Malins blogg

Frågestund med mig själv igen..

Publicerad 2010-06-30 16:09:52 i 2010,

Nämen tjeeeeena Malin!
- Hej igen... Vad fan vill du mig?

Du är ju typ kändis, Måste ju få ställa några frågor.
-
Okej...


Okej, Du har ju inte berättat något om resan. Hur hade du det?

- Parfait!

Vad gjorde ni?
- HA HA, Vad gjorde vi inte?

Din midsommar firades hur?
- Sjöng och dansa smågrodorna i havet och därefter åt vi midsommarlunch med Nutella mackor och chips. Hoppa i sängen hann vi med också! Alltså... Hoppa.... alltså.. åh missförstå mig inte! 

Enligt en säker källa så gråter du alltid när du lämnar utlandet. Gjorde du det även detta år?
- Mer än vanligt. HAHA.

Ok, nu byter vi ämne...
Hur kommer det sig att du fortfarande följer med din familj till Öland varje år?
- Jag älskar min familj och jag älskar Öland. Bra anledning va?

Hur många gånger har du varit på Öland?
- För många gånger för att hålla räkningen.

Vad är ditt finaste minne därifrån?
- eh.. När Martina hoppa sönder sängen? HAHA.

Ok ok. Hudiksvall. Vet du vart det ligger?
- Nej, Alltså. Är det inte där det finns isbjörnar?

ÅÅÅÅH.

Stort problem kan man säga.

Publicerad 2010-06-30 12:17:58 i 2010,

Jag har ett problem. Imorgon åker jag bort. Fråga mig inte ens vart, för jag vet inte vad det heter.

VÄNTA. En idé, Jag googlar det!

Hudiksvall var det visst. Jag tänker inte ens berätta vad jag trodde det hette. Men hur som helst. På fredag spelar Brasilien mot Holland. Fine liksom. Grejen är bara den att jag åker med "Familjen-anti-Fotboll".

Så jag ger er en uppgift. Uppdatera mig genom små enkla sms. OK?

Malin och Jackies alldeles egna dag

Publicerad 2010-06-29 17:22:03 i 2010,

Hej och hå. Jag har en sovande hund i knät. Hon vägrade sova nedanför mig så hon fick ligga här. Går man för långt om man spelar vaggvisor för henne? Hm. I sådana fall gjorde jag nog det nyss. He he he. Men nu får hon lyssna på Malin musik istället. Blev lite pinsamt när min familj kom hem.

Idag har vi haft det hur mysigt som helst. Först åkte jag och Jackie med Ida, Emma och Pappa till affären och köpte frukost. Det blev massa gott i påsen. Pappa körde hundtricket utanför på parkeringen... suck..

När vi kom till Mölibu så satte vi oss ute hemma hos Emma och åt för fullt. Vi tycker om att äta. Sen har vi hoppat lite studsmatta och lite sånt. Men he he he, efter ett tag blev det för varmt så vi gick in och titta film. Farsan. Hur kan man inte älska den filmen? haha.

När Ida skulle till jobbet så traska jag och lilla Jackie hem. Och därefter tog vi en liten promenad. Lilla hunden vägrar vakna nu. Skulle tro att hon var död om jag inte kände hur hon andas.

Alanya

Publicerad 2010-06-28 18:21:36 i Alanya 10,



Jag vet att jag typ har världens sexigaste fötter... he he.





Turistjävel



Roligaste pojkarna haha.



Nej, nu pallar jag inte lägga in fler bilder. vänta några dar yao!

Yeeeeeho

Publicerad 2010-06-27 16:02:29 i 2010,

"Yes nu får jag lyssna på vilken musik jag vill" Tänkte jag när jag kom hem igår.

... Så jag satte på Westlife. Hela gänget faktiskt. Grymt!

Alltid likadant när jag kommer hem

Publicerad 2010-06-26 21:35:59 i Alanya 10,



Alltså usch, det känns som om jag svalt en stor jävla sten. Hatar den här känslan så grymt mycket. Hatar att komma hem. Känns galet ovärt. Tre lååånga veckor kvar tills jag åker till Öland. 

Tror det rullar in pengar i veckan så äre ingen som känner för att ta in på hotell i någon random stad? Emma jag vet att du är ledig ;)   

Era jävla tomatfanskap.

Publicerad 2010-06-22 19:43:47 i Alanya 10,

HAHAH Ni ska se Ida och Emma. Jävla tomater! Vilka amatörer. Så jag upplever min semester medans det ända dom kan uppleva är en ända som svider varje gång de sätter sig ner. Det roliga är att det brukar vara Ida som är jätte noga med att alla smörjer in sig ordentligt. Men nu är hon värsta slarvmaja. Söta Ida.

Våra grannar här intill plågar våra nätter med att dra upp volymen på musiken hur mycket som helst. Det är lyhört som fan så man hör fan allt som händer i rummet bredvid. Grymt irriterande. Så imorse så skrek vi lite extra medans dom förmodligen låg helt utslagna. höhö. Rätt ska va rätt.

Vi ska snart ner till baren och njuta av hur gratis den är. Därefter ska vi ner till hamnen och dansa oss svettiga (Ingen svår match!). Sist var det ingen höjdare att dansa. Men vi ska leta upp ett ställe som passar oss bättre och förhoppningsvis är det inte lika mycket folk där. Hatar att dansa om ett gäng killar ställer sig i världens minsta ring runt mig. Så det slipper jag gärna. he he he, av någon konstig anledning är jag gaaaaanska anti killar här nere. Helt otroligt (Nu när mamma läste detta så svimma hon nog på en gång).

Men nu äre min tur i duschen. Duschen spara det bästa till sist (=Malin). HEJS!

Turkiet dag ett yuppppp!

Publicerad 2010-06-19 22:53:46 i Alanya 10,

Godkväll. Vi är en timme före er och tack gode gud för det. Är dödstrött. Vi har upplevt allt från försenade plan till en helvetesresa från Antalya till Alanya, Sittades bredvid en liten tjej vid namn Ellinore. "det här är sjätte gången jag är i Turkiet" sa hon och jag förstod att jag är lite efter. höhö.

När vi tillslut kom fram så bytte vi snabbt om och sen drog vi till donken. Dödhungriga var vi minsann. Därefter blev vi lurade av en taxiförare. Men kom fram till det turkiska badet, Hamam, efter en liten omväg. Där fick ett gäng kvinnor röra vid våra käraste ägodelar. Kändes lite mysko måste jag säga. Men helkroppsmassagen efter det fick mig att älska dessa kvinnor. herre min gud.

När vi skulle traska hem så gick vi vilse och hitta inte till vårt hotell på över en timme typ. Panik, fck yeah. Men när vi frågat om vägen överdrivet många gånger så hitta vi dit och vi hamna i baren. Ölen är tydligen gratis. Don't Worry Mama, Detta var bara början! mohaha. Imorgon är det öl till frulle som gäller. höhö :)

Semester ey yao

Publicerad 2010-06-18 18:00:40 i 2010,



Om tolv timmar sitter vi i en bil på väg mot ett
place där man knappast behöver så här mycket kläder.



Av med strumpisarna Malin! Fan det borde du väl fatta själv...



nej... Åh nej... Malin.. Det är för varmt med dom skorna...



När jag flyger i luften så kommer jag komma på att
jag kommer sakna Marie. Det är tradition.



Om det går åt helvete i luften så kommer jag förmodligen vara upp och ner ibland :)



Och när vi landar så ska det se ut så här. Nej förresten. Ta bort det där fula vita luddet!



Sen har jag en veckas oförtjänt semester i strålande solen.

Om det inte regnar hela veckan så att säga. thihi.
Har precis lyckats koppla in min mobil i datorn. Var omöjligt förut.
Så ett bildspel fick det minsann bli. Visst tar jag underbart värdelösa bilder. haha.

Hemska problem

Publicerad 2010-06-17 16:12:57 i 2010,

Jag har ett stort problem. Och med det så menar jag verkligen STORT. Det är som om hela jordens existens hänger på detta problem. Nej, förresten, det är flera STORA problem.

Problem 1 är att jag har en galen dator-abstinens. Konstigt kan tyckas med tanke på att för att detta ska skrivas så måste jag ju faktiskt sitta vid en dator i just detta ögonblick. Men det är nämligen som så att min lilla lillebror sitter non-stop vid datorn när han väl hamnat där och idag är en sådan dag. Jag flydde från en bror mitt i icc för att tillslut hamna här, hos pappa, framför datorn.

Problem 2 är att jag egentligen skulle packa ihop mina kvarglömda saker här. Men min pappas och min dialog har tydligen försämrats den senaste tiden. För att han köpt en skärm(=Måste testa om känslan är bra!) har jag minsann inte hört ett ord om. Han har hållit det hemligt lika bra som jag hållt hemligt för honom att jag varit på Arbetsförnedringen.

Problem 3 är att min mamma låna ut en bok till mig som jag blev helt besatt av. Läste därefter bok nummer två i serien. Här kommer problemet in i bilden. Bok nummer tre är ännu inte placerad i våran bokhylla. FUCK säger jag bara.

Problem 4  är ni som gick på att vi ska till Malmö. Hur dumma kan ni på en skala bli? Jag skulle aldrig i helvete cykla dit. Vi ska fucking steka (i) kalkon!

Nej. Fan jag har massa problem just nu. Jag har bara en massa konstiga pengar så på snusfronten så är det jävligt torrt. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Måste måste fixa pengar på ett eller annat sätt. Men hur? Måste fixa snus innan utlandet. Kan ju inte röka. Min mamma skulle göra kebab av mig. Och för att inte tala om hur mycket stryk jag skulle få av Ida och Emma. Ouuuf, lätt inte värt.

Nej nu säger min mage att jag måste packa ihop mina saker och se dra till Big mama igen. Min mage säger "Mat, Mat, Mat!"

Det var då.

Publicerad 2010-06-15 20:04:29 i Mitt liv i bilder,



Kolla långa håret. Får ju knappt plats på bild. Fysjuttsingen.
Vart tog det vägen? :O
... Och nej, jag har inte ett skit att skriva. hi hi.

Musik som inte går ihop med mina öron

Publicerad 2010-06-13 18:41:34 i 2010,

Nu tycker jag att vi reder ut detta en gång för alla. Ok? Med på noterna? Bra. Hur i helvete kan ni tycka att Stereo Love är BRA? Är jag den enda levande människan på denna jord som riktigt hatar den låten?

I sådana fall så känner jag mig rätt ensam. Herregud, jag ska väl inte behöva lära er vad musik är.

Syrianska FC - Assyriska FF

Publicerad 2010-06-13 17:15:51 i 2010,

Idag är det ett fint derby i Tokstan. Min pappa erbjöd mig en biljett. Kvalitetstid med farsan och hans två arbetskamrater, låter frestande. Men när jag fick reda på att ingen av dom var Henke så stod jag över. HAHAH. Internskämt hell yeah.

Vädret verkar ändå inte va på fotbollens sida idag. Men det hade ändå varit fint att se Assyriska vinna! För det kommer dom göra ;)

Idag är hon en liten sjukling

Publicerad 2010-06-13 13:29:07 i 2010,

Min hals är aj aj idag. Har inte haft så här ont sen i Oktober så det var väl dags nu. haha. Har vaknat hur många gånger som helst inatt av att jag inte andats. Najs som fan.

Idag ska jag vara med Mölibu's coolaste brudar. Vi ska äta hemmagjord Emma glass. Tänkte även att jag skulle bli några tusen kronor fattigare också. Vi tänkte åka till Malmö och bo på Hilton en vecka. Ida har tjatat som fan om det där jävla hotellet så ja, vi fick offra oss. Men det blir nog kul! Vi ska cykla ner också. Haha. DÖDA MIG!

Idag har vi gjort saker utan att ha velat

Publicerad 2010-06-12 23:34:51 i 2010,

Min morgon startade med en bilfärd till Trosa Med Ida och Od... Och ja, mina föräldrar. När vi kom fram började alla tre erkänna att vi inte ens hade någon lust att vara där. Haha. Vi gick runt och letade efter tivolit men utan framgång. Fett segt, det var typ bara därför vi åkte dit. Så vi beslutade oss för att döda tid på Grekiska kolgrillsbaren. Så där satt vi tills mina föräldrar var redo att åka hem. Fy satan vad det blåste alltså. Min keps höll på att åka ner i ån. Od klagade på att han nästan blåste bort. Den lilla skiten. thihi.

När vi kom hem så tittade vi fotboll. Efter det tittade vi fotboll och efter det fotboll. Mycket trevligt. Men har redan missat en match eftersom vi var på jävla skit bio igår. HAHA. Så jävla fail film.

Men satan i gatan, trött som en jävla idiot asså.



Söta Ida... Och Od.

Fredag idag vilket det inte var igår

Publicerad 2010-06-11 15:56:14 i 2010,

HEJ TJA FAN! Mår toppen idag. Not. Men det är skitsamma. För vet ni?

Jag, Malin Östling, är godkänd i Engelska! I ENGELSKA! Ni anar inte hur mycket jag gråtit idag. Jag, som aldrig gråter annars, blev lite förvånad. haha. Tårar av tacksamhet. Efter min gråtattack somnade jag i soffan och drömde om pizza. När jag vaknade låg jag och tittade på Landet runt eftersom jag inte var kapabel till att sträcka mig efter tvdosan. Det var ganska värdelöst.

Snart spelas första VM matchen. Fint. Därefter ska jag och Ida åka tåget tills Od hämtar upp oss och därefter är det Heron som kallar. Perfekt fredag!

Städkärringen vill ut!

Publicerad 2010-06-10 19:49:34 i 2010,

Nu har jag städat som aldrig förr. Visst får jag ta mig en liten promenad nu? Säg inte nej. Säg kanske, kanske, kanske! Två timmar kvar till Fringe! Yey.

Varför händer detta mig?

Publicerad 2010-06-10 12:50:39 i 2010,

Eftersom jag har noll att göra om dagarna så är min personliga åsikt att jag åtminstone borde få sova länge. Men icke. Imorse vaknade jag utvilad klockan tio. Ärligt? Vad hände med hon som kunde sova till efter tre?

Du där uppe, JAG VILL INTE VAKNA INNAN TOLV!

Jag måste tydligen städa idag för att få cash. Inget kommer gratis dessa dagar. GAH! Det var bättre förr...

Saker jag kan göra i sommar

Publicerad 2010-06-09 19:06:37 i 2010,

Istället för jobb så har jag nu kommit fram till alternativa grejjs att göra.

1. Kolla igenom The oc. Kom precis fram till att jag faktiskt kan titta på det på tvn också. Trodde det var totalkört när min dator försvann. Vilket pucko jag är!

2. Följa VM slaviskt. Finns det någon som kommer kunna säga att han sett varenda match som spelats under VM? Eh, ja. Jag!

3. Räkna hur många plattor det finns på våran uteplats. Det kommer dock gå väldigt fort. Men om jag räknar antalet plattor på framsidan också kanske...

4. Räkna antalet steg mellan dator och tv. Så att jag vet liksom. Jag vill ju inte direkt ta massa steg i onödan.

5.  Ligga i gräset och stirra upp i himlen på jakt efter moln som liknar djur.

6. Testa på att leva farligt. Dubbla Coca Cola dosen per dag och lite såna livsfarliga saker.

7. Komma på nya roliga smeknamn till Lil' Malin. Mitt senaste är Brotherfucker. Mycket passande tyckte jag.

8. När vecka 28 närmar sig så tänkte jag nog ta en tripp ner till Las Öland. Weird att man bara har koll på vilken vecka det är när det är sommar.

9. Utveckla min konstnärliga sida. Göra installationer av mina kläder. Klädesberg mitt på golvet. Diskberg mitt i diskhon.

10. Lära mig att köra Mattias moppe. Jag vet nästan vad den heter, Beta RRRRRRRRRR. Ni förstår, jag är osäker på hur många R det var. Så jag drog till med några. Kan ju knappast ha missat ett R nu liksom.

Over and out.

Denna dag bjöd på lite sånt här

Publicerad 2010-06-09 17:13:08 i 2010,

Jag har minsann spenderat mina onsdags timmar i huvudstaden idag. Med noll på kontot. Det känns. Speciellt när man hittar massa som man vill köpa. Men så är det när man är en fattigjävel. Ida däremot har shoppat och OM hon har. En helt ny garderob typ. Blir lite smått avundsjuk. haha. Men hon har ju, till skillnad från mig, ett jobb. HAHAHA. Jag blir helt ärligt deprimerad snart. Måste ha något att göra. Jag kan inte bara gå hemma en hel sommar. jag kommer ju gnaga av mig armen... gah. Hjälp typ?

Huvudbonad på fel huvud.

Publicerad 2010-06-08 17:16:42 i 2010,

Idag packade jag ner min kamera "för att fylla ut väskan". Dum idé. Vad som däremot var en bra idé var att jag kunde använda kameran. Vilket jag gjorde. En bild togs, Två, Tre sen var det klart. Och därefter sprang jag runt med världens tyngsta väska. Inte läckert. Men här har vi i alla fall ett bildbevis på vem som snott min keps. Min satans brur.

En dag med min bror i staden

Publicerad 2010-06-08 11:25:18 i 2010,

Nu ska tant Malin hoppa in i duschen och sedan bege mig mot Täljeland och hämta pass, köpa färg och sedan äta på donken. Jag och min bror vill ha glas. Ibland undrar jag varför man vill ha dom där glasen. Dom är inte fina ens. Men hey, vi stödjer väl barnarbeten så let's köpa glas tills vi dör!

Dagen idag innan dagen imorgon

Publicerad 2010-06-07 18:55:47 i 2010,

Imorse vakna jag i ren panik halv tio. Mitt alarm kände inte riktigt för att väcka mig. Misstänker att en trött Malin inte var i tillstånd att ställa alarmet rätt igår kväll. Halv elva satt jag och Emsi på tåget mot tokstan. Gick till farbror blå och skulle hämta ut mitt pass. Men där hade dom typ serverproblem så jag kunde inte få ut det. Så då traska vi vidare till banken och fixa problemet med mitt konto och därefter hamna vi på Sandys. så himla tusan gott!

När vi hade dödat tid på Sandys så gick vi till Södertälje Syd och väntade på tåget där. Och sen hamnade vi i Gnesta av någon konstig anledning. Fick en tidning också. Snällt. Det fanns en låång bröllopsartikel som jag läste igenom. HA, Jag ska aldrig gifta mig. Snacka om att behöva äta bordskanterna efter ett sånt fjant liksom.

Hahah, MALIN KARLSSON DIN JÄVLA DAMMSUGARE ! ;D

Lite så här och så där

Publicerad 2010-06-06 19:36:48 i 2010,

Shulululu. Jag har varit igång hela helgen så jag är helt slut. I fredags hade vi ett litet party hos Martina och jag röjde järnet. Skit trevligt. Igår var det ju Schnestadan och jag åkte karuseller för fullt med Ems och därefter så hamna jag hemma hos Martina och Sami fram till vi skulle iväg till Gnesta igen. Pappa fick ställa upp som fyllechaffis. Det var inte mycket fylla för min del för jag har ju blivit en duktig flicka. thihi.

Idag har vi varit uppe och tittat fotboll. Efter ett tag så gnällde hunden så då drog vi ut i skogen för att vi tänkte bada henne. Rätt vad det är så börjar Sami skrika som en brud och jag vänder mig fort uta helvete och ser en orm. Jag började skrika, hoppa och nästan gråta där jag stod med lilla vovven. Tror inte min rädsla har försvunnit... alls. HAHA.

Men nu ska jag gå och äta tårta. HEJJS!

Gnesta dagen idag typ va.

Publicerad 2010-06-05 11:41:26 i 2010,

Idag har jag fullproppat schema. Först ska jag stilla Emmas marknadsabstinens. Det är nämligen Gnestadagen idag. Fint. Hon har lovat mig att vi ska åka karuseller också. Parfait. Sen ska vi även stilla Idag abstinens när hon kommer ut på sin rast. Därefter ska jag Stilla Malins Alex Moreno abstinens och bege mig till Gnesta igen. Gnesta Gnesta Gnesta, Får man aldrig nog?

Vi tog studenten.

Publicerad 2010-06-05 10:46:07 i Mitt liv i bilder,

Bildbomb. Eller vad är det man brukar säga?



Ett stycke pojkar.





En Jonte och en Malin.



En Malin och en Cagdas.



En härlig morgonpromenad he he he.




Fina pojkar och en Malin



En Jamil och en Malin.




Tomsi, Jonte och Malin och hennes Fanta



En fin klass.



Mina bästa vänner och Malin



Det är inte lätt med flera kameror...



...För det kan ju hända att man kollar in i olika.



Min apa som nog rökte precis innan han hamna runt min hals.



Jag och min älskade Tindra.



Här försöker jag blåsa bort Samis hörsel så att jag och Martini ska kunna prata tjejsnack utan att han hör :)



Ingen jävla Corvette här inte!



Fina grejer det där.



Det var fint så länge det varade eller vad man säger.

Efter 4 år på gymnasiet.

Publicerad 2010-06-02 16:25:46 i 2010,

Nu är det så här. Jag ska erkänna en sak för er. Jag är nojig inför studenten. Riktigt nojig. Jag fråga ut Petra om allt möjligt på tåget hem idag. Om allt! Ska du ha nagellack? Ska du ha strumpbyxor?. Jag har inte pratat med någon tjej som tar studenten alls så hon fick agera proffs. Eftersom hon är tjej och har tjejkompisar. haha.

På fredag kommer allt ha lagt sig. Då kommer jag traska upp, ställa mig framför spegeln och tänka "Fan jag har inte duschat på en vecka!" och därefter klia mig lite i huvudet innan jag hoppar i mina mjukisbyxor.

Den senaste tiden har jag hört folk säga "Men du måste ju dricka!" Varför måste jag det? Undrar jag. "Man tar ju bara studenten en gång!" Och? Vet ni helt ärligt inte hur jag blir när jag är onykter? Var är det med er? Ni alla vet att mitt minne blir puts väck efter en halv öl. Ni borde fasiken förstå att jag vill komma ihåg min student.

En annan sak som också väger upp är att min Tindra kommer att vara i min närhet. Jag vill och tänker INTE vara onykter när hon är med. Det finns inte på kartan!

Jag kommer att vara nykter på fredag oavsett vad ni säger. Jag vet hur man har kul utan alkohol.

Idag har dom paddlat för sina liv.

Publicerad 2010-06-02 15:33:51 i Mitt liv i bilder,



Mina klasskompisar har paddlat i Maren idag. Tappra jävlar.



Här är dom ute på djupt vatten.




Och där är starten. Paddla era jävla kärringar!  




Va fan slackers, PADDLA!



Här berättar Lasse förmodligen att killarna hade näst bästa tiden.




Här står två idioter och ler och ser glada ut. Den där jävla brunetten har varit i sin brorsas garderob ser jag...




Här återhämtar sig ett gäng grabbs från den jobbiga båtturen. Varför? undrar jag. Det där kan ju inte varit så jobbigt.




Här är dom coola grabbarna från Teknikcollege... eh.




"lägg in den här bilden på din blogg Malin" Jahapp tänkte jag. Varför då? tänkte jag också.

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela