Malins blogg

Inte vilken måndag som helst

Publicerad 2009-11-30 22:06:02 i 2009,

För några dagar sedan tappade jag mitt halssmycke. Ja, bara smycket. Inte kedjan! Hur sjukt som helst. Jag blev lite ledsen att jag tappade det och hade gett upp mina försök att leta reda på det. Men idag, när jag ströva omkring med mina bästisar i skärholmen, så fick jag ett sms från min bror. "hahaha, jag hitta ett kors här". Jag förstod direkt att det var mitt! Jag tappade hakan. Hur stora är oddsen att just MIN bror ska hitta MITT smycke lixsom!? Och hur stor är chansen att han till och med plockar upp det från marken? För det gör man ju inte. I normala fall kollar man ju bara på det och går vidare. Men han plocka upp det! Sjukt. Han måste förstått att det var mitt. Eller också var det någon högre makt som styrde hans hand! haha. Jag har nu i alla fall mitt smycke här i tryggt förvar. Allt kommer tillbaka till mig hela tiden. Samma sak med min mobil som jag tappar överallt. Detsamma med mina örhängen. Brukar använda dom på krogen och då tappar jag dom hela tiden men vi lyckas alltid hitta dom! Neeej, det är ju bara att konstatera att jag har tur när det gäller dessa saker. Synd att jag inte kunde fått tur i nått annat. men äsch.

Som sagt så har vi varit i skärholmen idag. Hitta en jättemysig tröja och en fin svart klänning. Det börjar bli lite dyrt att köpa nya klänningar inför varje kryssning. Men äsch, man lever bara en gång ;) Men nu tror jag att jag har lite väl många svarta klänningar xD Vid två så fick vi lov att skynda till stan. Eftersom heron tydligen inte visar filmer mitt på dagen. grrr. I stan fick vi stressa som fan. Bion börja vid tre och vi var tvungna att äta innan. Så vi köpte biljetter och gick till mCafjonken och åt. När jag kolla på klockan så var den helt plötsligt 14.57 så då blev det stressigt. Hade knappt ätit av min mat alls. haha. När vi sprang över hötorget så hade vi en hejaklack. Försäljarna stod och heja på oss för fullt. det var ju lite kul. Vi hann till bion och missa inte en enda sekund. Mäkta duktigt!

Filmen, New moon, var hur bra som helst! Åhåå. Hade inte så höga förväntningar innan så jag blev jävligt glad. Har ju läst runt lite i andra bloggar och dom flesta har ju sågat filmen. Men jag gillarN. Skulle lätt kunna se den igen :)

Imorgon ska jag tillbaka till skolan igen. Förhoppningsvis för att svetsa ;)

Söndag = Malins latdag.

Publicerad 2009-11-29 20:42:36 i 2009,

Idag har jag gjort absolut INGENTING vettigt. Jag vakna halv tio av att pappa nästan tvinga upp mig ur i sängen. "Ida kommer snart! gå upp!" Jag vände mig om och ville definitivt inte gå upp. Till slut fick jag ändå lov att gå upp. Jag kan ju inte ligga och sova när Ida kommer heller ;) När hon dök upp så hade hon Märie med sig också. Vilken chock jag fick. Men hon skulle hem till Sajmon. Efter det åkte vi till kyrkan och hängde i en timme. När vi kom hem igen så gick jag och la mig i sängen men jag kunde inte somna om. hahah. Så då åkte jag med mamma och pappa och handla. Kände mig superfräsch med gammalt smink, uppsatt hårsprayshår, Min brors adidas byxor, en gigantisk tröja och min brors jacka. haha. Jag kom in i affären och det doftade verkligen nybakade lussebullar! det lukta riktigt gott. Så vi köpte hem två var. haha. Alla som känner mig vet att jag inte tycker om lussebullar. Men jag har iallafall ätit en ;P

När jag kom hem så hamna jag i den här stolen. Pappa har sagt åt mig att göra en massa saker men det har gått in i ena örat och ut i andra. Det är ju söndag idag! Jag har skrattat åt mig själv mest hela dagen. Dels för att jag är så otroligt lat. hihi. Någon måste ju vara det också ;)

Joss och Sw

Publicerad 2009-11-26 19:33:00 i 2009,

Idag kom Joss-from-tha-hudd till tälje. Det var ett år sedan vi träffades senast. Så det var verkligen på tiden! Vi tog en fika uppe på kringlan och pratade massa. hihi. Efter det gick vi och mötte upp Sw. Gick runt lite på stan och titta. Sen gick vi till donken och åt en hamburgare. Trevligt! Fler gånger, ja tack! :)

Hela min helg är planerad för ovanlighetens skull ^^ Imorgon börjar helgen med gymmet. Höhö, hellre riktiga muskler än låtsas muskler. Efter det ska vi ut till våran älskade Ems och hälsa på :) På lördagen har ehhh jag inget planerat. Hm. Men på söndag iallafall så ska vi kanske spela tennis. Åh vad kul. Så längesen nu! Om vi nu får någon tid så att säga.

Ikväll ska jag städa mitt jäkla rum. Råkade slänga ut alla kläder igår. haha.

Denna onsdag bjöd på lite...

Publicerad 2009-11-25 20:28:04 i 2009,

Idag satt jag och Ida och prata i soffan här hemma hos mig. Rätt vad det var så pratade vi muskler. Alla vet hur killar blir när dom har samma samtalsämne? Dom vill gärna visa upp varenda muskel dom har och jämföra och ha sig. Jag och Ida var precis likadana. Jag fick lov att ta av min tjocktröja "Kolla Ida, Jag har låtsas muskler". Och Ida skulle absolut visa hennes nyupptäckta muskler på armarna! Angående mina låtsas-muskler så inbillar jag mig själv att det ser ut som om jag har muskler. har jag det? Knappast. Jag vet knappt vad träning är.

Idag har jag svetsat. Det var mycket intressant. Min lärare tvingade på mig mina arbetsbyxor. Fy sjuttsingen. Mina klasskompisar kan komma i sina dyra kläder men inte tvingas till det xD Särbehandling på hög nivå. Han trodde väl att jag skulle bränna upp hela mig eller nått i den stilen. haha. Men det gick faktiskt bra. Det var kul också. Jag jobbar mycket bättre i denna grupp än min vanliga ^^ Duktig Malin :)

Det gick inte enligt planerna.

Publicerad 2009-11-24 22:47:47 i 2009,

Min kväll skulle spenderas med huvudet i religionsboken. Men min garderob behövde påfyllning så jag gick upp till mamma och hämta resten av kläderna. Dock råka jag fastna framför datorn. Jag och Od spela wow! haha. Vi ska försöka lura över Ida till datanördsidan men det är nog ganska så omöjligt ^^ Hon missar ju värsta grejjen ;) Men äsch.


tjejor, joina den trista datanördsidan nu!

En inte så typisk måndag morgon.

Publicerad 2009-11-23 14:34:55 i 2009,

Imorse gick jag upp vid sex. Mot min vilja givetvis. Men ett tandläkarebesök stod på schemat. Kvart över sju stegade jag mot folkisvården i Järna. Upp för långa backen. Då ringde telefonen. "Ja hej Malin, din tandläkare är tyvärr sjuk". Doh! Så jag vände och satte mig och väntade på bussen. Halv åtta kom två olika bussar. En åker genom pershagen och den andra via tveta. Den sistnämnda går lite snabbare. Så jag, som vill ta vara på mitt "tandläkarbesök", åkte buss numero 1. Dels för att dra ut lite på tiden och dels för att den andra bussen var full. När jag kom till tälje så släpade jag fötterna bakom mig och drog ut på tiden liiiiite till.

Halv tio så skulle vi ha engelska men våran lärare kunde inte närvara. Så jag gick på promenad runt sjön och sen när jag kom tillbaka så åt jag lite lunch. Så när lektionen börja igen så var jag galet trött. Satt och lutade huvudet i handen och slockna totalt. Drömde att jag var på en helt annan plats. Ni kan ju tänka er hur besviken jag blev när min lärare väckte mig. Första gången på länge som jag somna på en lektion. Förra året somna jag hela tiden. haha.

Men nu är jag iallafall vaken. Längtar hem till min kära tv, mina mjukisbyxor och mitt täcke! hihi. Sen är jag nöjd ;)

Mitt hår på nästan en meter.

Publicerad 2009-11-22 21:28:25 i 2009,

Igår, strax innan jag skulle gå och lägga mig, så underhöll jag mig med att ta kort. På mitt hår. hrm.. Förmodligen för att jag tvättat bort sminket. Men det passade sig alldeles utmärkt. För jag vill färga mitt hår. Och eftersom jag skriver det nu så kan jag ju lägga in en passande bild. Ett genidrag Malin!

Grejjen med det hela är att jag måste köpa minst 3 paket med hårfärg. Annars räcker det inte till. Och jag vill inte gå till frisören. haha. Tycker inte om när människor pillar i mitt hår.

Om det är något som verkligen kan sänka mitt självförtroende ner till noll så är det när jag inte är nöjd med mitt hår. Då vill jag helst inte gå upp ur sängen. haha.

Så mamma lilla, färga mitt hår. Snälla snälla du :)


         

Jag är ju inte riktigt klok!

Publicerad 2009-11-22 21:09:14 i 2009,

Undra egentligen hur många som tar livet av sig på söndagar? Jag hade hoppat ut genom fönstret om pappa inte lovat mig chokladpudding. Det kan jag lova. Det ligger någon deprimerande stämning över söndagar. Visst har jag haft det trevligt idag. Varit hos Ems. Men nu, när jag varit hemma några timmar så känns livet rätt värdelöst. Fast o andra sidan så vet jag att jag kommer vara glad och lycklig igen imorgon. Idag är jag olycklig. Men det enbart för att det finns en veckodag som stavas söndag! Dagen innan skolan - söndag. Blä. usch. fy fan.

Uppe med tuppen

Publicerad 2009-11-21 18:51:06 i 2009,

Imorse kom pappa och väckte mig vid tio. Åt frukost och sen åkte vi till Gnesta och handla. Som vanligt varje lördag. Jag köpte två ramar som inom den närmsta framtiden ska upp på mina väggar. Hade tänkt fixa det nu när jag har pysselfingrar men tydligen har vi ingen borr -.- Så det kommer nog dröja veckor innan dom kommer upp. haha. När vi kom hem så gick vi ner till mormor och morfar och fikade. Det var allt bra trevligt det. Mina kusiner tittade förbi också. Så när vi var färdigfikade så tog jag med mina kusiner upp till skolan. Där lekte vi för allt vi var värda. När jag hade tröttnat lite smått och frös så mötte vi upp Emma. Mina kusiner gick hem och då tog vi en liten promenad.

Har ingen aning om vad jag ska hitta på ikväll. Får väl spela eller nått ^^

Var visst inte så pigg som jag trodde

Publicerad 2009-11-19 19:59:58 i 2009,

Jaa jo, jag skulle nog inte sagt det där om att jag var piggare. För så fort jag la mig framför tvn så däcka jag. Jag vakna inte ens när alarmet ringde. haha. Så jag höll på att missa middagen. För två år sen kunde jag vara vaken hela nätterna men nu nej, nu skulle jag kunna sova flera dygn nästan. haha.

Jag var inne och läste lite på min gamla blogg och hitta det här!
Min pappa klagar på mitt Cola-missbruk. Jag förstår inte varför? :O haha. Måste nog dra ner lite på det. haha. Kostar så jäkla mycket pengar. inte bra alltså! Jag lovar och svär att jag ska ha slutat innan jag fyller 20. mohaha.

Jag fyller fasiken 20 snart! Hur ska detta gå till? Har man lovat så har man lovat. bäst att sluta.

Min dag i väldigt många ord.

Publicerad 2009-11-19 15:18:43 i 2009,

Min dag började redan kvart i sex imorse. Vet inte riktigt vad jag tänkte på när jag ställde alarmet igårkväll. Jag gick upp ur sängen och vandra omkring lite och tillslut gick det upp för mig att jag kunde sova lite till. Då menar jag verkligen LITE till. Sisodär tio minuter. Men jag somnar om på mindre än en minut så tio minuter är inte helt fel ;)

Klockan sju gick jag till tåget likt en zombie. När jag kom till Tälje så fundera jag på vilken väg jag skulle ta men hur jag än gick så skulle jag inte komma ifrån backarna. Så jag tog vägen över torekällberget. Halv åtta på morgonen så är det inte trevligt att gå den vägen, det kan jag lova! När jag tillslut kom till teknikgymnasiet så ställde jag mig och köa. Då kom Ulf! Han som sköter heltidspraktiken. Jag var hos honom för sisodär tre år sedan när jag hoppat av skolan. Det var meningen att jag skulle ringt upp honom så jag kunde få jobb men jag var så lat så jag gjorde aldrig det. haha. Hur som helst så kolla han en stund på mig och sen utbrister han "Det är väl ändå Malin!?" Hjääälp. "eehmmm joo". Sen fråga han om jag fortfarande var tillsammans med Robin. Den människan hade jag nästan glömt bort xD

Sen kom en trevlig sjuksköterska och föste in mig i rummet där dom vaccinerar. Jag tror att jag inte tagit sprutor på ett tag för jag var lite väl kaxig och trodde knappt det skulle kännas. Men det gjorde det. Även fast det inte gjorde ont så kändes det lixsom. Jag vet egentligen inte varför jag vaccinera mig. Jag har varit total-emot det fram tills nu. Men som jag säger till alla "Jag gjorde det för nöjets skull". hah. Fadi gjorde det för att det var gratis ^^ När vi fått sitta en kvart och vilat så fick jag skjuts ner till skuul. Det var mycket snällt. Hade engelska och jag läste i grupp. Lite smått stolt över mig själv måste jag säga.

På lunchen så gick jag på en promenad. Gick bort mot scaniasjön. Det tog ungefär tio minuter så jag satte mig på en bänk precis intill vattnet och satt och fundera över livet xD Man måste ju passa på att vara ute under dygnets ljusa timmar. Annars är man ju så trött non-stop. Idag känner jag mig faktiskt inte lika trött som jag brukar vara. Vilket är väldigt skönt. I vanliga fall däckar jag så fort jag kommer in genom dörren. hihi.

Efter skolan åkte jag till Järna och hämta ut ett paket med en förstoring. Nu är det bara ramen som saknas ;) Marie var snäll och mötte upp mig. Men hon for iväg till täljestan efter ett tag. Så jag fick roa mig bäst jag ville på stationen när jag vänta på mitt tåg. Har precis ätit lite lunch och snart är det dags för OTH. Yey.

Pappa är nästan för bra på att städa

Publicerad 2009-11-17 20:49:28 i 2009,

Idag dök en tanke upp mitt huvud (otroligt va?), gick till hallen och öppna en låda. Ahaaaaa! Där var den allt! Min plattång. Som jag letat! Min pappa är bra på att städa bort saker och jag är dålig på att leta reda på saker. Jag är överlycklig. Imorgon ska jag allt platta håret för allt jag är värd.

Som att bo själv fast ändå inte.

Publicerad 2009-11-17 19:01:59 i 2009,

Det där med att bo hemma hos mamma nu under renoveringen var dömt att misslyckas. Jag fick inte upp låset till vårat på-med-skorna-gå-ut-badrum så jag tog mitt och flytta hem till pappsen. Det innebär att jag får spendera MYCKET tid ensam. Pappa kommer i värsta fall inte hem förrän runt tolv på kvällarna. Men jag klagar inte direkt. Jag får mat hemma hos mamma så jag slipper iallafall laga i ordning någonting. haha.

Måste hoppa in i duschen nu innan jag får storbesök av Mattow ;)

Det är så det ska vara.

Publicerad 2009-11-14 16:32:44 i 2009,

När jag var liten så hade jag två bästa kompisar. Ingen fick leka med oss. Det skulle alltid bara vara vi tre. På dagis hade vi en läskig fröken. Vi hade precis fått in en ny barbiedocka men vågade inte riktigt fråga om vi fick leka med den. Vi stod i en liten ring och planerade hur vi skulle gå tillväga. När den läskiga fröken kom så stammade vi ut de orden vi fått tilldelade. Den modigaste först "Får vi..." Nästa "låna... och sist men inte minst "barbiedockan?"  Vi stod där alla tre och blickade upp mot läskiga fröken och väntade på ett utbrott. Mer än så minns jag inte. Men just när vi stod där alla tre och stammade kommer jag ihåg så väl.

Då och föralltid. vi tre. Ida, Emma, Malin.

Detta kallas filmhelg!

Publicerad 2009-11-14 14:09:08 i 2009,

Igår hade vi filmkväll. Jag och Idus. Vi såg Änglar och Demoner och Da Vinci koden. Jag tycker om såna filmer. Men jag fick sitta och fråga Ida hela tiden om vad som hände. haha. Men fasiken vad jag måste läsa böckerna nu. Man förstår ju lixsom oftast mer om man läser böcker.
Jag är inte direkt inne i en bok-period just nu, men det kan jag ju ändra på (;

Det var ju inte direkt någon otursdag igår. Skicka in min artikel till min lärare och den var visst inte alls för kort. Vilket jag trodde den var. Jag lyckades ansluta till internet på min laptop (ett mirakel!). Dessvärre dog det hela tiden men äsch. Hann plugga lite iallafall. Duktigt Malin.

Snart tänkte jag fixa lite lunch. Det blir ju ingen middag förrän efter sju ikväll. Jag tror bestämt att det blir donken. Tror Ida mumla något om det. haha. Det är ju ehhm, väldigt onyttigt. Men det blir nog bra :)

Kanske borde städa lite också.. hrm.


Inte helg riktigt ännu.

Publicerad 2009-11-13 12:17:13 i 2009,

Idag är det fredag den trettonde. Idag ska jag alltså inte leta efter min platttång. Eftersom det är otursdagen så lär jag ändå inte hitta den. hihi. Inatt har jag lyckats vakna i panik av att jag har kliat på min tatuering och fastnat med min piercing i håret. haha. Inte så jättekul direkt.

Ska snart upp till skolkvägen och hämta mitt studiematerial. Tror bestämt att jag glömt det där. Jag vågar inte gå dit själv eftersom min lägenhet är full av gubbar som slår ut vårat kakel xD Ganska läskigt faktiskt ;) Sen ska jag renskriva en artikel och slutföra religionsuppgifter och sen har jag helg. Me like. Imorgon är det bio fifan. I början  skulle jag absolut inte se filmen, men när jag såg trailern så blev jag lite sugen faktiskt. haha. 2012 ska vi se :) Vi ska gå på roxy. Det blir en fin avslutning för på måndag stänger dom ju igen. buhu. Efter det ska jag kanske hem till Ems och sova där. trevligt värre. hihi.

Framkallning av bilder

Publicerad 2009-11-12 17:14:16 i Foto 08-11,



Nu kom min pappa hem. Lagom till min mage börja kurra. Har precis beställt framkallning på hundra av mina bilder. 29 kronor kändes bra. Beställde även en förstoring. hihi.

Jag och Sw har gjort massa reklam för min blogg idag. Har man tråkigt så har man ^^ Vi fick till och med Johan att läsa. haha. Det var ju lite kul faktiskt.

Lämnad ensam hemma

Publicerad 2009-11-11 18:15:54 i 2009,


Jag har föräldrafritt idag. Min förälder är ute på östersjön och roar sig. Kul för honom tänkte jag, Men fan va kul för mig. Jag kan göra precis vad jag vill. Riva ut varenda klädesplagg jag äger och slänga omkring mig, äta framför tvn eller datorn, Gå och lägga mig precis när jag vill eller typ bara göra precis det jag gör nu...

Vad gör jag nu? Inte ett jäkla skit. Men tänkte att jag skulle bädda om i sängen snart och sen röja upp lite. haha. Det är lite så jag gör när jag är hemma själv. Spelar vuxen. Jag är inte vuxen, hell no! Det är en liten lek jag har. haha. Jag vägrar erkänna för mig själv att jag inte är 14 år längre (;

Östling den yngre.

Publicerad 2009-11-10 20:50:41 i Foto 08-11,



Kollar igenom min hårddisk lite och tänkte att jag lika gärna kunde lägga in en bild på min brur. Jag har ju lixsom inget att skriva så då kan jag ju lägga in bilder istället. haha.

Kurs avklarad.

Publicerad 2009-11-10 15:16:02 i 2009,

Nu har vi läst klart en hel kurs på två dagar. Skönt att den är över. Blev så jäkla tråkigt där i slutet. Tror jag klarade provet, så det är bra. När vi hade fått sluta så gick vi till gjuteriet och lämna in mitt scania kort och sen sprang vi som galningar till hamn och hoppa på tåget. Jag trodde jag skulle dö men Tom tvinga mig att springa. haha. Så nu är jag hemma.

Robotutbildning på scania.

Publicerad 2009-11-09 18:21:03 i 2009,

Imorse ringde klockan tio i sex. Gick upp men hamna tillslut i sängen igen. Sov lite i sittande ställning innan det blev bråttom. Klockan halv åtta var jag i tälje och började traska mot industriskolan. Mötte upp Tom på vägen så vi gick sällskap. När vi väl var där så fick vi leka lite med robotarna. Fy fan va kul det var. Mycket bättre än tv-spel ;)

Jag lyckas alltid lämna scania med bränd tunga. Det står lixsom kaffeautomater överallt så det är bara att hinka i sig. haha. Chokladen jag dricker är ju mega varm alltså. Men det är najs, vi gillar automater som inte kräver en massa mynt!

Imorgon ska jag upp lika tidigt igen... men det gör inte så mycket. hihi.

Borde egentligen sova gott i min säng

Publicerad 2009-11-08 18:48:18 i 2009,

Imorse väckte mamma mig. Lamporna i rummet var tända, jag hade inte matat mina fiskar, inte dragit ner rullgardinen och jag hade kläderna på mig. Det var jättemysigt måste jag säga. Jag skulle sätta i mobilen i laddaren igår men råka somna. Det är inget ovanligt. haha.

Så jag gick upp och åt frulle och sen åkte vi till tälje. tatuera oss och sen gick vi till sandys och åt bakadpotatis med skagenröra ;) bästa! Efter det åkte vi till coop och handla lite mat till Emma. Efter det åkte vi hem. Har segat hela dagen. Försökte spela lite förut men det gick åt helvete. Är för trött.

Inte riktigt som vi tänkt oss.

Publicerad 2009-11-07 21:30:22 i 2009,

Ja det blev inte riktigt som vi tänkt oss ikväll. Men vi har kul ändå. Vi slåss och krejjer. Ja, jag och Emma då alltså. hihi. Natten är ung och det är vi också. Godnatt... inte än på ett tag va ;)

Höll mamma i handen och blunda.

Publicerad 2009-11-07 13:21:11 i 2009,

Mamma hade klipptid idag. Så jag passade på att ta hål i örat mitt. Höll mamma i handen och knep ihop ögonen. Pang, klart. Var det allt? Jag har blivit lite feg på sista tiden tror jag. För några år sen tog jag lixsom hål i läppen själv... haha.

När man egentligen inte har något att skriva.

Publicerad 2009-11-06 20:29:38 i 2009,

Jag fastna här. Ska egentligen till Ida. Men jag ska bara... haha.

Idag kom Märie och hämta mig i skolan. Hon blev arg för att jag vägrade gå från lektionen. haha. Så jag slapp åka tåg idag. Fett skönt. När vi kom hem till Märie så vräkte vi i oss mackor. Någon timme senare åt vi mat. haha. Nej men fan, måste nog till Ida nu innan jag får stryk. Pysshej

Dagen innan fredag

Publicerad 2009-11-05 20:30:45 i 2009,

Fifan vad jag mår bra just nu alltså. Men snart slår väl en bomb ner eller något. Men äsch ;)

Kommunikationen här på skolkvägen är grym alltså. Jag satt med Ida i köket idag. Fick ett sms, Från min bror. "Händer?". "Pluggar.. eller försöker"... och så vidare. min bror satt i rummet brevid.  Sitter jag vid datorn så kan jag ibland få sms från min mamma som sitter i vardagsrummet "Malin, diska!". Det är ganska kul. Det var faktiskt jag som börja med det där. I början ringde jag till hemtelefonen och fråga när det var mat. haha. Detta mina vänner, detta är humor på hög nivå. Förstår ni inte det så... så har ni jävligt torr humor ;)

Nej, nu ska jag lira lite. puss på det.



Allt för att jävlas med bror min.

Publicerad 2009-11-04 19:38:04 i 2009,

Kan ju skriva lite till. Mattias min kära bror köpte cola till mig. Men bara för att få datorn! Köpa syrran på det sättet! Han vet ju att jag inte kan motstå cola. Jäkla unge. Så jag drar ut lite på tiden bara för att jag inte vill ge bort datorn riktigt ännu. hihi. Busigt. Han sitter här brevid mig och sätter flaskan framför ansiktet för att påminna mig om vad som väntar. MEN. jag råkar veta att ifall jag går ifrån datorn nu så måste jag diska. Det har jag verkligen inte lust med. fifan. En egen lägenhet skulle inte vara helt fel. höhö, disken skulle gå upp till taket.

Idag i skolan har jag slipat hela jäkla dagen. Vadå värdelöst? Planslipning är nog det tråkigaste som finns. Man ställer in lite inställningar och sen står man där och glor. Typ. Men det är kul att vara i skolan iallafall. Det är så lugnt. Märks att mina pojkar är ute på praktik. haha.

Nu börjar Mattias raid snart. MOHAHA. Stackars idjot. Men han har spelat hela dagen. Han tar hit sin flickvän och så spelar han... och spelar och spelar. Tycker lite synd om Minimalin alltså. Fast ändå inte. Det är ju ganska kul att spela :) Kanske ska göra det nu... nat.

Till landet och tillbaka

Publicerad 2009-11-04 19:25:13 i 2009,

Igår var vi ute på landet. JA, mölnbo är en storstad i jämförelse med Emmas place. Ida och Emma hade en sån där ätar dag. Då äter dom! japp, non-stop. Förstår faktiskt inte tjusningen med att äta. Men dom gör tydligen det :) Knäppisar. Vi startade på Pizzerian. Jag var proppmätt när vi kom ut därifrån. Men dom ville ha mer att äta. Så vi gick över gatan till stopp. Stod vid kakhyllan och dom velade fram och tillbaka. fram och tillbaka... TILLSLUT bestämde dom sig för brownies eller vad tusan det heter. Gick vidare. ÅÅÅH TÅRTA! Jag instämde faktiskt där. Daimtårta är muuuums! Men det blev en sån där mandeltårta istället och det är gott gott gott! Tog en cola och jag trodde vi var klara där, Men icke. Vid kassorna finns såklart godiset och i godishyllorna finns fullt med choklad. Mina vänner är galna i choklad. Så där fastna vi. Trodde aldrig vi skulle komma ut ur affären. Att handla med dessa flickor är min värsta mardröm!

När vi tillslut var klara så traska vi ut på landet igen. Där åts det, pratades det och dracks det... Mycket trevligt måste jag säga.

Och förresten, ni kan aldrig gissa vad jag och Emms ska göra på söndag va? ;)

Jag är glad så länge inte AIK tar hem segern.

Publicerad 2009-11-01 15:41:18 i 2009,

Jag känner mig lite mobbad. Götet har visst gjort mål såg jag på text-tv. Jag blir lika glad som ett barn på julafton och hoppar runt för allt jag är värd, skriker och tjoar. Ta hem segern nu killar! Man kan inte tro att jag är djurgårdare va? ;) haha

Fotbolls söndag ;D

Publicerad 2009-11-01 14:08:49 i 2009,

Jag har fortfarande inte ställt om min klocka. Så min klocka är tre snart. Tre börjar fotbollen och det var bara på grund av den som jag gick upp. Jag är uppe en timme för tidigt. Känns ganska surt faktiskt. Jag blev erbjuden att följa med till pershagen och kolla fotbollen där men jag var så jäkla trött så jag låg kvar i sängen. Så det får bli text-tv tittande för hela slanten. Jag tänker inte betala massa pengar.

Imorgon börjar jag tvåan fifan ;)

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela