Malins blogg

Dagen efter Måndag

Publicerad 2009-03-31 11:54:12 i 2009,



Jag mår väl ungefär lika bra som en krossad tånagel idag. Alltså inte bra.
Sitter och pratar med Sw i telefon. Han har mycket att säga alltså. Cadgas står tydligen i bara kalsonger ute på skolgården. Fan att jag missa det! Nej, nu ska vi inte vara såna Malin.

Ska åka till da skola snart. Vi har ju CNC-teknik och det vill jag inte missa! Bästa lektionen och bästa läraren! Yey.

fan fan fan fan, han kommer för nära inpå mitt liv. spring.

Fredag

Publicerad 2009-03-27 17:47:34 i 2009,



Kvällen kommer spenderas tillsammans med hon den där gullan. Vart vi hamnar? Ja, det återstår att se.
Vi har för vana att alltid hamna på konstiga ställen. Kul ska vi ha iallafall. Inget får förstöra min kväll. Inte ens att Sw ska sluta i min klass till hösten. Det är hårt, men nu är det fredag och på fredagar ja då är man glad! Inga hinder här!

Äntligen fredag!

Publicerad 2009-03-27 10:17:34 i 2009,

Sms skickat till Martina 00.19 inatt; Vem åker till hemska tåget nu. Malin råka missa det förut och vi va i mölnbo. Ofta man missa precis innan väg.

Jaha, man kan ju undra hur bra jag mådde inatt. Vad tror ni?

Kul hade vi iallafall. Vi umgicks med våra nya vänner. Han som vägrar berätta vad han heter på riktigt och han krille. När vi var i fornhöjden trodde jag vi var i Hovsjö och när vi var vi brunnsäng så var jag helt säker på att vi var i salem. Så det kan gå ibland va! Lokalsinnet är på topp! När vi kom till Martina så satt jag och sov i deras soffa. Sen skulle vi ner till Centralen och då var Timi helt plötsligt hemma hos Martina. jag fatta noll. Men jag hade  ju som sagt sovit så.

På tåget så var jag väldigt trött.. VÄLDIGT! I smset ovan så försökte jag berätta för Martina att jag råkat åka till Gnesta. Det gick ju inge vidare om man säger så.

Nej, nu ska jag läsa lite om kvalitetsteknik. Puss

Film. film. film.

Publicerad 2009-03-22 14:17:42 i 2009,



Gårdagen; Pizza. Film. Film. Film. Film...

Det var i stort sett det ända vi gjorde. Ida somna inte helt otippat till filmen. Så hon la sig över hela soffan och jag och Emma fick trängas l delarna av soffan som hon inte ockuperat. Hon är allt bra söt hon. haha. I lägenheten över oss var det fullt hus och folk bråka i porten och slog i dörrar. Det var lite roligt att lyssna på.

Hursomhelst så kollade vi på fyra olika filmer. Höjdpunkten var när vi fick sitta och dregla över bilarna (...inte bara bilarna va!)  i filmerna ovan ;) När klockan var fem så ville inte ens Emma se fler filmer så då fick jag gå och lägga mig. haha. Guess what? jag fick sova i soffan, och som vanligt sov jag så jäkla bra!

Trevligt igår, helt klart!

Tjejkväll

Publicerad 2009-03-21 12:57:12 i 2009,

Ikväll beger jag mig hem till min lilla gnestabo. Nu är det dags för tjejkväll igen! Det var ju så längesen sist nu! Nej men, det ska bli mysigt och det bjuds på pizza också. Det är ju inte helt fel! Fast egentligen så tycker jag inte om det. Men va fan, idag är det nog gott. hihi.

Jag sitter och lyssnar på Ted Gärdestad. Inte direkt vad jag brukar lyssna på, men har man Spotify så finns det så många valmöjligheter. Så jag lyssnar på massa musik som jag aldrig skulle ladda ner. Jag är nöjd.

Jag ska nog ta ett långt bad nu.

Lördag

Publicerad 2009-03-21 12:14:57 i 2009,

Igår var vi hemma hos nån människa. Jag tyckte väl inte att det var speciellt trevligt. Jäkligt tråkigt folk. Såg ut som om hela bunten precis stigit upp ur sängen. Ni vet det där nyvakna ansiktsuttrycket. Jag vände mig om bara för en sekund. Men det räckte för att vilja komma därifrån. Tog upp telefonen och ringde far min. Tog på mig skorna och drog. Aldrig i helvete att jag sitter och är trevlig med ett jävla nazistsvin. Jag vet att i slutändan så skulle vi komma in på ämnet. Det vill undvikas. Jag blir skogstokig på att lyssna på såna människor. Många av mina bråk med Robin handla om just det.

Haha, tyck att jag överreagerade, inga problem. Men jag har alltid kämpat mot dom där idioterna.

Redan fredag?

Publicerad 2009-03-20 11:48:31 i 2009,

Idag vaknade jag tjugo över sju. Kvart i nio satt jag på tåget till mölnbo. I mölnbo kom jag på att nycklarna var glömda hemma. Inga nycklar alltså. great. Gick upp till farmor och fråga om nycklar. Nej, inga nycklar där. Ringde mamma. Gick till skolan. hämta nycklar.

Ska in till tälje snart och hämta min mobil. Den råkade jag visst glömma igår kväll när jag somna. Och imorse så orkade jag inte leta efter den. Så är det. Skolan lät inte så frestande imorse när jag vakna måste jag erkänna. Men på Måndag då är det jag som pluggar arslet av mig. Det kan jag lova. Skolan är ju kul!

nej men oj, klockan är mer än vad jag trodde. kanske borde klä på mig och grejer.

Hemma hos Mamma

Publicerad 2009-03-17 20:43:08 i 2009,

Har varit ute och skvallrat med Ida nyss. Vi gick till abbes och köpte lite chips och sen gick vi och satte oss på våran favoritplats. Nämligen på bänken utanför den gröna avdelningen på skolan. Vet inte varför vi sitter där. Bänken är ju iofs alltid torr så det kan ju vara en anledning. Idag lät det ungefär så här:

"NÄÄÄHÄÄÄ!?"
"ÄR DET SANT?!"


Mycket trevligt måste jag säga. Vi har alltid massor att prata om. Och om vi inte har det så är vi smarta nog att sätta på en film. för att slippa prata då alltså. hah.

Angående den där jävla uppsatsen. Tänk att alla nior i hela södertälje kommer få hem det där reklambladet. Jag är en sån där fjolla som knappt vill visa vad jag skrivit för min svenskalärare lixsom. Så när Peter försökte få mig att gå med på en bild så vägrade jag! Jag ville inte ens att dom skulle publicera mitt namn. Så dom får helt enkelt använda någon annans namn på min text. haha. Men grejen är, att jag vägrar göra reklam för skolan. Fler ska inte behöva plågas så som vi gör. haha.

Nej, Solariet väntar på mig!

En vanlig dag kryddat med extra.

Publicerad 2009-03-17 14:54:33 i 2009,

Det är en helt vanlig dag idag. Jag och Sw är väldigt lata. Vi orkar ingenting. Precis som vanligt. Idag har vi dock orkat ta en tripp till Stockholm. Sw behövde ett nytt busskort. Så det passade vi på att göra på lunchrasten. Men när vi kom en och en halvtimma försent till lektionen så ville våran lärare inte ha oss där. Så vi har suttit utanför och pluggat. Våran andra lärare kom och sa vad vi skulle göra. hah.

Sen ska dom tydligen använda min uppsats på ett reklamblad. Jahapp... Vad säger man? xD

Idrott nu.

En dag att tänka tillbaka på

Publicerad 2009-03-16 21:43:01 i 2009,

Pang! Jullovet 2007 smällde till mig rakt i ansiktet idag. Pang, aj aj aj! Allt jag gick igenom då vill jag att du ska slippa. Det var en jävligt jobbig tid. Jag fick inget stöd, jag var rädd och kände mig helt ensam. Vi gick igenom det båda två. Men där stod jag, ensam. Det var upp till mig.

Så vill inte jag att du ska känna. Vi finns för dig oavsett. Det ska du veta.

Idag får jag tänka tillbaka. Jag tillåter mig själv att göra det idag. Jag brukar oftast inte göra det, utan bara blicka framåt. Men i såna här lägen så går det inte att förhindra. 

Är ni nyfikna på vad allt det här handlar om;
Wikipedia har svaret. Sök på jullov 2007 så kanske ni hittar det.

Det här kan man kalla fjortislan!

Publicerad 2009-03-14 23:01:44 i 2009,

Jag och Marie sitter i hennes soffa med datorerna på benen. Vi läser bloggar, hänger på bilddagoken och är allmänt sociala på Msn. Det kan man kalla fjortislan! Vi har till och med pratat med varandra på msn istället för att ha pratat direkt med varandra. Kan tyckas konstigt, men vet ni hur mycket man måste anstränga sig för att öppna munen eller?

Jag har även hunnit prata med en gammal vän. Ja, Han är inte gammal utan det var bara jävligt längesen sen vi prata. Det var mycket trevligt, det kan jag tala om. Men större delen av tiden hade jag en liten tjej i knät och och då var det tamejfan svårt att vara social. Men tillslut gick hon äntligen och la sig och nu sover hon sött på min sovplats i sängen. hrm.

Nu tvingar Marie mig att gå och stänga av tvn. Hon fattar inte hur mycket hon kräver utav mig?! Jag orkaaaaaaaaaar inte!

Hos Marie.

Publicerad 2009-03-14 19:12:32 i 2009,

Imorse vaknade jag av Tindra och Marie som bökade omkring i rummet. Men Tindra skulle till Simon så dom försvann till Mölnbo efter ett tag. Så jag kunde ligga och kolla barnprogram hur mycket jag ville. När Marie kom hem så satte vi på datorn och kollade på massa filmer.

Annars har vi bara varit och hämtat Tindra och sen inte så mycket mer. Svarat på sms mest hela dagen. Det börjar bli lagom jobbigt. Jag får va fan sms hela tiden! Så nu stänger jag av mobilen! punkt slut. 

Tindra håller just nu på och tvättar min dator. Billig arbetskraft säger man inte nej till! ;D

Mattias Östling

Publicerad 2009-03-13 18:43:10 i 2009,



Jag sitter och kollar igenom alla bilder som finns på datorn som är på min bror. Det finns många det kan jag lova! (Malin, om du läser, skvallra inte till mattias xD)

När jag och min bror var yngre så var skolans kaxigaste ungar. Vi bråkade och slogs med alla. Det spelade ingen roll om personerna var dubbelt så stora som oss. När Mattias bråkade med någon så var jag snabbt på plats och försvarade honom till varje pris. När han började på eneskolan så var han i bråk redan första veckan. Men då blev jag istället sur på honom och stoppa honom. Vi båda växte ifrån allt sånt där på Eneskolan.  Numera bråkar han inte alls... Trodde jag, tills jag läste på Malins blogg att han var på väg att skalla någon. hah. Men nu har han ju en ny Malin som kan stoppa honom.
Jag och min bror har egentligen aldrig varit speciellt nära. Vi har mest bråkat med varanda. Kastat stolar eller hotat varandra med kniv. Normalt va? Men så fort vi kommer till Öland så blir vi bästa vänner. Eller ja, där tog jag i lite kanske. Vi kommer hur som helst bra överens. Vi umgås hela tiden. Men så fort vi kommer hem så slutar vi umgås och slutar prata så som vi gör på Öland. Det är bara ibland som vi kan gå på stan eller liknande.

Allt bråk och liknande har verkligen gjort oss starkare.


Men nuförtiden så bråkar vi aldrig. Vi har bra kontakt och när jag är hos pappa så kan jag sakna honom ibland. Jag älskar min bror mer än allt annat och för honom skulle jag fan kunna gå genom eld och vatten. Det har alltid varit han och jag mot världen och så kommer det alltid att vara. Ingen kan ändra på det.

Nu står min pappa ute och väntar på mig. Ska få skjuts till min Marie. Ha det bra <3

Helgen närmar sig

Publicerad 2009-03-13 08:41:45 i 2009,

Sitter på engelskalektionen, skriver uppsats, läser igenom, "Jävlar jag kan ju engelska!".. Så ser det ut just nu.

Igår såg det annorlunda ut. Igår var jag med Sw mest hela kvällen. Först åt vi på donken och sen åkte vi upp till blombacka och umgicks med mackan i tio minuter ungefär. Efter det åkte Sw med mig ner på Centralen. Vi satt på tåget och vänta tills det skulle gå. Då kom Anna och tvingade Sw att åka med tåget. Så då gjorde han det. Men han hoppa av i mölnbo. Så jag fick stå för underhållet i en timme. Men det hade jag inget emot.

Och imorgon då... dååå smäller det!

Jag och Sw har roligt idag

Publicerad 2009-03-12 15:52:57 i 2009,

Sw är rolig idag. jag fattar ingenting. han brukar alltid vara tråkig annars. Men det beror nog mest på att han är kär. hihi. Jag är också kär. Ni anar inte. Jag är kär i en bil. Den stod utanför fönstret idag när vi hade ellära. Nycklarna var i och det var egentligen bara att hoppa in och köra. Men Sw tyckte inte att det var någon bra idé. Polisen stod bara några meter ifrån. Men med mina poliskontakter så skulle jag säkert komma undan ;) 

Mina klasskompisar är väldigt närgående idag. VÄLDIGT! Jag blir ju nästan lite rädd. Men jag tycker om dom ändå :)  Men sen kallar dom mig skolans slampa också. hahah. Mina små pojkar! 

Efter skolan så tvingar jag Sw att bjuda mig på McDonalds. Men jag har ju stått ut med honom hela dagen så lite måste han ju bjuda på. 

Jag har nog bloggtorka.. jag vet lixsom inte vad jag ska skriva. 

Sw :D

Publicerad 2009-03-12 10:04:47 i Mitt liv i bilder,

Tjenna tjenna sw här ;) ska skriva lite om något tydligen men kommer inte på vad =? menmen jag skriva lite om typ...... katter ehh malin såg tydligen en Jätte söt katt idag ;) jag vet inte vart hon såg och inte hur den såg ut men den var tydligen sötare än mig -.-  men vi är iaf in das skooola och sitter lyssnar på en rosa helikopter och drömhus :D bra musik det där va ;) kan lägga in lite bilder fast ni kanske inte vill :P 
Malin och Mike i måndags snygga grabbar dom är ;) 
Det där e jag :D:D 
 
Mmm... en Pizza "dregel."

Nej men nu är det så här va ! att lennart va tycker att jag och Malin va ska jobba va så då borde vi gör det va :) så jalla herrå herrå

Jag är riktigt glad idag!

Publicerad 2009-03-11 19:34:19 i 2009,

Igår fick jag och min mamma bevittna en ytterst rolig händelse. Det gick till som så att jag råkade öppna badrumsdörren och när min bror skulle vända sig om så PANG. Han gick rakt in i dörren och det blev inte en liten smäll heller. Jag springer in i badrummet för att inte visa hur mycket jag skrattar. Mattias muttrar lite och går iväg. Mamma kommer in på toaletten och där står vi och skrattar ihjäl oss.

Har haft en jättebra dag i skolan idag. Har pluggat på som bara den. Vilket är jäkligt ovanligt för att vara mig. Viktor var jättestolt över mig. haha. Han brukar alltid tjata på att jag pluggar dåligt. Min lärare var också lite imponerad och sa åt alla att jobba lika bra som mig. Riktigt kul faktiskt. Jag läste till och med högt inför alla. Inte illa Malin!

Efter skolan så skulle jag gå och sola. Men det var såklart upptaget överallt och jag hade ingen lust att sitta och vänta i tjugofem minuter så jag gick till Limerick och träffade min nyfunna vän. Vi stod och kolla när någon(?) spelade och jag vann massa pengar till honom. Sen satte vi i 20 kronor och vann massa men tillslut tog vi ut 100 kronor. Dom pengar tog slut direkt. haha. Min vän tyckte jag var fånig bara för att jag blev så glad för en hundring. Men som sagt, jag vinner aldrig annars. När pengarna var slut så började vi gå till centralen. Det tog nästan en timme! haha.

Mormor var här nyss. Det var trevligt det. Innan jag kom innanför dörren så kände jag på mig att hon skulle vara hemma hos oss. Inte illa va? Hon hade goda nyheter. Min morbror har fått ensamvårdnad över min kusin! Äntligen! Men min lillkusin får vänta ett tag tills hon kan flytta till pappa på heltid. Det är lite synd tycker jag. Men så är det.

Nej nu ska jag gå upp och sola och sen väntar disken här hemma på mig.

Semestrar i Järna över helgen.

Publicerad 2009-03-10 19:40:36 i 2009,

Det är Tisdag. JA, jag vet. Men för att jag ska få något gjort så måste jag börja planera redan nu. Jag har nämligen väldigt lätt för att slappa ihop totalt på helgerna. Så därför mina vänner så har jag bjudit in mig själv hem till Marie. Med väldigt låga krav måste jag säga. Cola och film. Jag vill bara bort bort BORT!

Dock är jag lite osäker på hur sugen Marie var på inbjudningen. Jag fick ett sms tillbaka som var ungefär så här: Jaja, kom du.

I'm on my way baby (;

Slapphelg!

Publicerad 2009-03-08 19:15:18 i 2009,

Min ända kontakt med omvärlden idag har varit via sms. När mobilen har ringt så har jag vänt mig om i sängen och låtsas inte höra. Glass till frukost och cola till middag. Hell yeah! Det är så det ska va en söndag som denna.

... Förresten, min humor är på topp idag! (Y) jag kan slå vad om att Ida och Emma ligger på golvet i Italy och skrattar... för jag var ju så eh, rolig..

Lycka

Publicerad 2009-03-07 16:04:33 i 2009,

Lycka är att tvinga sig upp ur sängen, tro att man ska få äta knäckebröd till frukost och PANG, hitta pannkakor!

Underbara du

Publicerad 2009-03-06 23:12:26 i 2009,

Idag våldgästa denna unga dam mig. Hon hade cola och popcorn med sig och det var just det som krävdes för att bli insläppt. Gosh, hon känner mig för väl! Vi poppade popcornen och sen intog vi soffan. Hyrde film genom tvn (Komfortabelt ska det vá!) Sen satt vi där. Marie är helt knäpptyst och är inne i filmen till 110% och jag sitter och babblar mest hela tiden. Precis så som det brukar vara. Men för det mesta sitter jag mest och pratar med mig själv eftersom Marie absolut inte har tid att prata. Efter filmen satte vi på en komedi och satt och skratta för fulla muggar. Jag är ingen film-komedi-människa så det var något nytt för mig. Men efter ett tag blev det alldeles för mycket ehm, komedi..

För ett tag sedan så åkte Marie hem och nu sitter jag här. Jag klagar inte. Efter min fruktansvärda förkyld + skolan vecka så känner jag mig eh, väldigt jävla trött. Jag skulle kunna sova hela helgen igenom känns det som just nu. Men imorgon måste jag plugga sönder min hjärna. Nästa vecka har vi visst tre prov. fan.

Nej, nu ska jag nog gå och lägga mig. KLOCKAN ELVA PÅ EN FREDAG! Godnatt.

Inte helt återställd

Publicerad 2009-03-05 21:47:54 i 2009,

Jag går omkring och är hungrig hela tiden. Varför? Jo, för att jag fortfarande inte kan äta ordentligt. I lagom mängd kan jag äta men sen får jag kvälvningar och vill bara spy upp allt. Jag brukar inte gå omkring hungrig utan brukar vara väldigt noga med mina måltider. Men nu... ajaj. Jag vill ha mat! Hrm. Jag undrar om det finns glass kvar. Det kanske går ner.

Nej, usch.. jag mår illa bara jag tänker på det.

Oartigt att stirra så där Malin!

Publicerad 2009-03-04 22:36:02 i 2009,

Idag var jag och Martina på stan som vanligt. Vi traska runt och gjorde mest ingenting, Gick och mumla för oss själva om inget speciellt. Och helt plötsligt så blir jag som förstenad. En person som jag aldrig förut sett lämnar precis Åhlens och går åt mitt håll. Jag kan inte sluta stirra och med öppen mun försöker jag få fram något att säga.. Ja, alltså till Martina. Martina ser undrande ut och försöker hitta det jag stirrar på. Personen i fråga vet jag precis vem det är och vad h*n har gjort och inte gjort. Så helt okänd var inte personen för mig. När jag kom tillbaka till verkligheten så vräkte jag ur mig nån dum kommentar och sen gick vi vidare.

Cocosbollar har varit ett kärt samtalsämne sen i fredags. Det var meningen att vi skulle köpa det då, men det blev aldrig av. Så idag gjorde vi verklighet av våran längtan och gick in på Ica och köpte oss en varsin cocosboll. När vi kommit ut från Ica så ville Martina absolut inte äta när någon annan såg så vi var tvungna att leta upp ett väl undanskymt ställe där hon kunde äta i lugn och ro.

När vi en stund senare gick runt och klagade på våra tomma plånböcker så kom vi in på ett samtalsämne om spel och liknande. Så fötterna bar raka vägen av till närmsta spelbutik där vi köpte den ända lott vi hade råd med - tialotten. Gick upp på biblioteket och satte oss och skrapa. När vi skrapat klart och insett att vi vunnit tillbaka våran tiokrona så strålade vi som småbarn, vi blev spralliga för att vi faktiskt vunnit något. Det var mer än vi räkna med. Sen läste hon BumBum på picknick för mig. Det brukar hon göra när vi är på biblioteket, ja alltså läsa för mig. Hon är en väldigt fin vän hon.


klasskompisar är inte alltid bra

Publicerad 2009-03-03 13:10:09 i 2009,

Mina klasskompisar ser det som ytterst roande att spamma alla på min msn. Mina vänner kommer tro att jag har blivit helt knäpp. Ja, som Ida skulle ha sagt - Knäppare än vanligt. Men vad gör det om hundra år?

Inatt övernatta jag på Martinas soffa. Jag sov som en gud. Det är något speciellt med soffor och mig. Jag sover alltid som bäst i en soffa. Så när jag flyttar hemifrån så kan jag spara in massa pengar på att enbart köpa en soffa. Yeah right. En säng behöver alla...trots allt.

Jag är ajaj i huvudet idag och all alvedon är slut. En viss Malin åker nog hem lite tidigare idag. Pusshej

No money honey

Publicerad 2009-03-02 13:53:50 i 2009,

Malin och Jonte går ner till Statoil för att köpa cola. Jonte tar fram sitt kort, drar kortet, slår in koden och texten "Medges ej" kommer upp. Jag gör likadant, lite glad för att jag vet att jag har råd att köpa cola. Texten kommer upp "Medges ej"... va fan?

Dålig start på veckan.

Publicerad 2009-03-02 08:35:19 i 2009,

Jag är i chock, ren jävla chock. FAN, fan, fan... Livet är jävligt orättvist!

I fredags fick jag studiebidraget, I fredags tog studiebidraget slut. Vad köpte jag? En sjal och ögonskugga... Och öl, cider och en taxitur från skärholmen till soooodertalje... Satan. Jag är pank! Men nya vänner fick jag tamefan och tre nya nummer. Ett av numrena har för övrigt skickat sms till mig men jag vägrade att svara! haha.

I lördags låg jag och titta tv hela dagen. Hann även åka till kyrkogården en snabbis. Men annars var jag all in på tvn. Och igår gjorde jag väl ungefär samma sak. Fast jag åkte till tälje med Björn snabbt också. hihi.

Men nej, det är ingen bra dag för blogg idag.

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela