Malins blogg

Karaoke

Publicerad 2009-04-30 15:47:02 i 2009,

Just nu i skrivande stund så roar coffe mig med lite karaoke. Han sitter och skickar massa röstklipp via msn. Jävligt kul faktiskt. Tänka sig att man faktiskt kan ha kul framför denna dumburk. Jag ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag tvinga Martin komma hämta mig. Jag vill verkligen inte åka tåg. Då måste jag gå så långt. haha. typ max 200 meter men va fan. Det orkar ju inte jag lixsom. 

Nej, men jag kan inte skriva blogg. jag skattar som en idiot här. haha. 

Valborg

Publicerad 2009-04-30 08:31:51 i 2009,

Jag måste fan vara helt knäpp i huvudet. Imorse vaknade jag av mig själv en kvart innan klockan ringde! Jag förstår inte. Det måste ju vara ett allvarligt fel på mig. Men i och för sig så däckade jag halv tio igår kväll. Men ändå lixsom.. Jag börjar helt enkelt bli gammal och gaggig.

Ikväll har jag beställt smörgåstårta och trevligt sällskap av Marie. Det blir en lugn kväll ikväll. Mysigt värre lixsom! ;D Jag ska mobba Marie hela kvällen också. mohah ^^

Avslutningen

Publicerad 2009-04-29 19:37:45 i 2009,

Vecka 24 är alla mina TJEJkompisar bjudna på min avslutning. Vi ska grilla, spela fotboll, kubb och massa sånt. Jag behöver lite tjejer då! Joss, snälla kom! (a) 

Dagen innan valborg

Publicerad 2009-04-29 17:16:52 i 2009,

Idag kom jag till skolan. Förbered på att skriva uppsats men när jag väl satt där så stod allt still. Vad i helvete skulle jag skriva om?! Det slutade med en uppsats om reklam. Jävligt lyckat va? hah. Men jag skrev iallafall och det är ju inte fy skam. Efter lunchen hade vi underhåll och jag är som en liten robot när jag kommer in på den lektionen. Ger läraren mobilen, ställer ifrån mig colan och sitter och pluggar stenhårt. Varför? Jo, för att jag har skrikit det ena och det andra till den läraren så jag måste ju smöra lite för att ens få godkänt lixsom. haha. På rasten skulle min klasskompis våldta mig på toaletten. Schyrre att han berätta det innan lixsom. Men jag lyckades slingra mig ifrån honom. 

Efter skolan gick jag och mötte Emma.. Eller vänta, först stod jag och glodde på en snygg försäljare. Jag kommer faktiskt inte ens ihåg vad han prata om. Så snygg var han lixsom! Sen gick jag och mötte henne. Vi gick till biblioteket och skicka mail till mölnboskolan och tiggde sommarjobb. Dessvärre blev vi klara fyra minuter innan tåget gick så vi fick fördriva tiden på bästa möjliga sätt. Men vi fördrev den på ett roligt sätt så det gjorde inte så mycket. 

På fredag är det Emmas place som gäller igen. Så Marianne, om Emma glömt att säga det, får vi? :)

Nej nu måste jag vara en snäll dotter och gå och duka. Puss hej <3

Du

Publicerad 2009-04-28 17:15:27 i 2009,

Min älskade vän och jag har bråkat lite fram och tillbaka i ungefär en vecka. Vi har inte direkt bråkat. Jag har varit irriterad samtidigt som jag saknat henne som tusan. Vi säger alltid precis vad vi tänker till varandra. Om jag tycker att hon beter sig illa så säger jag det och tvärtom. Vi behöver inte höra av oss på flera dagar ändå vet jag att om jag behöver prata så ringer jag henne. Hon finns alltid för mig. Hon är den ända som jag kan gråta inför (I nyktert tillstånd måste jag tilläga!), den enda som jag berättar precis alla små detaljer för och den enda som jag kan höja rösten till utan att bli sur. 

Det är hon som utan problem kan peka på människor eller skrika mitt inne på Ica. Det är hon som alltid ska vara bättre än mig. Det är även hon som lärt mig att stå på mina egna ben. Innan jag träffade henne var jag blyg, osäker och livrädd för livet. Jag hade bestämt mig för att jag inte skulle leva efter jag tagit studenten. Ni kan ju tänka er. När jag kom fram till det så gick jag i femman! Men hon fick mig verkligen att resa mig upp. Hon fick mig att börja tro på mig själv och pushade mig i alla  situationer. När jag bröt ihop precis i början av gymnasiet så hjälpte hon mig vidare till nästa skola. Där jag hade världens bästa mattelärare men han fick sluta och i och med det så slutade jag också. 

Jag och min vän har alltid kul och kan skratta tills tårarna bara forsar nerför kinderna. Vi kan skratta åt misstag vi gjort. Som till exempel när min vän kom hem klockan nio på nyårsafton för många år sedan och somna innan tolvslaget. Ni kan ju nästan gissa hur nykter hon var va? Eller till exempel när Niklas förevigade mig på film och visade hela skolan. Får jag bara tilläga att även mina lärare fick se videon och att det inte var någon jävla sexvideo. hah. Så mamma, du kan slappna av. Ett tag efter videon körde vi operation Niklas och vi tre tjejer bestående av Julia, du och jag motarbetade honom genom att hälla ut hans snus och hälla i jord istället. Vi hällde hans snus innanför tröjan på honom och var allmänt snälla (a) 

Även fast vi blir arga på varandra så vet jag att vi alltid kommer finnas kvar för varandra. Jag tror inte att det finns något slut på våran vänskap. Den har växt för att vara föralltid. Förlåt för att jag ibland kan vara vresig och otrevlig. Men du är min andra halva älskling. Jag klarar mig inte utan dig. Du och din familj har ställt upp för mig i dom allra svåraste stunderna. Jag hoppas att jag varit en lika bra vän som du varit mot mig. Eller det vet jag att jag varit. Som till exempel när jag la tröjan du ville låna under din kudde och skrev en gullig lapp. Det var väl gulligt av mig va? ;) Min vän kommer säkert inte ens ihåg det -.- 

Du vet att jag älskar dig mer än allt annat. Längtar tills på torsdag <3

Sommaren 06

Publicerad 2009-04-28 09:37:44 i Mitt liv i bilder,



Malin och Ida sommaren 06.
Jag har inte ett skit att berätta idag. Så jag bjuder på en romantisk bild när vi var hemma hos Anders.
jag hade hur som helst håltimme fram till lunch. Tänk om jag vetat det innan jag gick upp vid sju imorse.

Jag har ridit på en häst

Publicerad 2009-04-26 19:08:42 i 2009,

Idag vaknade jag vid tolv. alltså en timme efter att Idas match börjat. Det kändes inte så lockande gå att upp dit och kolla sista minuterna. Så jag gick runt sjön. Jag höll på att dö när jag såg en lång jävla död orm. riktigt läskigt faktiskt.

När jag kom hem så smsade jag Emma och sen dess har vi varit oskiljdaktiga. Vi har varit i stallet. Jag fick rida själv på vägen. Jag var ju inte bara lite nervös. Sen fick jag trava också. Jag hoppa runt i sadeln som aldrig förr, det kan jag lova! Riktigt läbbigt! Men jag har haft för jävla kul och nu återstår bara packningen och städningen. Whohej vad kul -.-

Malin sex år tidigare.

Publicerad 2009-04-25 16:11:16 i 2009,



Jag har så förbannat tråkigt att jag sitter och skannar in massa bilder på datorn. Skit kul, verkligen. Men mamma är på bra humör idag (trots att hela lägenheten håller på att rasa ihop!) så hon bjuder på Pizza. Det är ju inte helt fel. Sen ska jag nog plugga lite matte. Jag och Pappa har suttit och pluggat och ätit chips idag. Och eftersom chipspåsen inte är slut ännu så kan jag nog få mer hjälp. Man borde alltid ha chips till hands!

Pappa har köpt en sån där jädrans övningskörnings skylt idag. Han kommer nog lura ut mig sen. Jag kommer förmodligen köra sönder hela bilen. Men jag får se till att ha en chipspåsen i jackfickan.

Igår hade vi trevligt. Vi köpte väl ungefär godis och gott för 15 personer. tre kilo godis, (Ni hör ju själva, det bara skriker 15 pers om det) två kilo glass, massa frukter, chips och läsk för en hel arme! Vi åt nog inte ens ett halvt kilo godis. Efter maten var ju lixsom alla mätta. Till och med Ida och Emma. Vi låg och kolla på kill bill eller vad den heter. Ida och jag somna i slutet av filmen. Men sen vakna vi igen när eftertexten kom upp. Då skulle Emma helt plötsligt gå ut! Så då gick vi på nattpromenad. När vi kom in så kollade vi på Ice Age. Jag och Od satt och skratta mest hela tiden. Ida och Emma låg och halvsov eller nått. Men såklart vakna dom igen sen. Jag var först att somna. Sov som en stock med kläderna på och utan kudde. Skit härligt! -.- Vaknade vid halv tio efter massa läskiga drömmar om ormar, somnade om och drömde att jag klippte håret. Vaknade elva och då var mina föräldrar på väg. 16 minuter senare satt jag i bilen på väg hem. Har kollat på en film och som sagt, pluggat med pappa. Har även hunnit få en skymt av Mattias nya moppe. Men förra ägaren kör fult spel så den ska tillbaks imorgon. Men jag är ändå ganska fäst vid Aeroxen så det gör inte mig så mycket. Men bror min var arg. Jag har inte hört honom höja rösten så där på flera år. Hundra spänn på att aeroxen fungerar som den ska imorgon! Jävla idioter.

Förresten, ser ni att det gått 6 år sen den där bilden togs? Det gör inte jag.

Malin tha plugghäst!

Publicerad 2009-04-23 17:10:58 i 2009,

Jag kan ju säga så här... Jag tror att jag pluggar. Men jag gör det inte. Idag kom jag hem vid tolv och jag har inte pluggat ett skvatt på hela dagen. Jag borde, jag vet. Och jag ska. Men jag drar ut på det hela tiden. Men efter maten ska jag iallfall släpa med mig mitt Crew till Biblioteket och låna böcker och plugga lite. 

Jag har iallafall en uppsats bakom mig. Nu väntar Nationella imorgon, prov nästa vecka och ikväll hoppas jag bli klar med ännu en uppsats. Två sidor engelska. Nej, dra mig baklänges! Men jag kämpar på...

Ikväll byter jag ut min kära Harry Potter bok mot en engelsk bok också! jesus, jag kommer somna som en gud! Så uttråkande att läsa på engelska! Men då kan jag iallafall försäkra mig om att jag kommer somna snabbt iallafall. Det är ju inte fy skam!

Jag mår bra, jag mår riktigt bra! Mitt liv ska vara så här! Precis så som det är nu! Bye bye tidigare liv! Malin is back! Vårstädning kallas det!

Jag ska!

Publicerad 2009-04-22 18:49:35 i 2009,

Jag ska klara det! Jag ska. Vi ses när det är sommarlov. Nu stänger jag in mig med skolböckerna.
Förutom på fredag.. Då tar jag ledigt och umgås med mina vännor! Me löööööv!

Slutar tidigt.

Publicerad 2009-04-22 09:50:39 i 2009,

Idag slutar vi efter lunch. Kan jag gå hem? Nej, jag har utvecklingsamtal halv två. Bajs på det. Men imorgon får jag iallafall åka hem tidigt. Yey!

Igår pluggade jag hela dagen. Ja, förutom när jag lurade ut mina två vänner och tvingade dom följa med till Abbes och promenad. Men det var för jävla trevligt. Jag skrattade mycket och var på jävligt bra humör. För tro det eller ej, igår hade jag och min bror skit kul hemma. hihi.

Nej, nu måste jag skriva klart detta jävla referat.

Värsta bästa fotbollsvädret!

Publicerad 2009-04-19 17:06:58 i 2009,

Har precis varit ute och spelat fotboll med pappa. Herrejesus, Det var trevligt men ack så jobbigt! Min fot fick ta många smällar. Men nu har jag stillat mitt fotbollssug något iallafall. hihi. Ikväll ska jag tvinga hon den där Ida att spela lite med mig. Men hon hade migrän igår så det får bli lite ett lite lugnare spel. hihi. Så tills hon kommer hem så ska jag sitta och vänta och vänta, vänta och vänta. Nej, jag måste ju packa och städa... Fan ><

Spåra ur.

Publicerad 2009-04-18 10:05:25 i 2009,

Jag har rivmärken överallt. Tänk vad annorlunda det hade varit om jag fått som jag ville. Då hade jag inte behövt gå flera kilometer hem.. Mina jeans är trasiga och min mobil är borta! Kan inte bli så mycket bättre. Min mobil är spärrad så ni kan ju bara försöka skicka sms och ringa ;) haha. Den ligger nog någonstans där i skogen och bara väntar på att bli hittad. Jävla skit!

Aldrig mer säger jag nu. Aldrig mer. Och den här gången menar jag det!

Stekta ägg och grillning

Publicerad 2009-04-16 13:35:36 i 2009,

Idag har jag lärt mig att steka ägg. Jag trodde det skulle bli pannkaka av allt. Men nej nej, mina ägg blev helt perfekta. Jag stod och titta ner i stekpannan och var helt förvånad. "Oh fan, Jag kan steka ägg!" Så var det med det. Nu kan jag både tvätta och steka ägg. Mycket man lär sig.

Ikväll står det grillning på schemat. Jag ska grilla korv! Har varit sugen på korv med bröd i flera dagar nu. hah. Så ikväll så packar jag ner mina korvar och går hem till Idus. Det ska bli för jäkla trevligt! :)

Nej men ojsan hoppsan. Jag ska ju åka iväg snart. Duschen skriker efter mig!

19 Juni

Publicerad 2009-04-15 20:00:21 i 2009,

Sommaren närmar sig. Det märks. Man kan inte ens sitta på tåget i tio minuter utan att höra någon undra vad vännen brevid ska hitta på i sommar. I mitt Crew så byts krissamtalen ut mot planering. Pladder hit och dit. Vart ska vi åka? Vilka ska med? Datumet är iallafall bestämt. 19 Juni lämnar jag Sverige. Tillsammans med Ida, Emma, Od och kanske Jesper och Annie. Jesper och Annie har jag för övrigt aldrig träffat. Men då passar det väl utmärkt med en utlandsresa! En resa som kanske till och med går till den plats jag älskar mest. Sousse. Men som sagt, det är bara pladder. Vi får se vart vi hamnar. Men bort, det ska vi iallafall.

Nej, nu kallar solarieöarna på mig.

Hey Hey ÖLAND!

Publicerad 2009-04-09 14:51:47 i Foto 08-11,



Vi höres och störes på Måndag. Nu ska jag snart sätta mig i bilen och somna in och vakna i Kalmar. Men egentligen kommer jag inte kunna sova för jag har alltid så mycket att prata om. hah. Men jag ska sätta mig i bilen iallafall.

Ni får ha det så jättetrevligt i påsk. Det ska jag ha!

Ida och Emma

Publicerad 2009-04-08 19:36:41 i 2009,



hahah, jag har bråttom. Men ska iallafall gå ut och promenera med denna människa. Vi ska möta upp Emma också om ett tag. trevligt det.  Och checka min ben! Där var jag i tunisien men NU är jag brunare! ;P Märkligt det där. Som jag sa till Robins Familj igår "Jag har varit på maldiverna i några veckor".. Jag tror nog ni tror mig lika mycket som dom gjorde. haha.

Tisdag och skoltrött

Publicerad 2009-04-07 10:36:15 i 2009,

I morse när mamma kom och väckte mig så var jag helt galet seg. Min kropp vägrade skolan. Så jag fick mig en liten sovmorgon och det har jag verkligen ingenting emot.

Igår lekte jag med Martina som vanligt. Framåt kvällen så fick vi lite tråkigt. Så Martina bjöd in sig själv och mig hem till Petri. Vi kollade på Hockeyn. Riktigt trevligt måste jag säga. Patrik bjöd på pizza också. Jag hade inte ätit någon middag så jag proppade i mig utan problem. haha. Det var gott det. Men dessvärre så glömde jag bort tiden och missade mitt tåg. Eller Aa, jag skulle gjort det för vi var tvungna att gå ner till stan. Men när pappa sluta jobbet så hämta han upp mig. Jag kom hem tidigare än vad jag skulle gjort om jag åkt tåg så mor min kunde inte vara arg på mig. haha.

Ikväll är det bio som gäller, Yeah! Martina och Malin har ju blivit helt biltokiga på sista tiden så vi ska se Fast and Furious. hihi. kan inte bli så mycket bättre ju! ;D

Måndag morgon

Publicerad 2009-04-06 08:42:36 i 2009,

Jag sitter spänt och kollar på när min lärare öppnar ett paket. Spänning... fan. Det var ju bara ett PLC! Inte ens paketöppning är roligt idag! Min morgon har gått ut på att leta efter min 10krona som jag tappa bort hela tiden. Men nu är den iallafall i tryggt förvar i min ficka. hoppas jag. Längtar till rasten så jag kan få köpa min cola. Äsch, jag kan inte vänta så länge. Jag måste ha cola nu!

Lockigt hår

Publicerad 2009-04-05 16:05:48 i 2009,

Idag har Malin lockigt hår. Jag undrar vad det kan bero på? Hrm. Kanske att hon äntligen kammat ut alla tovor kanske. hrm.

Så var det fredag igen!

Publicerad 2009-04-03 12:41:58 i 2009,

Igår fick jag gå på matchen utan Martina. Hon fick förhinder om man säger så. hihi. Så halv sju lämna jag Mackan och hans cykel på stan och åkte upp till Scaniarinken. Fy satan vad jag saknat hockeyn alltså! Men nu imorse när jag vakna så hade jag så jäkla ont i halsen. Så Malin stanna hemma och tog sig en sovmorgon. Mycket skönt.

Halv tre ska jag åka in till tälje och leka med hon Martina. Det ska blir trevligt det.  Men jaaaa. duschen kallar !

Med min älskling <3

Publicerad 2009-04-01 18:34:55 i 2009,

Idag försov jag mig som vanligt. Men kom bara en halvtimme försent till skolan iallafall. När jag kom till skolan så hade jag fått nya saker att tänka på. Så kunde jag plugga? - nej. Telefonen ringde hela tiden och mina lärare blev tokiga på mig. Så jag gick ner till Birgitta och sjukanmälde mig. Gick ner på stan och träffa Marie. Hon tyckte jag var ganska jobbig. Sprang in och ut i affärerna. Nu borde hon veta hur jobbigt det är att shoppa med henne! hah. Vid ett så åkte vi till Järna och lekte med den där lillen. Vi gick ut i lekparken. Jag, Marie och Simon hade roligare än vad Tindra hade. Simon hitta värsta roliga saken man kunde sitta i och sen snurra den. Ja, där satt han och han var ungefär lika glad som en femåring på julafton. Det var ju lite roligt faktiskt. När vi kom in så fick vi mat och efter det var det dags att åka hem..

Jag har haft skitkul idag.

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela