Malins blogg

Torsdag

Publicerad 2008-07-31 20:36:44 i 2008,

Tjaaa (;
Har precis varit ute och sprungit. jogga fram och tillbaka idag och det funka skit bra! Yey. hihi. Annars har jag varit allämnt seg idag. hjälpt mamma lite med maten men annars inget speciellt. haha. Ska hoppa in i duschen nu. Massa pussar och kramar



Torsdag

Publicerad 2008-07-31 17:07:41 i Foto 08-11,

Heeeellu.
Idag har jag bränt sönder ryggen kan jag tala om. Var helt säker på att jag hade smörjt in den. Men icke. haha. Riktigt illa alltså! Vi har varit ute på sjön idag. Jag badade! haha, det ni. Jag har inget att skriva xD haha.



Onsdag

Publicerad 2008-07-30 22:11:52 i 2008,

Tjoflöjt!

Vilken slapp dag det har varit idag! Usch.. Har inte haft någe att göra överhuvudtaget. Men vid ett iallafall så satte jag hörlurarna i öronen och satte på mig ballerina skorna och traska ut. Tänkte att jag bara skulle ta en liten promenad runt här där jag bor. Men icke, Det blev powerwalk runt sjön. Oh yes! Med ballerina skor -.- haha. Men det var skönt att komma ut lite iallafall. Sen var jag hemma en stund men tröttna ganska snabbt så jag tvingade pappa skjutsa mig till Gnesta. Där köpte vi glass och cola. Nyttigt, yeah! Efter att jag hade mumsat i mig massa glass så beslutade jag mig för att det var dags för den dagliga joggingrundan. mohah, Nu blir jag inte lika slut av att springa den längre. Så det är bra. Snart är det dags att springa den fram och tillbaka. hihi. Idag har jag inte varit ute på någon kvällspromenad, har städat ut mina garderober lite smått. Fy fasiken vilka minnen som väcks till liv alltså! haha. Massa papper från när jag gick i sexan och så. hihi. Massa mys.

Imorgon ska vi nog ut på sjön. Sola, sola, sola! hahah.

OJ OJ OJ, förresten, Förhandlingarna om min månadspeng går riktigt bra för min del! Snart kan jag lägga undan 1200 kronor varje månad! Det ni! Tunisien here I come ! <3 haha.

Puss på er <3

Onsdag

Publicerad 2008-07-30 13:17:29 i 2008,

Tjaaa (;

Idag har jag försökt sola ryggen lite. Men jag har tröttnat på att sola xD Så nu vet jag inte vad jag ska hitta på. hrm hrm. Kanske ska sno Mattias cykel eller något. Vi får se :) hihi. Nej men jag vet inte vad jag ska skriva <3

Tisdag

Publicerad 2008-07-29 16:29:33 i 2008,

Hellu.
Har varit ute på sjön och solat idag.... Eller rättare sagt försökt. Det har varit satans molnigt idag. hahah. Inte alls kul. Men sen åkte vi till Gnesta och handlade så då köpte jag Cola och Ben & Jerry glass så då blev det lite roligare. Sitter och smaskar i mig det nu. Det kan jag behöva ;) Får springa några extra varv senare bara. haha. Nej men nu ska kolla på topmodel. puss och kram.

Måndag

Publicerad 2008-07-28 14:16:18 i 2008,

Igår så var jag ute och gick. Som vanligt ^^ Men sen bestämde jag mig för att gå till bergasjön för att bada fötterna lite. haha. Halvvägs till berga så träffade jag på Min halv kusin och Björns halv bror xD haha. Så dom gjorde sällskap med mig. hrm hrm... När jag kom dit så badade jag fötterna lite. Men dom måste ha tyckt att det inte räckte med fötterna eftersom dom började skvätta vatten på mig xD. Efter ett tag hoppade jag frivilligt i med kläderna på. Ville inte direkt bli iknuffad. haha. Så jag badade med kläderna på. woho för mig lixsom! Jag hoppade till och med från hopptornet. Herregud. Ibland får man vara lite spontan... ehh. haha. Jag är knäpp, jag vet ^^ Jag ska nog aldrig mer gå till bergasjön.

Idag har jag solat lite igen. Men det är lite molnigt... tror jag xD Ska ut och springa snart tror jag. Hm eller rättare sagt nu. Massa pussar och kramar <3

Söndag

Publicerad 2008-07-27 22:31:49 i 2008,

Jag har gjort något väldigt konstigt idag... berättar mer imorgon, <3

Söndag

Publicerad 2008-07-27 19:57:33 i 2008,

Jag sitter och läser min äldsta blogg. Alltså inte Robinsmalin bloggen utan en som jag hade tidigare. Jag märker att jag har förändrats väldigt mycket sen jag skrev den. Förut så hatade jag att shoppa själv, nu älskar jag det. Jag tyckte inte om att gå ut och gå själv, nu är det typ det bästa jag vet. Men jag har tusan blivit tråkigare sen dess. Men min humor är under uppbyggnad förtillfället.



Det här skrev jag i min gamla blogg 5 oktober 2006
Först vill jag bara säga att jag har blivit dumförklarad idag. Jag skulle gå och Möta Martina och pratade med Björn i mobilen. "Fan, Jag tror att jag har glömt mobilen hemma!" HAH! Björn fick sig ett gott skratt iaf. Då kände man sig dum x}

Det tyckte jag var extremt roligt. Folk skattar inte åt mina skämt utan dom skrattar när jag säger något som antingen kan misstolkas eller låter helt fel!

Vi kan ta ett annat exempel. hahahhah. När vi var på ön i år.

- Jag rider med t-shirt (Kommer inte riktigt ihåg vad hon sa, men någonting i den stilen iallafall)
Då kommer ju självklart jag...
- Jag rider bara naken!
Alla börja skratta och jag fattade såklart ingenting... 

Jag pratar innan jag tänker. alltid! Det är därför allt blir så knasigt ibland. haha.

Sen har jag kommit fram till att i den bloggen så berättade jag mer. Det var mycket roligare att läsa så jag får väl börja skriva lite mer om allting då. Jag blir nästan lite sugen på att gå tillbaka till den den bloggen men nee, ändå inte. haha.

Gud, nu sitter jag bara och skriver massa skit. Jag har fett tråkigt och nu ska jag nog gå ut och gå. Så det så! See you later Biiiiitches !

Nej juste. Kolla vilka gamla bilder jag hittade:

Kroatien 2005



(Julia om du händelsevis råkar läsa min blogg någon gång och blir förgrymad över bilderna så säg till så tar jag bort dom xD)

Söndag

Publicerad 2008-07-27 16:13:51 i Mitt liv i bilder,

Jag vill lägga in lite gamla bilder. hihi. Klaga inte, Jag tvingar er inte att läsa min blogg ;)

2 år sen - Rättvik

Mina älskade tärningar som Robin snott av mig ;( haha


Min älskade Marie <3 

2 år  sen - Klassresan

uhuuhh ;)


Hahaha ^^ Sötnos <3


naaaaw, Mina poliser (; <3

haha, ni hittar alla bilder här;  http://agh1.spaces.live.com/photos/.

Söndag

Publicerad 2008-07-27 15:47:23 i 2008,

Hahaha, det är väl söndag idag va? Känner mig lite virrig för tillfället. Har legat och solat ett tag på balkongen idag. Glömde dock att dricka vatten så ja, där har ni anledningen. haha. Precis när jag skulle vända på mig och sola ryggen så börja det regna... wtf? Mindre roligt. Snygg bränna jag kommer ha alltså! haha. Så jag gick in och smsa lite med Tobias. Men det var lite långtråkigt så jag bestämde mig för att ut och springa. Så det har jag gjort precis. Ska väl antagligen hoppa in i duschen snart. Men jag funderar på att träna lite till kanske. Men vi får se. hihih.

Gårkvällen måste ha varit väldigt lyckad med tanke på att det låg glassplitter över halva golvet imorse när vi vaknade. haha. Nej men hörrni, Vi var fullt medvetna om det. haha. Inte fulla eller något. haha. Jag pratade med Tobias i telefon och så var jag tvungen att sätta i laddaren och då reste jag mig upp och råkade sparka sönder glaset. haha. Jag vet inte hur länge jag stod blixtstilla med ena benet i luften. haha. Vågade inte röra mig. Hade inte velat avsluta kvällen med ett besök på akuten. Sen kollade vi på film också. Guldkompassen. Vi och fantasy alltså! Haha. Helt tokiga i sådana filmer.
Men nästan ingen var speciellt inne i filmen för vi pratade med Po samtidigt. Hihi, Men det var ju mycket trevligare ju ;)
 Vi mumsade i oss massa gott, Chips, Tårta och massa läsk. haha. Så nu blir det hårdträning en lång tid framöver xD.
Sen busringde vi till en annan kontinent också. Men innan den personen hann svara så fick jag panik och var tvungen att lägga på. Jag är inge bra på att busringa. Det har jag aldrig varit. Jag och Ida gjorde det på Stjärnholm en gång. mohaha, det var väldigt kul. haha.

Vi somnade vid ehhh, tre(?) inatt. Ida jobbar idag så vi ville inte slita ut henne totalt. hihi. När vi hade sagt godnatt och allt sånt där så började jag och Emma fnissa massa med mycket. Jag gör det när jag är vääääldigt trött. Kan typ inte sluta. Sen fick jag lov att hålla allt fnitter inne. Det var inte lätt kan jag tala om.

Imorse så vaknade jag av att Ida ba; Klockan är tjugo i tolv. haha. Jag fick typ panik för att jag visste att Ida skulle jobba så ja, dom fick upp mig! Dessvärre var klockan bara kvart i elva. Dumma Ida ! Jag var till och med uppe ur sängen innan dom. hah. Duktigt av mig!

Vi hörs kanske senare. Pussssss <3

Lördag

Publicerad 2008-07-26 20:13:57 i Mitt liv i bilder,

Medans jag väntar på att duschen ska bli ledig så kan ju jag passa på att lägga in lite bilder. Från när me and the girls var på "ön". Det har jag ju inte gjort ännu xD




Vi hade inte så stor tur med tältet xD haha



Ida var lite mobil tokig ! ;D


Vi trotsade eldningsförbudet och ja, ni ser ju ;)



Vi fick långtråkigt och bestämde oss för att gå rakt in i skogen. och ja, så då plockade vi blommor också ;)


Po gömde sig i tältet för....


... det här fåret ville anfalla henne.

Nej men nu ska jag duscha tror jag. Massa pussar och kramar <3

Lördag

Publicerad 2008-07-26 14:13:00 i 2008,

Hellu.
Idag är det jäkligt varmt ute kan jag ju tala om. Hahah. Jag, Ida och Od försökte spela fotboll men det var lite för varmt xD Så vi gick hem och nu ligger jag och solar istället. Eller a, inte just nu men ja, ni förstår xD Lägger in lite musik på min mobil. Massa Akon låtar, <3 hihih. Nej men nu måste jag ut och sola igen. Massa pussar och kramar

Fredag

Publicerad 2008-07-25 23:07:07 i 2008,

Helloooo!

Vill ni veta vad jag har gjort? -.- börjat spela WoW igen. mohahha. vilket dumhuvud jag är! Men Men. haha. Ville egentligen bara säga det xD Haha. Pusssss <3




Fredag

Publicerad 2008-07-25 18:17:02 i 2008,

Vilken jävla dag! haha. Vid elva idag så träffade jag Ida. Vi skulle gå den årliga promenaden. Den som vi brukar gå en gång om året. haha. Men iår så har jag cyklat den en gång också. Men iallafall. Vi kom överens om att det är ungefär en och en halv mil. Så det är en bit. Har ju varit väldigt varmt idag också. Riktigt plågsamt. haha. När vi kom till kyrkan så gick vi in där. haha. Satt och sjöng en massa psalmer och grejer. Det var lite pinsamt. Men kul. hahaha. När vi till slut kom hem så bestämde vi att vi skulle gå upp till ip och träna lite så då gjorde vi det. haha. Mycket trevlig dag måste jag säga. hihi. Dagen är inte ens slut än :) ihihi.

Imorgon ska jag ha pyjamasparty hemma hos mig. Jag, Ida och Emma om hon kan, ska storma pappas lägenhet. Han är ju inte hemma så ;) haha. Vi ska ha massa mys. Svulla massa onyttigheter och jaaa, vad tusan ska vi göra? haha. Det har jag inte ens tänkt på. hrm hrm. Vi kommer nog på något. hihi.

Ikväll kanske jag ska spela fotboll med Ida och Od. K-A-N-S-K-E. hihi. Dom kanske är för lata. hihi. Nej men nu är det nog mat. Så puss och kram <3




sötis Tindra

Fredag

Publicerad 2008-07-25 10:16:48 i 2008,

Hellu.
Det här får bli ett snabbt inlägg. Ida ringer och tjatar på att jag måste skynda mig lite. hiih. Vi ska ut på långpromenad snart.

Det var super i rättvik! Hade saknat Marie <3 Men jag får skriva mer om rättvik sen när jag har tid xD
Men jag måste ju säga att bion också var bra! Jävligt bra ^^ Alla applåderade efter filmen så så bra var den xD
Nej men puss på er <3

Söndag

Publicerad 2008-07-20 22:31:25 i Foto 08-11,



När jag säger dumma saker till min brother så säger mamma alltid. "Hon säger det bara för att hon tycker om honom" Och direkt så svarar jag "Nej, det gör jag inte alls" hahah. Men det är ju inte sant. hihi. För jag tycker mycket om min bror.

Söndag

Publicerad 2008-07-20 21:38:16 i Sousse 08,

Hellu. Har precis varit ute och gått. Kom in och fick en glad överraskning. Min kära vän från Tunisien är inne på Msn. Åh... Jag saknar honom och alla där nere. Just nu sitter jag och skickar över bilder till honom. haha. Jag skickar bilder till en annan kontinent ^^ coolt! hahaha. Nu har han tydligen varit inne på min blogg också. Så man kan ju säga att jag har storbesök från Tunisien här inne då ;) haha.

Jag fattar inte? Förstår han vad jag skriver? Vad läskigt det blev nu. haha. Nu ska jag sluta skriva bara för det xD haha.

PUSSSSSS <3

 Någon som vill betala en enkelbiljett till Tunisien till mig? (a) haha

Söndag

Publicerad 2008-07-20 17:53:41 i Foto 08-11,

Okej, Är ni beredda? Här kommer ett gäng med bilder från Öland. Bilderna ffår bli ganska små, men hey, Ni ser väl ändå?
















Nu vägrar bilderna laddas upp så det får bli ett till inlägg med bilder lite senare.
Puss <3

Söndag

Publicerad 2008-07-20 16:46:00 i 2008,

Hellu (;

Har precis kommit hem från Tobias. Mycket trevligt där måste jag säga (; hihi.

Jag har massa saker och göra idag känns det som. Boka en liten tripp till Rättvik, Packa, Kolla igenom ungefär 600 bilder, Träna på ett eller annat sätt, duscha och ja, massa saker. haha. Jag åker till Rättvik imorgon vilket betyder att jag åker iväg igen. Jag ska träffa min älskade Marie och Tindra <3 Åh, har saknat er så mycket. Kommer hem på Torsdag och då ska jag förmodligen gå på bio, Mamma mia! Yeah! Marie pratade om att vi skulle gå SATC filmen i rättvik men vi får se hur det blir med det. hahaa.

Det var helt underbart skönt på Öland. Njöt av varje sekund tror jag ;) haha. Nej men det var super kul! Jag har varit hurtig som tusan också. hihi. Första dan cyklade jag och min bror runt tre mil (Mestadels i motvind) haha. Trodde jag skulle få världens jävla träningsvärk men jag jag slapp undan. Jag fick träningsvärk en gång och det var när jag hade cyklat med min bror och sen powerwalkat 6 kilometer och därefter satt mig på cykeln igen. Så är det. haha. Jag får se till att fortsätta vara hurtig nu när jag är hemma också. hrm, vi får se hur det blir med det xD

Jag har som sagt tagit mängder med bilder. Ni får se några sen när jag kollat igenom dom. hihi. Tror att det mest finns bilder på min bror på mina minneskort men men. haha.

Nej men nu ska jag hämta tjockkameran och minikameran. Puss och kram <3

Lördag

Publicerad 2008-07-19 18:38:58 i 2008,

Jag är hemma nu. Men ska till Tobias om sisodär 5 minuter. måste skynda mig lite kanske xD haha. Men nu vet ni ;) Puss och kram

Fredag

Publicerad 2008-07-04 14:09:20 i 2008,

Haha. Jag hade fått en kommentar från Robin. Men hey, Det är ju bara tråkigt att läsa om hur han försöker försvara sig. hahaha. Nu har jag tagit bort hans nummer och hans msn. Cred till mig, right? ;)

Bion igår var superbra! Ååh, Jag älskar Narnia. Och Caspian var ju inte bara lite snygg. hihi. Jag och Ida ska köpa dvdn samma dag som den kommer ut. haha. Som förra gången ^^. Innan filmen så var vi på Donken och åt glass. Då var det en kille där som påminde om Bouris. Åhå. Jag trodde jag var tvungen att evakuera hela byggnaden men det gick bra xD hahah.

När vi åkte hem så tog Ida över min mobil och satt och skicka massa sms till Tobias. haha. Stackars människa. haha. Det var ganska kul. Hela kvällen igår var kul! Åhå. Så kul vill jag ha heeela tiden! Till och med när jag sover... När vi ändå pratar om sover. hahaha. Igår somna jag när jag läste min bok. haha. När jag vaknade så var lampan tänd, boken låg uppslagen och jag hade missade samtal och en massa sms från Tobias. haha. Men är man trött så är man. Jag måste verkligen ha varit trött för jag har ljud på min telefon och vaknade inte en enda gång. haha. så kul.

Vi åker till Öland snart. Det ska bli så skönt. Men just nu känner jag inte för att åka. Vet inte varför. Men det går väl över snart.

Jag mår illa. Jag vet inte varför. Känner mig nervös för någonting men jag vet inte vad. hmhm. Nej men nu ska jag lägga in lite Chris Brown låtar på mobilen och sen ska jag gå ner till pappa och hämta en bok bla. Ha det så jättebra nu så ses vi om två veckor ungefär. Älskar er <3 Puss och kram

Torsdag

Publicerad 2008-07-03 14:25:38 i 2008,

Tobias började prata med mig på Msn så jag fastnade här.

Jag kom på att jag måste berätta värsta roliga saken.
Min mobil dog i bilen på väg hem idag.  Så det första jag gjorde när jag kom hem var att sätta mobilen på laddning. Vänta ett tag. Ville såklart sätta på den igen. Men det gick inte! Va fan!? Min kära lillebror ba; Ja men Malin, du får skylla dig själv. Du ladda inte klart den första laddningen! Du får köpa nytt.... Seriöst? haha. Höll på att börja gråta och grejer. Den gick absolut inte att starta. Så en timme senare så kollar jag lite på laddaren. men satan... Det här ju inte min laddare. Det här är ju Mattias jävla  laddare. Så jag har suttit i en timme och laddat min mobil med fel laddare. det gick ju inge vidare bra direkt. haha. Det är ju min nya mobil också så jag blev livrädd. Jag har ju aldrig haft sönder en mobil förut så ni kan ju tänka er hur arga mina föräldrar skulle bli om den var sönder redan efter två dagar. haha. Stackars lilla Malin.


Ska på bio ikväll. Men Po kan kanske inte följa med. buhähä. Så det blir jag, Emma, Ida och Idas syster. Massa trevligt. Vi ska sitta och dregla. Prins Caspian är väl allas drömprins? Snygg är han i alla fall xD haha... Borde kanske skaffa mig en pojkvän.. Haha, NOT ! Pojkvänner är bajs ! hihi. Inte mina kompisars pojkvänner, dom är snälla. Men sen är ju dom mycket smartare än mig som skaffar bra sådana. Cred till mina flickvänner säger jag bara!

Jag vet inte vad jag bubblar om. Helt uppe i en konversation med Tobias... Men vi hörs ! Massa pussar och kramar.

Torsdag

Publicerad 2008-07-03 13:27:44 i Sousse 08,

Nej men ojdå. Det här går ju inte för sig. Jag har ju glömt att visa lite bilder från Tunisien. Varför har ni inte sagt något? ;)









De här var sista dagen i Sousse. Den här killen och hans kompis träffade vi bara några timmar innan vi skulle gå genom passkontrollen. Vi var väldigt anti dom och sa att vi inte kunde prata engelska. haha. Men det slutade med att jag gjorde det ändå. Så typiskt. haha. Jag saknar verkligen Sousse. Vi åkte vid det tillfälle då jag verkligen behövde komma bort och glömma Robin. Och tro det eller ej men jag lyckades ganska bra xD Frågan är ju om jag kanske inte fick mer att tänka på ändå. haha men hellre det.  Vi SKA åka nästa år också annars åker jag själv . haha.
Nej men jag har massa som måste packas ner så det är väl lika bra att jag sätter igång med det nu. Vi ska förmodligen på bio ikväll så jag har ont om tid. Massa pussar till er alla <3

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela