Malins blogg

tur i spel

Publicerad 2009-08-22 15:33:52 i 2009,

Idag vann jag 75 kronor på en trisslott. Jag säger ju att jag har tur i spel. Detta firas genom att tvätta och städa utav bara helvete. Mamma skrota min idé om att köpa bärs för pengarna så jag får helt enkelt gå upp till abbes och köpa cola! Men det är allt bra smarrigt det med.

Älskade fredag

Publicerad 2009-08-21 20:30:20 i 2009,

Fredagen är äntligen här. Let's fira med chips, ica läsk och en bra dokumentär. Hell yeah, det är helg!

Dör på löpande band.

Publicerad 2009-08-20 19:21:42 i 2009,

Idag har hamburg spolats ner i toaletten. Mycket sorligt måste jag säga. Han var en fin vän, lyssna alltid och sa aldrig fel saker. Sigrid och strasbourg var också nära på att gå mot ljuset. Men tack vare en räddningsinsats av mig, min bror och Malin så lyckades vi rädda dom. Detta kommer att klassas som mord och mordförsök. Jävla elektriker.

Jag har granskat mitt schema noggrant nu. Jag börjar åtta varje morgon och slutar som tidigast vid ett. Resten av dagarna slutar jag tidigast halv fem. Snacka om att jag kommer behöva gå i terapi efter denna termin. Jag kommer bli deprimerad. Fast det är iallafall skönt att jag har något att göra istället för att bara gå hemma. Jag testade det idag. Gå hemma då alltså. Jag tror jag var lite medvetslös imorse och missa helt att det var skola. Så jag vakna vid elva och slog mig i pannan och sen lindade jag täcket omkring mig och somna om. Verkligen lyckat. Jag har för vana att alltid försova mig första veckan i skolan. Skärpning Malin!

Uppe innan tuppen.

Publicerad 2009-08-19 18:27:36 i 2009,

Imorse ringe telefonen halv sju (tur det, för något alarm hade jag inte ställt!). Jag vacklade upp ur sängen men var lika snabb som blixten på att slänga mig ner under täcket igen. Jag trodde nästan att jag vaknat utomhus i typ Sibirien. Låg kvar och väntade på att telefonen skulle ringa igen och sen tillslut kom jag upp. Fixade iordning mig och tittade på klockan. Ohh great, en timme kvar till tåget går. Letar febrilt i kylen efter något gott att äta. Lallar runt lite och funderar på vad fan jag ska hitta på. Sen beslutar jag mig för att ställa mig och steka ägg och svamp. En äggmacka till Malin, en svampmacka till mig. Den stora frågan är...  När fan blev jag en människa som ställer sig vid spisen klockan sju på morgonen? Det luktar frukostförändring långa vägar här. Från att inte ha ätit frukost alls till detta. Men jag gillade att ha så mycket tid på morgonen innan tåget går. Det ska jag definitvit fortsätta med.

Igår gick jag hemma och fruktade denna dag. Denna dag som idag visade sig bli en väldigt fin dag. Vädermässigt då alltså. Idag skulle vi bowla. Min första syn jag såg i huvudet var hur jag fastnar i klotet och följde med det längs banan. Det skulle bli en klar strike. Men eftersom jag har fått nya lärare så berättade jag om mitt lilla tumproblem. Mitt tumproblem som egentligen inte existerar. Dom gick på det och föreslog att jag skulle testa att spela med vänsterhanden. Fy sjuttsingen heller, då skulle ju naglarna gå av. Dom såg på mig en stund och sen lät dom mig vara hejarklack. Det gick bra det. Bowlinghallen var proppfull av högljudda killar men det hindra inte mig från att koppla av tillsammans med min kära bok. Sista två minuterna bowla jag lite också. Det gick väldigt bra och jag börja ifrågasätta mig själv varför jag inte varit med från början. Men återigen såg jag mig själv flyga fram över banan och kom därmed ihåg varför jag vägrat.

Sista året

Publicerad 2009-08-18 20:50:57 i 2009,

Det var glatt idag. Jävligt glatt. Alla var glada över att se varandra igen. Men sedan sjönk det in, fan skolan har börjat igen!

next stop: Stallet.

Publicerad 2009-08-12 16:54:03 i 2009,

Dagen börja med att jag vakna av en kärring som skrek. Insåg till slut att detta bara var mitt alarm. Gick upp och var halvt om halvt död. Men efter Frukost a la Malin så blev jag pigg och påbörjade någon sorts städning. Det gick skit dåligt eftersom jag alltid börja riva och plocka fram saker istället. Men tillslut kom mina kusiner förbi och jag tvinga dessa små krabbater att fika med mig. Så nu vet jag precis allting man kan veta om Kolmården. Det var mycket trevligt. Efter det sprang jag ner till Emma och kolla på film med henne och Ida. Vi lyxa till det litegrann med Popcorn, bullar och saft. När filmen var slut så övergav jag och Ida Emma och all disk. Men jag ska laga middag så vi kommer iväg skapligt till stallet. Frågan är ju bara vad jag ska laga? Och om jag kan laga... Problemet är ju att mitt ryggproblem kommit tillbaka lite halvt. Eller snarare helt. Det gör svinont och kan knappt resa mig. Det kommer gå utmärkt att rida idag!

Söndag

Publicerad 2009-08-09 21:10:28 i 2009,

Imorse vaknade jag i soffan. Så vitt jag kan minnas så somna jag inte där själv. Förvirrad och trött stapla jag mot mitt rum, öppna dörren och där var den jäveln. Hoppa upp i sängen och satte mig grensle över människan och sa "Nu ska vi gåååå ut, vaakna!". Vi gick upp och åt frukost och sen fastna vi framför tvn. Satt och vänta på att Marie skulle komma till mölnbo. När dom kommit så gick vi dit. Jag har av någon anledning slutat använda skor. fråga mig inte varför, det har bara blivit så. Marie, Simon, Mattias och Tindra satt i skuggan och läste tidningar när vi kom dit. Jag tog över en tidning och läste frågesport för Mattis och Coffelito. Jag kunde svaren på nästan alla frågor, jag känner mig ganska duktig. Vid tre lämna vi av Coff vid tåget och sen gick vi tillbaka. Men då var det självklart en loppis på vägen tillbaka. Marie var tvungen att kolla. Jag hatar loppisar. Riktigt hatar. Tindra fick sig en liten pool eftersom hon vägrar bada i stora poolen. Och där har hon varit hela dagen. När vi låg där och chilla så dök helt plötsligt Micke, Anna och lukas upp. Bara sådär. Det var ju mycket trevligt faktiskt. Lukas skvätte ner mig med vatten och det var mindre trevligt. En kvart senare kom Tommy också. Värsta poolpartyt. Men sen fick jag lov att gå hem och äta mat. Gick tillbaka efter maten och låg på solstolen och sov. Eller nästan iallafall. Om man frågar Simon så sov jag.

Nej, nu ska jag tamejtusan åka hem till mor min och leta efter chips.

Korvfajt?

Publicerad 2009-08-08 18:06:58 i 2009,

Joss har startat en korvfajt. Hon tycker absolut ölkorv är godare än lördagskorv. Men är ölkorv verkligen så gott på mackan? Va va va. Lördagskorv ska det va!

Tjejsnack på bajsgatan

Publicerad 2009-08-06 10:51:47 i 2009,

Inatt snackades det tjejsnack här på bajsgatan. Sånt där tjejsnack som aldrig tar slut. Det var mysigt det. Det gillar vi!
Idag åker vi till Mölnbo och chillar vid poolen. Massa najs! Jag har fått små fötter i ansiktet hela natten så det är inte helt fel med en slappdag ;)

Charter? Nejnej, krökvägen.

Publicerad 2009-08-05 15:44:25 i 2009,

Simons place känns lite som om man är på charterresa. Fatta nice, Jag behöver bara gå 50 meter och sen är jag på charter. Helt gratis! Me like. Nu far jag till Järna, hämtar ut min mobil och sen åker jag till Marie och äter mat och umgås. Kan inte bli så mycket bättre. Älskar dig Marie.

Chill vid poolen today.

Publicerad 2009-08-05 11:57:30 i 2009,

Idag kommer Marie, Mattias, Simon och Tindra till Mölnbo. Vi ska ligga och slappa  hemma hos Simon. Jag har lurat Marie att jag ska bada. Hah. Jag badar inte om det är under 30 grader i vattnet. Jag är badbruka. Fast då ska vi inte prata om min pojkvän, han har inte badat ute på flera år säger han. Herregud. Han kanske också dyker upp lite senare. Jag tvingar honom att komma till mölnbo så jag slipper åka till tälje. haha.

Inatt har jag drömt värsta mardrömmarna. uscha fya. Jag vakna vid fyra inatt och var livrädd. Jag ska sluta sova. Det är nog bäst så.

Pank var bara förnamnet

Publicerad 2009-08-04 19:31:25 i 2009,

Fasiken vad dum jag är! Jag har fortfarande inte kommit iväg till Tälje. Förlåt (a)

Jag gick in och tittade på min internetbank för en stund sen och insåg att jag ligger på minus på mitt konto! Jag fattar noll. haha. Jag ska egentligen inte kunna ligga minus på mitt konto som jag har. Men nu gör jag visst det. Skit lyckat. För några dagar sen hade jag iallafall sex kronor på det. haha. Men jag klarar mig ändå. Jag har trots allt sex kronor i plånboken. Och tids nog så får jag nog tillbaka mitt studiebidrag också. Det är oerhört efterlängtat! Måste ju betala tillbaka ett antal skulder.

Jag vill att mina paket med posten ska komma snart! gah.

Malin ute på stora havet

Publicerad 2009-08-04 16:01:08 i 2009,

Idag har jag och pappa varit till sjöss. Vi har varit ute och paddlat för våra stackars liv ute i havet. Kul kan tyckas. Men ack, Det var för jävla jobbigt. För det första så paddla pappa ifrån mig typ hela tiden. Jag är ju lite av en soffpotatis så jag orkar lixsom knappt gå upp ur soffan. hah. Sen hade jag väldigt problem med att få in en rytm när jag paddla. Men tillslut lyckades jag övertala pappa att stanna och fika. haha. Då hitta jag nya kompisar. En bebis manet. Den var skit söt ;) Jag döpte den till Bebis Nurmi. Pappa börja direkt prata historia med mig och berätta om någon som tagit osguld. Grejjen var att han också hette Nurmi. Skit intresserad som jag var så bad jag honom att skriva en bok och sen fortsatte jag och lära Bebis Nurmi att simma. Efter ett tag paddla vi vidare och tillslut var vi tillbaka till Hälgö och lämna tillbaka kajakerna och sen nästan sprang jag till serveringen och köpte cola. På vägen hem så stannade vi på Malins jobb och skulle hälsa på henne, men hon måste ha gömt sig för vi såg henne tamejtusan inte. Men nu är vi iallafall tillslut hemma. Hade tänkt åka till Coffelito idag. Men han måste ha glömt hur man svarar på sms. Sicken tur, då kan jag ligga och dega framför tvn istället ;)

Mer än en mening.

Publicerad 2009-08-01 16:51:19 i 2009,

Tjaa (;

Jag kan ju tala om att min mobil är helt ödelagd. Död alltså. Visst funkar den ibland. Men så fort man går in på mp3n så stängs mobilen av. Och massa knappar har slutat fungera. Så jag kan knappt smsa. Det skulle ju vara tråkigt om jag ramla och bröt benet mitt ute i skogen. För 2an fungerar nämligen inte. Så svårt att ringa larmcentralen. haha. Vi får hoppas att något sådant inte händer. Jag är ju lite smått rädd för skogar. haha. Ska försöka förhandla med mina föräldrar om en ny mobil. Går det vägen så ska jag inte köpa en Sony Ericsson. Jag är måttligt trött på deras mobiler måste jag säga. Jag ska nog helst inte ha en mobil med knappar heller. haha.

Jag sitter och lyssnar på samma låt om och om igen. Jag har säkert lyssnat på den här mer än trettio gånger. Men den är grymt bra alltså. Tidigare idag har jag varit ute på promenix med Ida runt balsberga. Jag har knappt rört mig på hela sommaren så jag måste komma igång snart. haha. Vi kan väl kalla denna sommar för "slappsommar nr1". 

Igår beställde jag hem twilight böckerna. Så nu kan jag läsa dom en gång till. Dom är grymt bra. Jag ska försöka få min mamma att läsa dom också. Man tycker verkligen att kärleken IRL suger när man läser om Bellas och Edwards kärlek xD

Sen måste jag ju också visa att Ida har lärt Sw en hel del.


SW säger:

japp nästan 1 och ett halvt år. men jag har lärt mig av Ida att man ska planera sitt liv i förväg :)

Vi sitter och planerar nästa HP premiär. Som ser ut att bli om ett och ett halvt år. haha.

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela