle lämna rummet så fick jag med en lapp. "Ta med den här till receptionen". Då skulle jag tydligen få en ny tid. Men till tandhygienisten (Eller vad det nu heter, hah). 12 januari? ehh.. då måste jag ju betala.. Oj juste, ja vi har en tid idag annars. Jag tog den utan att tveka! Tänker inte betala för att någon ska säga att jag har bakterier i munnen.

Så jag åkte iväg till skolan. På bussen dit fick jag förövrigt sällskap av min lilla farmor. Trevligt kan tyckas. När vi kom till tälje så skynda jag mig till skolan så jag skulle komma i tid till mattelektionen. men det gjorde jag ju självklart inte. Satt mest och bet mig i läppen och vänta på att bedövningen skulle släppa. Men det gjorde den inte, utan den höll i sig till tandläkarbesök nr. 2. Flera timmar emellan. När jag satt i stolen så räkna jag inte riktigt med att hon skulle hålla på så mycket i munnen. Men jo, i 45 minuter. Jag blödde överallt och mina ögon tårades. Jag vill bara hoppa på henne och slå henne gul och blå och skrika "fattar du inte att det gör ont kärring!?" Men jag gjorde såklart inte det. När vi var klara så log jag varmt emot henne och lämna rummet och var nöjd. Det där gick ju bra, tänkte jag. Det gör lite ont men det var det lätt värt. Sista gratis besöket någonsin! Jag ska nog satsa på att byta till löständer istället. haha.

Efter besök nr. 2 så gick jag hem till Marie. Stanna till på konsum och köpte allt hon rabbla upp i telefonen. Sen var jag välkommen. Vi tittade lite på new moon och försökte förstå varför alla tjejer dreglar efter jake. Men vi förstod det inte. Men man skulle ju inte säga nej till musklerna. Äsch, med en påse på hans huvud så skulle det nog funka ;)

Nej, nu måste jag verkligen plugga. Pyss.

Upp och ner

Publicerad 2009-12-02 17:18:37 i 2009,

Jag tvättar. Tvättar kläder, tvättar bort tankar. Jag pendlar mellan arg och hyperglad. Allt är precis som det brukar alltså. Under tiden som jag sitter här vid datorn så tittar jag ibland på klockan. Får panik. "Nej oj, en timme kvart till min bror kommer hem". Tittar igen. "Oj, Nu kommer ju Mattias!". Så håller jag på. Sprang nyss till tvn för att jag trodde att jag inte hade missat OTH. Men jo, det gick för en timme sen. Jag är förvirrad.

Mitt tvätthög var hur stor som helst. Fick knappt plats med den mörka tvätten i tvättmaskinen. Men det kommer bli minst lika mycket i nästa tvätt som ska in också. Vart tusan ska jag hänga allt sen? Vi har ju inte direkt något stort torkrum eller liknande. Får dra en lina (Låter helt fel!) utanför på våran minimala tomt ;) Haha. Stelfruset.com. Nej, men det löser sig nog ;P

Idag har jag svetsat hela dagen. från åtta till halv två. Så jävla kul. Niklas dyker upp med jämna mellanrum, granskar mitt arbete och säger "Malin, du gör fel!" Det gör jag inte alls! Niklas vet inte riktigt vad han pratar om, han är lite yr i mössan. Nej, men han gör nog bara på ett annat sätt. Om jag inte får godkänt i svets så blir jag gaanska förvånad ;P Haha min lärare kommer och säger vad jag ska göra och fem minuter senare så har jag lixsom lärt mig hur man gör, så då expreminterar jag lite. haha. Så när han kommer tillbaka så kan jag redan nästa moment jag ska lära mig. Fast alla vet ju att övning ger färdighet ;)

Jag har inte ätit något på hela dagen förutom frukost. Om jag är hungrig? eh ja! Min bror kommer om typ 50 minuter och då ska vi gå och äta pizza. Man måste ju tjocka nu inför julen! haha. Nej, men mamma är inte hemma nu ikväll så hon kan inte laga middag till oss och vi orkar inte göra det själva ^^

Och nu ringde bby också. Så shålång.

"Hela dagen förstörd"

Publicerad 2009-12-02 15:12:27 i 2009,

Det är ingen bra dag idag. Jag har bara lust att banka in pannbenet på någon. Blää. Något som jag bara trodde var ett dåligt rykte visade sig vara sanning. Känns inte alls bra. fan för dig!

Som mamma alltid sa förut när jag var dum "Nu är hela dagen förstörd" och ja, det är den verkligen!

Det var bättre förr (;

Publicerad 2009-12-01 23:07:57 i 2009,

Nämen tja (;
Tänkte att jag kunde skriva lite till. hihi. Jag kan ju tala om att jag sitter och ritar. Har lite svårt att förstå varför jag fått IG i bild alla dessa år alltså! Det kan ju kanske bero på att vi hellre målade på varandra än på pappret men fan, det är ju konst det med! Fasiken vad kul det var i grundskolan egentligen. I och för sig var jag ju en busunge som förstörde för mig själv hela tiden. Men ändå, kul som tusan. Jag kommer ihåg första gången rektorn var arg på mig. Då var jag livrädd! Jag och min syslöjdslärare hade bråkat om någonting och hon hade drämt igen en låda rakt på mina fingar så jag var helt skogstokig. Då kom han och hämta mig och skällde lite på mig. haha. Neej usch, jag var en riktig busunge. Ungefär så som jag var förra året. Men förra året var jag mest arg och det var jag inte i Ene. Då skoja jag runt och drev lärarna till vansinne. haha. Ingen idé att gå och ångra det man gjorde då. Det är gjort och går inte att göra något åt. Lika bra att skratta åt allt ;)








Haha jag lägger ofta in dom här bilderna. Men det var nog tamejfan en av de roligaste dagarna. Vi skrev ut hur många papper som helst och limma upp dom i hela skolan. Sen målade vi på väggen också. hahah. Vi hade lite arbete med att ta ner allting sen när vår spionerande lärare kom på oss.

Iskalla tisdag.

Publicerad 2009-12-01 20:05:09 i 2009,

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag. Har inte hänt så mycket lixsom. Men kan ju berätta att jag och Ellinore, som vanligt varje tisdag, bjöd på underhållning på tåget (; Jag tror vi delar med oss lite väl mycket av allt vi har att säga ^^ Men äsch. hihi. När jag kom till mölnboland så gick jag hem till mammii och la mig och tänkte kolla på när min bror spela, men det sluta med att jag inte kunde hålla mig borta från boken jag läser just nu. Haha, har läst den kanske fem gånger förut ;) sista hp boken! Älskarn! Dock läste jag ut den så jag fick ta med mig sjätte hp boken hit till pappa. Jag brukar läsa från senaste boken till den första. Det är väldigt sällan jag börjar från början om man säger så ^^ Men kan ju böckerna utantill så det gör inte så mycket. hihi.

Ska promenixa med Idus snart. Så jävla kallt ute bara! usch.

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela