Malins blogg

Söndag

Publicerad 2008-08-31 16:03:13 i 2008,


Foto: Mattias

Helt jäkla off idag. Men jag har iallafall beställt framkallning på mina bilder från Tunisien. Så om några dagar kommer alla bilder hem i brevlådan. Portofritt och bra. Efter beställningen så såg jag att jag hade portofritt en gång till. När jag kommer hem till pappa senare idag så ska jag nog beställa några foton till. Det är ju väldigt billigt när man inte behöver betala portot så det är ju lika bra att passa på. hihi. Så om några dagar plockar jag ner alla gamla bilder och upp med dom nya. hihi. Men nu ska jag gå bort från datorn. hihi. puss <3

Söndag

Publicerad 2008-08-31 13:56:15 i 2008,

hellu.
Är helt seg i huvudet idag. Undrar vad Marie blandade i bålen som vi fick igår xD haha. Nejdå. Marie och Tindra väckte mig klockan åtta imorse. Marie hade vaknat med panik och trott att klockan var mer än vad den var. Jag vaknade precis likadant. Panik Panik. Vi stökade ner ganska mycket igår och vi trodde att Maries familj skulle komma hem tidigt. Det skulle ju inte vara så kul om dom kom hem och det såg ut som värsta bombnedslaget xD Men men. Vi hade trevligt igår. Jeanette kom och åt middag med oss och sen gick vi ut. hihi. När vi kom hem så kollade vi på "P.s I love you" Jätte gullig film måste jag säga. Men det var ingen jag vill se om och om igen. Efter filmen kollade vi lite på en annan film på tv och när Tindra blev ledsen så gick Marie och la sig. Så då låg jag där och tittade lite på en arabisk kanal där dom sjöng för fulla muggar. Mycket rogivande. haha. Såg lite på Pearl harbor också. Det är inte heller en film som jag fastnat för.

Imorse dog min mobil och jag har inte ens lust att ladda den. hah. Jag har skickat tretton tusen sms på  två månader så ni förstår nog varför. Jag ska nog inte starta mobilen på hela dan. Så vill ni ha tag på mig så kan ni ju ringa hem..

Igår kom jag och Sw fram till en sak;

öw & sw = smartast, coolast, tyngast, bäst, snyggast och starkast in the whole fucking world :)
Ja, Vi har ju varit lite kreativa och kommit på ett väldigt fint smeknamn till mig, Öw xD hah.

Nej, men nu ska jag eh, prata med Sw eller nått xD haha. Puss <3

Fredag

Publicerad 2008-08-29 19:13:57 i 2008,

Hellu.
Jag måste ju bara säga att engelskalektionerna är urkul! I och för sig så har vi bara kollat på film men ändå, Läraren är hur cool som helst. haha. Innan lunchen så kommer någon in i klassrummet och skriker att säkerhetsskåpet är öppet vilket resulterade i att hela klassen rusade ut. Så nu har jag fått tillbaka min älskade dator och allt är kvar i den. Kan inte bli bättre.  Efter skolan så gick jag och Sw ner på stan. Träffa the girls på vägen till donken. <3 hihi. På donken träffa vi Martina, Sami och Jimmy. Trevligt. Haha. Jag och Sw gick runt lite på stan och flummade. Som vanligt lixsom ^^ Jag orkar inte skriva mer nu även fast jag har gjort massa andra saker också xD Jag ska diska. Puss <3

Torsdag

Publicerad 2008-08-28 18:21:06 i 2008,

Hellu.
Jag och Sw har haft jättekul idag. haha. Legat på marken och brottats och grejer. hihi. Jag vann såklart! Sw är så klen. hih. Efter skolan så träffade jag min bror och vi gick till stan och kika lite i affärer. hih.Jag köpte ett par jeans. hih. Sen tröttna vi på att vara i södertälje så vi gick lite snabbt till stationen. Vi ville hinna med tåget som går kvart i två. Dessvärre åkte det när vi kom. Men vi satte oss på Stockholmståget och sen i hamn rusade vi som galningar. 
Imorgon ska jag gå på extra matte. Visst är jag duktig? Eller aa, Jag skulle ju vara duktigare om jag inte behövde. Men ändå. hihi. 
 
Nejmen, puss <3

Onsdag

Publicerad 2008-08-27 17:36:03 i 2008,

Hellu.
Är jätte hängig men jag hänger med så gott det går. Skulle egentligen behöva vara hemma nån dag eller så. Men jag måste vara i skolan och få information om praktik, läxor och så vidare. Och sen tycker jag om att vara i skolan också. haha. Idag har vi varit i verkstan. yey. Roligt. Men vi missa halva lektionen för vi var tvungna att gå till Gjuteriporten och ta kort till våra passerkort. Efter lunchen hade vi engelska. Våran lärare verkar skitbra. Rolig om inte annat. haha. Eh, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Puss och kram <3

Tisdag

Publicerad 2008-08-26 16:20:45 i 2008,


DAGENS;

- Håller på att bli sjuk
- Praktik 7 veckor med start på måndag.
- Utlåst
- Trött
- Hungrig

Orkar inte skriva idag.

Måndag

Publicerad 2008-08-25 15:35:43 i 2008,

Hellu.
Är verkligen inte på skrivhumör idag. Men det har varit kul i skolan idag, som vanligt ^^ Ska nog ner till pappa och hämta mina skolböcker som jag måste lämna in imorgon. Puss och kram <3<3

Söndag

Publicerad 2008-08-24 14:07:57 i 2008,

Tjooo!
Har varit ute på en lång morgonpromenad. Riktigt varmt och skönt ute idag. Tänkte bara gå till Långbrogård men fortsatte. Vid "päronet" Träffade jag bror och Chrille. Fick smaka lite cola. sneeellt. Gick vidare och några meter senare stod jag öga mot öga med en orm. Den var skitstor! Blev livrädd och kunde typ inte röra mig, bara stod och glodde på den. Men tillslut så vände jag och gick en annan väg. Var livrädd hela vägen hem. Såg ormar överallt (Som senare visade sig vara grenar)..

Jag och Sw sitter och pratar på msn. Vi har bestämt att vi inte får använda vårat favorit "ord"; Haha. Det är väldigt svårt måste jag säga. Så jag sitter här och skrattar som en dåre typ. Jag brukar alltid skriva haha. Så det är mycket jobbigt.

Nej, Men jag borde packa. Puss <3

Söndag

Publicerad 2008-08-24 01:22:20 i 2008,

Hellu.
Har värsta värken i bröstet och ner på armarna. Det gör svinont! Usch. Men vi får hoppas att jag överlever. och om inte, Jag älskar dig mamma :) hihi. Har varit i Södertälje idag igen. Träffade en väldigt söt filur. hihi, Lizette! ;) Vi gick upp på torekällberget och kikade lite på Nordman. Träffade Martina, Sami och Jimmy. Trevligt trevligt. Men dom åkte hem så vi joina Sw's gaaang. Ehm, Mycket trevligt.... haha. Nu insåg pappa hur mycket klockan var så nu måste jag säkert gå och lägga mig xD Men vi hörs imorgon... Om jag har tid, Pappa har gett mig ett litet jobb. blä! Puss <3

Lördag

Publicerad 2008-08-23 17:16:30 i 2008,

Okejokej, Jag kan inte hålla mig borta. Min pappa väckte mig klockan elva imorse! Mycket snällt. Så jag gick till skafferiet direkt och grabba åt mig chipspåsen. Åt lite, men sen mådde jag lite illa. haha. Så jag satte på mig shorts(!) och gick ett varv runt sjön. Gick och prata engelska med mig själv. haha, Kände mig lite mobbad men man måste ju öva nångång. Det måste ha sett lite roligt ut, Går och pratar med både munnen och händerna och hoppar till i panik ibland när det prasslar på sidorna av vägen. Men lite underhållning måste ju mölnboborna få. När jag kom till stationen så träffa jag Björn. Satt och var social med honom. Hahah, Han sa att han ska bli lågstadielärare. Wtf! Flytta han ifrån mig för att bli lågstadielärare?! haha. Jag får hoppas att han var ironisk. När tåget kom sa vi hejdå och jag sa typ "Ja, Vi ses nästa sommar då" Han svara. "Nej, Då ska jag till Japan" ... -.- Jahapp. Gick hem och åt mat och sen blev jag hurtig och bestämde mig för att jag skulle ut på en joggingrunda. Gick upp till mamma och skulle öppna dörren... låst! Hade ingen tanke på att ta med mig en nyckel heller. Så där stod jag. Ringde på ringklockan. Ingen öppna. Så jag gick ut igen. Träffade Ida och Od och bakom dom gick Martina och Sami. Försökte gå mellan dom för att kunna prata med båda men det var lite svårt. haha.  Konstiga människor som inte kan gå tillsammans. Det hade underlättat för mig ju! Men jag tycker om dom ändå <3. hihi.

Ikväll ska jag till mamma och vara där. Försöker få pappa att åka med mig och kolla på Nordman men det är inte mycket framgång där inte. Han säger bara att jag ska åka med mina kompisar. Men han förstår inte, Jag vill åka med honom så att jag slipper åka tåg xD hahaha. Åker vi inte dit så tvingar jag honom att åka och handla med mig. Är lite smått sugen på chokladpudding. hihi.

Puss <3

Fredag

Publicerad 2008-08-23 00:46:39 i 2008,

Helluu.
Är super trött och orkar egentligen inte skriva. Men jag måste ju bara tala om att jag har haft jättekul. Är lerig från topp till tå. Nu ska jag krypa ner i sängen och soooova. Sova ut riktigt ordentligt också. Inget ska hindra mig, Inte ens min pappa som jämt envisas med att väcka mig tidigt. Hej och hå, nu vänder vi tillbaka på dygnet!

Fredag

Publicerad 2008-08-22 20:01:57 i 2008,

Beger mig till storstan, Slöddertälje, snart. Ska umgås med min älskade klasskompis Sw och hans gaaaaang xD mohaha! Herremingud. Dom ska kolla på Kalle Baah och då hakar jag på xD Har definitivt inget bättre för mig! Jag sitter och plågar Martina på msn. Stackars tjej alltså! Men hon har ju ändå plågat mig i hela mitt liv så lite får hon ta xD neej, nu ska vi inte vara dumma. hihi.

Nej, Men kan inte pappa kanske komma hem nu så att jag kan låna hans remsa.. hihi. Puss<3

Fredag

Publicerad 2008-08-22 18:35:27 i 2008,

Förresten, jag glömde berätta att jag knäckte koden på mobilen när jag satt på tåget hem. Tur va? Annars hade jag dampat sönder kan jag berätta. Men den koden jag slog in då hade vi redan testat sjuhundrasjuttielva gånger xD Märkligt.. Jag sitter och skrattar som en galning just nu xD Sw sa en jätte rolig sak. Han fick verkligen till det där xD hahaha. Nej men hörrni, Vad ska jag göra ikväll? Sitta hemma och ruttna...? Usch vad tråkigt. LEK MED MIIIIIIIG! (a)

Fredag

Publicerad 2008-08-22 16:13:34 i 2008,

Tjaa (;
Vilken jäkla dag det har varit idag alltså! haha. Kom till skolan och då visade det sig att vi bara skulle få ett papper. Mycket onödigt. Men dom flesta var lite nyfikna på invigningen så vi stannade i skolan. Jag, Sw och Mikael flummade runt i klassrummet. Men sen tog Sw min mobil och skulle skicka massa sms. Då tog jag den och satte på säkerhets knapplås. Så Sw satt där och försökte knäcka koden utan lyckat resultat. Haha. Sen fick jag sms och då tog jag den igen för att läsa men då hade jag glömt bort koden! Vilken katastrof! Så vi satt där och försökte komma på vad det var. När invigningen börja så gick vi ner dit och satt där och försökte med allt! Men mobilen ville inte låsa upp sig. haha. Jag var en aning förtvivlad. haha. Efter invigningen så gick jag och Sw till träffpunkten och han hämta ut sin sverige - finland biljett. JÄKLA IDIOT säger jag bara! Dissa abbes cup för en jäkla skit match! ;D hahah. Sen gick vi till parken vid stationen och satt där. Vi kände oss allmänt dissade, lyssnade på något skit band och väntade på hans vän Coffe. Sen började det regna skit mycket så vi fick trycka ihop oss under mitt miniparaply. Mycket lyckad dag, hahah, eller vad tycker ni? xD -.-

Fredag

Publicerad 2008-08-22 07:53:37 i 2008,

Yey, Fredag (y)
Har massa tid över idag så jag kan skriva blogg. hihi. Men eh, Jag vet inte vad jag ska skriva dock.. tänktänktänk. Jag kan ju alltid berätta att jag somna som en stock igår. Jag låg typ i sängen i fem minuter sen somna jag. Skönt eller vad? Jag brukar annars ligga i flera timmar innan jag somnar.
 Nu är målaren här och röjer xD hahah. Jag tycker att det känns skit konstigt att ha någon annan i huset. Hatar det! Men men. Jag ska ändå gå om femtio minuter eller så. hihi.
Nej men puss <3 :)

Torsdag

Publicerad 2008-08-21 23:05:33 i 2008,

Ojojoj.. Sw älskar mig. Han sa det nyss på msn. Hihi, vad sa ni nu då? Snart vill han nog bli sambo och skaffa barn också.. hihi. Nejdå, Så här såg det ut.

, Malin . säger:

hur säger man jag älskar dig på tyska?

Sw säger:
ich leibe disch

, Malin . säger:

Oj då Sw! jag visste det! ;D 


Mycket roligt tycker jag. haha. Jag är lite övertrött tror jag. Kanske borde plocka bort alla saker från sängen och sova. hrm, jobbigt. hiih. Men Puss och kram <3

Torsdag

Publicerad 2008-08-21 15:12:01 i 2008,

Ojojoj. Glömde berätta.. Alexander berättade idag att dom har tagit bort allt som inte ska vara på våra datorer. Fy satan vad illa! Mitt photshop lär ju inte vara kvar :O Och alla mina filmer är säkert också borta. Riktigt surt måste jag säga. Förhoppningsvis hitta dom inte mina bilder och filmer men man vet ju aldrig.. Dom har säkert ställt om datorn till fabriksny. Då blir jag fan ledsen xD haha. Jag tycker att Kim borde lämna tillbaka sin dator så att vi andra kan få tillbaka dom. Grrrr... hihi. Ville bara säga det. Pyssssssss <3

Torsdag

Publicerad 2008-08-21 14:47:47 i 2008,

Hellu .
Jag är egentligen inte på skrivhumör idag men jag måste skriva, Annars får jag stryk (;
Vi har varit på brandstationen idag på föreläsning och lite övningsskit. Fick släcka eld med brandsläckare bland annat. Först skulle jag absolut inte göra det. Men sen stod jag öga mot öga med elden iallafall. hahah. Fick även prova på att släcka eld på kläder och det gick super! hihi. Efter besöket där så gick vi till skolan och åt lunch. Alexander berättade att vi inte bara ska ha praktik 7 veckor den här terminen utan 7 veckor även nästa termin också! Oh lord.. Jag som tycker så mycket om att vara i skolan. Men jag kanske hamnar på en bra arbetsplats. Hoppas hoppas hoppas. När jag och Sw hade ätit klart så gick vi till Centralen och jag tänkte vara social med honom tills hans buss kom, Men Victor och Patrik kom så jag följde med dom till Stan.. Patrik skulle hämta ut sitt Id. Så vi satt på banken ett tag. Skrattade lite åt ett barn som låg i en vagn och snarkade. hihi. så söt. Sen såg jag att min bror gick förbi utanför så jag sprang efter honom. Bjöd honom på en cola. När allt är betalat och klart så tar han fram sina egna pengar.. illa. hah. Men jag tycker om honom ändå :) hihi. Sen gick vi till tåget. hihi. Träffade Sami och nån mer xD Men dom var inte så intressanta när en annan person dök upp; Lizette :D ååh. Massa längesen jag träffa henne. hihi. När det var fem minuter kvar tills tåget skulle gå så blev jag självklart skit stressad. Även fast jag typ var 50 meter från tåget xD hahaha. Sån är jag.

Imorgon ska vi ha invigning av våran skola. Kommer en massa människor då. Såna där viktiga människor som man måste vara trevlig emot. Sen kommer nog lt då också. Så jag ska se till att gömma mig så jag slipper vara med i tidningen. hihi. Hoppas Joss kommer imorgon :) Hon ligger hemma med nackspärr atm... Jag har nog aldrig haft nackspärr :O Vad tusan är det egentligen? haha. Jag har inte haft sendrag heller xD Men det var ju mindre intressant. Som Kim skulle ha sagt; Skriv en bok.

Nu ska jag gå in på youtube som vanligt och lyssna musik. hihi. Ikväll ska jag nog gå ut och gå eller något. Myyyys. Ha det bra. Pyyyyss <3

Tisdag

Publicerad 2008-08-20 16:54:30 i Mitt liv i bilder,

Idag har vi varit vid Eklundsnäs hela dan. Jag var lite off och ville inte vara med och leka. hihi. Så jag, Sw och Kim kom på en dålig ursäkt om att vi var tvungna att gå på toa alla tre. En halvtimme senare eller nått kom vi tillbaka. mohaha. Tog lite bilder och jag orkar inte skriva.. sååå enjoy !


Kolla! Sw leker :)


Och latar sig...


Och jag smsar som vanligt ... Och han den där Kim är också med på bilden ^^


dragkamp .


förresten har jag sagt att Sw älskar att vara med på kort? ;)

Tisdag

Publicerad 2008-08-19 23:09:28 i 2008,

Hellu.
Ville mest bara säga att jag älskar att få sms från Tunisien och godnatt <3


 

Tisdag

Publicerad 2008-08-19 16:51:40 i 2008,

Helllu...
kunde inte sova inatt. Haha. Så vid tre störde jag Tobias med massa sms. Skicka massa roliga historier och grejer. Jag lovar, han tyckte att jag var rolig innerst inne. Tillslut somna jag och när jag vaknade utav alarmet så hade jag sovit i tre timmar. Men jag antar att jag får skylla mig själv när jag bara sitter inne en hel dag xD

När jag kom till skolan så var allt som vanligt. Förutom att vi har ny mentor och en hel del nya lärare. Men Joss, Sw, Kim och Mikael var precis som vanligt. haha. Förutom att Joss var blond och Sw svarhårig :O haha. Vilken chock jag fick imorse alltså! Joss stod och väntade på mig på stationen och när jag fick syn på henne så tappa jag hakan :O En blond Joss, inte illa ! ;D
 När vi hade fått information och busskort så gick vi in i andra klassen och kolla på film... Tidsfördriv eller vad? :P Men jag och Joss tyckte att filmen var tråkig så vi gick och köpte Cola. hihi. Busigt va?

Efter skolan så åkte jag hem till Marie. Som vanligt var det massa trevligt där. Dock blev jag stucken av en geting. Det gjorde hur ont som helst. Jag trodde seriöst att jag skulle svimma. Haha, Marie försökte få med mig till vårdcentralen men jag vägra. Så vi gick till apoteket istället och fråga vad man skulle göra och så. Jag kan ju tala om att jag fortfarande har skitont! usch. Sen gick vi hem igen.. Eller vi satt och var sociala med Britt xD Egentligen var vi mest intresserad av alla poliser som var där. Ni skulle sett den ena polisen, WOW! hihi. Dom plockade in två alkolister. En av dom andra kanske dom borde plockat in också för när jag och Marie gick upp till henne så låg han och plockade glas splitter i trappuppgången. Kort därefter så somnade han.. hrm.  När vi kom hem till Marie så fikade vi och när Simon kom hem så tvingade Marie honom att göra popcorn till oss. Tjockisar, javisst ^^ Sen åkte jag hem och hamna här, Oväntat - nej!

Puss <3

Måndag

Publicerad 2008-08-18 20:31:39 i 2008,

Jag svarade på den här listan 20/5 då såg den ut så här. Nu ser den ut så här :)

10 favoriter:
Färg:
 Rosa
Mat: Sallad
Band: -
Film: Finns många jag gillar.
Bok: Tusen strålande solar
Sport: Os (y)
Årstid: Sommar
Veckodag: Fredag och lördag (;
Glassmak: Vanilj 
Tid på dygnet: När som helst .

9 för tillfället:
Humör: Glad :)
Smak: Vet icke 
Kläder: Jeans, vitt linne och halsduk (omg, I augusti :O)
Bakgrund: Ingen aning, fråga min pappa (;
Nagellack: Rosa
Tid: 20.22
Omgivning: Tyst
Irritationsobjekt: Flugan på dataskärmen

7 första:
Bästa vän: Mikaela
Screen name: Va?
Husdjur: Totte
Piercing: Öronen.
Förälskelse:  kommer inte ihåg
Musik: typ , Spice Girls?
Bil: -


6 senaste:
Cigarett
: Mycket längesen 
Mat: Sallad
Dryck: Cola
Biltur: Igår
Spelad låt: eh, vet inte :p   
TV-program: Oj, Det var längesen jag titta på tv xD

5 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Ja.
Brutit mot lagen: Ja
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Nej
Kysst någon du inte känner: -

5 nej tack:
Kläder: -
Mat: ris och kyckling
Musik: eh. vet inte riktigt.
Dryck: Juicen som min mamma envisas med att köpa ;)
Personlighetsdrag: -

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Packa, satt vid datorn och eh, var ute xD
Du kan höra just nu: eh, sitter och pratar med mig själv .
Du inte kan leva utan: Min mobil och min kamera xD
Du gör när du har tråkigt: eh, går in på Youtube xD

3 personer:
Du kan berätta allt för: Ida
Du tycker om: Ska jag räkna upp alla? :P
Du inte gillar: -

2 val:
Kaffe eller te: Cola
Vår eller höst: Beror på.

Måndag

Publicerad 2008-08-18 18:46:42 i 2008,

Nu längtar jag till skolan kan jag tala om. Jag längtar efter min dator, Photoshop - Ny design på bloggen! Sen vill jag ju självklart också höra en bra förklaring till varför våra tidigare lärare inte står med på schemat! Det kommer ju bli som att börja ettan igen om dom inte är kvar. Helt nya lärare, hur sjukt låter inte det?.. Sen vill jag träffa alla nya elever också. hihi. Vi har pratat om "dom nya ettorna" sen första dagen vi börja förra året typ. Så lite nyfiken är man! Mikael säger mest - Vi ska nooooolla ettorna! Yeah... Jag hoppas dom inte gör det. haha.

Har suttit framför den här dumburken hela dagen. Men det är tråkigt väder ute så jag har ingen större lust att gå ut. Tvn har inte så mycket att erbjuda heller och stryka kläder låter allt för jobbigt (vet inte ens hur man gör :O). Det får pappa göra åt mig sen ;)

Jag blir tokig på pappas nedladdningsprogram. Så jäkla segt, dumt och helt puckat! Nej, nu skulle det verkligen sitta fint med min egna dator! Hihih.

Puss<3

Måndag

Publicerad 2008-08-18 12:13:21 i 2008,

Sista dagen på sommarlovet... Bah ;O 

Idag ställde jag klockradion och mobilen på klockan nio. Dessvärre snoozade jag på båda till för en stund sen. Men imorgon så vet jag att jag måste gå upp, så det ska nog inte vara några problem.  Har drömt helt sjuka drömmar inatt xD Fy fan, riktigt äckliga drömmar också, Med blod och grejer xD

Nu tror jag att jag ska ladda ner lite muuuusik och lägga in på min kära mobil. hihi. Puss <3

Söndag

Publicerad 2008-08-17 22:09:56 i 2008,

Aaaaamagad, Nu är det bara en dag kvar sen börjar skolan. Tusan vad fort sommarlovet har gått :O Det känns som om det bara var en vecka sen jag steg på planet till Tunisien lixsom.. Nu går man bara runt och väntar på att skolan ska börja. Jag hittar typ inte på någonting. Letar upp skolböcker, köper block och sådana saker. Deprimerande. Imorgon ska jag stryka massa kläder och bara ta det lugnt. Myyyyys.
 Ååååh, Jag vill inte att skolan ska börja! Fan vad jobbigt att behöva gå upp klockan sex varje morgon! Blä. Jag ska flytta ut till en öde ö eller något så att jag slipper tänka på allt som har med skolan att göra . Det låter ju helt super ! Fast då skulle jag nog börja längta efter skolan istället. Hrm.. Jag har ingen aning om vad jag skriver för skit xD Puss <3

Söndag

Publicerad 2008-08-17 15:36:54 i Foto 08-11,



Jag och min bror tycker inte om varandra idag :)
Så därför publicerar jag denna bild bara för att han absolut inte ville att jag skulle göra det :)

Fredag

Publicerad 2008-08-15 20:44:52 i Mitt liv i bilder,





Det är väldigt roligt att man inte kan ta emot sms. Grr. Har satt in mitt kort i varenda mobil här hemma men det har inte funkat. Kom inte och säg "Du kanske helt enkelt inte fått några sms" för det har jag, Iallafall från mig själv...
 Lizette har köpt en systemkamera idag och det fick mig på fotohumör. hihi. Dock har jag sönder-redigerat varenda bild. Men ähh, Är man på dåligt humör så är man. Nu ska jag och Mammiiiii kolla på Top Gun. Puss <3

Fredag

Publicerad 2008-08-15 15:04:25 i 2008,

Hellu...
Det gick verkligen sämst på provet idag! Kunde inte koncentrera mig överhuvudtaget! All text bara flöt ihop. Fy fan för prov. Gick efter 40 minuter. Tog värsta senvägen ner till stan. När jag kom till centralen så köpte jag Cola och gick och satte mig vid vattnet. hihi. Myyyyys (; Vid kvart över elva kom Martina och vi gick och köpte skolsaker. Mycket trevligt. Jag ska bli pluggis det här året... (Så säger jag varje år), Får se hur det går xD När Sami kom ner på stan så åkte jag till Tobias och var där en stund och sen traskade vi ner till Centralen och jag åkte hem. hihi. Känns lite konstigt att jag hunnit med så mycket idag! Jag brukar lixsom vakna vid den här tiden! haha.

Igår lekte jag med Martina och Sami. Vi var hemma hos Sami och tittade film. hihi.   
Nej men vi hörs (; Puss <3

Torsdag

Publicerad 2008-08-14 14:03:02 i 2008,

Helluu...
Jag är helt slut idag! Var i Stockholm ett tag med Martina, Sami och två andra. Men vi åkte ganska snabbt tillbaka till Södertälje igen. Men mitt tåg gick kvart i tolv. Så det var bara att vänta. När jag kom till Mölnbo så träffade jag Johan, Björn och Jesper. Så jag umgicks med dom. Vid tre kom jag hem och vid åtta imorse så gick mitt alarm igång. Mycket kul. Vid tio gick jag upp och åt ett äpple sen gick jag och sov igen och vaknade nu. Gissa när jag ska upp imorgon... - Sju. 

Idag hatar dom flesta mig så jag är på lite dåligt humör. Kanske inte blir så mycket uppdatering. Puss <3

Onsdag

Publicerad 2008-08-13 15:50:34 i 2008,

Hellu.
Kom precis hem från Po. hihi. Det var massa roligt där. Det började väl typ med att vi satt och väntade på Emma. Lyssna på musik och tjocka oss. När Emma kom så satte vi på första filmen. Nu kommer jag dock inte ihåg vilken film det var. hihi. När filmen var slut så åkte Alex hem. Men vi fortsatte kolla på fler filmer. hihi. Sen fick Ida för sig att busringa till massa människor. Så hon tog min mobil och ringde en signal till flera olika personer. hah. Jag måste ju säga att det var ganska pinsamt. hah. Speciellt när dom ringde upp xD Sen gick Ida och la sig. Och då kollade jag, Emma och Po på Kung Fu panda. Väldigt rolig film. Speciellt när man är halvt död. När vi skulle sova så kom Ida.. haha. Hon hade tydligen suttit vid datorn xD social människa va? :P Jag och Emma dela rum och ja, Vi låg och fnittra och prata om ingenting till klockan var kvart i fem. Tror ni att jag kunde sova då eller? Nee, Jag låg och tänkte i typ en timme... Så jäkla illa.

Imorse vaknade jag av att Ida klämde mig på rumpan xD hihi. Knäppis. Sen lagade vi pannkakor. Till frukost lixsom. Massa gott. hihi. Men sen fick vi skynda oss för att hinna med tre tåget. Det har varit massa med kul.

Den 30;onde så ska jag och Emma sköta Caféterian på Mölnbo ip. Så jag hoppas ni tittar förbi och köper massa av oss. hihi. Nej men nu ska jag kika in Idas blogg och kolla vad hon skrivit för skit där.

Puss <3

Tisdag

Publicerad 2008-08-12 14:51:40 i 2008,

Hejsan !

Inatt drömde jag att jag gifte mig mot min vilja. Hah, Det var en gammal jägare som jag var tvungen att gifta mig med. Men jag smet därifrån. hah. Sprang upp i bergen och letade efter personen jag var kär i. Men han var aldrig på samma ställe. haha. Det var lite svårt det där. Hade massa soldater efter mig också.

Idag vaknade jag alldeles för sent igen. För tio minuter sen faktiskt. Det är lixsom en timme kvar tills Ida slutar jobbet så det är kanske bäst att jag sätter lite fart. Ett bad låter inte helt fel. Puss och kram <3

Måndag

Publicerad 2008-08-11 19:51:35 i 2008,

Hellu.
Så seg idag. Har bara varit ner till affären idag annars inget annat. haha. Men det är ganska skönt det också.
Just nu sitter jag och pratar med en kille på msn ^^ haha vi känner inte varandra sedan tidigare men han fick min msn och så. Snacka om olikt Malin. Jag brukar aldrig ge ut min msn till folk jag inte känner. Eller jo, till Tunisien pojkar men inte till svenskar xD Jag säger ju att jag har blivit konstigare den här sommaren!  Smsar lite med Tobias också och jag tror att vi ska träffas på Fredag. Ååhåh vad trevligt :) Men först ska jag till Teknikgymnasiet och få en stor fet stämpel "igbarn" Oh yeah! Men då får jag iallafall träffa Sw... oh no. Sw -.- haha.
Och imorgon är det Po's place som gäller (;
Nej men nu börja vänner igen. Puss Puss Puss Puss <3

Måndag

Publicerad 2008-08-11 15:23:14 i 2008,

Tjaa. Jag har inte kommit ut ännu. Men det beror på att det regnar i ena sekunden och i nästa så skiner solen.
Jag kom på en sak. Imorgon är det mys hemma hos Po, Min älskade :) hihi. Det ska bli massa kul.  Jag och Po har en jättebra plan också. hihi. Men den kan jag inte skriva här för då blir kanske Emma och Ida sårade. mohaha. 
 Vet ni vad jag ska göra på första bästa lov? Rymma... Ihihi. Men säg inget till min mamma och pappa bara. Dom skulle nog bli ganska arga i sådana fall och då skulle jag ju lixsom inte kunna rymma. hihi. Känner mig väldigt busig just nu.
Nej men jag ska tvätta håret nu och sen gå ut.. Annars ruttnar jag. Beslema, Puss <3

Måndag

Publicerad 2008-08-11 14:42:18 i Sousse 08,


Nu finns ett album fyllt med Tunisien bilder på bilddagboken.
Glöm inte att titta förbi där. För att komma till min sida tryck här.
(Dessvärre måste man vara inloggad för att se mina bilder, Men ni som har bdb kan alltid kolla)
Puss <3

Måndag

Publicerad 2008-08-11 12:30:03 i 2008,

Fick precis dambesök. Kom från svenska kyrkan. Gjorde dom förvånade när jag sa att jag brukar läsa bibeln. haha. Så stod dom där och predika om Gud och allt möjligt. När dom skulle gå så fick jag en bok. Den ska jag absolut läsa! Jag fick lova att jag skulle läsa den annars skulle jag inte få den, Såå ;) Mycket trevligt besök måste jag säga. hihi.
Jag har ätit en väldigt onyttig frukost, Chips, bullar och juice. Kan inte bli sämre lixsom. hah. Funderar på att gå ut och gå en lång promenad. hiih. Massa pussar <3

Måndag

Publicerad 2008-08-11 11:07:29 i 2008,

Oj oj oj. Idag är jag uppe tidigt. hihi. När jag vaknade hade jag fått ett sms av Ida och när jag läste det så börja jag typ grina xD Det var gulligt det hon hade skrivit. Inatt hade jag svårt att sova som vanligt. Gick fram och tillbaka i rummet.. Men nej, Det är nog meningen att jag inte ska kunna sova. Men jag har vant mig så det är inte så jobbigt längre. Man får helt enkelt hitta på någonting annat tills man somnar.
 Sen har jag tydligen ringt och väckt Ida och Od på Ods mobil imorse. Seriöst, no more headset! Jag blir tokig på det snart. Ska nog byta hörlurar så man inte kan komma åt någon nedrans knapp och ringa upp. Ja det ska jag göra.

Pusss och kraaaam <3

Söndag

Publicerad 2008-08-10 21:05:53 i 2008,

Jag har blivit helt konstig! Typ översocial eller något i den stilen. Hrm. Men man kanske blir det när man bara sitter hemma en hel dag. Imorgon ska jag hitta på något roligt. kom gärna med förslag på vad man kan göra i världens minsta byhåla.. Förresten, Jag har gästbloggat i Idas blogg. Det får ni inte missa (a).

Nej men nu ska jag fortsätta vara social med allt och alla. Och Sahbi, Ring mig! (a) haha. Du kan ju inte bara ringa när jag sover xD Puss och kram på er <3

Söndag

Publicerad 2008-08-10 17:32:24 i 2008,

Idag har jag stått i en och en halvtimme och lockat håret. Vill ni veta hur länge det var lockigt? EN TIMME! :O Jag hade minst femtontusen ton hårspray i håret men icke. så jäkla typiskt.





Tjoflöjt !

Söndag

Publicerad 2008-08-10 17:02:41 i 2008,

Sw har klagat på att min blogg är tråkig. Så då tänkte jag att jag skulle skriva ett inlägg om sånt som Sw tycker är roligt... meeen.. Jag vet inte vad han tycker är roligt. hihi. Så ett hej får väl räcka.

HEEEEEEEEEEEEEEEEJ SW !! ;D




Söndag

Publicerad 2008-08-10 12:42:36 i 2008,

Tjaaaaa

Har kommit hem från Marie nu. Det var massa med mys där. hihi. Alla tjejer i huset hade det mys i Maries rum. Dock somnade två av oss väldigt snabbt. hihi. Så jag och Marie kollade på en film och tjocka oss. Popcorn och chips säger man inte nej till. När vi skulle sova så vaknade Järna till liv. Billarm drog igång, tåg passerade, höga röster, moppar och dessa jäkla bilar som åker förbi hela tiden. Men tillslut somnade jag men då hade jag ändå legat vaken i två-tre timmar. Tindra vaknade vid åtta imorse. jag var så jäkla trött att jag trodde att jag skulle spy. Men vi gick upp och åt frukost sen ville Tindra sova ett tag till. Tack gode gud... Så vi somnade om och vaknade av att Simon ringde en och en halvtimme senare. Marie berättade också att, varenda gång Tindra vaknat, Så hade jag skrattat. Jag var nog inte vid medvetandet just vid dom tillfällena. hah.
 Idag ska jag ta itu med städningen som jag sköt fram till idag. Högen i mitt rum har verkligen växt otroligt fort! Vad kan det bero på?! hrm hrm. Nej men ni får ha det så bra <3 Puss.

Lördag

Publicerad 2008-08-09 18:44:14 i 2008,

Hellu,
Har precis duschat. haha, Försökte duscha utan att blöta ansiktet eftersom jag redan har sminkat mig. Men det var dömt att misslyckas. Har smink i hela ansiktet just nu. Väldigt sexigt. Skulle egentligen följt med mina föräldrar och handla men sen ringde Marie och fråga om jag ville sova över. Klart jag vill det. Pappa ska skjutsa mig så fort han kommer hem. Tror jag och Marie ska kolla på någon film ikväll och bara ha det mys. Finns inte så mycket annat att göra när det regnar lixsom. haha.

Nej men jag kanske borde fixa iordning mig nu. Massa pussar och kramar <3

Lördag

Publicerad 2008-08-09 14:37:07 i 2008,

Tjoooo!
Jag vaknade nyss! Jag förstår inte hur jag kan sova så länge? haha. Massa konstigt tycker jag.
Mina föräldrar måste slita upp mig ur sängen snart. Annars kommer jag aldrig orka gå till skolan. haha. Vore ju lite pinsamt att försova sig första veckan. Andra veckan går bra, men inte första. Nej jag skoja bara. Men jag är väldigt bra på att försova mig. haha.

Vill ni veta en tråkig sak som ni säkert redan vet? Det regnar ute. Så jäkla tråkigt! Men det är väl så här svensk sommar är.. Regn, sol, regn.. och ännu mera regn. Helt värdelöst. När vi börjar skolan så kommer det säkert bli massa sol xD 

Jaja.. Frukost låter väldigt bra. Massa pussar och kramar <3

Lördag

Publicerad 2008-08-09 00:46:40 i 2008,

Tjaaaa (;
Jag är inte det minsta trött just nu kan jag tala om... Så jäkla illa. Jag har till och med varit ute på värsta lång promenaden här i storstan. I en och en halvtimme. Fett illa. Men Sahbi är inloggad på msn så han kan ju få underhålla mig ett tag till. hihi. Imorgon ska jag stor städa mitt rum kan jag tala om. Men aah, hejdå <3

Fredag

Publicerad 2008-08-08 20:58:06 i 2008,

Jag har massa tråkigt just nu. Men jag orkar typ inte göra någonting för jag är skit trött. Men jag kan ju tala om att min mamma har hämtat hem en förstoring på en av mina bilder idag. Så den sitter på väggen nu. Massa mäktigt. haha. Kortet är 50x75 så ni kan ju tänka er hur stort det är. hiih. Nej men jag kanske ska sätta på mig lite mer kläder och sätta hörlurarna i öronen och gå ut och gå lite. Hihi. Massa pussar <3

Fredag

Publicerad 2008-08-08 14:40:23 i 2008,

Yo ! ;D

Jag vet att det är lite tidigt för att sammanfatta sommaren. Men ändå. Det här har verkligen varit den bästa sommaren på länge.

Sommaren började helt underbart bra med Sousse, där jag träffade massa underbara människor, blev kär (jag erkänner... :$) och hade supertrevligt med Ida. När vi kom hem så åkte vi ut på ön över en natt. Och även fast det var långtråkigt ibland så njöt jag bara av att få vara med dom jag tycker mest om. Även fast jag var lite plågad över cola begränsningen. mohaha ^^  Inte långt därefter så åkte jag till Öland. Brukar alltid vara lite småtjurig när jag är där. Men inte den här gången. Jag mådde prima och jag kom närmare hela min familj. Vi hade väldigt kul ihop. Och det var också på Öland som jag satte igång med träningen. När vi åkte hem så grät jag som en stucken gris och saknade Mormor och morfar på en gång. Så jag tog första bästa tillfälle och åkte till Tobias för att slippa vara hemma. Två dagar senare satt jag på en buss på väg till Rättvik och till Marie. Det var väldigt mysigt och första kvällen låg vi och pratade om alla minnen vi har. Vi somnade väldigt sent men det var det definivit värt! Men redan efter fyra dagar så satt jag åter på bussen, men den här gången på väg hem. Veckan därpå så var jag mammas svans och följde henne vart hon än gick. Massa med mysigt. Vi satt ute på balkongen och solade, var ute på sjön och var och handlade. Den här veckan har också varit väldigt bra. Pridefestivalen, Martina och Sami, Sydpoolen, Marie, och ja, igår. jag är faktiskt hel nöjd med min sommar och det har jag väl dels Robin att tacka för.

Förra sommaren var ingen höjdare direkt. Då satt jag mest inne hela tiden. Var surig och grinig. Nervös inför skolstarten och så vidare och så vidare.

Nu ska jag fixa iordning mig och sen åka till Södertälje med mina älskade föräldrar. Massa pussar och kramar <3

Fredag

Publicerad 2008-08-08 12:19:16 i 2008,

Goooodermorgon

Igår kväll så mötte jag upp Martina. Vi gick hem till mig och prata lite och drack juice. Sen kom Sami med åtta tåget så då gick vi och mötte honom. Vi satte oss vid päronet som vi så fint kallar det för. Satt där och var allmänt sociala. Sen kom vi på ett jättebra tidsfördriv;  Sanning och konsekvens. haha. Men det var mer sanning, ingen tog konsekvens. Haha. Jag vågade inte för då skulle jag säkert fått busplinga hos någon xD hahah. Skulle vara typiskt Martina och hitta på en sån sak (; mahaha. Men det var inte så roliga frågor som man fick svara på heller :P haha. Trodde Martina redan visste allt om mig :O jaja. Sen kom det två killar som var allmänt sociala. Dennis och Johan. Dennis ville absolut bada och Martina blev också självklart sugen på det... Så hon övertalade mig. Sami ville inte bada så jag tjatade på honom att han visst skulle bada. haha. Så vi gick upp till Martina och hämtade badkläder och sen traskade vi vidare. Vägen till Berga var massa mörk kan jag tala om. Men jag låtsades att jag inte var mörkrädd. hahah. När vi kom till Berga så var det typ helt kolsvart. Martina var först i. Sen blev jag iknuffad av henne. Massa dumma hon säger jag bara. haha. Vattnet var ju inte bara sviiiinkallt. Trodde jag skulle dö. hah. Det var helt kolsvart också. Man visste inte rikigt vart man skulle ta vägen. Tillslut hoppade Sami i. Vem var kvar då? .... Dennis -.- Han som kommit på den otroligt braiga idén att bada. Martina fick lov att doppa sig igen för att han skulle hoppa i. Sen försökte han övertala mig att följa med till hopptornet. HAH, aldrig! Då skulle jag på riktigt fryst ihjäl. När vi hade badat klart så gick vi mot the big city Mölnbo igen ^^, Dennis och Johan frågade om vi inte skulle åka bil med dom. Men ingen av dom hade körkort och var inte heller speciellt nyktra så vi tackade nej. Akuten låter inte så frestande. Så vi skiljdes åt. hihi. Gick upp till Martina och lämnade badkläderna. Sen gick vi ner till busshållsplatsen och körde lite sanning igen. Då kom Kari, Samuel och nån Niklas. Och Kari skulle självklart vara med. Så då passade jag på att fråga ut honom om en sak. haha. Sen gick Karis ölburk sönder och sprutade ner hela mig typ. haha. Det var inte så trevligt. Vid halv ett(?) Satte jag hörlurarna i öronen och traskade hem..
Dock kunde jag inte sova utan låg vaken nästintill hela natten så jag har massa ont i huvudet idag. Omg, nu kommer mamma tro att jag är bakis ju. Men nej , jag drack inte en droppe. Bara fanta och Cola. Så det så. You can trust me! Och det vet du också mamma :) Hiihi, Jag älskar dig <3

Idag har jag ingen aning om vad som händer. Lata mig antar jag. Det är jag väldigt bra på. hihi. Nej men frukost låter inte helt fel. Massa pussar <3

Torsdag

Publicerad 2008-08-07 16:04:18 i 2008,

Helloooooooo!
Nu har jag kommit hem igen. Som tur var så fanns det ingen svamp. haha. Eller några fanns det. Jag hitta såklart ingen. Men jag gick och smsa mest hela tiden. Efter våran lilla skogstripp så åkte vi till Gnesta och handlade och sen hamna jag här. Så nu ska jag gå in på Youtube som vanligt och dricka cola. Sen om ett tag så ska jag nog ut och springa.
Puss och kram <3

Torsdag

Publicerad 2008-08-07 14:13:28 i 2008,

Godmorgon.
Vaknade lite sent idag. Men nu känner jag mig riktigt utvilad kan jag tala om. hihi. Idag ska jag följa med min pappa och farmor ut och plocka svamp.... haha -.- fan vad tråkigt. Men jag har inte direkt något bättre för mig. Sen ska vi åka och köpa Harryboy och cola så jag klagar inte. Jag har kommit fram till att eftersom jag har så stor otur i kärlek så måste jag ha jäkligt tur i spel. Så om jag köper lite lotter och så, så kanske jag vinner massa pengar. Och då kan jag ju åka till Tunisien och få lite tur i kärlek ;) haha.

Jag kom på värsta idén igår. Jag och Tobias skulle ta ett smslån och sätta oss på flyget till Tunisien imorgon. Sen när vi satt på planet så skulle vi ringa våra föräldrar och säga vart vi var och att dom skulle betala tillbaka smslånet. haha. Tobias tyckte dock inte att det var någon bra idé. Jag fattar inte varför? (a)  haha. Nej men om jag kanske skulle klä på mig nu. Massa pussar och kramar <3

Onsdag

Publicerad 2008-08-06 20:16:03 i 2008,

Jag kom inte så långt... När jag stod i dörren och skulle ta på mig skorna så var inte skorna där. Stökade runt i hela lägenheten efter dom. Men tillslut fick jag ge upp. Dom finns inte här. Dom befinner sig nog hemma hos mamma. Mycket illa. Så jag fick göra det bästa av situationen - Plockade fram hantlarna, Gjorde sit-ups, armhävningar, körde idioten och så vidare och så vidare.. Inomhus! Men nu är jag på god väg tillbaka. Känns redan bättre. woho! Och jag lovar att jag inte tänkte på Tunisien någonting (Håller fingrarna i kors och hoppas att ingen ser det) Nu ska jag duscha och sen bänka mig framför tvn och hoppas att det är något kuligt program. Massa pussar <3

Onsdag

Publicerad 2008-08-06 19:10:37 i 2008,

Tror ni att jag rört på fläsket ännu? - neeej, det har jag inte... Försöker komma på vart jag ska springa. Tänkte först att jag skulle springa rätt in i skogen här brevid men nee.. Jag hatar den vägen. Får väl bli runt sjön annars. Men inte fan orkar jag hela den vägen! haha. Nej men ååh, Annars får jag väl helt enkelt gå upp till spåret. Jaja. 
Men samtidigt så har jag det ganska bra här hemma. Har full koll på mobilen samtidigt som jag sitter och glor på msn. För vem vet, Någon från Tunisien kan ju ringa eller logga in. Hoppas alldeles för mycket, jag vet. Det kom jag precis fram till själv så nu ska jag tamefan ut och springa. långt, långt, långt och helt enkelt tänka på något annat. Puss <3

You were my strength when I was weak

Onsdag

Publicerad 2008-08-06 16:27:07 i 2008,

Aslema!
Har precis kommit hem från Marie. Massa trevligt. Vi var ute och gick, fynda lite på apoteket och drack cola ;) haha. Kan inte bli bättre lixsom. Eller jo om jag kunde åka till Tunisien. haha. Men annars kan det nästan inte bli bättre. Har köpt med mig massa cola hem så ikväll M-Å-S-T-E jag ut och springa. Har blivit så förbaskat lat den senaste tiden! inte alls bra.. Så ikväll ska jag ta itu med mitt lilla i-landsproblem och bli hurtig igen. Hrm. Önska mig lycka till. haha.

Attans otur att Sverige förlora mot Kina idag alltså! Hoppas det går bättre nästa gång. hihi.

Vi hörs senare idag bitches ! <3
Beslema.

Onsdag

Publicerad 2008-08-06 12:06:36 i 2008,

Om en halvtimme skulle jag åkt till Marie. Men jag försov mig. Jag hade ställt klockan på nio men problemet är ju bara det att jag sover som bäst när jag Snoozar. haha. Marie ringde nyss och väckte mig. Så jag får åka lite senare. hihi. Men det går ju bra det också. haha. Undra hur det blir när skolan börjar och jag måste ställa klockan.. haha. Kommer jag sova vidare då också? hoppas inte det xD . Kan bli lite jobbigt då. Nej men frukost och en dusch låter alldeles utmärkt. Puss och kram <3

Sitting here alone with my memories.
Staring at a picture of you and me.
They say I look fine but if walls could talk,
They'd tell you all about how much I break apart.

Tisdag

Publicerad 2008-08-05 17:22:52 i 2008,

Hellu.
Herre min Gud vad kul jag har haft idag. haha. Är man uttråkad någon dag så kan man ringa Martina och Sami. För dom är roliga (; Men ack så perversa. hahah. Det var faktiskt kul på sydpoolen. Det hade jag inte räknat med. Det började med att jag och Martina väntade på Sami i stationshuset och då satt vi brevid hon , Eh, Marie Picasso.. stavas hon så? Haha. Mycket coolt ^^ -.- haha. Sen funkade inte mitt kort i spärren på Sydpoolen så då stod jag där som ett fån och M&S stod och skrattade. Mycket kul.. När vi väl var inne så lekte vi som små barn.. Kanske inte men nästan ;) Men tillslut tröttna vi så vi gick till McDonalds och åt. När vi hade ätit så satte vi oss inne på kringlan och försökte fördriva tiden med att räkna svarta skor som gick förbi. haha. Det tyckte vi var väldigt kul så vi gick till andra sidan kringlan och satte oss där och räkna vita skor också. haha. Sen fortsatte vi till Lunahuset och satt där och räkna, paraplyer, mössor och liknande. Men när vi kom till telgehuset och skulle räkna så tröttna vi. Men vi gav det en chans och gick upp på Kringlan och satt där. Men det var inte lika kul då. Så vi gick ner på Ica.. det är ica som ligger där va? ;) hahah. Jag har minne som en guldfisk. Hur som helst , Martina och Sami köpte typ upp halva äffären medans jag bara köpte en havreboll (Jag lovar, Man blir tjock om man umgås med dom två xD). Sen traskade vi till tåget. På tåget så var dom väldigt perversa... och äckliga... Men ändå så roliga (; hahaha. Nu ska jag låta dom läsa vad jag skrivit.

Haha nej juste. Jag måste ju berätta. mohaha. Idag har jag pratat med Od i telefon... haha. Jag råkar alltid ringa upp folk när jag har mitt headset i och det gjorde jag denna gång med. Jag fattade ingenting. haha. Och när han sa att det var jag som ringt blev jag ännu mer förvirrad. Sen har han lyssnat för mycket på Ida också för han sa att jag var knäpp... illa. haha.

Massa pussar <3

Sousse 2008

Publicerad 2008-08-04 22:11:46 i Sousse 08,


På Arlanda


<3


mohaha


Stranden


Määäääälin ^^


Banana split


En achmed, En sur(?) Malin och en Anoar


Utsikt


Utsikt, haha ;)

Ida är här. Har äntligen fått bilderna. hiih.

Måndag

Publicerad 2008-08-04 16:47:23 i 2008,

Jag har inte varit ute på hela dagen. Jag tror att lata Malin börjar komma tillbaka. Inte bra... Jag får helt enkelt gå ut och gå, tänkte jag. Kollar ut genom fönstret och då spöregnar det ute. Inte det minsta roligt. Kanske kan sno åt mig ett paraply och gå ut ändå. Men det känns lite tråkigt. hah. Ikväll ska jag umgås med Ida. Mysigt. Hoppas det inte regnar då. Men det kommer det säkert att göra. Hur länge ska det vara så här tråkigt väder egentligen? jag har iallafall redan tröttnat. Vill ha sol! hihiih.

Nej men nu ska jag väl hitta på något. Puss <3

Måndag

Publicerad 2008-08-04 15:00:38 i 2008,

Jag säger bara en sak: FUCK MARTINA! hahah. Vilken jäkla idiot hon är. Man kan ju inte bara få för sig att man vill bada på sydpoolen och sen övertala mig att följa med! Jäkla unge! hahaha. Men jag antar väl att jag får offra mig för hennes skull xD Så jag ska åka till Sydpoolen imorgon... bada bada bada xD Jag tycker inte ens om att bada . haha.

Puss Martina <3

Måndag

Publicerad 2008-08-04 11:56:35 i 2008,

Godmorgon! ;D

Idag var jag uppe med tuppen kan jag tala om. Pappa väckte mig klockan nio. Fyyy fan. Men vi skulle till banken. Man måste ju passa på medans det inte är så mycket folk lixsom. hihi. Nu har jag tagit bort min jäkla bankbok. Massa skönt. haha. Men Mattias kunde inte göra det. haha. det var han som hade störst behov av pengarna för han ska byta sin moppe idag xD haha. Stackars liten (; Men mina snälla föräldrar lånar ut pengar till honom. Det skulle dom nog aldrig göra för mig. Haha, Jo det skulle dom nog förresten. Dagen har knappt börjat och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Känner mig lite lat. Men måste ut och springa idag. Annars kommer jag slappa ihop totalt. Det går ju inte för sig xD

Nu ska jag gå in på Youtube och hänga, Det är jag väldigt bra på ;) haha. Puss och kram <3

Söndag

Publicerad 2008-08-03 23:12:32 i 2008,

Hellu.

Är hemma hos pappa nu :O Haha, det var ju typ år och dar sen. Känns lite märkligt. Har massa med tråkigt och funderar på att gå och lägga mig och skriva. Hrm.

Fy satan vilket väder det var tidigare idag xD Trodde att fönstrena skulle krossas när åskan mullrade. haha. Jag tycker om när det åskar. När jag var liten så satt jag och Farmor på hennes veranda och kolla på alla blixtar och lyssna på åskan. Det var massa med mys.  Dock får jag lite ont i huvudet när det är dåligt väder ute.

Imorgon ska jag in till Södertälje och öppna min nedrans bankbok. Så jäkla irriterande med bankbok, Man kan inte göra någonting med pengarna som man har där. Bara om man går till banken. illa. men imorgon ska jag iallafall föra över pengarna till mitt andra konto. Det blir skönt. Det betyder att jag har 14000 kronor till nästa sommar då (; Någon som vill åka till Tunisien med mig då? (a) Haha, Vi borde aldrig åkt till Sousse.. Nu längtar jag ju bara dit 24/7. Men det går väl över.. not. haha.

Uscha fya. Nu kom jag och tänka på någonting annat. Skolan -.- Vi börjar snart igen. Jag längtar inte kan jag tala om! Jag gjorde typ det dom första 2 veckorna. Men det är bara för att jag tycker om rutiner och ja, det blev ju lite annorlunda när man inte behövde gå upp klockan 6 varje morgon, plugga, äta lunch, plugga och sen gå hem och kolla på tv. Så jag njöt inte det minsta av sommarlovet första veckan. Men nu vill jag verkligen inte gå tillbaka. haha. Nu är jag ju van vid att ställa klockan på nio varje morgon, Snooza i en och en halvtimme och sen gå upp och göra något man inte bestämt.

Nej men nu måste jag bädda till min säng och så. Vi hörs imorgon bitches ! Puss <3

Söndag

Publicerad 2008-08-03 19:11:29 i 2008,

Tjaaa (;
Idag är jag verkligen seeeg! Min kropp vill bara sova. Har fixat lite med mina kläder och hjälpt mamma med maten men inget mer. Vaknade vid två idag! Då ringde jag min far så att han fick komma och hämta mig. Först kunde han inte komma hämta mig men sen hörde gud mina böner så då ringde pappa upp och sa att han kunde komma iallafall xD Inte illa. haha.

Det var mycket trevligt igår. Martina mådde dock inte så bra när vi var uppe i Stockholm. Massa med tråkigt för hennes del. När vi skulle hem så köpte jag korv med bröd. mohaha. Det var det ända jag åt på hela dagen kan jag tala om xD haha. Jag är nog inte redo att flytta hemifrån ännu xD I sånna fall skulle jag typ gå ner 20 kilo eller något i den stilen.
Det var mycket trevligt hemma hos Tobias igår också. Men när vi skulle sova så börja han prata och prata och prata. Det tog typ aldrig slut! hahahaa.. Men jag var övertrött så det gjorde inte så mycket.

Nej men jag måste packa och så nu.. (Fast egentligen ska jag spela, Men det vill jag inte skriva här xD) Massa pussar och kramar <3

Lördag

Publicerad 2008-08-02 21:39:58 i 2008,

Hellllu ;)

Är hos Tobias just nu. hihi. Men han är osocial och spelar tv spel. Så jag tog över hans dator. hihi.
Idag så åkte jag med Mamma och Pappa till moraberg för mamma tänkte köpa en mobil. Men det blev inte så. Så när vi var inne på rusta så smsa Martina och fråga om jag ville följa med till Prideparaden. Självklart ville jag det (; Så dom skjutsa ner mig på stan där jag tog ut pengar och köpte 24timmars kort. Sen mötte jag upp Martina, sami och Samis bror(?) haha. Mycket trevligt. När jag kom till tälje så hamna jag här. hiih. Men nu är Tobias inte osocial längre (;

Massa pussar och kramar.

Fredag

Publicerad 2008-08-01 15:16:28 i ,

Den här låten har fastnat på min hjärna. Den spelas om och om igen där inne i huvudet. haha.


Fredag

Publicerad 2008-08-01 13:00:47 i 2008,

Åhåhå. Gissa vilken film som har biopremiär den 21 November iår ! Harry potter! yeeeey. Massa kul. Det ser jag fram emot. hihi.

Idag har jag kollat på solförmörkelsen kan jag tala om. Jag är så jäkla busig och nyfiken. haha.

.... Har inget mer att skriva. Puss <3

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela