Malins blogg

På väg mot skärholmen

Publicerad 2009-02-27 13:40:13 i 2009,

Jag och martina sitter på bussen på väg till skärholmen och jag kan lova er att vi står i en helt underbar bilkö! Yes, fan vad kul.

Pretty boy

Publicerad 2009-02-22 19:46:38 i ,



Klickade in mig på blondinbellas blogg. Kikar runt lite. trycker på play på ett youtubeklipp och pang! jag är kär. Repeat repeat repeat.. förstärkaren föll ner på golvet nyss. ajaj.

Pappa är i Gnesta och köper glass och cola till mig. Det är allt som går ner. Allt annat vill jag bara spy upp. Kanske borde vara sjuk varje dag. Mumsfilibaba! Men jag lovade att packa innan han kom tillbaka. Men alla vet väl hur dålig jag är på att lova saker ;)

För övrigt så har jag och Björn suttit och pratat mest hela dagen. Om allt mellan himmel och jord. Han är verkligen världens bästa Björn. Vad skulle man egentligen göra utan honom? :)

Min kväll ska spenderas...

Publicerad 2009-02-18 17:22:51 i 2009,

Helt alene, Min far ska nämligen till huvudstaden ikväll. Inte så jättekul direkt men samtidigt, jag klagar inte, första halvtimmen är det ju ganska skönt att vara hemma själv. eh. Jag tvingade honom att ge mig pengar bara för att han ska bort och ha kul så jag lider inte. Så nu du gullan, nu kan vi sola (;

Måste bara säga att jag fick alla rätt på engelskaläxan idag. Yes jag vet, jag är duktig (;

Det där med cnc-maskiner

Publicerad 2009-02-17 13:48:55 i 2009,

Jag är livrädd för CNC maskiner. När man ökar matningen och man ser hur siffrorna ändras på skärmen. Det är jag livrädd för. Men trots det så har jag idag fräst i CNC maskinen. Mycket modigt va? Att jag hade skrivit fel kordinater struntar vi i tycker jag. hihi. Jag fräste ju faktiskt hela programmet och det är ju inte fy skam!

för övrigt så ska Ida och Emma till Italien snart och jag måste ju erkänna att jag är galet avundsjuk. Tänk så skönt att komma bort. Nej, det där med smslån låter inte helt fel i mina öron just nu! Men kronofogden är inte välkomna i mitt hem så jag skippar smslån.. iallafall för den här gången. Det räcker med att dom dyker upp på The sims hela tiden!

På tal om the sims! Måste ju visa Sw min familj!

Dagen började med ett krasch.. nästan.

Publicerad 2009-02-16 13:20:31 i 2009,

Som vanligt varje måndag så försov jag mig. japp. Klockan ringde inte bara tio gånger imorse utan kanske femton gånger. Traska upp ur sängen in i badrummet, ut igen och hämta kläder, till badrummet igen, hämta den där lilla beroendeframkallande dosan och tillslut in i badrummet igen. Duschade. Ut ur duschen, sätter på radion. Suckar högt åt den pågående reklampausen. Sätter på skivan. Höjer volymen, hämtar sminkväskan, höjer volymen yttligare.. Nej, lite till. Det är inga grannar hemma som kan klaga. Sminkar mig. Tar tag lite i spegeln för att komma närmare. Rätt som det var höll jag spegeln i ena handen och mascaran i andra. drabbas av panik. (Observera att spegeln är lika stor som mig) Men löser situtationen på bästa sätt. Att jag inte fick upp spegeln på väggen igen pratar vi inte högt om. Ställer ner den på golvet.
Går in i köket. Tar ut filen och ska skaka om den lite. Tänker inte på att filen faktiskt kan åka ur förpackningen. Plasch! Fil över hela golvet. tittar lite på det och går sen in i vardagsrummet och äter upp det som faktiskt hamnade i tallriken. Fastnar framför datorn.. jävlar tåget går om fem minuter. Packar ner datorn på bara sekunder och sen är jag iväg..

Jag måste säga att mina klasskompisar är väldigt ehhh, snuskiga idag :O Speciellt Jonte. Jag blir helt förfärad. Kring matbordet idag diskuterades det inte om tvspel så som det brukar göra. nejnej, idag var  dom all in på tjejer, relationer och bikinis. Måste säga att efter det där samtalet så vill jag nog aldrig mer sitta vid deras bord. Men jag vet av erfarenhet att det är ungefär samma samtalsämne kring varenda bord.

Vissa är även väldigt kramiga idag också. Jag blir lite lagom rädd här alltså! Det finns väl inget som säger att jag vill kramas bara för att jag är ända tjejen i klassen? Fy sjuttsingen. Låt mig va! 

Pelle

Publicerad 2009-02-15 23:58:10 i Foto 08-11,



Pelle fick ställa upp på lite bilder. hihi.

Vad sägs om att gå och sova.. jo, låter helt perfekt. Godnatt

Jag är kär!

Publicerad 2009-02-13 09:53:47 i 2009,



Min kameraväska har blivit för liten för den här underbara saken har flyttat in hos mig. 
Jag är helt galet kär ;D

Tack...

Publicerad 2009-02-12 23:05:07 i 2009,

Jag kan förstå att du inte kunde ta ledigt från jobbet. Men samtidigt, man kan aldrig ta ledigt från att vara pappa. Men det gjorde du visst idag. Inte ens ett ynka sms med ett simpelt ord som grattis. Tack pappa.

Jag är hemma, Jag lever... knappt.

Publicerad 2009-02-11 21:29:55 i 2009,












Min kropp är urfunktion idag. Jag mår illa och det känns som om den bakade potatisen som jag mumsade i mig tidigare idag ska komma upp. Uscha fy. Men igår kväll hade jag roligt. Fick dock lite ont i mina stackars fossingar. Sprang mest omkring i strumporna hela kvällen. Vilket självklart resulterade i att folk trampa mig på fötterna. Men hey, Jag har båda skorna kvar och jag lever!

Nu måste jag duscha bort gårdagen. Puss

Världens bästa vecka!

Publicerad 2009-02-08 20:05:21 i 2009,

Jag har suttit hela dagen och bara längtat tills imorgon. Vilket i mitt fall är väldigt ovanligt. Man längtar väl aldrig till måndagar? Men det gör jag. Vecka sju ska bli den bästa veckan i mitt liv...

Först laddar jag upp med tantgympa imorgon och sen bär det av på äventyr ute på Östersjön. Där bjuds det på god mat (För Emmas och Idas del) och partystämning på hög nivå. Världens bästa present (Som jag betalar själv)!... Och inte nog med det! Mamma följer med! Herrejesus vad roligt.

På Torsdag fyller jag en siffra äldre och då för jag förhoppningsvis min andra världsbästa present! Marie har även bjudit in sig på tårta och födelsedagsfirande. Sen har jag även portat några. Men det är en självklar sak att dom inte kommer tycker jag. De tycks inte ha förstått situtationen ännu.

Men nu mina damer och herrar .. Nu måste jag tamejtusan packa färdigt.


The sims är beroendeframkallande

Publicerad 2009-02-04 22:56:32 i 2009,

Jag har suttit hela kvällen och spelat nu.. Trodde att klockan var runt nio men nejnej, klockan är två timmar mer än jag trodde. hah. Väldigt bra där alltså. Men jag har iallafall fått min efterlängtade unge nu iallafall. Trodde nästan min sim var steril eller något. ihi.

Godnatt <3

Tråkigt att vara ledig

Publicerad 2009-02-04 15:04:04 i 2009,

Vad finns det egentligen att göra när man är ledig? Inte ens skolan är ett alternativ såna här dagar. Alla är i skolan medans man själv sitter hemma och funderar på vad fan man ska göra. Men imorse när jag vakna och fällde upp datalocket så blev min dag såå mycket bättre. The Sims var nerladdat och klart. Så det var bara att börja knepa ut hur fan man installerar.. Det gick kanske en kvart och jag var i panik. Efter många om och men så ringde jag Johan. Men den människan svara ju såklart inte. Men fick efter en stund ett sms av honom. Great, nu har jag väckt honom. Han lovade att han skulle logga in på msn och hjälpa mig. Men fem minuter senare hade jag fattat hur jag skulle göra. Så jag skickade ett ursäktande sms tillbaka och sa att jag hade installationen igång.

När spelet väl var installerat så kunde jag inte slita blicken från skärmen. Byggde hus, tapetserade väggarna och placera ut möbler på önskat ställe. Men när jag tillslut var klar med all inredning och skit så fick jag sms från Martina. Min första tanke var "FAAAAAAN nu kan jag inte spela mer" Men efter ett tag så ville jag inget hellre än åka in till tälje och umgås. Min sims-familj klagar non-stop så vi är lite osams just nu.

Vet inte riktigt när jag ska åka dock. Känner att jag kanske borde klä på mig och såna där jobbiga saker. Kanske borde äta något också. Jag har hittils bara druckit juice och cola. Jävligt bra va...? hah. Nej men hörrni, Puss <3

Lediga imorgon

Publicerad 2009-02-03 12:38:44 i 2009,

Det var sw som skrev förra inlägget. Mycket intressant va?

Idag är jag hur trött som helst! Somnade till lite på mattelektionen förut. haha. Annars känner jag mig ganska uppåt på cola. Det gäller att hälla i sig om man somnar i skolan förstår ni. hihi. Det känns som om jag druckit kaffe. hrm hrm.

Imorgon är vi lediga. Ni anar inte hur skönt det ska bli. Lång sovmorgon, ooooh yes!

Sw och Micke har kommit på ett nytt sätt att umgås på. Det går ut på att alla tre sätter in sina hörlurar i öronen och sen får man helt enkelt komunicera på ett annat sätt. Måste säga att det är en väldigt smart idé. ehh...

Mor och Dotter kryssning

Publicerad 2009-02-02 18:29:31 i 2009,

Jag har ingen aning om vad som hände imorse. Jag somna om och tiden gick fasligt snabbt. för helt plötsligt var klockan kvart i ett. Jag fick panik. Så jag missade hela dan i skolan idag. Jag som var så jävla motiverad på mötet i fredags. Jäkla skit.

Just nu sitter Ida och hennes mamma hemma och bokar kryssning. Samtliga mammor kommer följa med. Vadå kul?! :D yey. Vi åker på tisdag så jag missar friluftsdagen, attans! ... eh.

Min bror har ringt mig hela dagen;

Malin: Hej Mattias.
Mattias; Är pappa där?
Malin: Neeej.
Mattias: hejdå.
Malin: hee...

Tantgympa ikväll ;D


Blogginlägg från mobilen.

Publicerad 2009-02-01 19:19:13 i Mitt liv i bilder,




En trött malin ligger i sin mors säng och försöker skriva elevrådsprotokollet. Det går inte så jättebra eftersom jag är mer intresserad av vad som händer på mattias skärm. Han spelar the sims. Blir lite avundsjuk måste jag ju säga. Hihi. I övrigt så har jag knappt varit hemma alls idag. Har varit ute och promenerat och varit i vagnhärad en stund. Nej men Hörrni, städning och packning på schemat :) puss <3

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela