Malins blogg

Fredag en gång i veckan

Publicerad 2010-01-30 11:52:32 i 2010,

Igår slutade jag tidigare än jag räknat med. Ems skulle komma till tälje runt tre och likaså Sw. Så jag fick promenera runt på stan. Det var lite lagom tråkigt. Men efter ett tag sprang jag på Tom. Han skulle köpa byxor. Jag följde med som smakråd. Det är fint att gå på stan med killar, dom är inte så sega xD Så vi gick in på Carlings och kolla efter byxor. Världens trevligaste butikspersonal kasta på Tom en massa kläder. Men ett par byxor hitta han minsann. Sen gick vi nöjda ut ur butiken och begav oss till Cp och träffade våra klasskompisar. Jag försökte supa dom under bordet. Det gick inte så bra. Helt plötsligt drog alla från min klass och då satt jag kvar med två från andra klassen. Mycket trevligt. Efter ett tag joina Ems oss och därefter kom Sw. Sen var vi tvungna att dra till stan och träffa Ella. Och inte långt därefter så satte vi oss på bussen upp till heron.

På heron hämtade vi ut biljetterna och sen gick vi till pizza hut och åt mat. Sen åkte vi upp och kolla på filmen. Jag och Ems kunde inte riktigt säga om vi tyckte den var bra eller inte. haha. Efter ett tag kom Sw's mor och hämtade upp oss och vi fick skjuts till Centralen. Men när vi kom dit så stod inte vårat tåg inne och ingen visste om det ens skulle komma. haha. Så vi hoppade på bussen mot Järna. Där satt Ekis. Ems var övertrött och var inte tyst en sekund. Hon var hel vimsig. I järna fick vi vänta på skjuts och Emma sprang omkring i cirklar runt mig. Hade jag inte känt henne så hade jag undrat vad hon tagit.

Till slut kom vi hem till vårat kära mölnbo och vi sprang in och hämtade Emmas saker och sen brummade vi vidare. När jag kom hem så somna jag fort utav helvete. trötta Malin.

Misshandlad av livet

Publicerad 2010-01-28 20:59:40 i 2010,

Ni anar inte hur många sår jag fått den här veckan alltså. Jag ser nästintill misshandlad ut. haha. Jag har en fot som är svullen, sår på händerna och sår runt ena ögat. Men, Jag har foten kvar, händerna kvar och jag är inte blind. Fick flera hundra grader rakt i ögat. Fick sitta och pilla bort slagget. mysigt som fan.

Imorgon brummar vi till heron och tittar film. Men, hey bye för now.

Gårdagen med mina bästa vänner.

Publicerad 2010-01-27 09:30:35 i 2010,

Igår följde Sw med till mölnbo. Det var trevligt det. Jag slog rekord på ett spel på hans ipod. Då blev han helt galen och försökte slå det. Men han lyckades inte ;) mohaha. När Ida hade ätit så mötte vi upp henne och gick till abbes och åt. Men fan, ingen vidare pizza direkt. Men jag kunde inte åka till Arena. Vi satt där jätte länge för att vi inte ville gå ut. Efter ett tag joina Ems oss också. Så då drog vi hem till pappa och chilla lite. hihi. Men sen kom Timmy, Johan och nåra brudar så då fick vi gå ut och möta dom. Och efter ett tag drog dom hem och vi tog en liten minipromenad. det va najs det! men fan, rast nu. Colan skriker efter mig :)

Hur man imponerar på en kvinna

Publicerad 2010-01-26 10:19:54 i 2010,

Ge henne vin, överraska henne, ring henne, ge henne komplimanger, krama henne, ta ut henne på restaurang, håll om henne, gå ut och handla med henne, le åt henne, skratta med henne, gråt med henne, ge henne smycken, kela med henne, köp blommor åt henne, håll hennes hand, skriv kärleksbrev till henne, lyssna på henne, åk till månen och tillbaka för henne.

HUR MAN IMPONERAR PÅ EN MAN
Kom naken. ta med dig öl.

(Länk)

När morgonen inte blev så lyckad.

Publicerad 2010-01-26 09:08:43 i 2010,

Hur smart är man egentligen om man sparkar på en stenhård hylla med all sin kraft? ....

Fan. Tror jag stukat foten!

HAHAH. Hur tänkte jag där egentligen?

Jag vet iallafall att jag inte ville visa min smärta för min bror så jag gick ut i hallen och där stod jag och hoppa på en fot och skrek ljudlöst. Sen bad jag min bror att dra åt helvete och sen gick jag. Tåget var dock inställt. Så jag kom på värsta grejjen och ringde min pappa. Nämnde att bror inte hade för avsikt att gå till skolan. Då jävlar fick jag skjuts och min bror var tvungen att åka med. Ibland är jag ganska smart. HAHAHAH. Rätt åt min dumma bror. haha.

Malin och Cagdas

Publicerad 2010-01-25 15:41:33 i 2010,

Malin och Cagdas är lata. Vi sitter och gör mest ingenting. Jag kunde konstatera hur kåta mina klasskompisar är idag. Min älskade Ems kom på lunchen och killarna betedde sig som om dom aldrig sett en brud förut. Det var lite kul. Men att hon missade tåget på grund av att killarna var på henne var mindre kul. haha.

Malin och Cagdas bråkar om datorn. Han vill lyssna på en massa skit musik. Det vill inte Malin. Och nu får vi tydligen åka hem. Det verkar ju lite jobbigt. Ska nog flytta hit.

Puss och kram bitches! / Malin och Cagdas

Malin, nej nej. inge puss och kram från mig.
Men joooodå!
Extra många pussar från Cagdas. mohaha :)

Senaste rapporten 24/1- 2010

Publicerad 2010-01-24 18:15:38 i 2010,

shuhu! Senaste rapporten gällande Malin Östling lyder:

Verkar totalt ointresserad av livet runt omkring henne. Tiden drar förbi henne utan att hon ens lämnar soffan där hon ligger. Enligt källa så ser hon på någon film om Hitler och tiden innan andra världskriget. Innan filmen sägs det att hon tvättade, men källan är inte hundra procent säker. Enligt uppgifter så ska Malin inom de närmsta timmarna befinna sig i sitt hem men senare ikväll ska hon hem till sin mor. Kanske att hon beger sig till solariet men det är ännu inte bekräftat.

Igår sågs Malin när hon var på väg hem till hennes vännina Ida Eklund. Där åts det middag. Enligt en säker källa var Malin iförd mjukisbyxor, huvtröja och gigantiska örhängen. Hur familjen uppfattade klädvalet är ännu okänt. Efter middagen hämtade en bil upp de två unga tjejerna och de begav sig ut till borgs.
Vad som hände där är okänt. Vid tolv sågs de två tjejerna lämna Borgs och bege sig hemåt. 

Det sägs att Malin är inne i en svacka. Hon själv har kommenterat detta och säger att hon förtillfället väljer det sköna framför det osköna. När vi fråga vad hon mena med det så smålog hon och visade den bifogade bilden. Därefter sa hon "Vad tror du?" innan hon vände stegen och gick iväg. 

Det var allt vi har kunnat få ihop om Malin denna helg.
 

Mamma och pappa

Publicerad 2010-01-23 15:51:57 i 2010,

Lite lagom trött på allting just nu.
 Skriker saker till mina föräldrar som förvandlas till ord som bara sårar istället
 för att berätta för dom i lugn ton hur jag känner.
Det handlar om hur jag upplevt saker och ting,
det är inte för att såra.
Visst det kommer ut vid fel tillfällen. 

Men jag vill att ni ska veta att jag älskar er.
 Även fast ni för längesen gav upp.
Gav upp för att jag alltid ställt till med problem.
För att jag varit en dålig förebild för min bror.
 Gett honom sår som jag önskar att jag kunde få ogjort.

Jag har från lekparken till nu varit hon som krossar och förstör.
Förstör för min egen familj.
 Jag vill inte vara hon, men vad ska jag egentligen göra för att ändra på mig?
 Det här är det enda jag känner till.
Hur ska jag gå från mig själv till en helt främmande person?

Jag kan säga att det är ni som förstört.
Gett mig en dålig uppväxt.
Men det är inte erat fel, utan mitt eget. 
Jag har en hjärna och ska klara av att se rätt och fel själv.

Jag saknar vägledning genom svåra tider.
Jag saknar någon som håller om mig och lovar att allt ska bli bra.  

Är trött på allt tjafs om hur dåligt det går för mig.
Är trött på att ta all skit.
Men att ändra mig är inte lätt.

Förlåt för att jag inte blev den dottern som ni ville ha.
Förlåt för alla bråk som jag varit med och orsakat.
Förlåt för att ni fått höra så många klagomål om mig.
Förlåt för alla möten om mitt beetende.
Förlåt för att jag inte sköter skolan och skolkar.
Förlåt för alla hårda ord som sårat.

Det var aldrig meningen att det skulle bli så här.
 Jag förvirra in mig i mörkret och fastna här.
Det var inte så här det skulle bli.
Men här står jag.
Och jag är själv.

När man inte har något att skriva. När man skriver ändå.

Publicerad 2010-01-22 10:54:17 i 2010,

Jag sitter på en lektion som jag egentligen inte ska läsa. Känns ju lite värdelöst. Men min lärare sa att om jag är med här så kan jag lära mig lite mer inom ämnet. Så varför inte? Nu låter jag som värsta pluggisen. Men ni kan ju nästan gissa hur mycket jag pluggar med tanke på att jag skriver blogg. haha.

Jag lutade mig precis över bordet, såg på Mike och sa:
M: Din Mamma!
han: Höhö, DIN PAPPA!
M: Vafan sägeru?!

Mike är försvenskad och jag är förtäljskad. Men nu, lunch.

Shopping och hockey.

Publicerad 2010-01-22 10:08:24 i 2010,

Igår hade jag och Ems en heldag. Ja, först var jag i skolan då. Men efter följde jag med som smakråd eftersom Ems skulle köpa Jeans. Jag hitta ett par som var på rean. Tror fan aldrig jag hittat byxor i våra storlekar under rean förut. Men dom var riktigt najs så dom köpte hon. Efter det gick vi in på bikbok och då vare kört. Då fick jag lov att ringa pappa om pengar. haha. Men han var ändå skyldig mig pengar. Jag var och köpte skor i onsdags och jag betalar aldrig skor själv. Mina föräldrar får hjälpa mig med det. hah. Jag är ju en fattig student så ;) Så jag fick pengar och kunde shoppa lite. Sen gick vi och åt Mcfjonken och efter det åkte vi upp till Scaniarinken. En timme efter biljettsläpp så var alla biljetter slut. Så då stod vi där, utan biljetter. Men vi kom in på ett eller annat sätt ändå. hihi.

I klacken stod en jävla massa fjortisar. Varför går dom ens på hockey? Dom är inte ett dugg intresserade. Jag och Ems hade värsta lusten att hoppa på dom och slänga ut dom men då skulle vi också blivit utslängda. haha. Men vi körde feta dissen mot dom. Men dom är för dumma för att förstå det. haha. Så vi ställde oss längre ner i nästa period och sjöng bort rösten. Det var fint det.

Pappa min kom och hämtade oss efter matchen. Så då åkte vi hem till Ems och tog en snabb fika. Ni kan räkna med att jag somna fort när jag väl kom hem. Imorse vaknade jag inte av alarmet men min mamma spamringde så fint så de va lugnt. kom bara lite försent :)

Och vettu vettu (Som sw hade sagt), Jag är fcking godkänd i CNC! ;D yey.

Nej men oj då!

Publicerad 2010-01-20 14:41:07 i 2010,

Att vakna halv tre och inse att man har missat nästan hela skoldagen är inget ovanligt för den där Malin. Det kan hända lite då och då. Det hände idag. Fråga mig inte varför för alarmet var på på en olidlig volym, men det hindrar inte Malin från att somna om. Bra jobbat!

Min bästa vän.

Publicerad 2010-01-19 17:28:25 i 2010,

Idag har jag slutfört en kurs. Nästan iallafall. Jag har bara ett prov kvar. Prov = IG. Jag klarar inte av prov. Men det är skitsamma. har en hel termin på mig att göra omprov ;)

Jag råkade få reda på att Sw inte gått till skolan idag. Så jag ringde honom. När signalerna går fram spelas I gotta feeling med black eyed peas. Det är en sådan låt som man tycker är bra första gången man lyssnar på den. Därefter vill man bara proppa igen öronen så fort den spelas. Helt plötsligt tystnade låten och jag kunde höra Sw's röst i andra änden. Varför är du inte i skolan? var min första fråga. Jag fick tidernas sämsta bortförklaring. Hans snus var slut. Då kan man tydligen inte gå till skolan. Så tokigt! Då bad jag honom komma till min skola. Och det gjorde han! helt otroligt. Han satt och berätta om sitt liv samtidigt som jag och Mike satt och spela. haha. Efter ett tag kom Gunnar och då frågade jag om jag kunde fixa klart den sista grejen. Så då bytte vi klassrum och jag ställde mig vid cnc-maskinen medans Sw tog min dator och nörda på facebook. Det är lite så han gör. Han och mamma skulle kunna facebook-lana. Ska nog föreslå det för dom någon gång.

Jag och Gunnar stod och skulle mata in programmet. Då och då hörde man hur han svor för sig själv. "Maskinen är trasig". Det skulle jag nog också sagt om jag inte förstod mig på ämnet jag undervisa i. Jag stod och försökte hjälpa till. Men att en elev vet mer än en lärare är tydligen uteslutet. Så jag stod där tålmodigt och sa inte ett knyst. Efter ett tag blev jag nästan lite tjurig och gick iväg ett tag. När han till slut lyckats fixa allting så hade det blivit ändrade mått så jag var tvungen att ändra koordinaterna. Sw var inne på min msn ett tag. Han skrev till Mike att han var söt. Då fick jag panik. Sen lyssna han på Sw musik också och han aktiverade "vad jag lyssnar på". Mina vänner, jag lyssnar inte på Sw musik. haha. Till slut, så hade jag fräst klart hela programmet. Då klappade Jonte och Sw händerna och jag kände mig lite stolt. Efter det släpade jag med mig Sw till centralen och krama honom hejdå och sen dissa jag honom totalt. Han ville att jag skulle missa tåget så vi kunde umgås men jag ville åka hem. Dels för att jag hade min dator med mig. Jag är inte tillräckligt stark för att bära omkring på en dator ;) Förlåt sw (a)

När jag kom in på tåget så träffade jag farsan baloo. Han hade tydligen varit hos läkaren och fått en operationstid. Varför får inte jag det? Har dom glömt bort lilla mig? Hur som helst så trodde pappa att jag skolkade. Han tror alltid det, av någon konstig anledning. En station senare dök Ems också upp. Den stackarn hade väntat i en timme på tåget. Vi började prata om skolan. Ja, den skolan i mölnbo alltså. Hon skulle hämta Sara och jag berätta så fint att dom flyttat fritids. Hon trodde mig inte riktigt. Så jag följde med henne och skulle minsann bevisa för henne att jag hade rätt. När vi hämtat Sara och skulle ner till matsalen så satt en brud med ryggen emot oss. Det gick inte att ta fel. Rosa huvtröja. Kan inte vara någon annan än Saras fröken. Min mamma. Jag satte händerna för ögonen på henne och hon gissa på tomten. Jag sa att nej det var det inte, för tomten kommer minsann bara fram på självaste julafton. Men då avslöjade jag mig. När hon såg igen så sa hon att hon nästan trodde det var jag. Karin som satt vid samma bord frågade hur hon kunde vetat det. På lukten svarade hon. Var det bra eller dåligt? hm.

Därefter sprang jag ner till Mattias och pappa kom och hämta upp oss. Jag säger inte nej till en biltur (Följer självfallet med bara för att försäkra mig om att pappa köper cola) till Vagnhärad. Men första stopp blev i Järna där pappa skulle hämta nycklar. Därefter for vi raka vägen till Lil'Malin. Släppte av Mattias fort som fan och skynda oss till Hemköp. Sprang fram till colan. betalde och öppna korken Pshhh. Sista biten hem diskuterade vi Antifa. Det var fint det.

Abstinensbesvär är bara förnamnet

Publicerad 2010-01-17 22:36:42 i 2010,

Nu är det pappii vecka igen. Mindre spelande för mig. Mamma säger att jag kommer få abstinensbesvär. Så jag ska be min pappa att följa med mig till elgiganten imorgon så jag kan köpa trådlöst nätverk. Det kommer jag definitivt inte lyckas med men försöka kan man ju :) Har ju inte fixat det innan eftersom min granne så snällt, utan vetskap, lånat ut sitt till mig. Men det fungerar ju knappt längre. Och att installera Wow på denna dator är det värsta som finns. Har gjort det flera gånger och det tar typ femhundra år.

Igår hade vi det allt trevligt. Åt våran favorit pizza och de andra två klagade som vanligt på att jag inte åt lika mycket som dom. haha, jag kan inte rå för att jag är klen. Sen satt vi och snacka skit och hade allmänt trevligt. Efter ett tag gick vi till Ems och skulle hämta spel men när Ida satt sig i deras soffa så börja hon göra konstiga ljud, som lät ungefär så här "fiiiilm"... Fiiiiiiiilm!. Så när vi fortsatt på Idas spår om film så började jag göra konstiga ljud, "Hitler" "Hitler" Med det så mena jag att jag ville se filmer om andra världskriget. Jag är besatt av andra världskriget. Ems tog med sig Back-up (En film) och en kortlek. När vi kom till mig igen så satte vi på filmen så att Ida skulle ha något att göra medans jag och Ems spela poker. Men det slutade självklart med att vi alla tre slog oss ner i soffan och dega framför filmen. Riktigt bra var den.

Men nu måste jag tydligen duscha. whyyyy? orkar inte!

Jag är förstörd.

Publicerad 2010-01-13 22:21:54 i 2010,

"Malin du ser helt förstörd ut" ropade Jonte tvärs genom rummet imorse när jag kom till skolan. Jag svarade att jag var det och la huvudet mot bordet och kände mig som världens tröttaste brud. Jag kämpade för att inte somna med föll in i sömnen ett antal gånger. Huvudvärken blev värre och värre ju längre jag satt där i skolan och till slut åkte jag hem. La mig och kollade på när bror spelade. Men kunde inte hålla ögonen öppna så speciellt länge. Jag drömde värsta konstiga drömmen. Jag tror alla var med i den. Vänner, familj, bekanta. Det som var märkligt var att jag vaknade till ibland och sen somna jag om och fortsatte drömma samma dröm. haha.

Jag är fett arg just nu. gah. Jag tror jag lyckats vara dryg mot två av mina bästa vänner idag. Men man ska inte testa mitt tålamod så som Marie gjorde ;) Men älskar dig baby! <3

Nej, nu ska jag gå och avreagera mig lite på bror :) Pysshej.

Borde föräldrar göra sånt här?

Publicerad 2010-01-12 18:25:45 i 2010,

Fick fasligt ont i hela kroppen efter maten nyss. Jag vet att jag kan vara jobbig och störig men måste mamma verkligen förgifta mig? SÅ jobbig är jag väl ändå inte? Eller? hm.

Tvspel mest hela natten

Publicerad 2010-01-07 18:15:35 i 2010,

Igår hade jag otroligt tråkigt. Så jag bjöd hem mig själv till Ida. Problemet var ju bara att hon och Od tydligen var hos Od. Så då bjöd dom hem mig dit istället. Vi tillbringade ett antal timmar framför tv-spelet. Jag hade varit hemma hos Ida och hämtat lite spel. Narnia låg det i påsen jag fått med mig. Så det fick det bli. Jag och Ida skulle definitivt inte spela tillsammans för då gick allt åt helvete. haha. Jag tror vi höll på med sista bossen i evigheter innan vi tillslut kom på hur man skulle göra. Så då fick Od ta över för då hade jag tusan kramp i händerna. haha.
När vi hade klarat spelet så spelade Od nått spel och vi andra två såg på. Vid sex så somna Ida i mitt knä så sött. Men när man fråga henne om hon sov så svara hon. Hm märkligt det där.

Jag har suttit och pratat med Märie i telefonkan och hon har dissat mig som fan. Hon tycker att man inte ska skriva ett inlägg på bloggen om att en sever är nere. Hon sa att det var lite onödigt. Men baby, när har jag någonsin skrivit något intressant i min blogg? ;) Va va va va?

Får nya grannar inom en snar framtid också. Ska jag skratta eller gråta? ;) Neråå, skoja bara :)

Tälje & Borgs

Publicerad 2010-01-05 23:11:54 i 2010,

Jag lyckades på något sätt få med min pappa till tälje idag. Krävdes inte ens övertalning. Så fick skynda mig som satan imorse även fast jag hellre ville sova. När vi kom till tälje så gick vi runt lite i min favorit äffär och jag peka på allt möjligt och tjata om att jag ville ha, ha ha ha. Men pappa ville tydligen inte köpa något till mig. Så jag tog vad jag behövde och betala själv. Efter det åkte vi ner till stadium och köpte en tröja. Höhö, den är inte likadan som en av mina andra ;) nej nej, varför tror du det? Det är ju en helt annan färg.

Vi hann även äta lunch på grekiska kolgrillsbaren.

Malin: Amagad jag är hungrig!
Pappa: Donken? 

Jag kände inte för donken idag kan jag tala om. Helt otroligt. Var sjukt sugen på kyckling. Brukar inte tycka om det i vanliga fall. hah. Shiet vad kräsen jag är egentligen. haha.

När vi köpt allt vi skulle och tankat bilen så åkte vi till vagnhärad och hämta bror. Därefter åkte vi till borgs och släppte av mig. Så jag har hjälpt till lite i stallet med Ems idag. Jag stinker kan jag tala om. haha. När Emma hade lite rast så titta vi på Greys anatomy. Grymt bra alltså. Har typ inte sett så många avsnitt av första säsongen så det var lite kul. hihi.

Nej, men nu ska jag spela. Jag måste tydligen va lvl 20 imorgon.

Är det lov så är det lov.

Publicerad 2010-01-05 01:24:01 i 2010,

Förut klagade Joss på att jag skrev för mycket blogg, numera klagar hon på att jag skriver för sällan. Så nu måste jag tydligen uppdatera lite. hihi.

Hade tänkt spela nu ikväll eftersom jag vänt på dygnet. Men när pappa tillslut skulle stänga av sin dator och jag kunde ta hans mus så insåg jag att jag inte har ingången som krävs. surt som fan. Så jag ska väl försöka få med mig pappa till tälje imorgon så jag kan köpa en mus. Önska mig lycka till -.-

Ska nog till Ems imorgon också. Kanske borde sova ^^ Men hur fan ska jag kunna somna nu? Jag är piggare än piggast. Piggsvin. Jalla godnatt.

Mamma Marie

Publicerad 2010-01-02 17:34:01 i 2010,

Imorse när jag vaknade så traskade jag hem till Marie med det samma. När jag kom dit så låg hon helt död i sängen. Tindra hade tydligen bestämt sig för att vara vaken till fem imorse. Hon sa åt mig att sätta på en film och sen somna hon om. Social vän jag har alltså. hah. Efter ett tag kom Tindra in och blev galen på mig för att jag låg i samma säng som hennes morsa. haha. Men efter lunchen så lekte vi häst och busa. hihi. Efter ett tag kom pappii och hämta mig och sen dess har jag chillat stenhårt här ;D Det är så det ska va!

Bio ikväll med bästaste Ems <3

Publicerad 2010-01-02 15:37:44 i 2010,

Bara så ni vet så ägde jag Martin och Anton i tvspel igår, jag svär. haha.

Idag ska vi nog brumma med bilen till Heron och titta film. Fuck va najs. Pallar inte sitta hemma hela kvällen och bara glo. Kan ju bli lite tråkigt alltså ;) Hur som helst så ska vi se Avatar. Har velat se den sen jag såg den första trailern, så det blir intressant. Brukar inte tycka filmer är dåliga när jag är på bio. Men det är nog biokänslan som gör hela grejjen.

Alltså jag har ingen aning om när jag börjar skolan igen. Fett skumt. Men jag borde väl ändå få va ledig en vecka till? Gah, det är inte nyttigt att tänka på skolan på en lördag! va ere med mig?!

Järnafolk

Publicerad 2010-01-02 00:59:42 i 2010,

Jag är i Järna och livet hänger på en skör tråd. Det är bärs och tvspel för hela slanten här. puss.

Äre för personligt, blunda!

Publicerad 2010-01-01 19:53:16 i 2010,

Det här är inte bra. Jag håller på att gå ner i min alkoholsvacka igen. Jag har onda tankar i huvudet. haha. Det är inte så bra. Vart är Sw när jag behöver honom som mest? poff, borta.

Säljes!

Publicerad 2010-01-01 15:39:13 i 2010,

Har gått 19 år, tjejkörd.
Endast en ägare, har aldrig varit smart.
en hjärncell ingår. Är i mycket
fint skick. Maila gärna för mer info och ev fler bilder.



(Inte min hjärna på bilden)

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela