Malins blogg

Lördag kväll

Publicerad 2008-05-31 23:32:09 i Mitt liv i bilder,

Heeeeellu! Har kommit hem ifrån Ida nu. Vi spelade både krocket och kubb. Krocket var nog inte riktigt min sport. haha.
Men vi vann över Od en gång i kubb xD haha. Det var väldigt kul.

Nu ska jag gå igenom alla 1500 bilder som jag har i min kompaktkamera. Känner att jag behöver radera några. haha. Måste ju ha massa plats för Tunisien bilder. Jag kan ju inte direkt springa runt med min systemkamera överallt. Sen ska jag nog bränna ner alla bilder jag har på datorn. Det börjar bli lite för mycket bilder.

Så där, klart! Nu har jag lagt in alla bilder på datorn så nu ska jag radera och ha mig. Puss



Sådana här bilder hittar man i min kamera. Suddiga. Haha. Och våra hår ser lite gul-gröna ut. haha.

Lördag

Publicerad 2008-05-31 19:24:17 i 2008,

Haha, jag sitter och kollar på typ Flubber(?). haha. Vadå sjuk film? xD
Jag vill spela krocket med Ida och Od sen men dom är så sega. Ligger bara och pussas hela tiden ;) Men dom kanske blir klara med det snart. haha.

Pappa dissa just mig. Han ville inte att jag skulle följa med och åka inlines. Taskigt värre. Jag var värsta sugen på att åka. Men jag vet ändå hur det skulle ha blivit. Jag skulle inte orka mer efter typ 50 meter. haha. Då kan jag hellre sitta här och dricka cola. haha.

Imorgon kanske jag och Martina ska sola . Måste ju bli lite brun innan man åker till Tunisien. hihih. Nej men nu måste jag städa i mitt rum. Det ser ju ut som värsta bombnedslaget där inne..

Massa pussar



hej söta fiskar xD

Lördag

Publicerad 2008-05-31 16:47:38 i Foto 08-11,



Ser att dom flesta bilderna behöver redigering och det orkar jag inte göra just nu. Hihi. Ska försöka komma på någonting annat att göra. hmhm. Synd att jag har så dålig fantasi xD haha. Men imorgon ska jag iallafall gå upp klockan sex och ta lite kort ! haha det ni!
Många pussar

Lördag

Publicerad 2008-05-31 16:28:24 i Foto 08-11,

Har varit ute vid Tullgarn Näs idag och tagit lite kort. Ska kolla igenom alla nu och sen kanske redigera dom ifall det behövs. 

Här är iallfall en bild så länge. Oredigerad.

 

Lördag

Publicerad 2008-05-31 12:17:30 i 2008,

Jag kom just på en sak. Om 13 dagar blir det sommarlov också! Hur skönt är inte det? ååh.
Det betyder att jag äntligen har gått klart första året! Jag klara det ! haha . Det ni.. Nu är det bara två år kvar. Vad händer sen då? ingen aning. Jag kanske blir lärlingDynamate. Vem vet , Vem vet? hihih.

Jag trodde mina föräldrar skulle åka iväg med mig ett tag idag. Men dom har varit och handlat jätte länge nu. hmhm. Dom kanske kommer hem snart. hihi. Hoppas det iallafall för jag vill ta kort ! haha.

Nej men ska jag väl fixa iordning mig och sen ringa mina föräldrar och fråga vart dom är. Massa pussar <3

Lördag

Publicerad 2008-05-31 11:46:02 i ,

Det här var en av dom första Lars Winnerbäck låtarna som jag lyssnade på. Den är fortfarande lika bra ;)

Lördag

Publicerad 2008-05-31 10:53:45 i Sousse 08,

Somnade vid halv tio igår. haha. Så jag vaknade vid tio idag. Det ni!

Nu är det bara 13 dagar kvar tills vi åker! jag är fan glad att vi boka så sent. Annars om vi hade bokat i typ Februari så hade vi längtat ihjäl oss. haha. Hade ju inte varit så trevligt. hahaha. Det ska bli så kul ! Jag och mina käraste Ida xD haha. Det spelar ju inte direkt någon roll vilket hotell vi kommer till. För jag tror inte direkt att vi kommer att sitta inne hela dagarna. hah. Vi kommer bara sova där och vakna där xD haha.

Juste jag måste ju föra över pengar till mitt personkonto. haha. Jag är ju skyldig Ida 3000 kkronor. Så bäst att jag gör det nu så att jag inte glömmer det. Hoppas ni får en bra Lördag. Många pussar <3

bilderna är tagna från Vings hemsida.

Fredag

Publicerad 2008-05-30 20:21:18 i 2008,

Nej nu börjar jag bli lite deprimerad. haha. Klockan är bara åtta och jag är skit trött. Det är nästan så att jag känner att jag vill sova. Men det är alldeles för tidigt. Då vaknar jag väl vid klockan tre inatt xD Inte så värst roligt kanske xD haha. Men jag har inte så mycket annat att göra. Har jag inget att göra så blir jag på riktigt deprimerad xD haha. Nej men jag får väl helt enkelt sitta och fördriva min tid på Youtube. Massa pussar och kramar <3

Fredag

Publicerad 2008-05-30 18:11:29 i 2008,

Heeeeeeeeeeellu bloggen !  Äntligen Fredag! Skönt! Nu slipper jag gå upp klockan fem varje morgon. Det var dock tråkigt att behöva säga hejdå idag. Vill så gärna vara där en vecka till xD Men det går ju inte. När jag skulle åka hem fick jag presenter; 2 par Handskar, 1 skruvmejsel (En as bra sådan xD) och en ficklampa. Så nu kan jag nästan leka mekaniker xD Dom hade till och med slagit in allt. Haha.

Jag har haft fullt upp idag. Har knappt suttit still alls xD När Jarno drog fick jag ta över hans order och se till att allt blev klart och monterades. Det gick super ! Sen vid lunchen så grillade vi och hade det trevligt. Det här var nog en av dom bästa veckorna den här terminen, Absolut!

Men nog talat om Dynamate xD haha. Känns lite tjatigt. Imorgon så kanske jag ska följa med Martina och hennes pappa på någon marknad. Dom ska åka vid sju på morgonen xD haha. Men hon har inte frågat sin far ännu xD Så vi får se hur det blir.

Annars vet jag inte vad som händer i helgen. Men det ska ju vara riktigt varmt så jag kanske ska sola lite ;D Låter trevligt.
Nej men nu ska jag kolla på Scrubs och bara mysa . haha .

Massa pussar och kramar <3

Torsdag

Publicerad 2008-05-29 22:35:57 i Foto 08-11,

sitter och sönder-redigerar bilder. haha. Nu ska jag göra klart min matlåda och sen gå och lägga mig.
Massa pussar <3



Torsdag

Publicerad 2008-05-29 21:13:54 i Sousse 08,

Nu har jag beställt från H&M.

Det blev;
Bikini-överdel 129 Kr
Bikini-Underdel 129 Kr
Leggings 68,50 Kr (tror jag xD)
Skor 98,50 Kr

nästa vecka kommer ett paket hem till mig. Skönt att det var så snabb leverans. Haha. Hade varit tråkigt om allting kom veckan efter Tunisien xD.
Vill ni veta vad jag gör? Haha. Jag sitter och röstar på MonaSo you think you can dance. Jag har aldrig sett det programmet förut. Men ;) Hon var ju bra ! haha. Jag tycker att det är deprimerande.

Brevid datorn så ligger det choklad. Men jag vågar typ inte äta den. haha. Jag får sån jäkla värk i tänderna. haha. Jag undrar hur döda mina tänder är.. Det känns som om dom kommer ramla ut vilken sekund som helst typ.

Jag undrar vad jag ska göra i helgen.. Jag har ingen aning. hmhm. Kom gärna med förslag. Jag vill ha lite kommentarer. haha. Varför sluta ni kommentera för ?! Grrr... hihi.

Men puss på er <3


Torsdag

Publicerad 2008-05-29 18:40:39 i Sousse 08,

Nej nu måste jag skriva. Förlorar ju massa läsare nu när jag har bloggtorka. haha. Inte bra, inte! haha.

Imorgon är det fredag och sista dagen på min praktik. Det är skönt samtidigt som det är lite tråkigt. Jag känner att jag verkligen trivs med killarna på Dynamate, så det är lite trist. Men det ska ändå bli skönt att komma tillbaka till skolan och veta att det är sista dagarna innan sommarlovet. Idag har jag haft ont i huvudet så jag har inte varit så aktiv. haha. Jag har inte cyklat så värst mycket idag heller. Jag är inte så bra på att cykla genom dörrarna. haha. Bakre delen av cykeln slår oftast i dörren. Lite pinsamt sådär xD haha. Så man kan säga att jag har sprungit mycket idag. Efter alla cyklar.

lördag ska jag ha sovmorgon. Jag tänker nog inte ens gå upp xD haha. Går ju upp klockan fem varje morgon och det är ju lite plågsamt. Men jag kan ju tala om att jag går från Södertälje hamn till Chassiporten varje dag och samma väg tillbaka. Men idag fuska jag lite och åkte bussen till Syd så jag hann med fyra tåget.

Sen vill jag ju bara prata lite om Tunisien också. Haha. Det är bara två veckor kvar kan jag tala om. Så kul! Och så spännande också, Vi vet ju inte vart vi ska bo. Vi vet bara att vi ska till Sousse. Så när vi kommer till Monastir så sätter vi oss i transferbussen och bara ser vart vi hamnar, typppppp. Vår resa börjar ju dessvärre fredag den 13. haha. Men vi flyger in i den 14 så det är nog ingen fara. haha. Fy satan vad kul vi ska ha! Och så mycket kort jag ska ta ! Det kan inte bli bättre sätt att börja sommaren på. Robin föreslog att han skulle skjutsa oss till flygplatsen. Problemet var ju bara att han ville ha pengar för det. haha. Det kan han glömma. Våra föräldrar får skjutsa oss istället. Gratis och bra! Jag och Ida är ju planerare. Vi älskar att planera, och det ska vi göra någon dag nu innan vi åker. Sen kan jag tala om att allt jag och Ida planerar går igenom. Förutom då Em-Resan till Göteborg. Men då var det bara 1 vecka kvar tills Christian skulle hoppa så det var lite för tätt inpå. Sen var plånboken inte så tjock heller. haha. Biljetterna var ju inte bara lite dyra. haha.

Tror jag ska ringa mamma nu och se om hon kan beställa en bikini till mig. Vill ha en enfärgad. Men H&M har så lång leveranstid. Vi får se. Det kanske går snabbt denna gång. Jag orkar inte gå på stan och köpa en. haha. Jag har ju knappt shoppat någonting den här våren, så jag har helt enkelt inget behov av det längre. haha. Skönt eller vad? Känner bara att jag inte har så mycket kläder jag gillar just nu. Men Men. Man kan ju inte få allt här i världen. hihi.

Haha klockan är halv sju och jag har inte orkat byta om från arbetskläder ännu. haha. Så lat är jag. Riktigt illa. 

I förrgår så somnade jag halv tio. haha. Jag var nog inte bara lite trött då. Dessvärre missade jag halva DH. Det var ju inte så bra men vad fasiken ! Sitter och kollar på Joey just nu. Riktigt Roligt måste jag säga. haha.

Jaja. Massa pussar och kramar till er alla <3




Onsdag

Publicerad 2008-05-28 20:35:19 i Sousse 08,

Den 13 Juni åker vi! VI ÅKER DEN 13de. FATTAR NI VAD GLAD JAG ÄR ELLER!? VI SKA ÅKA TILL TUNISIEN. ÅÅÅÅÅÅÅH. hahah.. Jag är jävligt glad just nu. Men nu ska jag umgås med min vän Ida, SOM JAG SKA ÅKA TILL TUNISIEN MED !  Åh. Många pussar och kramar <3

Måndag

Publicerad 2008-05-26 18:51:16 i 2008,

Heeeej bloggen !

Har så mycket att berätta. Har haft det jättebra idag. haah. Mellan 14.00 - 15.30 så hade vi ingenting att göra så då satt vi och bara glodde. haha. Men på förmiddagen var det full fart. Är helt slut i benen. När jobbet var slut så skjutsa Sw's mamma mig till Syd. Det tyckte jag var väldigt snällt eftersom jag hann med tjugo i fem tåget. hihih.

Sen kan jag tala om att skolan inte har fixat med matkuponger. Så jag måste ta med mig egen mat. Så jävla illa! Och jag är en sån där som vägrar värma mat. Så matlåda är uteslutet. hm. Så jag och pappa har varit i Gnesta och handlat lite som jag kan äta. haha.

Jag hade mycket attt berätta, men nu har jag glömt hälften :O haha.

Jo juste. Min pappa har skrivit in mig på körskolan. haha. Jag fick värsta chocken. Vid maten ba; Ja, vi har bokat tid på körskolan. Whaaat? haha. Så snart kan jag börja köra då xD haha.

Nej men nu ska jag kolla på Joey. Puss och kram,

Söndag

Publicerad 2008-05-25 19:53:03 i Foto 08-11,



Det blev inte så att jag och Martina gick ut. Så här sitter jag igen. haha.
Hörde något om att det var stolthet och fördom ikväll. Synd bara att trean inte fungerar hos pappa...

Usch. Jag har haft en sån där dålig dag idag. Då jag bara tänker på Robin hela tiden. Men det var ju faktiskt en vecka sen han sa ... ja ni vet.
Jag kanske ska träffa honom imorgon. Kanske. Man vet ju aldrig.
Nej men .. Vi hörs !

Söndag

Publicerad 2008-05-25 19:13:01 i 2008,

Idag har min jäkla lillebror haft datorn hela dagen! Så jäkla irriterande. Men jag och Mamma har gått runt sjön och fotat lite. haha. Känns som om jag måste hitta lite nya ställen att gå på. hih.
På onsdag så ska jag och Ida kanske boka resan till Tunisien. Hihi det kan inte bli bättre. jodetkandet. Så jag längtar till onsdag. hihi.
Imorgon börjar min praktik. Uscha fya. Måste gå upp jäkligt tidigt varje morgon.

Men jag har inte tid att skriva mer nu. Ska ut med Martina. Ha det så jättebra ikväll så skriver jag kanske mer när jag kommer in. Puss och kram

Lördag

Publicerad 2008-05-24 20:03:33 i Foto 08-11,

Hellu.

Jag och Mamma har precis kollat på Flight 93. En väldigt bra film om ni frågar oss ;)
Om en timme ungefär är det dags för mig att gå ner och möta Emma. Och efter det ska vi gå till Pappa och bänka oss framför tvn. Gud så trevligt. haha. 





Nej men nu ska jag hitta på något att göra. Marie är inte så social i telefonen.


 

Lördag

Publicerad 2008-05-24 17:30:27 i 2008,

Har varit inne på Aftonbladets hemsida och kollat runt lite om vad som händer ikväll på Eurovision Song Contest. Såg till exempel att Björn Gustafsson kommer att dela ut Sveriges Poäng och Carl bildt kommer vara på plats. Mycket intressant, eller vad säger ni? haha.

Jag har precis gjort mat. Grekisk Kyckling. Det är nog den ända kycklingen jag tycker om xD haha. Jag är nog lite kräsen. haha.

Det är ju hur lång tid som helst till Eurovision börjar. Massa timmar. haha . Vill att det ska börja nu så att jag har något att göra xD haha.



Ikväll hejar ni på Charlotte va?
Det gör iallafall jag ;)

Lördag

Publicerad 2008-05-24 17:07:49 i Foto 08-11,







Jag och Mamma har varit ute och gått. Vi hade tagit på oss massa kläder men när vi kom ut så var det skit varmt haha. inge vidare x D

Me And the häst xD

Publicerad 2008-05-24 16:34:52 i Mitt liv i bilder,





Haha ja, Där sitter jag och har ingen aning om vad jag gör. hahaha.
men här har ni iallafall beviset på att jag har ridit på en häst ;) haha.
Jag ser ju ut som en riktig biff på det understa kortet . Haha Så se upp för mig!

Lördag

Publicerad 2008-05-24 13:37:21 i 2008,

Det var jättekul igår. haha. Jag fick till och med rida helt själv en stund. Alltså utan att Emma höll i xD haha. Fett coolt ju. haha. Vi var där jätte länge och när vi tillslut kom hem så var jag helt slut. åt mat och sen la jag mig i soffan och somnade. Så mamma tvingade mig att gå och lägga mig i min säng xD Så klockan tio igår sov jag som en stock. hahaha.

Jag, Mamma och pappa har precis varit och handlat. Vi var på kyrkogården också och la på blommor. Och nu vet jag inte vad jag ska göra. Vill gå ut och gå men det är så tråkigt att göra det själv. Jaja, Vi får se. Jag har inte varit hemma så här mycket på en helg på ett och ett halvt år så kom gärna med ideer om vad man kan göra. haha.

Snart är det dags för mig och Ida att boka resan. Det ska bli så grymt skönt att veta att man har bokat. I slutet av nästa vecka så ska det vara bokat och klart. Det kan inte bli bättre!




Bild tagen med min lilla kamera.

Fredag

Publicerad 2008-05-23 17:10:33 i Foto 08-11,







Hittade en massa bilder på datorn. Tänkte att jag lika gärna kunde lägga in dom här. hihi. Ska snart kanske följa med Emma till stallet. Kul va? Det tycker iallafall jag. Och ikväll ska jag nog kolla på någon film med min kära familj. Och imorgon vet ni ju vad som gäller ;D Hojta till om ni inte har någon att titta på Eurovision med. Hihih.

Var på stan en stund med Ida, Emma och Po. Ida köpte present till sin mamma som fyller år idag. Grattis Idas mamma och Grattis Ida som har namnsdag idag. På tåget hem träffade vi Jocke. Mycket trevligt. Dock satt vi i närheten av en missbrukare. Och ja, Han var trevlig. Han gav Jocke en Cola. Men när han smekte mitt hår och sa "hejdå Gumman!" Så ville jag mest bara slå sönder hans ansikte... Det var inte så trevligt direkt.

skolan har varit hur seg som helst! Vi hade börjat utforma en prototyp som tillslut skulle bli en knapp. När vi tillslut hade bestämt oss för hur vi skulle till väga så kom vi på att vi inte hade någon knapp. Jahapp. Så då fick vi gå hem. Problemet var ju bara att jag och Joss inte kunde gå hem. Joss pappa skulle hämta henne en viss tid och mitt tåg gick inte förens kvart i två. Hm. Så vi satt kvar. haha.

Joss; Malin titta!
joss slänger ner kniven i mathinken.

Jag undrar vad hon slänger ner nästa gång. Tallriken? haha. Hoppas inte det. 

Nej men nu ska jag till Emma. Ni får ha det så jättebra. Många pussar och kramar <3

Fredag

Publicerad 2008-05-23 10:53:29 i 2008,

Äntligen fredag!

Idag har jag absolut ingenting att göra. Så jag antar att jag får gå ut och gå en längre promenad eller något. Måste ju faktiskt testa mitt objektiv. haha. Men jag vet inte riktigt vart jag ska gå. Har ju varit överallt i mölnbo. Men vi får se. Man kan ju alltid gå in på någon läskig stig någonstans. Ringde nyss och fråga om min bror kunde skjutsa mig någonstans men hans moppe var trasig. Fett illa. Så jag får gå... Tråkigt.

Nej men nu är det lunch . Massa Pussar till er allihopa.

Torsdag

Publicerad 2008-05-22 11:41:53 i 2008,

När vi vare nere i matsalen;

Joss; Malin, titta!
Joss börjar dansa...
Jag; Vackert.
Joss; Nejnejnej. Kolla här!
Visar mig sin gaffel och slänger den i slaskhinken (heter det så, Ni vet där man slänger mat?!)

Det var riktigt kul för hon såg så busig ut också när hon gjorde det. haha. Så vi har fått skratta av oss idag. Slutade med att vi hade kramp i våra små magar. hah.

Jag har hicka och grejer. Det är värsta jobbigt. Jag hatar hicka mer än allt annat typ xD. Men däremot så är det väldigt skönt att nysa ;P haha.



Massa pussar till alla er <3

Torsdag

Publicerad 2008-05-22 10:14:54 i Foto 08-11,

Jag kom på en annan sak som jag måste berätta. Idag Ska jag Malin Wahl (Som jag kallar mig numera xD) gå på idrotten. Jag ska nog inte vara med men jag ska iallafall gå dit. För Alex har inte så mycket koll så man får nästan G utav att bara vara där. haha. Kan sitta där och bara vara social med honom xD haha.

Kim får inte gå tillbaka till sin praktikplats. Han har nog inte ens varit där. Så nu måste vi stå ut med honom. Vi har haft det jättebra alla andra dagar utan honom... Men nu. fy fan ! Palla honom..

Torsdag

Publicerad 2008-05-22 09:57:42 i Foto 08-11,



Måste nog ut på en fotorunda snart igen. Har inte varit ute och gått på en vecka. Jag är lat den här veckan.

Torsdag

Publicerad 2008-05-22 09:23:36 i Foto 08-11,

Hellu allihopa. Mår ni bra?
Själv har jag lite ont i halsen och magen! Jag vet inte om det kan bero på att jag äter för lite?! Får man ont i magen då?
Joss har försovit sig idag den jäkeln. Men nu kom hon! ;D Hihih. Bäst för henne! Vi ska egentligen skriva frågor till dom franska eleverna som kommer den 6 juni. Men jag tror att ingen gör det. Hahah.

Juste. Igår var jag med Martina. Det var väldigt trevligt. Vi prata om allt mellan himmel och jord. Det var jätte länge sedan vi faktiskt umgicks. Så det får bli fler gånger.

och Lizette, Synd att du inte kan på Lördag för det hade varit jättekul om du hade kunnat komma :) hihi.

Jag vet egentligen inte om jag har så mycket att säga. Hihi. Många pussar och kramar till allihopa <3



Onsdag

Publicerad 2008-05-21 19:47:28 i 2008,

Hmm, Jag kan inte lägga upp bilder. Mycket irriterande. Men jag antar att dom fixar till det. Så det blir nog inga bilder ikväll. Men Puss på er. <3

Onsdag

Publicerad 2008-05-21 19:37:04 i 2008,

Nämen hej! Min blogg har flyttats över, det är därför jag inte bloggat idag. Men nu ska jag iallafall göra det. hihi.

Haha, Jag sprang in i en affär förut idag och skulle köpa en Cola; 

killen bakom kassan; Varför ler du så mycket ?
Jag; Vet inte, jag är väl bara glad.
killen ... ; Du kanske är lycklig över att se mig
Jag; Nej, det var mest colan som lockade.
killen ... ; 10 Kronor.

Haha. Där gjorde jag bort mig rejält, eller vad säger ni? haha. När jag kom ut därifrån så kunde jag inte sluta skratta. Det var också lite genant eftersom jag gick helt själv. haha.

Sen idag på lunchen så hade jag inte ätit någon mat överhuvudtaget, så jag tänkte slänga allt. haha Då kom kocken fram till mig;

Kocken; Var maten god?
Jag; Nej, jag tycker inte om Ris.
Kocken; Men du måste ju äta
Jag; Ja, men jag tänkte köpa en macka.
Kocken; Nej det kan du inte göra, Vill du ha potatis istället?
Jag; Men jag ska nog köpa..
Kocken; Kom med här så får du potatis.
Jag; Jahapp...

Det var CurrysåsKycklingen och jag tycker inte om curry. Men där satt jag och tvingade i mig all mat. Jag vågade lixsom inte slänga mat när han var så snäll xD

Sen har Joss kompis Felicia varit i skolan idag. Det var trevligt. Dom hade så roligt att det smittade av sig på mig.
Hihi, Så jag kan ju inte klaga på skoldagen :)

I helgen har jag Schlagerfest hemma hos mig ;D Jag kanske redan har nämnt det. Men det ska bli mys. Jag har bara bjudit in mina närmsta schlagerbögar; Ida och Emma. Det ska bli massa med mys. Men Ida den jäkeln jobbar till kvart över nio. Illa. Om det är någon mer som vill komma så får ni självklart det ;) hihi. 

Martina skicka just ett sms till mig och fråga om vi skulle hitta på något en stund om en stund (Ja, precis så skrev hon xD) Så jag ska ut med henne och hänga en stund. (Kanske vid päronet, Martina?) haha.

Nej men nu orkar jag inte skriva mer.  ni får väldigt gärna kommentera <3

En till Lista

Publicerad 2008-05-20 18:05:43 i 2008,

10 favoriter:
Färg:
Svart.
Mat: Pasta helst ,
Band: Imogen heap.
Film: Finns många jag gillar.
Bok: Harry Potter.
Sport: Vad är det?
Årstid: Sommar
Veckodag: Fredag.
Glassmak: Vanilj helst.
Tid på dygnet: När som helst .

9 för tillfället:
Humör: ledsen
Smak: Äckel
Kläder: Jeans och min datanördströja
Bakgrund: typ blommor
Nagellack: rött som håller på att försvinna
Tid: 17.48
Omgivning: Dött
Irritationsobjekt: -

7 första:
Bästa vän: Mikaela
Screen name: Va?
Husdjur: Mitt  Marsvin
Piercing: Öronen.
Förälskelse:  kommer inte ihåg
Musik: typ , Spice Girls?
Bil: Och om jag aldrig haft en bil?


6 senaste:
Cigarett
: mer än ett år sen. 
Mat: Nått äckligt.
Dryck: Cola
Biltur: I söndags
Spelad låt: Don't remember !  
TV-program: Gilmore Girls.

5 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Ja.
Brutit mot lagen: Ja
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Nej
Kysst någon du inte känner: inga kommentarer.

5 nej tack:
Kläder:
Mat: ris och kyckling
Musik: Dansband!
Dryck: allt som innehåller sprit
Personlighetsdrag: -

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Blogga xD
Du kan höra just nu: tvn.
Du inte kan leva utan: Mina vänner
Du gör när du har tråkigt: Bloggar xD

3 personer:
Du kan berätta allt för: Robin, Ida och Marie
Du tycker om: Ida och Marie. 
Du inte gillar: -.

2 val:
Kaffe eller te: Te
Vår eller höst: Vår

Lista

Publicerad 2008-05-20 17:19:15 i 2008,

Kvinnliga sidan;
[ ] Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn? Mitt barn ska heta Julia, punkt slut.
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ ] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"? sett för många ...
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present ?
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[x] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?

Totalt: 18 av 21 poäng


Manliga sidan;
[ ] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[x] Ätit en blodig stek? jummi
[x] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap? Dah, Jag går på TeknikCollege
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ ] Skött grillen under en grillfest?
[ ] Läst en bok av Jan Guillou?
[x] Läst ett nummer av slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst nick hornby?
[ ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[x] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[ ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ ] Tävlat i att dricka öl?


Totalt: 10 av 22 poäng

Jag är så där depp nu igen. Det är därför jag uppdaterar så flitigt. Många Pussar till alla er

Tisdag

Publicerad 2008-05-20 14:19:33 i 2008,

hellu. Är i skolan.
Det är bara jag, Joss och Sw här. haha. Vi som pluggar minst går till skolan när man får vara hemma. Vi är ju lite knäppa. Hah. Men jag har gjort prov idag och så. hihi. Vi orkar inte gå hem. Det är så jäkla äckligt väder ute. hih. Ikväll ska jag och Ida gå ut och gå. haha. hoppas det inte regnar då.

Nej men nu ska jag nog packa mitt och ge mig ut i regnet. haha.
Massa pussar till IdaPida.

Måndag

Publicerad 2008-05-19 20:28:11 i 2008,

Har jag sagt att vi har resursdag imorgon? Ja men nu vet ni allafall det. Jag brukar oftast inte dyka upp på sånna dagar. Men imorgon ska jag dit och göra ett nationellt prov och sen ska jag göra klart uppgifter som jag missat. Undra hur mkt jag kommer jobba? Brukar oftast tröttna efter bara några minuter.

jag vill faktiskt veta vilka som läser min blogg! Så kommentera nu!

Jag har fortfarande inte hittat mobilen och jag har inte heller hunnit diska. Tiden gick fort! Förlåt mamma!

Massa pussar till allesammans.

Måndag

Publicerad 2008-05-19 19:15:02 i 2008,

hellu igen.
Nu borde jag egentligen vara på Idas träning men jag fick inte tag på henne. Så jag har kommit fram till att jag inte kan ta emot sms. Så nu ska jag springa runt i lägenheten och leta efter en annan mobil. Jag kommer ihåg en annan gång när smsen inte kom fram till min mobil. Då tog mamma fram en skruttig en, men nu är den borta. Jag försökte nyss att skicka sms till mig själv. Men det kom inte fram.. Det är riktigt irriterande. Jag ångrar att jag kastat mobilen i marken så många gånger. Förlåt min älskade mobil. 

Undrar när mamma kommer hem... Måste ju diska innan. haha. Men jag ska dra ut på det så länge som möjligtOrkar inte. Men jag vet hur besviken hon blir om jag inte gör det. 

haha min granne. Hahah. Jag hör henne genom väggen. Hon sjunger Thåström. hahaha.

Nej men ska göra något vettigt nu. Massor av pussar till Ida ;D

Måndag

Publicerad 2008-05-19 17:38:09 i 2008,

Hellu. Ja, Sw tog över min blogg där ett tag. haha. Ursäkta för det.
jag har haft en bra dag idag. hihi. Det har bara varit lite jobbigt ibland när vi prata om.. ja ni vet. Så jag kunde inte prata om det xD
Hihi, Robin har lovat mig att jag ska få åka med hans bil först av alla när han tar körkortet sen. Den 10 Juni närmare bestämt. kul. Hihi. 
Sen har jag bestämt att jag också ska ta körkort. Så nu ska jag fixa tillstånd och sen ska jag köra så det ryker. haha. Jag tror att jag kommer köra sönder pappas bil eller något. Haha, Då skulle han bli så glad. Nej men det vore kul att ha körkort. Då kan jag åka på bilsemester med mina tjejor. Haha. 

Nu ikväll ska jag först diska och sen ska jag upp till Ip och kolla när Ida tränar. Haha. Mycket trevligt. Det får bli en varm filt och varm choklad med i väskan. Jag vill ju inte riskera att jag fryser ihjäl.

nej, men ni får ha en trevlig kväll så hörs vi kanske lite senare. Många pussar.

sw was here :D

Publicerad 2008-05-19 12:01:27 i Mitt liv i bilder,

har snott malins blogg haha hon snodde ju min dator så måste ju ge igen på något sätt :p hahaha nu får ni läsa  om mitt liv istället
ok mitt liv e skönt som fan just nu  livet leker  liksom eller något så har fan inget och skriva om men jag kan lägga upp lite bilder :D

image15
Jag och Mackan sundersupna efter ett skit bra sommarlov :P

image16
Fest hemma hos camilla i vintras :D
image17

Höstas me mackan och sandra sköna tider
image18

skolan :p

Söndag

Publicerad 2008-05-18 16:12:19 i 2008,

Oooh herregud. Jag hade skrivit värsta inlägget och så försvann allt. Kul.
haha. Men men. Jag får väl börja om. Det här är nog det gladaste inlägget hitills.

Marie har sagt  att jag inte får skriva så mkt blogg. Så jag ska inte göra det. Jag ska iallafall sluta prata om Robin.
Jag har nyss pratat med Marie i ungefär en timme och det känns bättre nu. Faktiskt, Tro det eller ej! Men så fort han ringer så kommer allt rasa igen. Men skit i honom nu.

I fredags när vi var i Stockholm så köpte jag.
Ballerina skor, Din Sko.
Basic linne från H&M.
Linne från H&M.

Jag hade jättekul när vi var där. Var på topphumör. Hade varit på topp hela dagen. Jag hade ju en jätte jobbig veckaFredagen var guldvärd. Bion som vi såg var hur bra som helst! Jag ville bara se den om och om igen. Det var den bästa dagen på länge. För jag var verkligen lycklig. Hade glömt bort hur glad man blir av shopping.

Imorgon är det skola igen och jag ser det seriöst som min räddning. Att vara sysselsatt. Åh. Underbart. Att få vara med människor som man tycker om och som inte bryr sig om att jag mår skit! Bara fortsätter som vanligt. Det kan inte bli bättre.

Är det One Tree Hill idag? I sånna fall vet ni vart jag kommer hänga i någon timme eller så. hihi.

Jag har fortfarande inte ätit något. Jag är inte ens hungrig. Jag kanske har feber eller något? Men det känns inte som det. Hrm Hrm. Märkligt.

Men nu ska jag fixa iordning mig. Man blir på så mycket bättre humör då!
Älskar dig Marie.

Lördag

Publicerad 2008-05-17 14:18:35 i 2008,

Haha. Jag vill inte göra annat än fylla min bloggengång och det får ni stå ut med. hihi.
Jag ska åka till Marie ikväll och sova över. Vad mysigt. hihi. Vi ska kolla på någon film och bara mysa ! :D Åhå.
Just nu sitter jag och vräker i mig chips. haaha. Jag har inte fått någon frukost.. Taskigt va? :| 

Haha, Det är skit dåligt väder ute så jag kan inte gå ut och testa mitt nya objektiv. Eller jag kan ju göra det. Men då måste någon köpa gummistövlar till mig först. haha.

Nu har min lillebror åkt till Riksgränsen. På en lördag lixsom? :P  Och han kommer inte hem förens på Fredag. Dumma människa

Nej men nu ska jag fixa till mig lite. Känner mig lagom skabbig i Scania tröja och mjukisbyxor. haha.
Har en förkyld näsa och ont i halsen också. YEAH! Mitt liv är så bäst

Många pussar och kramar
eran Malin

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela