Malins blogg

Ida skida

Publicerad 2010-12-28 19:03:55 i 2010,

Jag sitter och väntar på att Ida ska komma med mat till mig. Men smart som hon är så missar hon tåget (hoppas fortfarande att hon bara skojar med mig!).. När hon kommer ska vi göra lite viktiga saker som att skriva ett CV. Eller åtminstone försöka. He he.

Har ju som sagt varit i Skärholmen idag. Köpte ett spel istället för kläder. Nörd som jag är. Men jag kunde faktiskt inte hålla händerna borta när det var världens rea. Så imorgon stänger jag in mig och spelar hela dagen. Hör inte av er för fan!



Min mamma?!

Publicerad 2010-12-27 20:50:10 i 2010,

Hej Malin. Vad tycker du om årets mellandagsrea? 
- Ha ha ha... Världens skämt..

Konstigt att du lyckats hitta två plagg på rean idag då...
- Det tyckte jag var ganska märkligt faktiskt.

Och sedan ska du till Skärholmen imorgon också och fortsätta leta. Trodde du hata allt som stavades rea.
- Men man kan väl ändra sig?

Det är i och för sig sant, men jag råkar veta att du inte gjort det.
- Nej, men jag är arbetslös. Då får man göra saker man tycker om och likaså saker man INTE tycker om.

Okej. Händer på nyår?
- Fråga inte ens. Det kommer bli någon sorts parmiddag + mig. Någon som vill vara min date för en kväll?

Nej tack!... Vem skulle du helst ha som date? 
- Hehehe. Din mamma?

Min mamma?
- Jaaa!!!!

Men det är ju din mamma också....
- ..... fuck, glöm det.

Ord på linjer

Publicerad 2010-12-20 15:52:58 i 2010,

Tjohej vad längesen det var jag uppdatera. Börjar ju bli som min lilla Ida skida.

Jag har spenderat min helg hos Christian. Det var mycket fint. Vi var på Liseberg och klappa djur och spela. Sedan åt jag djur också.. heheh. Mums. När vi kom hem därifrån så däckade vi direkt. Tror knappt jag hann få av mig alla mina kläder. När jag skulle hem fick jag en julklapp också. Hihi, det var himla fint.

Idag har vi haft prov i skolan. Det gick rätt bra faktiskt, det var muntligt och det var skönt. Var inte alls förbered, såg först igår att jag skulle ha prov idag. Men tydligen har jag lyssnat rätt bra på lektionerna. Därefter for jag och Ninos ner till Centralen. Ninos köpte varm choklad på Pressbyrån till oss samtidigt som vi väntade på hans försenade tåg. När tåget tillslut kom så traskade jag vidare till stan och titta lite i affärer. Fanns mycket fint som jag skulle vilja köpa men jag köpte ändå inget. Duktig tjej. Sedan åkte jag hem och hamna här. Är farligt trött just nu. fyyyy.

Sovparty på krökvägen

Publicerad 2010-12-12 17:39:38 i 2010,

Inatt har jag haft sovsällskap. Det var mycket fint. Från början var det meningen att vi bara skulle komma ikapp med prat. Men tillslut insåg vi att det var längesen vi dela madrass. Detta fick oss att promenera en bit och hämta lite chips, ett stycke sovkläder samt en dipp som dessvärre smakade skumt. Därefter sattes en film igång och båda två kämpade för att hålla upp ögonen, vilket var dömt att misslyckas. När filmen var slut så var det tillåtet att somna men då blev jag pigg. Det var ju just typiskt.

Min dag idag igen

Publicerad 2010-12-10 13:32:26 i 2010,

Jag trodde jag skulle ha världens träningsvärk idag med tanke på att Emelie ställde in vårt vanliga pass igår. Detta innebar att vi fick ha styrka en timme. EN TIMME! Vart är min träningvärk? Jag klagar i och för sig inte. Men det känns lite skumt eftersom det var bland det jobbigaste jag gjort.

Idag har jag minsann namnsdag. Här borde ni gå in och läsa så jag slipper förklara hur speciell min namnsdag är!

En rubrik ovanför många ord.

Publicerad 2010-12-09 16:30:08 i 2010,

Jag är beroende av ett spel. Vet inte ens vad spelet går ut på. Men jag spelar ändå. hihi. Idag har jag sovit efter skolan. Gissa om jag kommer ha sömnproblem inatt... Det blir nog kul. Dessvärre läste jag ut min bok igår natt, då jag inte heller kunde sova. Så jag får nog räkna får eller något liknande, men jag har aldrig förstått hur man kan bli trött av det. Vad jag heller inte förstår är hur man kan koncentrera sig på det, jag kommer upp i femton får och sedan tänker jag på annat. Det är det absolut jobbigaste när man inte kan sova, alla dessa tankar. Man kan tänka helt sjuka grejer, man kan intala sig själv att något har förändrats bara under några minuter när det i själva verket är det samma när man vaknar följande morgon. Det är konstigt det där. Jag tror att jag är min största fiende.

Hela jag har torkat ut. Mamma fråga förra veckan om jag inte blir torr för att jag duschar så ofta. Nej svarade jag. HA! Man kan nog skrapa bort hela min hud från kroppen idag. Måste MÅSTE smörja in mig senare. Usch. Nej, nu måste jag tvätta. Har någon konstig vit fläck på ett av mina linnen och samma sak på mina mjukisbyxor. Hm. Undra vad jag spillt? haha.

WHY?!... - U KNOW WHY!!!

Publicerad 2010-12-08 15:19:43 i 2010,

God dag. Jag är på skitroligt humör idag. Gör massa konstiga saker här hemma. Jag är lättroad. haha. Ska väl gå upp till Abbes snart tror jag och storhandla. Men det verkar väldigt jobbigt. Det borde finnas tunnelbana dit tycker jag. Varför finns det inte det?




Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela