Malins blogg

Söndag

Publicerad 2008-11-30 13:51:50 i Mitt liv i bilder,



Malin Östling har kommit på vad hon ska göra idag. 
Hon ska tänka efter. Jävligt noga också!
Malin ska komma på vad tusan hon ska göra med sitt liv.
Hej och hå, vad sägs om att bli den personen som hon var i somras?
Yes sir, det låter utmärkt!

Söndag

Publicerad 2008-11-30 13:30:21 i 2008,

Tack alla underbara människor som finns för mig och ställer upp i vått och torrt! Ni är verkligen guldvärda <3 Och tack till alla andra som inte ens känner mig men ändå hjälper mig och är trevliga. Utan er vet jag inte vart jag skulle varit just nu (; <3

Har varit i kyrkan idag. Markus hoppa på mig och Ida direkt och fråga om vi kunde bära in ljusen. Absolut svara vi. Sen svajade jag fram genom gången med ljuset. Tänka sig att Markus ens pratar med mig. Det var trevligt i kyrkan och det var massa folk. blev lite förvånad över det faktiskt. Men men. När vi skulle åka hem så startade inte bilen. Jag lovar att jag såg mitt liv passera. Men vi kom iväg till sist xD

Och ja, nu sitter jag här...

Imorgon är vi lediga. yey. Jag ska sova hela dagen. haha. Inget ska få upp mig ur sängen. eller ja, möjligen ett och annat toabesök och kanske en macka. Men vi får se vad som händer. hihi

Nej, nu måste jag hitta på något trevlans att göra.

Lördag

Publicerad 2008-11-29 13:51:21 i 2008,

Hellu. Jag fick mig en lång sovmorgon idag! Det var inte helt fel. Men det blev lite panikartat när jag såg att klockan faktiskt var halv ett. "Nu har jag missat hela dagen"- Tankar dök upp i min hjärna. Men nu känns det bättre. Spelar ingen roll om jag missar hela dagen. Jag har en känsla av att det här inte är min sista lördag i livet! hihi.

Hade det trevligt igår. Var hemma hos tha systeryster ett tag och vid elva(?) åkte vi ner till 550. Min förra arbetskamrat var där. Ooooh ja! Det var mindre trevligt ^^ Efter ett tag drog Ted och Jesper vidare och inte långt därefter så drog vi andra också. Jag fick lov att vänta på Kevin som tydligen hade det super trevligt där inne. ehh. haha. Så vi traska vidare. Kevin försökte dra in mig på nått ställe men neeej, Vi skulle till O'learys. Men vi kom inte riktigt så långt. Kevin ville inte betala mer och Martina hade försvunnit så vi begav oss till Cp. Träffade Ted och Jesper där igen. Sen drog vi till bussen och åkte hem. Kevin var ju väldigt lugn på bussen alltså! haha. Och Ted fick fetaste dissen av två tjejer. haahh. Nej, men det var trevligt.









Fredag

Publicerad 2008-11-28 15:06:03 i 2008,

Satan. Nu får jag börja övningsköra.. Hjääääälp!





Vart tog DU vägen?

Fredag

Publicerad 2008-11-28 09:25:28 i 2008,

Fy tusan vad jag hade kul på matchen igår! och vilken match också! Hockeyglädje på hög nivå alltså! Vi tre tjejor bestående av Ida, Emma och Jag skrek för fulla muggar och hejade fram ssk till seger (Med hjälp av den n-ä-s-t-a-n FULLSATTA klacken såklart!) Heja ssk! ;D

Idag blir det utgång. Martinas födelsedagskalas ska firas först hemma hos hennes systeryster och sen på 550. Trevligt va? Berättar mer imorgon.. När jag lixsom har mer att berätta (; haha.

Nu börjar lektionen. Iv-Engelska för min del (; Inte mig emot! I love it!

Onsdag

Publicerad 2008-11-26 20:23:21 i 2008,

Hellu.
Sitter och drar ut på tiden här. Måste egentligen städa men jag orkar verkligen inte. haha. Har kollat lite på tv idag, det var inte direkt igår jag gjorde det xD Brukar aldrig kolla på tv hemma numera. Blir så uttråkad. hihi.

Imorgon är det hockey. yey :) Jag sviker inte Ssk. Men snart måste jag göra det. Har redan fetaste skulden att betala till pappa. Den skulden byggs på hela tiden känns det som. Men på ehhhhh... Måndag får jag pengar... Jag förstår inte vart alla pengar tar vägen :O Måste verkligen ha bättre koll! Ska nog börja spara pengar igen. Då hade jag faktiskt mycket bättre koll. Så får det bli! Måste ju ha råd att åka till solen i sommar lixsom. Kaaaaaaanske borde skaffa ett jobb eller något i den stilen (Det där sa jag bara för att göra mina föräldrar glada)...

Städning var det ja. Puss <3

Onsdag

Publicerad 2008-11-26 10:39:08 i Mitt liv i bilder,



Hittade den här på datorn. ojoj, gammal gammal. Just nu önskar jag att jag hade haft luvan att gömma mig under. Skulle inte va helt fel! Då skulle ingen se att jag är sur :)

Onsdag

Publicerad 2008-11-26 10:21:03 i 2008,

Idag har en viss liten Malin vaknat på helt fel sida! Grinig och tjurig är bara förnamnet lixsom. Till och med min lugg ligger åt fel håll idag. Men till viss del så tror jag att jag är tjurig just på grund av den.

Har demonterat och monterat en motor idag. Men efter ett tag fick jag panik och gick därifrån. Så här sitter jag, I verkstan och surar över nästan ingenting. Det är verkligen Malin i ett nötskal. Ge upp om inget går som det ska. Blir arg som ett bi och hoppas någon ska komma och hjälpa mig. Dessvärre möts jag bara av en lärare som påstår att jag latar mig. Som tror att det bara är Sw som jobbar. Yeah right.

Nej, nu kom visst min lärare. Måste förbereda mig på lite utskällning eller något i den stilen. Ingen lärare här verkar fatta eh, vad ska man kalla det? Situation.

Pusshej<3

Tisdag

Publicerad 2008-11-25 19:59:55 i 2008,

Jag kan ju berätta att jag precis kollat på Dirty Dancing 2. Guess what? Jag såg den igår också. Jag blev helt kär i den filmen. Helt underbar!

Idag har vi varit i Gnesta och köpt färg till mitt rum. Så snart kommer mitt lilla rum att se ut som värsta bombedslaget igen. jäkla skit. jag som städa så bra! hah. Ida var med som smakråd. Hade inte hon varit med så hade jag nog kommit hem tomhänt. Blir lätt så. hah.

Nu ska jag ta tag i disken som pappa lämnade till mig. Jäkla skit. Puss <3



nämen!! Mölnbuuuuuuuuu city fan (;

Tisdag

Publicerad 2008-11-25 14:52:16 i 2008,

Vad är detta för rykte nu då?
Har Hannes Hyvönen lämnat ssk?

..... prov nu

Måndag

Publicerad 2008-11-24 21:15:09 i 2008,

Ehhh, ge mig julafton?



Det där ser ju utmärkt ut eller vad säger ni? -.-

Måndag

Publicerad 2008-11-24 21:05:55 i 2008,

Slapp kväll. har legat och kollat på film mest hela tiden. Var ju ute en stund med Ida förut. Hahah. Det var kul det! Vi var som två små barn. Sprang från snöhög till snöhög. Fetaste kul. Sen stötte vi på Laban och hans konstiga polare Martina också. Trevligt det. Sen kan jag tala om att någon har laddat ner åtta filmer idag också. Filmkväll någon? hihi. Utrymmet på min dator är snart slut -.- Men hörrni, pussssss <3

Måndag

Publicerad 2008-11-24 15:28:16 i 2008,

Tjenatjenatjena. hihi.
Inatt drömde jag värsta sjuka drömmarna kan jag tala om. I en av drömmarna hade min morfar försvunnit spårlöst och i en annan dröm åkte bussen förbi mig och det var snöstorm ute. Fick väldans panik måste jag erkänna. Vaknade och var otroligt orolig. det var inte så väldans kul.

Det är massa snö ute nu och tro det eller ej men jag har fetaste lusten att gå ut! Jag avskyr snö men nu vill jag gå ut bara för att det är snö! whaaat? :O Det är barnet inom mig som talar just idag tror jag! Jag har faktiskt lurat med mig Ida ut i mitt vinterland. Så när Gossip Girl är slut så ska hon gå ut och leka med mig. haha.

Nej, men jag måste sätta upp mitt hår på något bra sätt så att jag inte tovar in mig i snön xD Det är inte så jätte trevligt att komma in med en massa snö i håret. Men vi hörs och syns och allt sånt där, puss <3

Söndag

Publicerad 2008-11-23 16:13:29 i Mitt liv i bilder,

Oh my God! Titta vad jag hitta .
Jag blir ju för tusan rädd för mig själv när jag ser den där bilden! Omg.  
Jag lånade Joss glasögon förstår ni (;
Det ska jag aldrig någonsin göra om xD Iallafall inte om det fastnar på bild. hahaha.

Söndag

Publicerad 2008-11-23 14:59:41 i 2008,


2007-04-29
Igår morse ringde jag och tiggde frukost av martina. Sedan dess har vi varit oskildaktiga. Vi var ute hela dagen och typ var ute med min jätte söta kanin xD haha. vi skulle ut och promenera med henne. men hon ville ligga still och sola och äta gräs.hihi

Martina, kommer du ihåg den här dagen? XD Och kommer du ihåg min urgulliga kanin?.. Ja, jag erkänner, jag sitter inne på min gamla blogg och läser nu igen. Kanske borde hitta på något att göra.

Och btw, Jag och Sw älskar varandra ;) hahaha.

Söndag

Publicerad 2008-11-23 13:15:17 i 2008,

Hellu.
Igår lekte jag med Ida och Emma. Vi hade urkul! Hittade en gammal skiva som vi satte på. Vardagsrumsgolvet fick agera dansgolv. hahah. Har en mängd roliga filmer som vi spela in xD. Men dom vågar jag tusan inte visa här. hah. När vi hade dansat så mycket att vi nästan höll på att dö så gick vi ut. Gick värsta promenaden och hade det trevligt. Jag skratta så mycket att jag fick ont i magen.

på dagen var jag barnvakt åt Marie. Vi kollade på Narnia och åt chips och popcorn. Marie somnade efter ett tag och några minuter senare så sov jag också. haha. När vi vaknade så var hela filmen slut så vi satte på Step up 2. Mycket trevligt. hihi. Vid fem skulle hon hem så jag följde med till tåget. hihi.

Det var massa trevligt igår. Tack Tack Tack flickor :) <3

Fredag

Publicerad 2008-11-21 09:10:23 i 2008,

Sitter i skolan. Som vanligt när jag skriver blogg xD

Det var trevligt på hockeyn igår. Vi satt två perioder och en period stod vi i klacken. Matchen var inte lika rolig men iallafall. haha. Efter matchen lyckades jag övertala Jocke att skjutsa mig. hihi. Fetaste skönt att slippa trängas på bussen.

Och nu är det helg och då slipper jag skolan i hela två dagar. yey ( ; Men nu börjar lektionen. Bäst jag publicerar. Puss <3

Torsdag

Publicerad 2008-11-20 10:26:37 i 2008,

Sitter i skolan och försöker skriva en uppsats. Men det går inge bra. Jag är världens petigaste på ord. HAH, nu får ni inte tro att jag anstränger mig här i bloggen xD Här matas orden direkt ut från hjärnan. Tyyyyp. Jag ska skriva om kommunikation. ysch.

Idag hade jag alla rätt på engelska läxan kan jag tala om. det ni! Malin is back! Jag pluggade till och med hemma igår. Men det resulterade bara i att jag somnade medans jag lyssnade på texten. Vaknade en timme senare och gav upp mitt tappra försök. Då hoppade jag in i duschen och rabblade alla glosor där. Jag var riktigt haj på alla glosor xD.

Idag är det hockey. Sittplats för mig idag (; Ska försöka vara tyst. Vill inte direkt att min date ska skämmas. LilliLizette :)
Det är gratis och bra. hihi.   Men hörrni, ses vi där? (; <3

Onsdag

Publicerad 2008-11-19 16:57:48 i 2008,



Malin beger sig till tälje för middag.
Med världens bästa Björn :)

Förövrigt så har jag och min bror ff hela kvällen (; Det ni!

Onsdag

Publicerad 2008-11-19 15:11:07 i 2008,

Nyss ringde nån människa från nån undersökning.

- Är det Malin Östling?
- Nej..
- Vem är det jag talar med då?
- Eh, Jag bor inte här.
- Får jag fråga varför du svarar i telefonen då?
- Det är ingen annan här.
- Okej. ja, tack då.

Onsdag

Publicerad 2008-11-19 11:54:41 i 2008,

Hellu.
Sitter på golvet i korridoren. Killarna spelar fotboll precis brevid. Min dator är i riskzonen. hah. Vi slutar tidigt idag. hihi. yey.
Men hörrni, lektionen börjar nu. Måste stänga ner datalocket (; Puss på lilltån. <3

Måndag

Publicerad 2008-11-17 09:25:40 i 2008,

Sitter på ellära nu. Sw den jäkeln är inte här idag. Jag har spamringt hela morgonen men det är helt omöjligt att väcka honom. Lika bra att låta honom få sin skönhetssömn. hihi.  Jag vet ändå inte om jag orkar vara kvar hela dan. Har fortfarande ont i huvudet och mår illa. Hrm. Får proppa i mig alvedon eller nått.

Igår träffade jag Martina. Vi köpte cola och chips. Oh yes, vi är tjockisar (; Gick hem till far min och kollade på tv. Mycket trevligt. hihi.

Nu har vi rast. Skönt. Men jag har självklart inga pengar så jag kan inte gå till Caféterian. Jäkla skit alltså :P Men jag klarar mig nog. Måste ändå sluta dricka cola. Önska mig lycka till lixsom. hah.

Nej men nu ska jag kolla på när Patrik spelar något vrickat spel xD

Pussss<3

Söndag

Publicerad 2008-11-16 16:51:32 i 2008,

Har varit helt död idag. Marie måste tyckt att jag var jättesocial. hah. När jag kom till henne så tvinga hon ut mig på en jobbig promenad. Vi träffade på Tony och han hade köpt bmw och grejer. Inte helt fel alltså! hahah. Men Marie blev inte så värst imponerad. Men hon är ju Volvo föralltid lixsom. hihi. Min lilla Marie :) Sen lekte jag och Tindra lite. Plocka blommor och grejer! Det ni. När vi kom hem så däckade jag totalt. Växte fast i soffan nästan. Men när det bjöds på fika så var jag snabbt på fötter. mohaha. Sen började det snöa också. Det var väldigt mysigt måste jag säga.

Jag har absolut inget att skriva egentligen. hihi. Men pusssssssssss <3

Söndag

Publicerad 2008-11-16 11:29:38 i 2008,

Jag sitter och pratar med Marie i telefonkan. Mycket trevligt måste jag säga. Jag ska åka till henne vid halv ett. hihi. Då ska jag dricka cola för allt jag är värd. mohaha^^ Tjockholmen here I come!

Jag vet inte ens vad jag ska skriva om igår. hahha. Först var vi iallafall hos Sami och hade det trevligt. Att jag grät och fjolla mig har inte med saken att göra (; haha. Jag som aldrig gråter inför folk >< ehh.. hah. Men det var kul annars. hah Sen for vi vidare till storstan möööölnbuuu och traska hem till Jenny. Massa trevligt folk där ^^ Julia till exempel. haha. Det var inte igår jag träffade henne ^^ hahah. Men det var trevligt. Jag och Simon traskade hem runt tre (TROR JAG!?;O)

Vad vinner man på att vara otrevlig? 

Fredag

Publicerad 2008-11-14 23:10:39 i 2008,

Hellu.
Jag och Marie har legat och pratat i telefon mest hela kvällen. haha. Vi hade ett eeh, trevligt samtal ^^ grr (;
Har hunnit gråta lite till Save the last dance också. haha. Helt perfekt kväll här i min ensamhet. haha. Ladda precis ner the Notebook för alla säger att den är så bra. Men när jag kollade igenom den lite snabbt så kom jag på att jag redan sett den. Jäkla skit. hahah. Men jag ska nog se den iallafall. hihi.

Imorgon ska jag åka till Marie vid halv tre ungefär. Efter vårat lilla samtal så kommer vi nog inte ha något att säga varandra. hahah. Vi kommer inte ens våga gå nära varandra ;) hahah. Nej, men så illa är det faktiskt inte. haha. Ni fattar ingenting säkert, men det ska ni inte göra heller! ^^ Jag och Marie hade kul iallafall. Skratta som bara den! Jag älskar dig Baaaaaby <3 :)

Nej, men nu ska jag lägga mig i sängen och titta film. Gissa vem som somnar efter fem minuter! JAG , JAG ! ;D

Fredag

Publicerad 2008-11-14 16:17:57 i 2008,

Helluuuu,
Allt bra med er? (Ida, det är meningen att du ska kommentera nu(a)) Jag mår inge vidare bra idag. Mår illa och är jäkligt seg. Uscha fya. Vädret gör mig inte bättre heller direkt. Jag var dyngsur när jag klev innanför dörren alldeles nyss. Fy. Men nu har jag iallafall en bra ursäkt till att bara sitta hemma och kolla på film. Jag är inne i en filmperiod just nu förstår ni. haha.  Men jag lovar, snart blir jag uttråkad och kommer vilja göra något. Så typiskt mig!

Nej men hörrni, Jag kanske ska sova en timme eller två. Jallahejdå <3

Onsdag

Publicerad 2008-11-12 12:41:32 i 2008,

Nu kommer mina föräldrar säkert döda mig. Men iallafall. Det är ju fult att ljuga. När jag vaknade första gången imorse så var jag helt slut. Somnade runt halv fem kanske. Men hur som helst så somnade jag om. Vaknade tjugo över åtta och kollade på klockan och sen somnade jag om igen. Så jag är hemma idag. Det verkade onödigt att åka till skolan och ha en halvlektion.

Jag ska iallafall åka till Marie en stund idag.  Myspys. hihi. Hoppas hon har cola till mig (a) haha.

Imorgon ska jag ställa varenda jäkla alarm som jag äger. Måste komma upp. Jag ligger redan på gränsen till att inte få något studiebidrag. Och det vore allt bra tragiskt om jag inte får något. Jag kan ju inte direkt leva på pappa en hel månad. hahah. Jag fattar inte hur jag överlevde utan några pengar alls när jag hade hoppat av infokomp! hrm, jo förresten. Då levde jag på Robins pengar. hahah. Så kan man ju lixsom också göra. Inte helt osmart.

IMORGON ÄR DET HOCKEY! då ska jag spendera mina sista pengar! :< två veckor kvar tills månadspengen XD jävla skit! haha.

Men duschen skriker efter mig <3

Tisdag

Publicerad 2008-11-11 20:17:50 i 2008,

Tjaaa (;
Ida har precis varit här. Vi har varit i Järna och köpt lite smått och gott. haha. Sen har vi haft krissamtal också. Såna behöver jag ungefär en gång i veckan xD. Och då kommer ida till användning. Hon kommer lixsom alltid på så bra lösningar och sen säger hon vad jag får och inte får göra också. haha. Stackars den människa som inte har någon Ida.

Har precis laddat ner Narnia 2. Funderar på att se den nu. <3

Måndag

Publicerad 2008-11-10 18:08:23 i Sousse 08,



Jag saknar Sousse.
Varenda liten bit av sousse, varenda sandkorn.
Varje steg, varje andetag.
Ta mig tillbaka.
13 - 20 juni 08.

Söndag

Publicerad 2008-11-09 14:04:54 i 2008,

vid nio igår begav sig the gang of mölnbo mot storstan tälje. Hamna på nån fest i mariekäll. Där befann sig bland annat en gammal granne till mig. Vi hade inte så roligt. Vid elva skulle dom flesta till o'learys och vi haka på. Träffa folk vid sibylla. Dom andra gick in. Gick upp till McDonalds och åt lite mat. Ivo som försökt komma in på O'learys ett antal gånger tvinga med mig och Simon. Men han fick inte komma in. Så vi gick till Cp och var där i kanske en kvart innan vi kom fram till hur tråkigt det var. Vid tjugo över ett så åkte vi tha buss tillbaka till Mölnbo. La mig på sängen och somna direkt! Vaknade, matade fiskarna, släckte och kröp ner under täcket.

Vaknade tidigt imorse. Mamma blev lite chockad tror jag bestämt. haha. Men jag är kung på att vakna tidigt nuförtiden ! ;D Har typ väldigt tråkigt just nu. Men jag hittar väl på något snart tror jag (; <3

Lördag

Publicerad 2008-11-08 20:05:03 i Foto 08-11,



Vad sägs om att åka till tälje och vara social? Jo, låter helt utmärkt!
Over and out!

Lördag

Publicerad 2008-11-08 16:52:43 i 2008,

Tjaaaaa (;
Har varit i skärholmen hela dan! Fy satan. Jobbigt det, förstår ni. Speciellt med Mormor och mamma. Dom är ju helt galna! haha. Köpte bara en tröja till mig och en tröja till bror min. Jag är en snäll syster :)

Men nu mina vänner blev det mindre roligt.. jag är inne på min internetbank och ja.. Jag har 223 kronor kvar! Jag har handlat upp alla mina pengar! Tusan. Vilket datum är det idag? 8:de? hahah. Illa det! Månadspengen kommer inte förrän runt den 20:de. Men jag överlever.

Jag och Mamma ska gå till pizzan och äta snart. Är inte det minsta hungrig. Åt tacopaj i skärholmen och ja, är fortfarande mätt. Men jag får väl trycka i mig ändå. Mammiii är lat idag och orkar inte laga mat xD

Jag håller på att bli sjuk. Skönt! Hoppas jag blir tillräckligt sjuk så jag slipper skolan xD haha. Tack Sw för att du smitta mig ;) hahah.

Men hörrni, <3

Torsdag

Publicerad 2008-11-06 09:39:22 i 2008,

Det fanns tid för mig igår. Så jag har klippt mig lite. Man ser nästan inte att jag har klippt mig så det är sjukt bra! Hatar att komma ifrån frisören och halva håret är borta. Så jag är nöjd. Hon som klippte mig var ny och ni anar inte hur nervös jag var xD haha.


Hur som helst.


Nu är jag iallafall i skolan igen. Ska shoppa som tuuusan efter skolan så jag har något att se fram emot. hihi. Ida och Emma ska komma och hämta mig i skolan tror jag. Trevligt! Då slipper jag vara ensam tjej! haha.


Men nu har vi matte. puss<3

Om allt går enligt planerna...

Publicerad 2008-11-05 13:57:06 i 2008,





Så är det här håret borta inom några timmar. Om allt går enligt planerna som sagt. Det har varit massa strul fram och tillbaka. Men nu ska jag iallafall dit, har inte bokat tid utan dyker bara upp. Så vi hoppas att dom har tid för lilla mig och mitt stora hår.. Om det blir bra eller dåligt återstår att se ;) Och att bilderna ser ut som crap struntar vi i, tycker jag.
Hej och hå! <3

Onsdag

Publicerad 2008-11-05 09:45:53 i 2008,

Ja, kim bestämde sig för att gästblogga här. Och så här ser det ut!

cgfcdxcfvbgvfd   ffff

Kim är en mycket smart människa. Det måste ni ju ändå hålla med om? suck... haha

Tisdag

Publicerad 2008-11-04 19:47:29 i Foto 08-11,

Jag är så sjukligt trött på allting just nu! Jag önskar mig Sommar i julklapp! Jag vill inte ha någonting annat just nu! Bara jävligt mycket gröna träd, sol, blommor och badvänligt väder! Ge mig det jultomten, då lovar jag att vara snäll nästa år!
 

Tisdag

Publicerad 2008-11-04 14:04:23 i 2008,

Hellu.
Sitter i caféterian. Har blivit utslängd.. Våran lärare (även kallad mini-Hitler) är riktigt dum i huvudet. Han är trevlig och pratar med alla andra men så fort jag säger någonting så blir han otrevlig. Usch vad jag hatar honom! Jag får inte komma tillbaka på lektionen idag. Så vad ska jag göra i en timme?! idiot.

Tisdag

Publicerad 2008-11-04 09:18:04 i 2008,



Jag, Kim och Sw sitter i caféferian och har skit tråkigt! Ge mig helg för i helvete! :)

Måndag

Publicerad 2008-11-03 18:38:06 i 2008,

Hellu.
Sitter och lyssnar på maries tjat i telefonkan. haha. Mycket underhållande kan jag tala om! Jag har gjort om lite på min blogg som ni kanske ehh, ser. Men jag skulle vilja veta om det ser konstigt ut för er? För jämt när jag gör om bloggen på mammas dator så ser det konstigt ut för alla andra. Så säg gärna till. Det är ni som blir lidande, inte jag ! hihi.

Det var skittråkigt i skolan idag. Som vanligt ^^ Men just nu känns det jobbigare än någonsin. Förra terminen så orkade jag iallafall lyssna tio minuter (Hahah, illa redan då!) på läraren, nu stänger jag av öronen innan jag går in på lektionen. Men teoretiska lektioner är det värsta jag vet! kan jag inte koncentrera mig överhuvudtaget. Var och varannan minut tänker jag att jag ska ge upp och bara skita i skolan. Orkar inte!!! usch. Ge mig ett bra jobberbjudande så jag slipper helvetet!
Nej, men jag får väl göra mitt bästa. (Mitt bästa; Sitta och glo framför mig lektionerna igenom och bara längta hem!) Det är kämpigt att veta att man skulle ta studenten nu i vår. Riktigt jävla kämpigt! Fy fan för skolan!

Och det känns inte direkt bättre att jag kollat fel på ssk's hemsida. Matchen är ju inte förrän NÄSTA torsdag! Snälla döda mig... haha. Jag måste verkligen ha bättre koll! Skärpning Malin!

Nu behövs det mat i magen <3

Söndag

Publicerad 2008-11-02 19:35:29 i 2008,

Vaknade utav alarmet imorse. det vill säga, Marie som ringer och väcker mig. Det har nästan blivit lite av en vana att hon ringer. Vaknar jag innan hon gjort det så somnar jag om och väntar. haha. Vid halv tre så åkte jag hem till henne. Vi kollade på film. En riktig klassiker också ;) Vi har sett den typ tvåtusen gånger men tycker fortfarande att den är lika bra.

Och imorgon börjar skolan också. fyfan. Det känns som om jag har varit ledig hur länge som helst. Är inte alls taggad inför imorgon. Men vem är det egentligen? xD Nej men det ska verkligen inte alls bli kul. Men jag tror bestämt att vi har svenska imorgon och det säger jag inte nej till. Det är iallfall roligt ^^ Slutet på veckan är alltid jobbigast för då har vi jävla skit engelska och matte. Jag kommer fan aldrig klara dom ämnena. Jag får smöra lite ^^ ;)

Jag längtar till Torsdag kan jag tala om. Har fetaste hockeyabstinens. haha. Min röst är helt återställd nu igen så jag är redo! haha.

Nej, men jag kanske borde packa ihop mina saker och bege mig till mor min. Pusspusspuss <3

Söndag

Publicerad 2008-11-02 16:57:09 i 2008,

Någon som använder Firefox av er som läser? Är bloggen konstig för er också? :) Säg till!

Lördag

Publicerad 2008-11-02 00:01:45 i 2008,

Vad har Öw gjort en lördag som denna då? Jo, nu ska ni allt få höra! Hon har städat! Kan ni tänka er?! Öw, som förmodligen är världens latmask när det gäller städning, har städat! Hon har gått igenom varenda vrå i sin lilla klädkammare. Dessvärre tycks det bara bli stökigare och stökigare. Men det är på god väg... Funderar starkt på ifall städningen ska skjutas upp tills imorgon bitti. Men då är risken stor att all städglädje är som bortblåst. Men nu slog klockan precis om till midnatt. Vilken idiot är uppe och städar så här sent lixsom? Jooo, Öw. Måste städa, Måste!!

Och vilken vändning ssk har gjort också! Vunnit tre raka! Inte illa <3

Back to work, Pyyyyss<3

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela