Malins blogg

Söndag

Publicerad 2008-06-29 19:08:39 i 2008,

Hellu.
Har precis varit ute och åkt bil med Robin. Som vanligt ^^ Men har man tråkigt så har man. haha.

Någon dag den här veckan så ska me and the Girls ut och bo på den där ön. hej och hå lixsom. Hoppas vi kommer iväg. Det är ju ganska tråkigt att vara där eftersom man blir lite hungrig. Ja, jag har 0 i iq, jag vet inte hur man får fart på en engångsgrill ;) hahah. Men det är kul förutom med maten. haha.

Ikväll är det fotbollskväll hemma hos mig kan jag tala om! Jag hejar på Spanien! Men dom andra gör säkert inte det. Ida gör iallafall inte det. Haha. Men Spanien har snyggare killar ;)

Nej men om jag kanske ska packa och sen gå ut och vara social. Puss och kram <3

Lördag

Publicerad 2008-06-28 18:03:22 i 2008,

Jag orkar inte göra någonting idag. Hoppar runt lite till musiken. japp... Mycket vackert. hahah. Ida och Emma, ni är varmt(!)  välkomna på hoppkalas någon dag. hihi. Det är ganska kul xD Bara hoppa runt lixsom. Som om man vore en apa typ. hm, ja ni vet ju att jag inte är normal. Onormal och väldigt uttråkad. Men snart åker jag till Öland! Sköööööönt! Då ska jag ta kort heeela tiden. hihi. Och vara hurtig också. Jag har kommit fram till att jag är väldigt bra på att vara hurtig. hihi. Iallafall när jag inte umgås med nån. haha. Men idag säger kroppen ifrån. Men vi får se, kanske cyklar lite ikväll. hihi.

Nej men jag kanske ska fortsätta med mitt hoppande. hiih. Puss och kram

Lördag

Publicerad 2008-06-28 14:35:32 i 2008,

Hellu.
Idag har jag varit på tidernas tråkigaste lektion. Handledarkursen för körkort! Blä ! Pappa kände han som höll kursen så han ställde frågor till mig hela tiden! haha. Jag kunde ingenting, som vanligt ^^ Kursen började klockan nio imorse. Så jag kommer nog inte ha några problem att somna inatt. haha. Klockan är bara halv tre nu.. Måste komma på något att göra. Kanske cykla. Men jag har så ont i rumpestumpen min efter förra cykelturen. haha. När jag känner efter så har jag nog ont överallt. haha.

Igår var jag hos farmor en stund. Hihi. Jag och pappa spelade lite fotboll. Sen cyklade jag till mamma men just när jag kom innanför dörren fick jag ett sms från Martina. Hon och Sami var på väg till mölnbo. Så då åkte jag ner till stationen och mötte dom. Martina skulle bada. Men vi kom inte så långt. haha. Vi fastnade hemma hos henne och kollade på film, "The man" hette den. Mycket trevligt. Sen följde dom mig hem. Hela vägen till dörren kan jag tala om xD

Idag när vi var på Willys så köpte jag en ny bok. wohej, äntligen! Jag har inga böcker att läsa hemma hos pappa. Istället läser jag böcker om och om igen. haha. Och ibland bläddrar jag lite i bibeln, tills jag inser vilken värdelös bok det är. haha. den är på gammelsvenska. Jag fattar typ ingenting.

Saknaaaaaar dig ;(

Fredag

Publicerad 2008-06-27 14:59:58 i 2008,

Okej, jag är inte glad. Jag hade fört över hundra kronor från mitt sparkonto till mitt personkonto. När jag sen skulle ta ut pengar så stod det att det inte gick. Nehe tänkte jag. Då måste det ha blivit något fel när jag förde över. Kommer hem. Kollar på internet. Wtf? Då har automaten tagit mina pengar. va fan?! Jaaaaha. kul. Det är pressbyråns automat också. Hur gör man då för att få tillbaka pengarna lixsom? Jag är skit arg... Jag vet vart jag aldrig mer ska ta ut pengar kan jag tala om. Så då fick jag lägga över mer pengar på sparkontot och åka tillbaka till Södertälje. Vääääldigt kul!

Puss och kram

Fredag

Publicerad 2008-06-27 09:23:47 i 2008,

Nu ska ni få höra hur knäpp jag är.

Jag satt och åt en banan. Fick en väldans tandvärk i mina små söta tänder. Slog upp folktandvårdens telefon nummer. Ringde och beställde en tid. Nej, vecka 28 kan jag inte. Men veckan efter det? ja, det ska nog funka. När jag lagt på så kom jag på.. Men hey, jag kanske är på öland då också! Satan.

Nu ska jag ringa Roger och berätta att jag kommer ... till skolan -.-
 Puss och kram

Fredag

Publicerad 2008-06-27 08:27:18 i 2008,

Idag är jag uppe tidigt xD Men inatt har jag iallafall sovit några timmar. hah Martina skicka sms till mig och då blev jag lite uppspelt. Det är en hemlis vad hon skrev. hihi. Men vid tre ungefär så somnade jag. Det var skönt. Men jag har inte sovit så speciellt bra. Men det kan jag göra ikväll istället.

Ska snart till skolan och lämna tillbaka min älskade dator.... Efter det här så måste jag använda mina föräldrars dåliga datorer xD haha. Stackars lilla mig. Ida är snäll och följer med mig till skolan idag. hihi. Skulle inte vågat gå dit själv xD Mina lärare är fan lite läskiga. haha.

Nej men nu ska jag göra iordning mig. Massa pussar

Torsdag

Publicerad 2008-06-26 20:41:28 i 2008,

Hellu.

Har varit ute och cyklat. hah. Det blev ganska långt. Stannade till en snabbis på kyrkogården också. När jag var på väg hem så hoppade jag av cykeln. Cykeln fick inget fäste på gruset. haha. Så när jag går där med cykeln och hoppas att jag inte ska träffa på någon så kommer en moppe! Toppen tänker jag xD haha. När jag ser vem det är håller jag på att tappa hakan. Va fan, Min bror ! Mitt ute i bushen! haha. Det var ju lite smått kul. haha.

Så fort jag kom hem så öppna jag kylskåpet. mmmh, där var det allt chokladpudding som väntade på mig. 2 portioner. Så nu har jag vräkt i mig lite men jag orkade inte allt xD. Långt ifrån allt. Jag mår skit illa just nu. haha. Men efter den där cykelturen så förtjänar jag att må lite illa. hihi.

Vill ni veta en hemlis? Okej,
Varje dag när jag sätter mig framför datorn så går jag alltid in på detur.se (det var dom vi reste med till Tunisien) och tittar om dom inte har någon billig resa xD haha. Om någon frågade mig om vi skulle åka till Tunisien redan imorgon igen så skulle jag inte tveka en sekund! Det sånt här som gör mig till en tragisk människa. hahah. Nej men jag skulle inte tveka! Jag skulle åkt ! ... Förresten, kommer det inte ett smaskigt studiebidrag snart? hm. Då har jag ju nästan råd att åka xD haha. Saknas bara 800 kronor så där ;)

Nej men nu måste jag göra någonting. Typ dansa eller något. haha. Jag måste vara hurtig för att kunna somna förstår ni ;) haha.

Torsdag

Publicerad 2008-06-26 15:11:57 i 2008,

ehh.. Godmorgon.

Jag somnade inte till filmen. Men däremot så bäddade jag ner mig ordentligt efter, så då somnade jag direkt. Vaknade nu när pappa kom hem. Kul. Det innebär ju bara en sak. Jag kommer inte kunna sova inatt heller. Så jäkla typiskt! Om jag ska ha en chans att somna nu så måste jag typ springa vätternrundan två gånger. Tragiskt men sant. haha.

Imorse så gjorde jag pastasallad . haha. Det är bara när jag är trött som fan som jag orkar göra sånt. haha. Nej men nu ska jag försöka få pappa att åka och handla .. hihi.

Torsdag

Publicerad 2008-06-26 05:41:19 i 2008,

Notera tiden. Jag kan ju tala om att jag INTE vaknade nu. Jag har faktiskt inte sovit en minut den här natten. Wohej för mig lixsom! Så nu har jag lagt mig här i soffan och ska kolla på film. Då kanske jag somnar. haha. Stor chans.

Nej men "Raise your voice" kallar (; Puss och kram

Torsdag

Publicerad 2008-06-26 00:21:00 i 2008,

ojoj. Jag är uppe sent idag. Men jag vill inte gå och lägga mig. Då kommer jag bara ligga där och stirra in i väggen. haha. Imorgon ska jag hitta på någonting roligt! Måste bara komma på något roligt först. hm,hm. Jag är inte rolig... Äsch, något hittar jag nog på. Kanske ska ut och ta kort imorgon med?. Ja kanske. Nej men nu känner min rygg att den vill sova. hiih. Puss och kram <3

Onsdag

Publicerad 2008-06-25 22:39:28 i 2008,

Jag har inte ätit någonting idag. Eller jo, Två äpplen och en tallrik fil. Jag är skit hungrig. Men vet ni vad? Jag är så jäkla lat så jag orkar inte göra iordning någon mat. haha.

Måste ju säga att Försoning inte heller var så bra som jag hoppats på. Men den var definitivt bra. Lite för långtråkig kanske. hihi.

Ida utsåg sig själv som extramamma till mig i Tunisien. (hmm undrar varför?) Och nu säger hon att jag måste äta. Annars får inte jag åka och campa. Hihi. Så jag ska gå och äta nu. Där kom jag förresten in på något annat. Vi ska åka och campa. Martinas idé. hihi. Så på söndag ska vi planera vidare om det. hihi. 

massa pussar och kramar till alla <3

Onsdag

Publicerad 2008-06-25 19:54:50 i 2008,

Heelllu.

Har precis varit ute och åkt bil med Robin. haha. Vi har inget liv. Men lixsom, jag åker ju hellre runt i hans bil än bara sitter. haha.

Imorgon måste jag göra ett besök på skolan och lämna tillbaka min dator. Fy sjutton också. Här kommer man inte undan inte. Illa. haha.

Det kommer komma in lite bilder på bloggen snart . hihi. så att ni vet lixsom. Men nu ska jag kolla på Försoning. Puss och kram

Onsdag

Publicerad 2008-06-25 14:07:45 i Foto 08-11,



Jag är inte på skrivhumör idag.
Men jag kan ju tala om att jag precis har kollat på "Step up". Jag har hört massa människor som sagt att den är skit bra men jag blev inte så värst imponerad. haha. Men den var inte dålig heller.
Nu ska jag faktiskt göra något. Har ju legat här i flera dagar nu. Man börjar ju tröttna lite.  Jag ska ut och ta kort. hihi. Vi hörs senare! Puss och kram

Tisdag

Publicerad 2008-06-24 21:34:28 i 2008,

Hellu. Nu har jag varit nere hos Morfar och firat honom. hihi. När jag kom dit så hade jag redan ätit så jag fick tvinga i mig smörgåstårta. Jag älskar smörgåstårta. hihi.

Jag har just klickat bort en massa pengar. Så om några dagar kommer en mobil hem till min brevlåda. Mycket trevligt.  Den är väldigt fin. hihi. Jag går bara på utseendet. sån är jag. Men sen kan man ju lixsom fråga Sw om mobilen är bra eller inte. hihi. Jag är så smart. Den jag har köpt var massa fin och Sw tycker att den är bra. Kan inte bli bättre lixsom.

Nej men nu ska jag göra det jag är allra bäst på. Lyssna på musik på Youtube och dricka cola. mohaha.

Puss och kram <3

Tisdag

Publicerad 2008-06-24 17:22:50 i 2008,

Inatt drömde jag värsta konstiga drömmen.

Det hela började med att jag vaknade klockan nio och var super pigg. Jag klädde på mig och åt frukost. Sen gick jag ut. Gick typ 5 kilometer och när jag hittade något som jag ville ta kort på så räckte jag mig efter kameraväskan. Den hade jag såklart glömt hemma. Så jag gick hem igen, hämtade kameran och gick sedan tillbaka hela vägen. Efter ett tag kollade jag på klockan, då var den halv fyra! Jag skulle ju ha åkt halv tre tåget till Marie. Fick panik och tog upp telefonen för att ringa henne och förklara. Mobilen var såklart stendöd. Så jag börjar springa hem och när jag kommer hem så letar jag desperat efter hemtelefonen och ringer upp henne. Jag förklarar så gott jag kan varför jag inte kom och så. "Men Malin, klockan är ju bara halv två" Kollar på klockan på armen, Fortfarande halv fyra. Hm. Kollar på datorn. Men va fan! Min klocka har stannat. haha. Så jag springer in i duschen och snubblar! Slår huvudet i kranen och skrapar upp hela ryggen . Blöder. plåstrar om mig själv så gott det går. Klär på mig och springer till tåget. När jag kommer till Marie så ser hon att jag blöder på ryggen. Går till vårdcentralen och hon i receptionen säger att dom inte kan göra något. "Vi tar bara emot förbokningar" Marie blir rosenrasande och börjar skrika på henne. När jag visar hur mycket jag blöder så svimmar hon i receptionen. Så marie hoppar över disken och häller vatten på henne. Sen vaknade jag.

Haha, Erkänn att jag är bra på att komma ihåg mina drömmar. Hah, Det är min starka sida förstår ni ;)  haha.
Kom nyss hem. Har varit hos Marie. Vi var ute på en liten promenad. Men fy tusan vad det blåser! Jag höll på att blåsa bort. haha. Det var inte så kul. Men nu kommer jag inte träffa Marie på 5 veeckor. Usch. Det är ju typ hela sommarlovet xd haha. Riktigt illa.

Imorgon vill jag att pappa och jag ska åka in till Södertälje och köpa en mobil till mig. Men han vägrar typ. Värsta taskigt. hrm. Men jag ska tjata lite till. Det är jag också bra på. hihi. Jag får alltid det jag vill när jag tjatar som fan! ;P haha.

Nu gjorde Ryssland mål på tvn här så nu blev jag på dåligt humör! hahah. Massa pussar och kramar <3

Tisdag

Publicerad 2008-06-24 12:21:27 i 2008,

Att inte kunna sova är vardagsmat för mig. hah. Inatt somnade jag runt halv fyra. Låg och lyssnade på musik och tänkte lite på mobilen som jag kanske ska köpa. haha. SEN! vet ni? Jag skrev, på papper och penna. Det var hur längesen som helst. Förut ville dö om jag inte fick skriva. haha. Jag är glad!

jag hade ställt in klockan på nio. Men jag vaknade i panik klockan kvart i elva och insåg att jag inte satt på alarmet. haha. Ibland är jag allt lite klantig. Eller jag är oftast lite klantig.

Idag ska ja åka  till Marie en stund. Sen måste jag snabbt hem för min morfar har kalas idag xD Han fyller pensionär. mohaha. Men emellan så måste jag hem för jag nästan tvingade pappa att göra pannkakor idag. haha. Det vore ju lite dumt att inte komma hem då. haha.

Marie åker till Dalarna imorgon och är borta i fem veckor. Värsta taskigt. hihi. Så kan man ju faktiskt inte göra. Men jag kanske förlåter henne. hihi.

Nej men nu ska jag äta lite frukost. hihi. (Jag kommer säkert inte göra det xD). Puss och kram <3

Måndag

Publicerad 2008-06-23 22:36:31 i Foto 08-11,



Nu ska jag gå och försöka sova. Har bestämt att jag ska ut på fotorunda imorgon. TIDIGT! :) Så puss och kram på er <3

Måndag

Publicerad 2008-06-23 21:08:59 i Sousse 08,

Jag brukar klicka in mig på Idas blogg bara för att läsa det här inlägget;

Iiiiihi jag är såå GLAAAAD! jag och Malin har nu bokat vår TUNISIEN resa...Nu är det bestämt!! Jag fattar det knappt, vi ska åka till Tunisien, själva. Vi kan hamna på värsta skabb hotellet eller värsta lyxlyx :P hihi. Så kuuul! :D. Jag har hoppat runt som en galning hemma hos Malin, men sen blev jag trött och orkade inte mer..xD haha. Nu ska vi snart relaxa lite och se på Grey´s Anatomy ; ). Puss och kram till Malin och Od <3

Jag blir så glad när jag läser det :D hihi.

Måndag

Publicerad 2008-06-23 20:50:34 i Foto 08-11,



Har precis kollat på "What happens in Vegas" Så jäkla bra film. Och för att inte tala om nedladdningen som gick på tio minuter. Jag kan inte vara nöjdare. ihih.

Funderar på att gå ut. Men jag vet inte om jag orkar. Har blivit värsta lat sen jag kom hem. haha.
Puss och kram

Måndag

Publicerad 2008-06-23 18:31:03 i 2008,

Jag vill bara säga att jag är så jävla glad just nu! Sååååå jäkla glad! hihih. åååh. hihi

Jag sitter och läser igenom alla blogginlägg på bloggkoll som jag missat nu när jag var borta. Haha, det tar tid säger jag bara. Dom bloggar jag följer uppdateras ju inte bara 100 gånger om dagen. haha. Tror att jag snart har läst igenom alla. hihi. 32 inlägg kvar.

Någon som vill hitta på något ikväll? (a) hihi. Massa pussar och kramar <3

Måndag

Publicerad 2008-06-23 17:19:20 i 2008,

Helllu. Har precis varit ute och lekt med Martina och Sami. Dom är helt knäppa. hihi. Men det var trevligt.
Träffade min lilla Ida också. hihi.

Jag vill köpa en ny mobil. Men den jag tittade på, skrotade sw direkt. haha, Så jag kanske ska ta det stora steget och köpa en Nokia... Hrm Hrm. Jag är ett stort fan av Sony Ericsson. Kan bli svårt det här xD hihi. Men en sak är säker och det är att min telefon håller på att rasa ihop. På riktigt. haha.

kolla på den här filmen (; hahaha. Lilla lilla sw! ;P

Söndag

Publicerad 2008-06-22 23:41:09 i 2008,

Helllllu sötnosar.
Har precis kommit in. Umgåtts med Robin. hiih. Vi åkte bil och sen blev jag skit hungrig så mamma fick lov att lägga in pengar på mitt konto. Så vi åkte till Donken och åt. mumsigt värre. hihi.

Hmm , jag har nog egentligen inte så mycket att skriva. Ska gå och försöka sova nu. Massa pussar och kramar

Söndag

Publicerad 2008-06-22 18:16:41 i ,

Hellu. Har kommit hem ifrån Marie nu. Vi hade mycket trevligt. hihi. Tog massa kort på lillstumpan. Imorgon kanske vi ska gå på bio, "Sex and the city" Ofc! ;D Alla som känner Marie vet att hon är helt galen i den serien! Haha. Det skulle vara kul om vi kom iväg på den imorgon faktiskt ! ;D Det är så sommarlov ska vara! freeeeeeeeeeeeedom u know ! ;D Ni vet säkert inte vad jag menar ... -.- haha.

Sitter och lyssnar på Chris Brown. Haha. Me like ! ;D



Jag älskar den här låten. Men med musikvideon till så blir den ännu bättre men det här får duga.
Massa pussar och kramar <3

Söndag

Publicerad 2008-06-22 13:03:28 i 2008,

Heeeellu.

Vakna precis. Marie har spamringt mig hela morgonen. Men jag har gömt undan telefonen så att jag inte ska vakna av vibrationerna xD haha. Ska snart åka till henne. Pappa är snäll och skjustar mig eftersom jag missade halv ett tåget. hihi.

Inatt somnade jag 05.35 ! ;P Det gick lixsom inte att sova. Det är ju värsta ljust ute. helt knäppt! hihi. Men vilken tur att det är sommarlov då. Annars hade jag bara fått sova en halvtimme. haha.

Nej men nu måste jag fixa iordning mig. Massa pussar och kramar.

Lördag

Publicerad 2008-06-21 19:48:52 i 2008,

hahaha. Jag har riktigt booooring idag. . . Typ sitter vid min kära dator som jag har snott från skolan, Tar kort, kollar på kort, sätter mig vid den här datorn, skriver blogg. Roligt va? hahaa. Mitt liv är så tragiskt . Men nu är klockan snart läggdags och det är bra. Då får jag sova. Inatt fick jag inte sova.. Då var det någon som ringde mig tre gånger. Vid ett tyyyyyp. Snällt va? Det stod inte vem det var heller. Så om det var någon av er som läser min blogg. Snälla ring lite tidigare då isånnafall :) hihi.

Jag vill skriva om Tunisien men jag kan inte. Vet inte varför?! Det kommer väl.  Jag vet iallafall en sak, Det här var definitivt inte sista gången jag åkte dit.

Just nu sitter jag och dricker upp min brors läsk. Jag har en egen men orka slösa på den ;) haha. Men min lillebror har saknat mig så mycket så han blir nog inte så arg. hiih.

Jag vill att Ida ska skicka bilderna som hon tog. Mig älska dom bilderna. Men hon är ju, som vanligt, på jobbet ;) Jämt när jag behöver henne så jobbar hon xD Min lilla Ida. hihi.

usch, det regnar som fan ute ! Whyyyy? ;/ Vill spela fotboll eller något..

Well, See you later bitches ;)

Lördag

Publicerad 2008-06-21 17:33:15 i 2008,

Heeeeeeeeeeeellu (;

Jag sitter här och läser min brors sms. hihi. Han har fått typ 4 st på fem minuter. hihi. Känner mig lite busig.
Har precis varit ute i regnet ! Det var trevligt ^^. Eller inte. Försöker fördriva tiden med något. Men jag kan inte komma på något att göra. hmhm.

Vecka 28 ska jag till göteborg. hihi. Om allt går som planerat så att säga ;) Men det får vi hoppas att det gör. Då ska vi typ gå på Liseberg eller nått xD Direkt efter det åker jag till Öland. Det blev en liten krock där så jag måste åka bussen helt själv. läskigt va? haha. Sist jag åkte långt med buss själv så hamnade jag brevid en Aik huligan. Inte så trevligt. Han tänkte inte släppa av mig! dumma människa. hihi. 

Nej men nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. haha. 

Saknar Tunisien...  


Lördag

Publicerad 2008-06-21 13:38:04 i 2008,

Nu har jag kommit på en mening som kan förklara varför jag är så tråkig idag.



 

JAG ÄR INTE HEMMA ÄNNU!
Kommer jag någonsin komma hem?
Don't Think so!



Tunisien

Publicerad 2008-06-19 01:21:58 i Sousse 08,

haha. Vi kom nyss in. Har stått ut med en väldigt jobbig pojke. Full och glad. blä! haha.
Tur att Anour finns ;) Han är den bästa. hihi. Godnatt <3

Tunisien

Publicerad 2008-06-18 20:24:19 i Sousse 08,

Hellu alla ! ;D

Idag har vi varit i medinan. Hahah. Först i början tyckte vi att det var väldigt jobbigt med alla som tog tag i oss och försökte få in oss i affärerna. Men sen blev det bättre. hihi. Vi var inne i en affär och han som jobbade försökte få oss att köpa två spel för 300 Dinarer. haha. Vi fick tillslut spelen för 50. haha. Ida var riktigt grym på att pruta. När vi hade betalat så försökte han få oss att betala lite mer. Han var helt skogstokig typ xD. Det var riktigt kul. Sen köpte jag en stor väska också. Mycket fin och mycket fejk. hihi. Hechmi var med när jag köpte väskan och i priset så fick vi två..eh, vad ska man kalla det? pengapung xD hahah. Också fejk. haha. Sen köpte jag ett armband också. Hihi. Det står mitt namn på arabiska på det.

Nej men vi ska kolla på matchen snart. Så Ida måste få skriva och sen ska vi gå och beställa hem en pizza :) hihi. tjocka svenskar är vad vi är. Cola är väl förvarad i vårat lilla kylskåp. haha.

Puss och kram <3

Tunisien

Publicerad 2008-06-16 21:38:40 i Sousse 08,

haha, eftersom det är för varmt ute så kan bi inte gå ut så då kan vi lika gärna turas om att skriva blogg.

Jag kom på att jag var tvungen att berätta lite till. hihi. Hechmis bil är så cooooooool! Jag älskar den! helt underbar typ. haha. Om jag inte får en Subaru Impreza så ska jag ha en sån bil! haha. Nog om det ;)

Haha, vill ni veta hur lång stranden är? 14 kilometer typ. Om man vill gå på en lång promenad i sanden så kan jag rekomendera den. haha. Vi solar på hotellets privat solstolar så inga jobbiga killar kan störa oss. Dock raggar dom som jobbar där på oss. haha. Det är en kille där som nog är på stranden just nu och väntar på oss. stackarn. Vad räknar han med? haha. Han ville gå och dricka kaffe med oss. haha. Men det vill inte vi. Han var ganska söt men ändå. Mamma skulle inte gilla det.

Ikväll planerar vi att sitta inne och glo på hotellets väggar. haha. Vi vågar inte gå ut. Då måste vi umgås med dom där småpojkarna. Visst dom är jätte trevliga men dom följer typ oss överallt. Lite överbeskyddande xD haha.

Varken jag eller Ida har tagit med oss usb sladdar till våra kameror så vi kan inte lägga in bilder men det kommer in när vi har kommit hem. Nu har jag inte mer att skriva. Puss och kram allihopa. Glöm inte att kommentera nu bara ;)

Tunisien

Publicerad 2008-06-16 20:59:46 i Sousse 08,

hellu alla <3

Vi är i Tunisien just nu. Svårt att tro va?, Med tanke på att det finns å,ä,ö xD Men det är tydligen många svenskar på vårat hotell så dom har införskaffat ett svenskt tangentbord. haha. Ni är säkert jätte intresserade av det va? haha.

Jag kan ju tala om att vi är kändisar här i Tunisien. Alla vill ta på oss och ge oss saker. Alla pratar med oss hela tiden. Vill att vi ska prata med dom eller till och med följa med dom. Dom vill också dricka kaffe med oss! Kaffe.. Hm. Jag försöker förklara att jag inte tycker om kaffe. Men dom tror nog inte att man kan tycka illa om det. haha.

Imorgon ska jag och Ida ut och rida på dromedarer. haha. Kul va? Problemet är ju bara att idag kom värsta värmeböljan som kommer hålla flera dagar. Så vi kommer glida ur sadeln. Ni vet ;) Vi kommer svettas så mycket. haha. Det blåser också ganska mycket. Men det är bara värme. Fett varmt alltså xD

Vi äter mat på samma restaurang varenda dag. Det är en trygghetskänsla ;) haha. Men dom har goda pommes frites där så varför inte? Haha. Söta pojkar också . haha.

Vi sover typ middag varje dag. Typ mellan ett och fem. Haha. Men vi måste ju lixsom hålla oss uppe på kvällen. För då kan man ju lixsom vara ute utan att svettas ihjäl. Dessvärre är alla jobbiga pojkar ute då. Men vi umgås med några killar så att alla andra ska hålla sig borta. Dom killarna säger att dom är runt 16 men vi tror att dom är typ 13 xD hahah. Men dom kan ändå ingen engelska så vi använder bara dom som skydd xD hahah.

På fredag så måste vi checka ut vid tolv, Vårt flyg går vid fem. Kul va? Så vi ska springa omkring med massa packning i flera timmar xD haha. Om inte Hechmi vill skjutsa runt oss i sin bil xD haha. Men vi får se hur det blir. hah.

Ida verkar ha ganska tråkigt just nu så hon ska också få skriva i sin blogg.  Kolla in där vettja ,

Men puss på er, Saknar er <3

Fredag

Publicerad 2008-06-13 17:19:33 i 2008,

Jag kommer sakna er den här veckan. Nu ska jag upp till Farmor och hälsa på min faster. Massa pussar och kramar <3

Fredag

Publicerad 2008-06-13 14:44:41 i Foto 08-11,

Haha, vad var det jag sa? Nu skriver jag igen! Kan inte hålla mig borta. Har precis kommit hem från Marie. Gud så stor hennes dotter har blivit. Jäkla cementklump! haha. Man tappar henne nästan när man håller henne. haha. Jag fick med dom ut på en långpromenad. Men Marie var inte sen med att klaga. hihi. Sötnos! Tindra var tvärtemot och ville absolut klä av sig xD haha. Mina älsklingar :)

Är hemma hos mamma nu. Kom på att jag ville ha min plattång med mig. Min lugg står ju åt alla håll annars. hihi. 

Nej men min irriterande bror vill ha datorn nu. Så jag antar att han måste få den då, eftersom han alltid får som han vill.

Men vi hörs om en vecka. Massa pussar <3 älskar er.



Fredag

Publicerad 2008-06-13 09:44:42 i Sousse 08,

haha, nu har jag äntligen packat klart. Så jag behöver inte tänka på det senare idag. skönt eller vad? haha. Jag tror att jag har packat ner varenda sommarplagg som jag har xD haha. Men det blir super! Om 12 timmar stiger vi nog på planet snart. haha. Börjar bli riktigt taggad nu. Vi åker lixsom idag. Undra om Ida har fattat det ännu? Säkert inte. Haha, hon är på skolavslutning nu. Mohahah.

Jag målade mina tånaglar nyss. haha. Dessvärre har jag nog mer nagellack på fingrarna än på tårna. haha. Jag är inte så bra på det där xD haha.

Jag räknar med att ni kommer kommentera som satan nu när jag är borta. Så gör mig inte besviken ;) haha. Fast egentligen vet jag ju att ni är sämst på att kommentera men men. .

Missar Sverige - Spanien imorgon. Så någon får gärna ta på sig uppgiften att skriva ett sött sms till mig efter matchen och berätta hur det gick.

Jag kanske kan uppdatera blogggen där nere. Beror på ifall jag hittar nån dator xD Men håll koll ;)

Nej men nu borde jag äta frukost och sminka mig, med mera med mera med mera. (Vill egentligen inte sluta blogga, men måste .... )

Massa pussar och kramar till alla er <3

Fredag

Publicerad 2008-06-13 00:10:43 i 2008,

Jag orkar inte gå och lägga mig. Jag ligger så bra här i soffan. haha. Väntar på att Robin ska ringa. Men jag borde nog inte göra det. Man verkar ju lite desperat då. hmhm. Vill blogga.  för 2 minuter sen så var det den 12de. Och 12de är inget bra nummer för mig längre. Det har alltid varit mitt favoritnummer. Men nu är det annorlunda. Vissa förstår nog varför.

Har fortfarande inte tagit något att äta. Jag är så lat att jag inte orkar göra någonting överhuvudtaget. Imorgon var det bestämt att jag skulle åka till Marie med halv elva tåget. Men sen kom jag på att jag måste ta ut pengar. Satan. Så då måste jag in till Södertälje. Måste ha lite Euro enligt Ida xD Men jag räknar med att jag hinner åka med kvart i tolv tåget tillbaka. När jag kommer till Järna ska jag tvinga Marie ut på långpromenad. hihi.

Nej nu ger jag upp! Jag måste gå och lägga mig innan jag somnar här. haha. Puss, ni är guldvärda <3

Torsdag

Publicerad 2008-06-12 23:30:11 i 2008,

En av dom roligare dagarna i mitt liv.
20 Oktober 2007;

I idag sov Robin hos mig. Vi var nere på Abbes och åt pizza med min bror och Chrille. Sen åkte vi och kollade på Hockey. Fy fan va kul det var. Det var så bra hockey att vi ville se klart hela matchen. Så vi missade bussen som man måste ta för att hinna med tåget till Mölnbo. Så vi ringde runt lite efter skjuts. Till slut fick vi skjuts av Tommy. In da Polisbil. så nu har jag åkt alla coola bilar utom ambulans. Måste nog bryta benet eller nått. haha.

Fy satan vad kul den matchen var! Ååååh. Och Polisbil, det ni ! ;D haha.
Sen när vi ändå håller på..
Malin och Sw humor :)




Allt från det här inlägget hittar ni på; Robinsmalin.blogg.se

Torsdag

Publicerad 2008-06-12 23:07:59 i 2008,

Shoflöjt xD

Har precis varit ute och pallat blommor från folks trädgårdar. haha. Sånt gör man om man bor i Mölnbo och har tråkigt. haha. Det var mycket kul! Nej nu ljög jag. Men det var skönt att komma ut. Hade bara packning i huvudet innan. Man blir ju helt dum i huvudet av att tänka på det. Jag kan ju iallafall tala om att jag har packat alldeles för mycket. Som vanligt. haha. Men det är ju bättre att ha med sig för mycket än för lite.

Hahah, Od ska följa med till Arlanda imorgon. Haha och vet ni vad det betyder? Att han får åka med Pappa hem xD hahah. Jag kan ju inte mycket mer än tycka synd om honom.

Hahah, Pappa tycker inte att jag ska köpa en Subaru. haha. Han tycker att jag ska köpa en saab. fysjuttsningen heller. Jag ska ha en Subaru punkt slut. Annars vill jag inte ha någon bil. Pappa kan ju drömma :)

Jag är hungrig. Måste nog gå och äta något. hihi.
Skriver mer imorgon innan vi åker. Massa pussar och kramar

Torsdag

Publicerad 2008-06-12 17:08:52 i 2008,

Vi åker imorgon. Kan inte fatta det! haha. Börjar bli lite nojig. Tror typ att vi ska krascha med flyget och grejer. Vi kanske ska bila ner istället? haha, eller vad säger du Ida? haha. Men usch, hatar att flyga! Men det kommer nog gå bra. haha.

Har kommit hem från Stockholmen nu. Vi har haft jättekul. haha. Jag köpte; Två par linnen, shorts, solglasögon, solkräm och skor ;D hihi. Jag har en sak till mamma också men det kan jag inte skriva här för hon läser ju lixsom min blogg. hihi.

Vill ni veta hur min första bil ska se ut? ;D Klart ni vill xD Erkänn att det är världens finaste bil ! ;D


Onsdag

Publicerad 2008-06-11 23:30:25 i 2008,

Nu ska jag gå och lägga mig snart. Har inte ens kollat på resväskan nu ikväll. Hmm. Får väl antagligen göra det imorgon kväll då. Ja, det får jag göra. haha. Men vi hörs mer imorgon. Massa pussar <3

Onsdag

Publicerad 2008-06-11 21:41:39 i 2008,

Jag borde verkligen packa. Varför gör jag inte det? haha. Ida gick nyss hem. Men jag får väl sätta igång snart. Jag kommer inte hinna packa imorgon och ja på fredag åker vi. meen ååh orkar inte xD haha.


Ja så på fredag ska vi flyga. Usch, Det är det värsta jag vet! Det är så otroligt långtråkigt. Man sitter bara där och väntar på att man kommer fram. Och om man har otur så finns det inte så mycket plats för benen. uscha. Inge vidare. Och ibland så får jag ju sjuhelvetes ont i öronen och i kinderna. Hoppas det inte blir det den här gången! För då kommer jag hoppa från planet xD

Jaja , men nu har jag inte så mycket mer att skriva. Massa pussar och kramar <3

Onsdag

Publicerad 2008-06-11 18:42:04 i 2008,

Heeeellu. Idag har jag gjort något dumt. Det kallas stöld. hahah. Jag snodde min egna dator. Som egentligen inte är min egen. Men jag kan ju inte riktigt rå för att säkerhetsskåpet var låst. Och det var ju inte riktigt mitt fel att det inte fanns några lärare där som kunde öppa det. Så det var ju inte mitt fel! hihi.

Idag när jag kom hem så somnade jag på soffan. haha. Jag sov i typ en och en halv timme eller något i den stilen xD haha. Asså, Man sover typ bäst i soffan! Det är min favorit plats här i världen! Pappas soffa xD haha.

Jag måste packa klart snart. Men jag orkar inte. Det känns som om jag har bedövning i hela ryggen och i handlederna. haha. Skit jobbigt! Men jag får väl tvinga mig själv att sätta igång snart. Jag tycker om att packa. hihi. Det är kul. För då vet man att man slipper mölnbo ett tag ;) mohaha.

Ska umgås med Ida snart.  Måste till Abbes och köpa Cola. Jag har inte druckit det på typ två dagar! Mycket illa. Sen ska vi antagligen planera lite också. haha. Det är ju typ det ända vi gör när vi umgås. hiih.

Nu ska jag snabbt byta kläder och sen gå ut . Massa pussar <3

Onsdag

Publicerad 2008-06-11 10:48:59 i 2008,

Hellu. Är i skolan just nu. Snart måste jag lämna ifrån min dator. buhäh. tråkigt. Men jag vet en rolig sak. Jag får G i svenska. Det ni ! ;D hihi. Och Sw får G i Engelska. Inte illa va? Nästa år ska vi plugga som fan! haha. Vi ska få godkänt i varenda jäkla ämne. haha. Nej men jag har nog inte så mycket att skriva. Puss och kram

Tisdag

Publicerad 2008-06-10 18:31:15 i 2008,

Eftersom vi måste lämna in våra datorer över sommaren så har jag nu bränt ner alla bilder på en skiva. Det tog ett tag. Men nu är det klart. Har även bränt ner all musik också. Synd bara att jag inte hade några dvd skivor hemma. Har fem filmer som jag gärna vill ha kvar xD Haha. För väl gömma dom på något bra ställe så min lärare inte hittar dom xD För vi får ju lixsom inte ha något annat på datorerna förutom skolsaker. Eller, Ja vi får väl xD Men jag tror att dom kommer ta bort saker som inte hör till skolan. Och då vill man ju helst ha dom sparade någonstans. Men Men. Får väl ladda ner dom igen senare i sådana fall . haha.

Måste man börja packa typ idag? Jag börjar känna mig lite stressad. Vet typ inte vad jag ska packa heller. Kläder och kamera, vad mer behövs? haha. Jo det är ju ganska mycket jag måste packa. Får nog börja nu ikväll. På torsdag ska jag ju till stockholmen och shoppa. Då orkar man nog inte packa. Om jag packar på fredag så kommer jag stress packa och glömma hälften av allt jag behöver. Det är nog inte så kul att komma dit och inse att man glömt plånboken. haha. Så ikväll och imorgon får det bli.

lördag ska vi träffa Idas mosters man. Han ska visa oss lite om vart vi kan äta och sånt där. Det är bra. Då slipper vi känna oss så bortkomna. haha. Det är ju ganska stort där så xD

Nej men jag kanske borde hitta på något. . Jag har tråkigt.

Puss och kram <3



Tisdag

Publicerad 2008-06-10 15:29:55 i 2008,

Shoflöjt.

Idag har Robin tagit körkort ! YEY. Så han kom och hämtade mig vid skolan och sen åkte vi runt lite, tills han skjutsa hem mig. Det var trevligt.

Idag i skolan så har vi varit ute på stadsvandring. haha. Med Guide och grejer. Fett tråkigt. Men det var iallafall roligare än att sitta i skolan och lyssna på Alexander. Dock så fick vi göra det efter lunchen. haha. Inte så jättekul direkt.

Nu är det bara 2 dagar kvar i skolan.. skönt.

hihih. nej men jag har inte så mycket att skriva.. Kanske lägger in lite bilder från idag snart. Puss och kram

Måndag

Publicerad 2008-06-09 22:24:46 i 2008,

Jahaja, Här kommer ni alla läsare krypande tillbaka ;) Vart har ni varit? haha.

Just nu sitter jag och fixar med musik till mp3n som jag ska få låna av Ida. Det är mest en massa musik som påminner mig om något/någon. Men man får en sån härlig känsla i magen av sån musik. Jag kan dock inte lyssna på musik som påminner om Robin ännu. Det är ganska plågsamt xD hahaha.  Jag pratar med honom i telefonkan nu. Han har ju uppkörning imorgon ;)

Nej men om jag ska publicera det här inlägget nu (som jag har hållit på med i snart en halvtimme)
Puss och lycka till Robin <3

Måndag

Publicerad 2008-06-09 17:48:58 i 2008,

Oh gosh. Idag är jag riktigt trött. Somnade en stund nyss här på soffan. haha. Den senaste veckan så har jag sovit jättebra. Inga jobbiga drömmar eller något sånt.  Men inatt så somnade jag inte förens vid fem (F-E-M!!)... Så jag har alltså bara sovit en timme inatt. Livet är hårt ibland.

När jag kom till stationen så var tåget inställt så jag och Emma fick gå upp och vänta på bussen. Men då ringde Robin och var allmänt social i evigheter, kändes det som.  Mycket tråkigt eftersom man inte hann säga så mycket. Han pratar ju lixsom non-stop. haha.

Sen när bussen väl kom så fick vi självklart stå. Det var lite jobbigt.

Idag träffade vi våra kära Frankrike ungar. Jag förstår inte riktigt, Det är typ 17 killar och inte en enda såg speciellt bra ut. Jag blev värsta besviken. hahah. Det är bra att dom inte förstår svenska, Annars hade dom nog inte velat vara kvar. Jag och joss snackar en massa om dom hela tiden xD hahah. Det är så kul!

Idag har vi varit på Scanias jäkla museum. Fy tusan. Det känns som om vi har varit där nån gång för mycket. haha. Det var inte speciellt kul. haha. Och efter lunch åkte vi upp till torekällberget. SERIÖST!? torekällberget -.- Vi hade en liten tipspromenad och sen fick vi gå hem. Imorgon ska vi samlas på ekenbergska klockan halv tio.. Jag undrar vad vi ska göra? Säkert något tråkigt xD

Ska snart till mormor. Måste hämta en resväska och så. Sen ska vi ju fika såklart ;) Det säger man ju aldrig nej till.

VI ÅKER OM FYRA DAGAR ;D DET NI !




Söndag

Publicerad 2008-06-08 22:51:01 i 2008,

Heeeeeellu.

Idag har jag varit med Martina. Men först fick jag mig en välförtjänt sovmorgon. Till frukost åt jag Chips.. hoho. Vad tycker ni om det? haha. Sen åkte vi till Bergasjön och satt där. haha. Efter att jag hade ätit så gick vi ner till Abbes och Martina åt mat. hihi. Vi pratade om att gå på långpromenad men det slutade med att gick till Ip och spelade fotboll. Det var mycket trevligt. hihi.

Just nu pluggar jag. Skit tråkigt, men jag måste! Så jag har inte tid att blogga. Massa pussar och kramar till er <3

Lördag

Publicerad 2008-06-07 17:08:42 i 2008,

Vet ni vad mina klasskompisar ska göra imorgon? haha, åka till Stockholm med Frankrikebarnen (som jag så fint kallar dom för). dom ska samlas klockan nio på stationen. hahaha. Just nu är jag glad att jag inte kunde ha någon hemma hos mig xD

Idag var jag, Emma, Ida, Po och Od i Gnesta. Vi åkte med tio tåget. Klockan tolv hade vi kollat färdigt på allting. Så då satte vi oss vid en brygga och ja, hmm, satt xD haha. Såklart hade jag glömt att smörja in mig! Fattar inte hur jag kan glömma det?!? Men hur som helst så brände jag mig. Och inte bara lite heller. Jag har skit ont, Överallt! haha. Men jag antar att jag får skylla mig själv. haha.

Igår var jag och min kära familj ute med båten. hihi. Jag badade . Andra gången i år. inte illa Malin! Men det var jätte skönt i vattnet!

Igår kväll så åkte jag och pappa inlines. haha. Pappa åkte typ hur långt som helst medans jag fick ge upp efter typ en kvart. haha. Men är man otränad så är man.

Just nu sitter jag bara och skriver en massa skit. Men det är bara för att dölja att jag har bloggtorka xD

Vet ni vad vi ska göra på torsdag? Me and the girls ska till den där stora staden på huvudet (GISSA VILKEN STAD!) haha. Ida måste köpa lite kläder inför Tunisien. Sen ska vi bara umgås och ha det trevligt. Mys

Nej men vi hörs kanske senare. Puss <3

 

Torsdag

Publicerad 2008-06-05 20:21:13 i 2008,

Nu ska jag till Emma och stallet. Vet inte om jag blir kvar där över natten. Men kul tänker jag ha! hihi. Pappa som ska skutsa mig är lite seg. Måste skynda på honom lite tror jag.

Idag har det kommit hem ett paket till mig. Ovanligt snabb leverans måste jag säga! Jag är så nöjd med allting också. hihi. Nej men, stallet kallar xD eller vad man ska säga xD
Massa pussar och kramar till er <3


förresten, vad ska ni göra imorgon?


Torsdag

Publicerad 2008-06-05 15:31:10 i 2008,

Det var lite för varmt för att sola. Men jag satt i allafall i några timmar. Har nog bränt mig lite på magen, Glömde smörja in mig där. haha.

Jag är riktigt rastlös. Jag har ingen aning om vad jag ska göra. haha. Tragiskt eller vad? haha.

Men jag vet iallafall att om en vecka så åker vi och det är ungefär hundra saker som vi måste fixa innan dess. hmhm. Men det fixar sig nog. hihi.

Nej men jag kanske borde gå ut eller något. Gud så tråkigt men ja, jag måste nog xD haha.

Puss och kram

Torsdag

Publicerad 2008-06-05 11:16:00 i 2008,

heeeeeeeelllu.
Idag är jag ledig. Väldigt skönt! hihi. Jag ska sola snart och sen ska jag ut och springa. Kanske borde plugga lite också? hm. Igår var jag med Ida till Åkers styckebruk och kollade på hennes match. hiih. Så på Måndag ska jag börja träna fotboll. hahah.

i skolan igår så fick vi städa och tömma skåpen. Sen fick vi gå hem. Problemet var ju bara det att jag inte kunde gå hem. För tåget gick kvart i två och vi var klara vid tolv. Kul... nej. haha.
Vi fick reda på en rolig sak också. Och det är att vi slutar på torsdag istället för fredag nästa vecka. Fett bra. hihih. Frankrike kommer ju så vi har inga lektioner nästa vecka heller. haha. Vi ska typ spela brännboll och sånna saker. jag hatar brännboll men men. haha.

Nej men nu ska jag ut och sola. Massa pussar till er <3

Tisdag

Publicerad 2008-06-03 18:49:53 i 2008,

Haaaaaaaaallå bloggen !
Idag är jag trött. Har pluggat sen jag kom hem. Med en och samma uppsats. fy tusan. Jag är inge bra på att formulera mig så det tar ett tag xD Jag och min bror ska snart ner till Abbes och köpa cola och sen ska vi kolla på film. Mysigt va? På Torsdag är jag ledig . Det ni ! ;) puss och kram <3

Måndag

Publicerad 2008-06-02 20:50:00 i 2008,

Nu jäklar har jag och Mamma varit hurtiga. haha. Morfar lurade ut oss på promenad i skogen. Vi gick hemifrån klockan halv sex och kom tillbaka nu. haha. Vi har gått hur långt som helst! Minst en mil. Det var skönt. hm. Jag är inte riktigt på skrivhumör. Hm. Nåja. Jag får skriva mer imorgon om inte annat. Puss och kram på er <3

Söndag

Publicerad 2008-06-01 19:51:40 i 2008,

Helllu !

Jag har varit ute sen klockan tio imorse så jag har inte haft möjlighet att skriva.
Imorse när jag vaknade så var jag hurtig och powerwalka lite ;) haha. Sprang lite också. Det ni! Sen gick jag upp till farmor. Pappa hade låst så jag kom inte in. Fick lite fika och så. Sen träffa jag Martina och vi gick till Anticimex och sola. När vi hade varit där ett tag så bestämde vi oss för att vi ville bada. Så då gick vi hem och fixa allt sånt där och sen tog vi moppen till Berga. När vi kom dit var det hur mycket folk som helst så vi ville inte bada. haha. Vi är ju badkrukor så ;) Haha. Så vi låg och solade där ett tag men sen blev vi hungriga så vi åkte hem till mig och åt tacos och sen åkte vi tillbaka. ungefär vid sex så badade vi. Martina tänkte först inte bada. Men sen när jag hade doppat mig så ville hon. Haha. När vi kom upp så fråga hon om vi skulle bada imorgon med xD haha. Så det ska vi nog göra. hihi. Kanske ska stavgå imorgon också. Det låter ju inte helt fel ! hihi. Men först ska jag på banken och bli fattig. Uscha ! haha.

Och hörrni, Det är bara 12 dagar kvar ;) Weeeehej . Då ska jag bli riktigt brun ;) Men nu ska jag sätta mig och kolla på tv med mina kära föräldrar. Puss och kram <3

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela