Malins blogg

Fuck u right back Malin

Publicerad 2010-02-27 17:19:53 i 2010,

Jag pekar finger åt mamma för att hon säger något dumt.
Mamma: Så där kan du ju inte peka finger! hahahaah.
Malin: Va?
Mamma: Har du inte lärt dig hur man gör? hahah.
Malin: Men...
Mamma: Hahahaha tönt.

Natten när Malin mot alla odds var Pigg. Piggsvin!

Publicerad 2010-02-27 13:16:55 i 2010,

Igår var jag hemma hos Martina och Sami. Vi hade djupa samtal långt in på natten. När jag kom hem så började jag rota i mitt förflutna. Lådan under sängen innehåller dagböcker, papper och minnen. Jag läste igenom allt. Den privata delen av mitt liv, åtta år tillbaka och framåt. Det känns inte som om det är jag som skrivit allt det där. Jag var patetisk och ynklig.

Skrev mäe istället för med. Jö istället för ju. Här snackar vi misshandel av de fina svenska orden. Ett tag skrev jag till och med jha istället för jag. Fy skäms tant Malin!

Tre timmar senare var jag klar. Då la jag mig och läste. Tänkte att jag banne mig var tvungen att sova. Låg och trummade med fingrarna och hade spring i benen. En bil åkte förbi utanför och jag titta på klockan. Tidningen. Efter några minuter damp den ner i brevinkastet. Låg kvar och läste lite till och till slut gick jag upp och hämta tidningen och slog upp första sidan. Rubriken innehöll ordet mördad och när jag öppnat tidnigen så bläddrade jag medvetet förbi artikeln om taxiföraren. Trött på mord hit och dit. Tycker att Newz borde ligga på dörrmattan när man vaknar istället. Det skulle banne mig vara en bra start på dagen.

När jag hade läst igenom tidningen lite snabbt så gick jag upp och satte på kaffet och gjorde iordning frukost. Kaffedrickare är jag minsann inte, men för att klara dagen krävs det lite kaffe i min lilla trötta kropp. Noll timmar sömn och med frukost i magen satte jag på mig en tjocktröja och brors jacka och sen begav jag mig ut i det sovande Mölnbolandet. Tog en tripp runt sjön. Här snackar vi en timmes promenad. Brukar vanligtvis gå på under en halvtimme men nu nej. Har ju legat hemma två veckor i sträck så var ju inte speciellt pigg. thihi. När jag åter kom tillbaka till kärnan av Mölnbo så ser jag en jävel som också är ute och går. Vad. I. Helvete. IDA?! Båda två var jätte chockade över att se varandra. Men vem skulle inte vara det om man stötte på bästa vännen halv nio en lördagsmorgon?

Traskade hem igen. Satte på tvn. SVT. Innan nio är det tillåtet att titta på svt. Hellre nått jäkla naturprogram än tv-shop. Tv-shop är inte bra för mig. Jag blir alltid manipulerad. Men jag har aldrig köpt något. Men tänk när jag flyttar hemifrån, dom kommer få mig att gå i personlig konkurs. hah. Vid tio kom pappa och vi brummade bilen till Gnesta. Handlade, åkte hem. Satte mig ner i soffan, Gick ner till abbes med Martina och Sami. Så såg min morgon ut. Nu är klockan liksom ett. ETT!!! Jag brukar vanligtvis vakna om två-tre timmar!

Ikväll ska jag ha någon form av tjejkväll också. En tupplur innan dess skulle inte vara helt fel. Men det är det ända det egentligen är - FEL. Somnar jag nu så vaknar jag inte och då vänder jag dygnet. Det är inte najs.

Måste sysselsätta mig med någonting.. gah.

Sociala Malin är i farten

Publicerad 2010-02-26 15:32:53 i 2010,

Jag hör typ aldrig av mig till folk. Nästan aldrig. Men idag har jag minsann skickat sms till halva min kontaktlista. haha. Gud så trevlig jag är. thihi.

Jag skriver alltså lever jag.

Publicerad 2010-02-25 13:43:16 i 2010,

Jag fick vara sjukskriven lite längre än vad det var tänkt från början. Tre veckors ledighet mitt i terminen känns ju inte så jättebra. Man blir rätt uttråkad. Speciellt när man har så ont att man knappt kan prata eller äta. När man inte orkar gå upp ur sängen för att man är helt klen i kroppen. Men jag tror att det börjar bli bättre nu. Har inte tagit piller sen fyra inatt och jag har inte så jätteont.

Hade tänkt bjuda på middag i helgen. Men det ända jag äter just nu är luft. Så det får bli film eller något sånt istället. höhö. Trevligt det med. Mamma har gett mig alkoholförbud också. Jag förstår varför. Pallar inte blöda mer i munnen. Det är riktigt äckligt att svälja blodklumpar har jag kommit fram till.

Får bjuda mina vänner på Brownies. Jag har nämligen bakat. tihih. Duktig flicka.

Jag tycker inte om det här

Publicerad 2010-02-22 22:36:48 i 2010,

Imorse (15.00) så vred någon om nyckeln i vårat lås. Jag traskar upp i alldeles för lite kläder och möter Sveriges förmodligen snyggaste elektriker. Tack för den varningen liksom.

Dagen efter

Publicerad 2010-02-17 22:20:47 i 2010,

Jag trodde att jag inte skulle kunna äta alls.
Men idag har jag till och med ätit ett chips. Aj aj Malin. Fy!

Jag är rädd. Snart kommer dagen när bedövningen släpper.
Just nu vill jag inte prata.
Hur kommer det va om några dagar?
Kommer jag hugga halsen av mig då eller?

Någon frivillig som kan komma och ta hand om mig? (a) :)

Den där dagen då dom proppa i mig lugnande

Publicerad 2010-02-17 16:23:46 i 2010,



När jag låg i sängvänterummet och väntade kom jag på en sak. Dom ska gräva i min mun, jag har snus i munnen. Papperskorgen stod under bordet där sköterskan satt. Hon som sagt åt mig att inte ens sitta upp pga. av tabletterna. Så jag signalera till mamma och hon tog min snus. Så där satt hon och höll i den. Riktigt äckligt. Men tusan vad vi fnittrade. Därefter tog dom in mig i operationssalen. Narkosläkaren fråga om jag vill ha nalleplåster eller vanligt plåster. Nalleplåster såklart! svara jag.



Så jag fick det. Dom kolla mitt blodtryck och efter det gav dom mig lugnande. Billig fylla där alltså. När jag vakna så sa jag mina första ord "Jag vill ha snus". haha. Därefter börja jag grina och dom gav mig morfin. Snälla människor det där alltså.

När jag fick prata med doktorn några timmar senare så undra han om vi hade några frågor. "Får jag äta hamburgare?" var min fråga.

När jag blivit utskriven så åkte vi raka vägen till donken och köpte cheseburgare och milkshake. Bra grejer det där alltså.

Slutligen hämtade vi min dator i skolan och därefter for vi raka vägen till konsum... Men det kommer jag knappt ihåg för då var jag helt borta. tihih.


Mamma var med mig hela jäkla dagen. thih.

Saker jag måste hinna med innan jag dör.

Publicerad 2010-02-15 10:54:14 i 2010,

Det finns vissa saker jag bara MÅSTE göra innan jag dör (Imorgon).

1.
Åka båt, ha sex i en bil och förlora min älskade till havets botten.

2. Vandra land och rike för att nå ett stort berg och förstöra en ring. Bara för att en krävande gubbe i långt vitt hår och skägg säger det.

3. Gå in i en garderob och komma till ett magiskt land. döda en häxa och bli drottning.

4.
Åka till London, bli fotbollshuligan och se på när min vän blir mördad av ett millwallpucko.

5.
Åka i fängelse, tappa tvålen, komma ut som en ny människa och därefter hitta min bror skjuten.

6. Shoppa utav helvete, tvingas till terapi, misslyckas och därefter lyckas.

7.
Fejka ett bröllop bara för att den andra parten inte ska bli hemskickad till Libanon.

8.
Hissa upp min bror i flaggstången och därefter springa utav helvete till snickebo'a.

9. Bli skjuten nio gånger, dö och sen vakna till liv igen.

10. Ta över min brors jobb komma till ett konstigt ställe, bli blå och gifta mig med en annan blåing.

Bio på en måndag

Publicerad 2010-02-14 19:40:14 i 2010,

Imorgon ska jag och mitt crew på bio. Vi måste fira mina sista timmar i livet för på tisdag ska jag opereras.. hjälp...

Ida och Malin

Publicerad 2010-02-14 13:27:21 i 2010,

Gud så hemska bilder alltså. Men dom bjuder vi på. thih. Vi kom hur som helst fram till att vi aldrig någonsin skulle klippa kort hår iallafall.

Efter vi hade klätt ut oss så satte vi oss och ritade. Ida gav mig en noggrann beskrivning om allt hon ritade. Det var lite kul faktiskt. Hon satt och ritade ploj och jag satt och måla i koncentration. haha. Vid halv ett gick hon hem och jag satt kvar och ritade. När jag väl börjat så är det svårt att sluta. hihi. När jag sovit i två timmar så börja min mobil ringa. grr.. Så då blev jag lite arg men till slut somna jag om xD Så jag är trött, trött, trött.



aldrig i helvete att jag klipper av mitt hår xD

Det är komiskt fifan

Publicerad 2010-02-13 19:34:36 i 2010,

HAHAHA.

Mina vänner har lyckats få kortslutning i hela lägenheten eller nått. HAHAH.

Har sprungit över med värmeljus så dom får en hel mysig kväll i mörkret xD

Jag skrattar inte. nej nej. HAAHHAHAHAH.

Flytt till skolkvägen

Publicerad 2010-02-13 18:20:35 i 2010,

Idag har jag burit flyttkartonger, städat och plockat mest hela dagen. Ätit pizza på golvet har jag också hunnit med. Det är flytt på hög nivå här på skolkvägen. När Ida kommer hem ifrån jobbet så ska jag dit(?) och titta film och ha det mys.

Igår umgicks Ida och Ems med mig hela jäkla dagen! Vi möttes upp vid elva och efter det gick vi på stan. Köpte en väska. ("Va? Malin och väskor, det går ju inte ihop") och därefter gick vi till djuraffärn och köpte två fiskar. haha. Malin och fiskar går däremot ihop. haha. Dom heter München och Tokyo! Fett najs. Dom fick jag av Ems.

Vid ett kom ena halvan av släkten och vi vräkte i oss en massa smörgåstårta. Jag åt mest! Ida den klenisen åt bara en portion! mohah. När dom gått hem så gick vi och la oss. Jag satte på värsta bästa musiken. haha. Värsta Naturljud. Men låten hette Eye of the storm så jag kom på andra tankar där i sängen. höhö.

Efter ett tag kom Kusin vitamin hem ifrån fritids så då satte vi på film och Ida somna så sött där i soffan. Hon sov ända tills resten av släkten kom och då var det bara att äta mer igen. Jag höll på att spy ur alla hål men jag tvinga i mig för att bevisa att jag inte är klen.

När vi tröttnat på att vara sociala så gick vi ut på promenad. Emma och Emma prata hästar. hihi. Men det var riktigt kallt ute så efter ett tag fick vi gå in igen.

Nej men pallar inte skriva. Riktigt bra presenter fick jag iaf. Jag blev riktigt chockad när Idas mamma kom och plinga på med presenter. Rikigt glad blev jag då! Tack allesammans! Och Ida tack för kokboken. Hade absolut ingen aning om att jag skulle få den ;)

Det var min dag idag.

Publicerad 2010-02-12 23:25:57 i 2010,

Jag börjar nästan tro att jag har kompisar. Hela min facebook sida är full av gratulationer. Vilka puckon! Jag fyller ju inte ens år förrän i September. Kolla bara på mitt busskort! höhö. Tack ska ni ha allesammans.

Jag ska snart gå och lägga mig. Min underbara kusin vitamin ligger redan och sover så sött i mitt rum :) Ja, vi bor grannar, Men man kan väl ha övernattningar ändå! dah.

Sjukhus är inte bra för mina nerver

Publicerad 2010-02-11 18:44:14 i 2010,

HAHAHAHAHAHA.

Jag säger bara en sak - Man ska inte låta mig sitta i ett väntrum på sjukhuset. hahaha. Snacka om att jag hinner bli riktigt jävla nervös då. Jag skakade som fan när det var min tur och sköterskan var tvungen att be mig slappna av. Hon fick till och med lova att hon inte skulle göra illa mig. haha.

Sjukhus är läskiga. Det kryllar av sjuka människor och man vet att någon någonstans i byggnaden kämpar någon för sitt liv. Någon kanske till och med dör. Det är hemskt! Och att man är på ett sjukhus innebär också att man ska få ont. Dom gör alltid illa mig när jag är där. Tror inte riktigt dom tycker om mig... hm.

Ida var i alla fall väldigt snäll och följde med mig. Annars hade jag inte satt min fot där. hah. Efter det åkte vi till Max och åt lunch eftersom hon minsann inte ätit någon frukost. Och jag hade ju suttit i ett väntrum på min lunch så då fick jag ta igen den ;)

När jag kom tillbaka till lektionen så var det ett jävla liv i klassrummet. Alla skrek på mig att räcka upp handen. Jaha tänkte jag och gjorde det. Då röstade vi tydligen om en kryssning. DOH.

Kryssning killar? kom igen... kunde ni inte kommit på något utan övernattning? xD

40 killar, 1 tjej. hm. Ida... Ems? (a)

Till Ida som gick på de andra sanningarna.

Publicerad 2010-02-10 20:08:26 i 2010,

Jag fick så dåligt samvete efter jag publicerat "fem sanningar om mig själv". Ni flesta gick ju inte på det. Men jag måste ju tänka på stackars Ida. Så Ida, det var bara lögn. Förlåt.  Så här kommer riktiga sanningar!:)

1. Jag har varit på Öland sjuttelvatusen gånger. Behöver jag komma bort så åker jag dit. Men så fort jag är där så blir jag jätte rastlös och längtar hem. haha.

2. Jag har jättesvårt att komma överens med tjejer. Jag har Ida och Ems och sen några som jag inte träffar lika ofta. Resten är killkompisar. I och med att jag har Ida och Ems så har jag väldigt lätt för att kasta bort vänner också. haha.

3. Jag känner mig utfryst av ena delen av släkten men väldigt älskad av andra halvan.

4. Jag börja med WoW och CS 2006 och därefter har jag spelat till och från. Men jag kan ändå inte ens hälften av det man kan veta om wow. En gång noob, alltid noob! :)

5. Jag är inte rädd för att dö men jag är livrädd för att de som jag älskar ska dö ifrån mig. Har till exempel alltid varit rädd för att min bror ska dö före mig. Men det är en hemlighet så schh! :)

Händelselös vecka kallas det

Publicerad 2010-02-10 19:23:56 i 2010,

Jag har umgåtts med min bror varje dag sen i söndags. Nu mera går jag på automatik. "HUUUG!" "RUN!" säger jag utan att ens vara medveten om det. Min bror säger åt mig att hålla käften men jag fortsätter ändå. Ibland brukar jag pilla på honom med fötterna också. Men då vill jag minsann bara störa. höhö. Min bror blir typ aldrig arg. Förstår inte. Jag hade slagit ihjäl honom om han stört mig när jag spela. haha.

Idag har dom putsat fasaden utanför mitt fönster. Det var riktigt sövande alltså. Så jag somna om hela tiden när jag vakna. När Mattias kommit hem från jobbet så skicka han sms och försökte väcka mig. Efter ett tag vakna jag av mig själv. Efter det fick jag skjuts av pappa till stopp så jag kunde ta ut pengar till Ems och handla lite.

Riktigt händelselös dag. Hela veckan har varit det. Jag känner mig helt fängslad här hemma. haha.

Men imorgon ska jag minsann pallra mig till skolan och sjukhuset och på fredag... ja ni vet ;)

Jag fyller visst år snart.

Publicerad 2010-02-09 19:30:47 i 2010,

Tio, elva, TOLV.

Jag fyller 20. Tjugo. Det är nästan lag på att man ska stå utanför bolagets portar innan dom öppnar den dagen. Men i lördags när jag och mitt crew lekte så kom vi fram till en häpnadväckande sak. Vi vill inte dricka. Det känns så uttjatat. Vi vill inte åka på kryssning heller och inte gå på krogen. Vare verkligen bara 20 jag skulle fylla? säker på att det inte var 50+?

Så min födelsedag blir chill. Jag har hela livet på mig att inviga legget på bolaget. Ja, om jag inte dör på lördag då. Det skulle vara lite trist. Då kommer jag ju inte kunna leka med mina presenter!

Tillökning

Publicerad 2010-02-09 17:39:14 i 2010,

Kan jag få en trumvirvel?

Tack...

Största möjliga tystnaaad..

JAG har fått en kusin. En liten underbar kille. Så jäkla söt. Finaste bebisen någonsin! :)

Gör mig frisk eller döda mig.

Publicerad 2010-02-07 15:42:35 i 2010,

Jag brukar kunna lura mig själv att jag mår bra genom att sminka mig. Men det funkar inte idag. Inte ens colan hjälper mig på traven.

Att knarka Nezeril är mitt enda alternativ.

Jag är inte nöjd.

När pappa inte är hemma så skrämmer jag upp mig själv.

Publicerad 2010-02-06 23:47:43 i 2010,

Jag har skrämt upp mig själv.

Jag kan se en scen spelas upp i mitt huvud.

Jag sitter vid datorn. Någon smyger sig på mig bakifrån och drar igång en motorsåg. Klyver mig i delar.
Blodet sprutar och mitt ansikte ser en aning förvirrat ut. Jag försöker locka till mig min kropp för att kunna sätta ihop mig igen. Jag blir liggande.

"Pappa, hjälp mig! vart är du?"

Jag är inte rädd, jag kan flyga. Jag är inte rädd.

Jag hatar att Ems har ett krävande jobb

Publicerad 2010-02-05 23:58:18 i Foto 08-11,



Imorgon ska jag minsann gå upp innan tio.
 Enbart för att följa med den här muppen till Borgs.
Tänk er mig. Nyvaken, gå flera kilometer rätt ut på landet.

Men som man brukar säga - Vad gör man inte för sina vänner? 

... Men ändå. Gå? Jag? För henne? hmm. äre värt?

Till alla er som får våra huvuden att snurra.

Publicerad 2010-02-05 18:03:00 i 2010,

Jag och Emsi var precis ute på en iskall promenad. Vi hade väldigt fina samtalsämnen. Rätt vad det var sa Ems
"Alltså Malin man vet inte vart man ska kolla när man är på stan! Det är snygga killar överallt!"

I KNOW. 

Så snälla, sluta distrahera oss när vi befinner oss på våran heliga plats. Tack.

Ut med det gamla, in med det nya.

Publicerad 2010-02-04 16:24:35 i 2010,

Idag kom jag fram till hur länge jag haft min design... Två år. Det nästan ekar när man säger det. Två år. Så nu har jag dammat av och fixat ny. Så om två år är det dags för byte igen. thih.

Jag fick min studieplan idag. Jag sa lite stolt till Tom att jag minsann hade ett VG. Han tog papprena och kolla igenom. Det har du visst inte. Du har två VGn!

Fem minuter senare när jag vaknat till liv igen.

"Två?" Hur fan gick det till?

Tijani är visst inte så bra på namn

Publicerad 2010-02-04 10:42:24 i 2010,

Vi har gått i samma klass i snart tre år. TRE ÅR. Men idag titta Tijani på mig och haka upp sig "ehhhh. hehe.. vad vare du hette nu igen?" TRE ÅR TIJANI. Det underlättar tydligen inte att jag är ända bruden. Jag är besviken.

HAHA.

Fem sanningar om mig själv

Publicerad 2010-02-04 08:55:20 i 2010,

  • Jag är rysk spion med uppdrag att skaffa fram information om Fredrik Reinfeldts hemliga metoder om hur han rakar skallen.

  • Jag brukar tvångsmata kor med rödbetor för att få rosa mjölk.

  • Jag var med på ett av planen som flög in i World Trade Center 2001.

  • Jag uppfann glödlampan! Ingen annan! HÖR NI DET, ingen annan.

  • Jag är drottning i landet Nauru.

Kan dom, kan jag.

Publicerad 2010-02-03 21:52:00 i 2010,



1. SNÖN - Vad tycker vi om snö? Illa! Hur illa? Jävligt illa!

2. STÖKIGA RUM - Jag vågar knappt bjuda in mig själv i mitt rum. Man kan hitta precis allting därinne. Igår hitta jag till exempel Emma under sängen. Läskigt som fan ;O  

3. MSN - Helt ärligt, jag kryssar för att jag är upptagen eller inte vid datorn men precis alla fattar ändå att jag sitter vid datorn. Hur kom ni på mig?

4. PAPPA - Han borde alltid vara på min utelista. helt klart. Så fort det blir vinter så blire ett jävla tjat om att han tycker det är bra med snö. När det blir sommar så tjatar han om hur kul det är att åka inlines. Han borde ha förstått vid det här laget att det enbart är jag som får tjata :)

5. MIN FÖDELSEDAG - När jag fyllde 19 så slog vi på stort och tog med morsorna på kryssning. Men nu kommer vi inte på något alls att göra. Vi var inne på att hyra ett flygplan ett tag men sen kom jag på att jag är höjdrädd. Ems skällde ut mig för att jag tänkte spela Wow så nu kan jag inte göra det heller...  

6. MITT HÅR - tycker inte ni också att mitt hår blivit mörkare? Bara så där liksom. Jag förstår inte riktigt hur det gick till. Det måste ha något med åldern eller årstiden att göra.

7. BROR KOMMER HEM - Min bror har varit i fjällen sen i söndags. Jag tänkte att jag skulle flytta till datorstolen då och spela non-stop. Men jag har inte spelat mycket alls. Och imorgon kommer han hem! Kunde han inte stannat tills jag var 80 åtminstone?

8. MALIN KARLSSON - Vilken brud alltså, hon om någon borde väl kunnat övertala min bror om att inte lana i helgen!? Men tydligen inte. Grrrr.. Och sen har hon större blogg än mig också, vilket gör mig grymt störd. Puss pårej :)

9. MINA SPOTIFY LISTOR - Jag har sju olika spellistor på spotify men jag har tröttnat på alla jävlar låtar. Jag tog ner Lizettes spellista men där var det minsann bara kent. Jag lyssnar inte på kent. Jag kan ju inte sitta och lyssna repeat på Akon ft. Keri Hilson liksom. detta funkar inte.

10. MALIN ÖSTLING - Självklart måste jag ha mig själv på utelistan. The utelista. Jag har levt i tjugo år och aldrig försökt lura Leif Östling om att jag är hans kärleksbarn. Jag hade kunnat vara VD på Scania vid det här laget!

Sådärja, Där var jag allt rolig. Men har man Sveriges minsta blogg så måste man ju ;) Det är sååå Malin style.






1. JOHAN SPERBER -  Jag var under hot tvungen att göra en innelista också som Johan skulle toppa. Så nu gör du det puckobarn. Men det enbart för att du är den bästa toffeln i mitt liv! Älskar dig <3

Rim på Ems bekostnad

Publicerad 2010-02-02 18:10:40 i 2010,



Idag tänkte jag: Nej nu jävlar ska jag ta en fjortisbild.
Därefter kom jag på att jag nog inte ska göra om det.

Jag ska snart ut med Emma Pemma som sålde sig för en femma. Nej fy, vad dum jag är.
Emma Pemma som slogs för en femma.
Emma Pemma som jobba för en femma.
Emma Pemma som stal för en femma.
Jag borde inte rimma.. Och jag borde inte rimma på mina vänners bekostnad. hrm.

Emma Pemma som är en femma! 
Löv u bästa vän!

I min klass är det ute att läsa min blogg.

Publicerad 2010-02-02 13:14:30 i 2010,

Malin: Läs min blogg!
Tom: Det är det sista jag gör!...

Nu sitter Tom och googlar på andra bloggar. Alla utom min kan han tänkas läsa. Vad är han för kompis egentligen? hrm.

Men jag råkar veta att ifall jag skriver ett helt inlägg om honom så kommer han bli nyfiken ;) Fast, det finns nog inget att skriva om honom. mohaha.

Har man några läsare så får man komma med frågorna själv.

Publicerad 2010-02-01 23:22:32 i 2010,

Hej Malin. Får jag ställa några frågor?
- Givetvis.

Hur var din morgon?
- Förutom att jag blev beskjuten av smöret i stekpannan så var min morgon chill.

Har du varit hundvakt idag?
- Ja, hur visste du det? Lekte sönder henne och sen sov hon som en liten bebis.

Mest spelade låten idag?
- Har plågat alla i min omgivning med denna i två veckor snart - Drop the world.

Hör du röster i huvudet?
- Ja, det är väl klart! :D En säger "Malin, nej!" en annan säger "Ja, Malin, JA!" Jag brukar lyssna på ja-sidan.

Ärligt nu, hur många IGn har du?
- Om jag skulle säga det så skulle du aldrig mer få leka med mig för dina föräldrar.

Vad ska du göra den 12 februari?
- Fylla 20 och lira Wow tänkte jag.

Alla undrar hela tiden. Hur är din och Sws relation?
- Sw säger: brother from another mother 


Ditt ärr på bröstet. Kan vi inte reda ut det nu. Vad hände?
-
Jo tack gärna! Jag och Lina slogs och hon rev mig. Vilket resulterade i världens ärr som alla frågar om hela tiden. Hallå, vad gör blicken därnere?

Varför har du inte visat tatueringen?
- Varför har du inte klätt av mig och kollat själv?

Hur mår du just nu?

- Just nu är det chill som fan. Lira wow = inga problem alls!

Borde inte du plugga?
- Som sagt tidigare, plugg är för personer som behöver lära sig något. Men fan... jo jag måste plugga. Jalla bye.

Skolan är för såna som behöver lära sig nått

Publicerad 2010-02-01 11:16:11 i 2010,

Min klocka ringde minsann tjugo över sex imorse. En halvtimme senare började telefonen ringa non-stop. På morgnarna så motarbetar jag alltid mina föräldar. Säger dom "Gå till skolan!" då stannar jag hemma. Så hemma är jag tamejtusan idag.

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela