Malins blogg

Det stavas Uttråkad!

Publicerad 2009-09-30 20:25:38 i 2009,

Jag kan inte göra två saker samtidigt. Det kom jag på idag. Jag försökte göra något med fötterna och armarna samtidigt, det gick inte! Fail fail fail. Jag var ju självklart tvungen att testa ifall det verkligen stämde så jag testa att sätta mig ner samtidigt som jag pratade i telefon. Det var helt omöjligt. Jag tappade telefonen i golvet och mina ben låste sig totalt. Nej, nu skojar jag visst bara. Nej men jag kan definitivt inte använda ben och armar samtidigt. hahah.

Sen har jag kommit fram till att om man särskriver Takida så blire tak-Ida! Fattar ni grejjen eller? Tak-ida!
"hej, det här är min bästa kompis Ida men ni kan kalla henne för "Tak-Ida". Herregud. Jag har för mycket fritid!

Nej nu ska jag hem till Em-Ma (Definitivt inte lika kul -.-). Där väntar Grey's anatomy och Tak-Ida! ;)

Varenda morgon likadant.

Publicerad 2009-09-30 10:10:02 i 2009,

Jag är ganska duktig på att försova mig. Jag gör det varenda morgon. Jag är grymt duktig alltså! Kan man få ett pris eller? ;)

Beroende

Publicerad 2009-09-29 19:33:44 i 2009,

Är inne i ett djupt The sims beroende atm.. Jag spelar non-stop. Det här är ju till och med värre än när jag spelade WoW! Oh my God. Vad ska jag ta mig till? Ehh, spela såklart :D yey. Jallaherrå.

Ännu en måndag.

Publicerad 2009-09-28 19:09:02 i 2009,

Inatt kunde jag inte sova överhuvudtaget. Så jag plockade upp datorn och spelade The sims mest hela natten.

Imorse jag vaknade av att någon ringde frenetiskt i hemtelefonen. kollar vem det är och sedan tar jag upp mobilen och skickar iväg ett sms där det klart och tydligt står "låt mig va!" Sen blev det tyst och jag somnade om. Vaknade senare strax efter tolv. tittade till min mobil och såg att jag fått sms. typiskt, ett jobbigt sms som jag måste svara på. great. Det ska alltså vara en sån dag idag. Helvete heller, tänker jag och tvingar ut Björn på promenad. På tom mage traskar jag ut och möter honom vid tåget och sen går vi till Berga. Känner lite på vattnet och är nästan på väg att hoppa i när jag kommer på att jag inte ens badar på sommaren. Sätter oss vid en bänk och lyssnar på musik. Musik är bra. Musik är fint. Idag tyckte till och med Björn om låtarna jag satte på. Tro mig, det händer inte ofta. Till slut började klockan närma sig Gossip girl så vi gick till Abbes och jag bunkra upp med cola och sen gick vi hem och kolla på tv.

Har precis kommit in från en promenad med mig själv, musik och sista biten med marie i hörlurarna. Varje dag befinner hon sig i mina öron. Vi har nämligen kommit på det bästa sättet att få prata ostört. När hon är på jobbet går jag på promenad och då jävlar brakar tjejsnacket lös. Me like.

Neej, men jag tror bestämt att jag och bjorre ska hitta på något nu igen. Fett trevligt.

26 September

Publicerad 2009-09-26 11:02:29 i 2009,

Herrejesus vad dålig jag har blivit på att uppdatera. Men jag har lixsom ingenting att skriva. Men jag kan ju berätta att Petri var i mölnbo igår. Det var allt bra trevligt det. Vid kvart över åtta kom Ida också. Men neej, nu ska jag och Ida gå på promenad och sen ska vi åka till Heron och titta bio. Ha det bra.

Idus måste ha missat någonting.

Publicerad 2009-09-20 15:56:51 i 2009,

Ida måste ha tappat förståndet. Idag ringde hon mig och fråga om jag kunde spela. Fotboll då alltså. Jag är hennes hejaklack, inte hennes lagkamrat! Fy sjuttsingen. Malin spela fotboll. nej dra mig baklänges. haha. Årets skämt typ.

Fredagskvällen.

Publicerad 2009-09-18 15:15:01 i 2009,

Ikväll kommer mina bästa vänner hem till mig. Arbetsnarkomanen Ida, Stallflickan Emma och Fröken Österlund. Det blir någon form av tjejkväll. Amerikansk pan pizza LARGE, chips, cola och film. Ungefär så som det brukar vara. Det låter för jävla roligt. Och det ska vi ha också, det kan jag lova.

Min dag började med att pappa kom in och väckte mig innan klockan ringde (livstids hämnd på honom). Skickade iväg ett sms och gick upp och åt frulle. Sen ringdes det till vårdcentralen. Så på onsdag har jag tid där. Sicken otur att jag missar idrottsdagen som är på onsdag! FAN. Det jag älskar med idrottsdagar är att man får sovmorgon, tid att äta en lång och god frukost och sen bara lägga sig och slappa framför tvn. helt underbart.

Har precis varit ute på en promenad runt sjön tillsammans med Emma. Det var allt bra trevligt det. Men jag har en känsla av att jag kanske borde hoppa in i duschen. Jag vill ju inte direkt skrämma iväg mina stackars vänner sen ikväll. Pyss.

Fotbollskväll? Nej, tydligen inte.

Publicerad 2009-09-16 19:58:43 i 2009,

Min fotbollskväll är förstörd. Kul att sitta och glo på text-tv i 90 minuter lixsom. Känns rätt värdelöst. Jag ser nästan framför mig hur jag sitter med en skål chips i knät och ett glas cola i handen. Vips så står det plötsligt 1-0 till barca och jag reser mig upp, (bara för att dramatisera själva text-tv tittandet) skriker, chipsen flyger åt alla håll och sen kommer jag på mig själv med att vilja se reprisen och då återgår jag till verkligheten, Text-tv -.- Suckar och chipsen jag fantiserat om försvinner i tomma intet. Jag är pank, jag äger inte viasat Fotboll och jag har definitivt inte ork att gå hem till någon.

Konversation med mig själv.

Publicerad 2009-09-15 17:59:41 i 2009,

- Maaalin! 
- Mmmmh?
- Nu gör du det där igen!
- Gör vadå?
- Kollar på de där bilderna!! 
- oj...
- Ja, stäng ner nu. radera bilderna också. 
- Är du helt galen?
- Vill du att jag ska ringa Ida och Emma eller?
- NEJ!
- bra, gör då som jag säger!
- Nej, jag stänger ner men behåller bilderna!
- jaaaja, men nästa gång jag träffar...
- okejokej, jag tar bort dom!

rast på teknikcollege

Publicerad 2009-09-10 14:01:43 i 2009,

Mina klasskompisar ser det som en ytterst rolig grejj att ta min mobil, ta kort och sen försöka mmsa bilden till alla kontakter i mobilen. Jag kan säga som så att jag inte riiiiktigt uppskattar det. hah.

Sw och Malin humor

Publicerad 2009-09-09 17:42:10 i 2009,


Sw säger:
fan då hade ju varit perfekt då hade jag både fått sex och pengar, vilken jävla dröm.

, Malin säger:
hrm, räcker det inte med sex?

Sw säger:
nej fan man måste ju göra någoting mittimellan också.

, Malin säger:
hrm, som vadå? mat?

Sw säger:
nej fan inte mat. bada i pengar såklart.

, Malin säger:
man kan bada i mjölk?

Sw säger:
och för att köpa mjölk behöver man?

, Malin säger:
en ko?

Sw säger:
och för att köpa en ko behöver man?
, Malin säger:
MEN ANVÄND FANTASIN! du pippar en ko. vad händer då? Jo, kon föder en liten ko, så där. Där har vi våran ko!

Jag har hört ryktas om att sw kommer tjäna gaaanska så mycket pengar om ett år så jag försökte få honom att gifta sig med mig. Men han ville tydligen bara gifta sig med mig om jag kunde försörja honom. Fy sjutton vilken jävel.

Onsdaaaaaaaag

Publicerad 2009-09-09 08:48:52 i 2009,

Man tror att dagen inte kan bli sämre när man blir tvingad att vakna. Men sen kommer man till skolan och inser att den visst kan det. Ett exempel är att curt kanske kände för att överraska oss med ett oförberett prov. Ett annat exempel är att jag helt mystiskt glömt bort allt som står på det där jävla provet. Skit kul morgon med andra ord.

Fredag

Publicerad 2009-09-04 09:02:39 i 2009,

ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN och återigen ÄNTLIGEN. Fredag. Oerhört efterlängtat. Skolan, denna vecka, har följt mig överallt. På tåget, hemma, innan jag somnat. Men nu, nu ska jag inte tänka på skolan i flera dagar.

Digitalteknik

Publicerad 2009-09-02 09:30:49 i 2009,

Imorse ringde halva Sverigeland och väckte mig. Men. Hör och häpna, jag var vaken. Sitter på digitalteknik just nu. AND gate, OR gate och NOT gate, känns rätt värdelöst. Men pengar låter hur som helst inte fel. Börjar bli trött på att leva på mamma och pappa. Känns som om jag gjort det några månader för mycket nu.

Jag tror bestämt att min lektion börjat nu. AND-, OR- och NOT gate.... suck.

Från någon som tröttnat

Publicerad 2009-09-01 17:21:27 i 2009,

Jag borde åtminstone skriva en liten rad här, tänker jag i samma sekund som jag ångrar mig. Vad i helvete ska jag skriva? Ska jag berätta, helt ocensurerat, om mitt liv just nu? - Knappast. Jag tycker om mitt liv. Jag tycker om att ni inte vet. Så varför då berätta om hur jag somnade till en skräckfilm i fredags eller om att mitt ex just nu tjatar på mig om att fixa någon som kan köpa ut till honom? Varför ska jag överhuvudtaget berätta om att jag dom senaste två dagarna vägrat gå till skolan pga. ryggen? Ja, bra fråga. Det verkar ganska onödigt att berätta sådant.

Så nu kan man ju fråga sig varför jag överhuvudtaget skriver? Ja, det är en fråga som jag faktiskt inte kan svara på. Tror det kan ha något att göra med allt tjat jag hela tiden får höra. men vem vet? Det kan ju också bero på något helt annat. Till exempel att jag inte kan hålla fingrarna borta från detta nedrans tangentbord. Att jag dras till det på något konstigt sätt. hrm hrm, nej det krävs att jag funderar vidare på detta.

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela