Malins blogg

När pappa förvånar en något förfärligt

Publicerad 2010-03-31 12:10:26 i 2010,

Igår gick jag iväg från datorn utan att stänga av musiken. Pappa slog sig ner i datastolen. 50 cent röst strömmade ur högtalarna. Jag fick lite dåligt samvete, jag trodde inte han visste hur han stängde av, så jag gick in och fråga om jag skulle stänga av åt honom.

"Nerååå, det behövs inte, inge fel på det här"
"WHAAAAAAAAAAT?"

Hon den där envisa som envisas med att säga nej till allt.

Publicerad 2010-03-29 23:09:01 i 2010,

Jag fråga mamma lite snällt om vi inte kunde åka utomlands i sommar. Mamma svara med de två vanligaste bortförklaringarna. "Jag har inte råd" och "Jag är flygrädd".

För det första: Jag är proffs på att hitta billiga och behagliga resor. Proffs var att ta i. Men jag har min lilla guldgruva. blink blink.

För det andra: Plan störtar inte. Plan må vara högt uppe i luften, men om du sover så behöver du inte ens tänka på det. 

För det tredje: När du väl betalt och flugit så kommer det lätt vara värt. Så varför tvekar du? Let's fira your b-day in the sun! I know u want it.

Kryssning när man egentligen inte vill.

Publicerad 2010-03-28 17:10:14 i 2010,

Ysh, på onsdag åker vi på kryssning. Det kommer bli.. I don't know.. jäligt gäälet. Hade jag inte betalat för två hytter så hade jag nog bangat. Emma och Anna ska med så jag har back up. haha. Skönt det.

Men hörni, ska inte ni också med? Jo jo jo, följ med föfan!

Tom hade det allt mysigt

Publicerad 2010-03-26 10:08:45 i 2010,

Ja, det var Tom som tog över min blogg. Självklart, vem skulle det annars vara? Det är ju bara han som kan tänka sig att sitta i vår lärares knä och mysa. Puttinuttigt.

hej hej bloggen

Publicerad 2010-03-26 10:05:10 i 2010,

i dag har jag varit i skolan och tittat på alla snygga killar i klassen. jag tycker lennart är finast :) han är snel. just nu sittar jag bara i lennars knä och gosar. han håller om mig hårt. det får räcka för i dag nu ska njag göra något som jag kanske skriver om lite senare hihihihi

Vad är det man brukar säga? Puckon?!

Publicerad 2010-03-23 20:56:29 i 2010,

Idag har jag ökat livslängden. Jag och Ems har traskat runt lite på stan. Testat solglasögon, kepsar och tittat på underkläder. Emma fundera starkt på ifall hon skulle köpa ett par fotbollsskor också. Varför? undra jag. Varför inte, kanske vill använda dom någon gång. Svara hon. Emma är anti fotboll lika mycket som jag är anti H&M. Ett par fotbollsskor skulle definitivt aldrig hamna i hennes skohylla. Så jag brast ut i ett gapskratt som fick personalen på stadium att greppa gevären.

När vi skrattat av oss i ett antal butiker så begav vi oss till centralen utan någon som helst koll på klockan. Så vi missade ett tåg precis. Men smarta som vi är så tog vi det andra tåget till hamn och sprang uta helvete. Det slutade med att vi damp ner på sätena bredvid den där Märie. På tåget störde vi alla i vagnen. Det kändes nästan som att vara fjorton igen.

Sen drog vi till freja och sola. 40 kronor för 30 minuter. Min första tanke var (Som alltid när det är billigt) att rören säkert aldrig blivit bytta. Men joråå. Riktigt najs. Dessvärre är min foundation för ljus för min hy nu. Men äsch, vem behöver foundation!? ;)

Fröken tvärtom

Publicerad 2010-03-23 10:16:17 i 2010,

När det var kallare än tio minus ute så använde jag dubbla tröjor och skinnjackan. Nu när det är plusgrader så åker varma jackan fram. Kan någon förklara detta konstiga beteende för mig? För jag förstår inte.

Dags att brumma lite kanske

Publicerad 2010-03-20 13:10:07 i 2010,

Jag måste ta körkort innan min bror. Jag kommer inte kunna leva med mig själv annars! Vilken skam! haha. Så nu jäklar ska jag börja köra. Om ni ser en bil i ett dike så är det..... förmodligen jag. He he he

Så sant som det är sagt.

Publicerad 2010-03-19 17:18:19 i 2010,

Min garderob skrek till mig idag.

"DIN JÄVEL, DU HAR INTE EN ENDA SNYGG TRÖJA UTAN LUVA!!"

Min första reaktion var; So?

Därefter föll fasaden. Inte. En. Enda? Men jag ska ju på kalas idag!! Jag slet ut klädesplagg efter klädesplagg och i ren desperation så hitta jag en klänning. Nej, inte en chans att jag sätter på mig klänning tänkte jag.

Sen hitta jag dom. Mina jeans. Dom där trasiga jeansen som egentligen borde sitta i ram på väggen. För så mycket gillar jag dom minsann. Drog på mig dom. AHA, där var hon allt. Malin i dom trasiga jeansen. Då kände jag igen mig själv och mådde bra. Det syns när man trivs i kläder och när man inte gör det tänkte jag. Japp, Jeans får det bli.

Men Malin har du inte glömt någonting?

Jävlar! Tröjan. Äsch den behövs inte. Jag kommer rocka fett enbart i mina jeans. Fuck yeah!

Mormor blir bara äldre och äldre.

Publicerad 2010-03-18 21:59:03 i 2010,

Min lilla mormor fyller år idag. Så det har jag firat genom att hänga på en blomsterbutik alldeles för länge. Slutligen hamnade jag vid deras bord där vi satt och fikade och bytte skvaller. Om jag älskar min mormor utan slut? Ja, hon är kvinnan i mitt liv!

Har hittat min plats på jorden

Publicerad 2010-03-17 20:10:02 i 2010,

Jag bakar. Wtf. Ända sen jag slet upp Idas present och fick syn på kokboken så har jag varit besatt av att baka och laga mat. Idag blir det Hallonmuffins med vit choklad. Det låter allt bra smarrigt. 10 av 10 poäng för att jag äntligen står framför spisen! Det sägs ju vara min rätta plats. I alla fall om man frågar mina klasskompisar. hm.

Konversation med Asaad på alla möjliga vis.

Publicerad 2010-03-17 10:14:25 i 2010,

Jag sitter och pratar med Asaad på msn samtidigt som jag sitter och pratar med honom över bordet. Konstigt kan tyckas. Men det är lite så det funkar i min klass. Varför bara prata på det ena viset när man kan prata på båda?

Rast på TC

Publicerad 2010-03-15 14:36:10 i Mitt liv i bilder,

 

Det är lite sånt här vi gör på rasterna i skolan. Patrik står för bilderna. Kan ni inte tjata lite på honom att skaffa en blogg? :)

Jag börjar bli tjatig

Publicerad 2010-03-10 12:16:49 i 2010,

Jag ber om ursäkt för att jag är helt insnöad på studenten just nu. Imorgon kommer det nog gått över. Men jag vill bara berätta att jag fått min studentmössa idag. Jag, Jonte och Anton nästan sprang upp till Birgitta för att hämta dom men det var minsann bara min som kommit. Deras beställningar är lite sena. thihi. Jag är hel nöjd.

Jag sitter och väntar på ett sms från bror. Mitt linne ska vara levererat så jag hoppas det ligger på dörrmattan när han kommer hem. Hoppas Hoppas! Men säkert inte. Allting går så jävla bra nu så något undantag måste det ju finnas. Jag förstår inte riktigt hur allt kan gå med sådant flyt som det gör just nu. men jag klagar definitivt inte!

Jag tänker inte kriga

Publicerad 2010-03-10 08:48:46 i 2010,

Igår beställde jag min studentklänning. Om jag redan börjat förbereda mig? Ja fifan. Jag tänker inte vara en bland alla brudar som springer runt och tävlar om de sista skönheterna i butikerna. Det är inte riktigt min grej. Först tänkte jag beställa en ifrån forever21 men hitta en jättefin klänning från en svensk sida istället. Det klingade bättre i mina öron. Hoppas den passar bra annars har jag inget val än att kriga om de fåtal vita klänningar som finns. haha.

Kärlek till vädret och vädergudarna.

Publicerad 2010-03-09 10:42:46 i 2010,

Vad ska jag säga mer än att jag älskar vädret? Jag fokuserar blicken mot snön. Stirrar så ögonen tåras. Stirrar för att se om snön smälter undan. Utan resultat givetvis. Framför mig sitter Asaad och pratar arabiska i telefon. Jag försöker förstå vad han och den okända personen i andra änden pratar om. Utan resultat. Mycket lättare när båda personerna befinner sig framför mig. Brukar läsa på deras ansiktsuttryck ganska bra. Idag kan jag inte ens avgöra om det är en tjej eller kille han pratar med. Det brukar vara den lättaste delen.

Samtliga elever sitter med sina gråa laptops. Inte Mike för han står vid Cnc-maskinen. Men alla andra, Jag kan bara smått ana vad de gör. Spelar, hänger på existenz eller helt enkelt arbetar. Det är så det funkar på Teknikcollege.

Det är 89 dagar kvar till studenten. Ja, jag har redan börjat längta. Längta men ändå inte. Vi har fixat flak. När min klasskompis i förbifarten nämnde det blev jag så otroligt glad. Känns som ett fint sätt att avsluta våra tre år tillsammans.

Pengar - POFF BORTA!

Publicerad 2010-03-07 17:57:35 i 2010,

Jag har inga pengar alls. Känns bra. Köpte ett linne i veckan. Det kostade mer än fredagskvällen. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag bara gjorde av med två hundra. haha. Inte ens det tror jag. BRA MALIN! 7 Mars idag... Två veckor kvar till pengarna rullar in igen.

Skriv kvinna, skriv! Jag vill inte.

Publicerad 2010-03-07 15:10:42 i 2010,

Inatt har jag drömt om studenten. Känns som om jag redan upplevt den, men det var ju Idas och Ems men jag var riktigt jävla glad den dagen också. thihi. Fast drömmen - Här snackar vi full lyckometer. Dock fortsatte den i en mardröm. Börjar tröttna på den drömmen nu! gah. När jag vaknade så hade jag fått åtta jäkla sms! Morgonpigga vänner jag har alltså. Eller också är det jag som vaknar sent. hm.

Ida ska väl komma hit om ett tag tror jag. Men hon segar, Men det är helt okej. Hon har ju varit hos Od i helgen så hon måste ju få hämta andan lite. hahaa. Jag har ändå fullt upp med att skriva blogg ;)  

Imorgon är det skola igen. Ska faktiskt bli skönt. Har gått hemma en hel månad nu. Undra hur det kommer bli efter studenten. Jag kommer tugga av mig kroppsdelar eller nått. haha. Usch jag har ingen aning om vad jag vill göra efter studenten. Smått panik, japp japp.

nej men hörrni, det här funkar inte. Jag får inte ihop någon sammahängande inlägg känner jag xD

ett, två, tre RAMLA!

Publicerad 2010-03-06 12:17:37 i Mitt liv i bilder,

Skönaste. Martina går framför mig. Ramlar. Därefter ramlar jag också. Måste sett vidrigt kul ut säger jag bara. Inte direkt vårat fel att det är svinhalt ute. Jag fick iallafall hjälp upp av någon random människa som tydligen kände för att vara snäll :)

Ni skulle sett oss säger jag bara.

Min kväll ikväll en fredagskväll

Publicerad 2010-03-05 17:50:54 i Foto 08-11,

Ikväll blir det pizza med de bästa och därefter några bärs på texas. Trodde nästan min fredag skulle sluta med att jag somna till någon tråkig film vid nio. Men nej nej, not today. thihi. Kom förbi Texas vettja!


Skriva bör man, annars dör man.

Publicerad 2010-03-05 14:40:30 i 2010,

Jag tycker att Ida ska ta och chilla ner med sitt bloggskrivande nu. Förut skrev hon aldrig, nu skriver hon jämt. Och i hennes senaste så dissade hon mig också. fett taskigt :|

Inatt somna jag när pappa gick till jobbet. Great. Därefter sov jag oroligt. Hade fan nästan kunnat vakna av mina egna andetag. Men jag vakna av ett sms istället. Men det var lika bra, kan ju inte sova bort hela sportlovet ju ;> Igår vakna jag av att det ringde... och ringde och ringde. 17 gånger. Jag trodde nästan snuten fått tag på mitt nummer och jag försökte för allt i världen att komma på när jag gjort något olagligt. haha. Men igår kväll erkände Sami att det var han som ringt. Vilken jävel! Man ringer inte till mig klockan tio på morgonen. Livstids hämnd på honom.

Jag har lyckats få infektion i mina hål... Höhö. I öronen. Det är inte så jävla mysigt. Men jag använder örhängen ändå. Har ju aldrig förut behövt amputera bort öronen så tror inte jag behöver göra det nu heller. jag är allergisk mot nickel och använder lite för tunga örhängen. Men det är chill, Man lever ju bara en gång :)

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag slutföra en betalning. hejjs!

Skriver gör man även om man inte har något att skriva

Publicerad 2010-03-04 17:20:36 i 2010,

Jag vettetusan vad jag ska skriva idag alltså. Det verkar ju lite pinsamt att berätta att jag drömde om wow inatt. Fast det är väl kanske inte så konstigt med tanke på att alla i min omgivning tjatar på att jag måste lira. Till och med Bobbiii gör det och han spelar inte ens! Jäkla människor alltså. Jag väntar hellre på att Malin ska komma med sin dator så att jag kan spela the sims. Jag är ett riktigt pucko som avinstallera det från min egen.

Har varit ute med Martina, Sami och Hundfan för typ en timme sen och jag fryser fortfarande. fifan. Sami den jäveln slog mig precis där jag har träningsvärk och när jag slog tillbaka så fick jag ont i handen. Hahah. Måste träna lite mot väggen snart igen ;) haha.

Ida vill åka till fjällen och åka skidor och allt sånt där tjafs. Jag vill inte. Men hon säger att jag nog skulle tycka det är kul. Jag har faktiskt aldrig åkt. Jag har åkt bräda en gång i mitt liv men det räknas knappt. Jag fattar inte varför vi inte bara kan ta en varsin pulka och gå ut och åka i mördarbacken? Pulka är KUNG ju! Ida har förresten uppdaterat sin blogg. Hon sitter tydligen hemma och lirar SEGA. Gosh. Men Ida, om du verkligen vill åka så kan vi det. Du åker och jag sover, Deal.

Kvalitetstid med Älskling

Publicerad 2010-03-03 14:31:06 i 2010,



"Varför kan du inte slicka för? Det är bara jag som göre! Du är så jävla självisk!" Säger min flickvän här. Hon fattar inte att hon först och främst måste raka sig. Sen kan vi börja diskutera annat.

Jag har min GF här idag. Vi har inte gjort så mycket. Var ute på en härlig(?????) promenad förut. Hon var skit förbannad på mig. Vet inte varför. Men det är ju så med brudar. Man vet aldrig varför dom är arga, det måste man minsann lista ut själv! Jag är väl ingen jävla tankeläsare eller? gah.

Men det är fint nu i alla fall. Nu pussas och myser vi för fulla muggar.

Det är lite så här vi mår.

Publicerad 2010-03-03 11:59:53 i 2010,



Emma har en ganska stabil lyckometer, som vi hädanefter kallar det. Det går mestadels åt helvete men hon lyckas hålla sig kvar på samma nivå ett tag. Kollar man på min ....


Så ser man hur jag pendlar mellan väldigt lycklig och jävligt olycklig. Jag har ingen balans.

Jag och Emma satt på tåget och prata om hur det skulle se ut om vi rita upp det. Så jag gjorde det ;) haah. Måste säga att vi var väldigt trötta när vi prata om det. Vi satt och fnissa åt allt. Hela tåget måste trott att vi var pårökta. Men nej, brudar blir såna när dom shoppat ;)

Shopping på låg nivå.

Publicerad 2010-03-02 20:16:54 i 2010,

Svampbobbiii har tjatat hela dagen på att jag måste skriva blogg. Så jag tänkte det var bäst att göra det nu. Jag vet ju inte hur han är om han inte får som han vill liksom. Tänk om han skulle börja kasta grejer på mig liksom. Skulle ju inte va najs. En gång kasta Ziad ett batteri på mig. Bara för att jag hälsa på en gammal klasskompis med snaggat hår. haha. Sen blev vi vänner, spela på maskiner och köpte bärs. Men nu är vi nog inte vänner längre. hm.

Idag har jag varit i hufvudstaden. Jag och Ems. Ida var inte med men vi sa allt det som hon skulle sagt, i hennes ställe. "Den här vare klös i" Är Idas favoritreplik så den körde vi all in på. Jag hittade absolut ingenting som jag ville ha. Kanske för att jag redan har allt jag behöver. hm. Emma däremot köpte massa fina kläder. Okejrå, jag köpte armband och örhängen. Men det är sånt som alltid följer med mig hem. Allt var rean också. Herre min gud, jag som aldrig köper på rean. men nu ni ;)

Innan vi åkte så åkte jag till Östertälje och vänta på Emma som praktiserar. Jag gick sjuhelvetes långt. Trodde nästan att jag skulle befinna mig Turkiet när jag kom fram. Men jag kom bara till en bro och då vände jag tillbaka. Därefter kom min älskade Ems och vi hoppade på tåguut.

Men nu hade jag tänkt dra hem till min Flickvän. Ni vet den där håriga saken som slickar utav helvete ;)

Det vore ju kul att krocka för omväxlingens skull.

Publicerad 2010-03-01 18:43:32 i 2010,

Tjuu. Inatt kunde jag inte sova. Så jag låg och lyssna musik tills batteriet i mobilen tog slut och sen läste jag. När klockan var halv sex gick pappa till jobbet och jag gick upp och städa. Städa halv sex på morgonen är inte normalt. Jag skulle bli en riktigt bra fruga. haha. Vid åtta så la jag mig i soffan och somna som en liten bebis.

Jag och Pappi har varit på Ikea idag. Han vägrade köpa det som jag ville att vi skulle ha. Så jag tvinga på honom en massa annat istället. mohah. När vi var på väg hem så möttes vi utav isbana. Varenda jävel körde som kärringar och pappa körde jävligt odubbat. Så vi fick lov att svänga av vid Salem och ta gamla vägen. Vi ville ju inte direkt orsaka olyckor. haha. Men när vi kom till mölnbo så fråga jag ändå pappa.

Malin: Kan vi inte testa att krocka?! :D
Pappa: Jo naturligtvis. Men inte idag.
Malin: Jooo idag!

Så jag vet vad jag har att vänta. thihi. Ska väl upp till finnjäveln och Åsnan senare och titta film. Det är lite så mina kvällar ser ut.

Puss pårej

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela