Malins blogg

Hemma från Ölandet

Publicerad 2009-10-28 19:08:30 i 2009,

Jag är hemma och vänder bara. Kom hem för några timmar sen. På Öland var det lugnt. Väldigt lugnt. Imorgon blir det lite mindre lugnt. Imorgon är det party för hela slanten ;) haha. Det gillar vi.

Det är fredagkväll och jag bloggar.

Publicerad 2009-10-23 21:53:46 i 2009,

Allting löser sig fint för min del. Något som jag bara har mig själv att tacka för. Jag har tagit mig upp från botten till dit jag är idag. Det känns bra. Jag kom fram till en lösning och nu har jag satt upp ett mål för mig själv. Det målet stavas 1700 poäng eller mer. Jag har såklart fått väldigt mycket stöd från både lärare, familj och vänner. Framför allt från mina vänner då. Älskar er otroligt mycket.

Nu kan jag ha lov, utan att behöva oroa mig för både det ena och det andra. All min fokus ligger på att göra det här lovet så bra som möjligt. På söndag åker jag till Öland och på Torsdag är det kryssning som gäller så förutsättningarna är ganska så bra om man säger så. Sen hoppas jag att jag ska få träffa min lilla emmis också. hihi.

Idag har jag träffat min bästa vän. Min Sw. Vi satt i Cafeterian och prata om allt möjligt. Har saknat det som fan! Kryssning snart bby ;D Därefter så traska jag upp till västergård och hade ett möte med Monica innan jag tillslut fick åka hem. Tåget var såklart försenat en massa men äsch, jag kom hem.

Ikväll ska jag sova innan midnatt! Punkt. Jag är helt slut efter den här helvetesveckan. Jag ska sova bort hela dagen imorgon och sen vakna när vi ska åka till öland. Låter helt perfekt. Godnatt ;D

Arg liten flicka öppnar käften.

Publicerad 2009-10-19 18:37:43 i 2009,

Jag är arg på Jimmie Åkesson. Jävligt arg. Vad försiggår i hans hjärna egentligen? Han borde förstå att det är såna som han, som vi inte vill ha i Sverige. Jordens alla muslimer är välkomna, bara vi slipper Åkesson. fy fan.

Tankar från någon nyvaken.

Publicerad 2009-10-17 11:40:04 i 2009,

Jag har massor att se fram emot! På tisdag ska jag till sjukhuset! Neej, det var en av de tråkiga sakerna förresten. På onsdag är det nationella prov. Muntligt inför hela klassen. Yes! fan va kul. Jag har tydligen några tandläkartider i november också. Kan tamejtusan inte bli så mycket bättre. Herregud vad jag inte längtar.

Däremot lämnar jag fastlandet om cirkus två veckor. Och så fort jag kommer hem så lämnar jag till och med landet för en stund. Om jag längtar? jooråå för fan. Sen är ju frågan. Praktik eller inte praktik? Förhoppningvis ingen praktik. Men vi får väl se. Jag tänkte att jag skulle gå om tvåan medans mina pojkar är ute på scania och kämpar för sina liv. haha. Då är jag den enda som läser två årskurser samtidigt ;)  Men mina lärare är ganska stolta och låter mig säkert inte göra det.

Men satan i helvete, jag ska till stockholmen snart. måste kanske hoppa in i duschen. puss.

Är i skolan... nästan helt i onödan.

Publicerad 2009-10-16 10:45:12 i 2009,

Jag är i skolan idag. Duktigt Malin. Fast grejjen är ju att vi redan har slutat. Våran lektion efter lunch är inställd. Mitt tåg går kvart i tolv. Känns rätt värdelöst. Men Mike satte på nightwish så jag är rätt nöjd ändå. Han vet hur man får mig tyst. haha.

Jag har inte panik, nejnejnej.

Publicerad 2009-10-15 19:55:30 i 2009,

Imorgon ska jag trotsa min trötthet och pallra mig till skolan. Jag får panik snart. Fattar inte hur människor kan vilja gå hemma hela dagarna?

... Idag påminnde Marie mig om min kommande arbetslöshet. Jag blev rädd. Det lät väldigt deprimerande. Kanske borde gå på praktiken och smöra till mig en fast anställning? Fast o andra sidan så kanske jag inte vill jobba kvar där för livet. Svårt det där alltså. Men panik är bara förnamnet. Jag vill inte ta studenten!!! hahah.

Feber men ändå inte feber

Publicerad 2009-10-12 14:44:00 i 2009,

Jag är sjuk. Snorar och har så där ont i kroppen som man brukar ha vid feber. Men inte tusan har jag feber inte. nejnej. Istället har jag någon konstig piratkopia av feber. Feber men ändå inte feber. Gucci men ändå inte Gucci. Det ända positiva är att jag är liiite piggare än vid feber. Fast det är ändå inte bra. För jag blir rastlös och min kropp klarar inte av att göra saker. Det är en riktig "tycka-synd-om-mig-själv" dag idag. Men Gossip Girl närmar sig och som jag väntat! I hela tre dagar! En timme och tjugo minuter kvar. Jag kommer säkert däcka innan det börjar. gäsp.

Dagen efter Lördag.

Publicerad 2009-10-11 22:13:43 i 2009,


(lite brist på bilder)

Imorse när jag vakna så hade jag feber, snoret rann och huvudvärken var förjävlig. Jag bestämde mig för att ta med emma ut på en uppfriskande promenad. Om jag inte var död innan vi gick så var jag definitivt det efter. Så när jag kom in så la jag mig under täcket och tyckte synd om mig själv. Till slut tröttna jag på att ligga still så jag gick och la mig i mammas säng istället. Längre kom jag inte för mina ben var inte riktigt med på noterna. Så har min dag sett ut och jag är förvånad över att jag fortfarande lever. haha.

Nu ska jag nog krypa ner i sängen och vänta på bättre tider. pyss.

Kanske borde somna om?

Publicerad 2009-10-07 12:04:33 i 2009,

Idag är jag ledig. Skönt som tusan. Inatt sov vi i Gnesta. Värsta trevligt med långpromenad till stopp och sen kladdkaka och cola. Men som vanligt är jag värsta klen och orkar inte äta så mycket. hah.  Imorse var det lite mindre mysigt när en traktor åkte runt utanför fönstret. haha. Jag vaknade en halvtimme innan alarmet. Riktigt illa. Men nu är jag pigg (man kan alltid låtsas) och funderar på att gå på promenad eller något.

Stanna klockan!

Publicerad 2009-10-04 18:03:40 i 2009,

Alla börjar lite smått planera vad dom ska göra på nyårsafton. Sluta med det! Jag får panik! Jag är inte redo! Det var ju för fan nästan igår som vi var på cinderella och dansade loss med de där italienarna. Det var nästan igår som vi firade det nya året i salem tillsammans med od och hans crackpolare. Det var ju nästan igår som vi åkte ut på sjön igen och dansade med Christer och hans gang. Det var nästan igår jag fyllde 19...

Ska jag fylla 20? Nej, dra mig baklänges. Det känns som om tiden går lite för fort! Jag hänger inte riktigt med. Men aja, jag klagar i och för sig inte. Då kommer bolaget äntligen ta emot mig med öppna armar!

Nyårsafton ska jag btw fira hemma. Jag har inte gjort det på evigheters tid.

School,

Publicerad 2009-10-02 17:20:05 i 2009,

Idag har vi haft prov. Jag kunde nästan ingenting alls utan gissa på de flesta frågor. Men samhälle är väl mitt starka ämne så det funka nog ;) Vi har även gått igenom vad nationella proven i svenska B ska handla om, "Relationer och starka band". Mer passande kan det nog inte bli just nu. Jag vill verkligen inte skriva om det men jag känner att jag måste. Förr eller senare måste det ner på papper. Jag är skrivgalning och kommer typ inte vidare i livet ifall jag inte skrivit om det. så äre ;) haha.  Nej men nu är det fooood.

Hon den där som var dum i huvudet.

Publicerad 2009-10-01 19:20:23 i 2009,

Jag försökte komma på något bra att skriva här. men tankarna for iväg medans jag strö läste lite vad jag skrivit om tidigare och jag kom fram till följande: Vilken jävla idiot jag är men samtidigt en jävla kämpe.

För jag menar, förra året gjorde jag inte ett jäkla skit i skolan. Jag var nästan aldrig där och jag blev utslängd nästan varje lektion. Efter jag blivit utslängd så kunde jag absolut inte förstå varför jag blivit det. Men nu ser jag det ganska tydligt. Man borde ju lixsom inte få stanna kvar när man hela tiden ska vara uppkäftig och störa undervisningen. Vad fan tänkte jag på egentligen?

Jag mår mycket bättre nu och är aldrig arg i skolan. Visst kan jag vara arg på mina klasskompisar ibland men det är inte samma sak. Och jag är definitivt aldrig bakis i skolan längre.

Jag kan koncentrera mig på lektionerna och pluggar och står i. Jag är riktigt duktig va fan ;D
Nu vill jag inte direkt berätta hur många ämnen jag är underkänd i. Men det är en hel del. Men jag vägrar ge upp. Jag har många år kvar att leva så det är fan inte försent ännu. Jag ska göra allt jag kan för att reda ut mitt jäkla liv.

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela