Malins blogg

Vi ska på picknick i Göteborg, flaskor och stenar i en korg.

Publicerad 2010-07-30 18:12:36 i 2010,

Okey, gott folk, nu räknar vi ner på fingrarna. 1.2.3.4. 5 timmar kvar tills bussen åker. Har jag packat klart? Nej. Har jag duschat? Nej. Har jag fönat håret? Nej. Men läget är cool lugnt. Glömmer jag något så är det ju bara att köpa nytt. thi hi hi.

Jag råka bita mig själv i armen förut. Inte så värst smart kan man tycka. Men jag ville liksom bara testa. Jag har även testat att ta mig fram utan att använda fötterna. Det var kul och inte lika smärtsamt som att bita sig själv. Sen har jag fått mamma att fastna på Aik-trubadurens "Hata Göteborg". Det är kul. Så nu springer hon omkring och sjunger "Vi ska på picknick i Göteborg, flaskor och stenar i en korg". Varenda gång man nämner den så fastnar hon på den. hihi. Ni skulle hört förra året på Öland. Hon sa typ inte något annat. höhö.

Hemlösa oss

Publicerad 2010-07-30 13:49:27 i 2010,

Min morgon började med att min mobil ringde. Tryckte på svara knappen och jag steg in i Emmas hem. "Vart fan ska vi bo?" sa hon med lätt panik i rösten. Tio minuter senare satt jag på cykeln på väg ner till Emma. Väl där så ringdes det till Göteborg och efter många om och men så hitta vi ett ställe som får duga. När vi var klara med allting på datorn så satte jag mig på cykeln igen och åkte hem till pappa och hämta lite saker som ska med. När jag lämna av cykeln så fick jag ett sms från mamma om att mina kort kommit. Jag har nämligen framkallat bilder, 143 stycken för att vara noga. Mina föräldrar ville kasta sig över bilderna direkt men jag sprang och gömde mig och titta igenom alla först. haha. När jag var i Turkiet så lånade jag mammas kamera. Det misstaget gör jag inte om. Då kan det hända att hela släkten vet ALLTING om resan. Så därför lånar jag pappas kamera till Götet. haha.

Någonting säger mig att jag borde börja packa. Men sen finns det en röst i hjärnan som säger "Orkar inte!!!!". Jag hoppas på att mamma börjar styra upp det hela snart. haha.

Nojig är bara förnamnet

Publicerad 2010-07-29 17:19:18 i 2010,

Det här med att tälta, visst låter det lite läskigt? Då menar jag inte att jag är rädd att någon ska komma med en stor köttkniv och hugga i tältet. Snarare att jag kommer få panik över andra saker.

Typ som att jag inte kommer sova i en varm och skön säng. Istället kommer jag ligga och huttra i en sovsäck som luktar urk. Inte så speciellt frestande. Antalet sömntimmar kommer ju minska med hästlängder!

Vid minsta ljud utanför så kommer jag vakna, bli rädd och ligga och skaka. Jag kommer desperat försöka göra mig så liten som möjligt bara för att björnarna utanför ska se mig underlägsen. Inte för att dom ser mig överhuvudtaget men det lugnar förmodligen ner mina nerver, i alla fall lite. Kanske.

Jag kommer vakna galet tidigt, enbart för att jag sover i ett tält. Det är standard. Men vad ska jag egentligen göra när de andra två ligger och snarkar för fullt? Jag kan ju inte lämna tältet, då kommer jag stöta på en massa varelser som använder Ö istället för O! Läskigt som fan.

Om jag vaknar mitt i natten och måste gå på toa, så kommer jag inte våga gå själv. Då kommer jag behöva ta med någon annan. Men i sin tur så vågar inte den sista stanna kvar i tältet, då kommer vi allesammans gå tillsammans, bara för att jag behöver det. Jag kommer ha dåligt samvete resten av natten då.

När man tältar så kan man ju tydligen inte ta med sig hela sin garderob. Detta faktum får mig att fundera på varför vi över huvud taget väljer att tälta. Jag kommer bli deprimerad.

Jag är rädd. Förresten... Finns det Björnar i Göteborg? Vänta... VAD FAN ÄR GÖTEBORG!?

Dagen mitt i sommaren.

Publicerad 2010-07-29 12:15:59 i 2010,

Idag fyller min Mamma och Marianne år. Som vanligt, varje år. Stort grattis!


Jag kan inte riktigt avgöra när min dag började. Känns som om jag inte sovit alls. Men det har jag, för jag har drömt massa konstiga drömmar. Så Malin, om jag är lite arg på dig så är det enbart för att du var en riktig idiot i min dröm! Haha. Jag och mamma satt uppe och tittade på Sagan om konungen återkomst halva natten och innan jag skulle sova så var jag tvungen att fixa mina naglar. DOH! När jag hade somnat så började det åska och jag höll på att flyga flera meter upp i luften. Så rädd blev jag. Haha.


Nu har vi precis vart och handlat och jag tänkte hoppa in i duschen snart. PUSS!

Malin i Malin... Eller nått.

Publicerad 2010-07-28 20:45:33 i 2010,

Hej Malin!
- Nämen hej själv Malin!

Ursäkta, vad menar du med det? Jag är inte Malin?
- Skojar du med mig eller? Det är ju jag som skriver frågorna!

Så du ska alltså läcka ut vår lilla hemlighet nu?
- Att vi är samma person?

Ja precis.
- Du är ju störd! Eller jag... Eller vad man nu säger.

Jag har hört att du nästan aldrig berättar något här i bloggen. Varför inte?
- Jag vet inte. Varför skulle jag berätta massa tråkiga saker? Som till exempel att jag ska börja skolan om en och en halv vecka? Skit tråkigt att läsa om ju!

Eh okej. Vad händer i helgen då?
- Ska ju till Nauru! Eller nej, jag ljög. Jag ska tälta... Hjälp?

Tur att du har mig i hjärnan. Jag kan massa bra godnattvisor.
- Där lugna du allt ner mig. Not.

Kan du inte berätta något roligt?
- Jo. Jag har fått en ny söt liten tand! Jag börjar äntligen bli visare! Och tro nu inte att jag håller på att bli en klockvisare...

Något roligt sa jag ju!
- Haha, har du testat att suga ut Cola ur en flaska? Jag gjorde det i Turkiet. Fan det kom med en sån kraft att jag höll på att spy, tårarna sprutade och jag hosta som aldrig förr! Men man måste ju testa liksom...

Det var inte så skönt faktiskt.
- Nej... Ska vi göra något vettigt istället?

Ja.

Mattias och Malin

Publicerad 2010-07-28 15:52:41 i Mitt liv i bilder,



Onödigt att ha båda fötterna på jorden tyckte jag.



Flyga är bättre.



Jag tycker minsann att vi ser lite påklistrade ut. eller?!?!?!



Jag har inget att göra. Så varför inte lägga in lite konstiga bilder på mig och min bror. Kolla vad äckligt blond Mattias är. Sjukt.

Sover bort hela min sommar.

Publicerad 2010-07-28 14:32:20 i 2010,

Well, hello again! My weed-smokin' friends (Ida), I'm glad you came! He he he. Idag skulle jag lekt med Sw var det tänkt. Men jag sov alldeles för länge och jag misstänker att Sw gör detsamma. Mina föräldrar är vid stendörren. Ganska taskigt att fråga om jag vill följa med när jag sover. Men jag förlåter dom kanske.

Idag ska jag göra massa tråkiga saker igen. Typ packa. Jag är ju drottning i ett litet skit land och även fast jag helst av allt inte vill så måste jag ju liksom åka dit och vara där några dagar. Landet måste ju veta att deras drottning fortfarande existerar. tihih. Livet är hårt.

I staden med hon den där mamman.

Publicerad 2010-07-27 19:05:51 i 2010,

Hellu. Har precis kommit hem från stan. Jag tvinga med min mamma. Så vi har shöppat lite och sen åt vi middag på sandys. Bakad potatis med Kräftröra. Sjukt gott! Nu ska jag packa ihop mina saker för ikväll ska jag byta förälder minsann. Ska göra inbrott hos min farmor också och sno åt mig en madrass typpppppppppp. thihi.

Igår var vi helt vilda mitt i natten

Publicerad 2010-07-27 14:22:52 i 2010,

Igår blev jag och Ida dissade av Emma. Hon gick iväg och pratade telefon. Så jag och Ida blev kvar i vardagsrummet tillsammans med Emmas lillasyster! När Emma hade pratat i mer än en halvtimme så var det hus i helvetet för då sprang alla tre omkring i hela huset och skrek och skrattade. Ida sprang omkring med en ostämd gitarr och jag med en käpp. Till slut stod vi där och spelade, sjöng och dansade. Det var nog det vackraste jag nånsin sett och hört. Tur att Emmas grannar bor en bit ifrån. Tror inte dom skulle uppskattat vår underhållning. hihi. När vi skulle bege oss hem så följde jag med Ida hela vägen hem. Jag hade ingen större lust att gå hem när ett whiskeyparty ägde rum hemma hos mig. När jag lämnat av henne så gick jag nästan myrsteg hem. haha.

Personligt meddelande till tvättmaskinen

Publicerad 2010-07-25 16:07:02 i 2010,

Hej tvättmaskinen! Jag behöver prata med dig. Vi borde egentligen ta detta personligen men jag orkar verkligen inte just nu. Jag vet att jag ibland kanske inte riktigt behandlat dig väl och det är jag ledsen över. Men det du gjorde mot mig var väldigt lågt. Jag blev ledsen och inom mig växte en stor klump som inte vill försvinna. Jag känner mig sårad. Riktigt sårad. Om du inte hade gjort vad du gjorde så hade min tvätt varit klar för längesen. Jag vet att jag tryckte på start knappen, det vet jag! Så du får mer än gärna förklara för mig varför du inte startat när jag kom tillbaka efter en timme! Jag tycker faktiskt att jag är värd en förklaring och en ursäkt. Hejdå.

Det blir vad man gör det till.

Publicerad 2010-07-25 12:38:00 i 2010,

Igår blev ju lagom fail. Var ju inte direkt pepp överhuvudtaget. Vi hade ganska kul på Stanleys i början. Det bästa var killen som sa åt oss att absolut inte dansa i toalettkön. Varför inte undra jag. "Det... Det funkar bara inte" svara han och sen gick han. haha.  Sen gick vi vidare till Ceasars och satt och hade trevligt. Träffade mina klasskompisar där minsann! Då blev jag massa glad. Men dom drog vidare sen och efter ett tag joina jag dom istället. När jag skulle hem sen så fick pappa komma och hämta mig. Vi tog en sväng förbi Ritorp och släppte av Ante också. Han lämnade både cider och öl till pappsen och mig. Schyrre.

Inatt har jag drömt sjuka drömmar. Ganska kul ändå. Hela Södertälje var fullt med ballonger. Och ett nytt Sandys hade öppnat mittemot det Sandys som redan finns. Jag stod i mitten och försökte komma fram till vilket jag skulle välja. Jag blev nästan helt förtvivlad. haha.

Idag ska jag tvätta mina kläder. Lite jobbigt att inte ha några rena. haha.

märkligt det där med humör

Publicerad 2010-07-24 20:18:23 i 2010,

Nu, mina damer och herrar, har jag suttit vid datorn sen jag vakna. Duktig tjej! Inte ens musik får mig att bli glad idag. Helt sjukt, vet inte varför jag är på sånt här humör heller. Vakna skit sur typ. haha. Men men, ska nog ta en promenad nu. Och ja, jag vet att det spöregnar.

ELLER NEJ! Jag drar till stanleys! Tjing. kom dit!

Surkärringen har talat

Publicerad 2010-07-24 17:04:24 i 2010,

Hej. Idag är jag på dåligt humör. Känner nästan för att gå ner och strypa min granne. Jävla glappkäft! Fy fasiken vad arg du gör mig! Jag längtar bort härifrån så det bara skriker om det. Som tur är så ska vi bort om en vecka. Det ska bli så himla skönt. Slipper man alla idioter i den här skithålan.

Eh. Ja, jag är sur. Hejs!

Vi är inte normala.

Publicerad 2010-07-24 01:01:28 i 2010,

sw säger:
Läget suger har en kompis som heter malin och hon är lite...eh rolig

, Malin säger:
hi hi. JAG ÄR.

sw säger:
ja du är.... -.- (snälla ta livet av mig Snälla!)

, Malin säger:
OK. Ok. Ok!

sw säger:
ja fyfan alltså -.-

, Malin säger:
Om du blev jättesjuk. SVIN sjuk! du blev intagen på sjukhus och fick vara under en massa plast för att du inte skulle smitta. Men helt plötsligt så gör läkarna bedömningen att du inte längre kan vara kvar på vår jord för att det är för riskabelt. Så dom skickar dig till en annan planet. Låt oss säga Jupiter. Där fick du starta upp ett nytt liv och byggde upp dig ett hem. Då är frågan, vad skulle du äta till middag?

sw säger:
suck, jag skulle väl käka en knäckbrödsmacka med ost eller något vafan (snälla någon döda mig )

, Malin säger:
Låt oss säga att du är allergisk mot just knäckebröd. Finns det några andra alternativ du då kan tänka dig? Kanske Pågen Javisst!?

sw säger:
eh... varför skulle jag vara allergisk mot knäckebröd?

, Malin säger:
Låt oss säga att du, efter smittan blev just det. Finns ingen läkare som kan förklara detta eftersom ingen har kunnat ta dessa viktiga knäckebröds prover. Skulle du då kunna tänka dig ett annat bröd? Tycker du om Lingon? I sådana fall har jag ett bröd som jag kan tänka mig att du kommer gilla!

sw säger:
eh.. men jag är ju inte allergisk mot knäckebröd och den värsta smittan jag har haft är väl vanlig förkyllning

, Malin säger:
... Hur har du det annars på Jupiter då? Får du vara ifred?

sw säger:
Juptier jag har ju inte ens varit utanför sverige så hur kan du få det till att jag har varit på jupiter

, Malin säger:
Jag undrar lite smått.... vem är du?

sw säger:
det vet du ju malin vi gick ju i samma skola i nästan 2år och vi träffades ju senast igår

, Malin säger:
Det kan hända att jag förtillfället lider av sinnesförvirring. Kan du snabbt presentera dig?

sw säger:
okey ja jag börjar undra det efter dom här frågorna menmen Jag heter Johan Sperber Wallström och är ett världsberömt Geni och verkligen älskad av exakt varenda person på denna jord och nästan alla skulle kunna ge sitt liv för att jag ska få leva, så börjar minnet komma tillbaka nu malin? 

, Malin säger:
Ja... vänta nu, dig har jag nog hört talas om! Du är ju han som jag sänkte med mitt lillfinger varje lunchrast!

sw säger:
nejnej nu minns du fel för det där var en person som heter kim olsson, jag är den person som du älskade så mycket att du nästan sålde hela din familj för att få vara med mig

, Malin säger:
Han var en riktig dum jävel. Men vem såg till att han aldrig mer satte sin fot på Tc? he he. Ja, nu kommer jag minsann ihåg. Men du, jag skulle villigt GE bort min familj i utbyte mot dig!

sw säger:
haha ja det var ju jag som gjorde det du behöver inte tacka mig jag lovar, men om du verkligen vill det så kan du skicka presenterna till min adress som står på alla mina fan-sidor på internet hehe nej det behöver du inte göra malin jag lovar jag har tid för alla mina fans utan att dom ger bort sina familjer

, Malin säger:
vänta nu. Stoppa bandet! Är du typ... kändis?

sw säger:
hehe kändis o kändis, jag vill ju inte precis skryta men jag är väl älskad av precis alla människor på jorden så är väl lite känd iaf om jag får säga det själv

, Malin säger:
Du...Du känner väl ändå inte alla....?

sw säger:
hehe nej såklart inte jag känner väl bara 90% av dom men dom andra har ju hört talas om mig

, Malin säger:
Så.. du känner Barack Obama?

sw säger:
haha ja Lille Baracken som jag brukar kalla honom, ja vi har väl kännt varandra ett tag nu iaf

, Malin säger:
Ok. Känner honom lite flyktigt jag med. Vi brukar lira WoW ihop...

sw säger:
hehe okey, ja jag hörde att han och du sprang runt och döda noobs tillsammans, han är rolig han

, Malin säger:
Ja, haha. Han är verkligen en speciell person!

sw säger:
Haha ja det är han, inte för att skryta men det var jag som lärde honom allt om politik

, Malin säger:
Det var det alltså. Han har nämnt det i förbifarten någon gång tror jag.

sw säger:
hehe ja jag hörde att han brukar gå runt och skryta om att han är kompis med mig och jag har sagt till honom flera gånger om det där menmen vad ska man göra liksom när man är bäst

, Malin säger:
Ja, bra fråga.

sw säger:
Japp det är ganska jobbigt när folk vill ha autografer hela tiden och när stora företag ringer och vill att man ska bli högsta chefen menmen vad ska jag göra liksom 

Igår lekte jag med min bästa vän

Publicerad 2010-07-23 11:52:04 i Mitt liv i bilder,



Sw såg mig. Därefter tänkte han "Fan för mitt liv!...."



HA! Jag tyckte att 7.5% var mycket. HA HA HA!
 


Va fan är du så glad för!?




Eh... Jag hatar mitt liv...



Va fan jävla hundjävel!



Ärligt... Jag ser ut som en nedfryst kyckling om benen. Och att jag blev född ut och in kan även förklara resterande vanskapta kroppsdelar.



Försök inte med den där blicken hundfan, det fungerar inte!



Sedan kom kaxiga Jackie Chan ut och visade Zebb vem det är som bestämmer.



Tönt.



Vi är bästaste bästa vänner!



Schnyyyygg b-rud!



Sami ville inte vara med på bild. Sånt fjant tolererar jag minsann inte!

Idag mår jag som jag förtjänar så att säga. Och dagens tips till er där ute. Hoppa inte ner från någon balkong onykter. Det var inte det smartaste jag gjort.

En liten del av Öland.

Publicerad 2010-07-21 23:58:10 i Mitt liv i bilder,



Här har vi ett fint bildbevis på att jag i alla fall badade fötterna i havet. Vem behöver bada i ett kallt hav när det finns pool. Nu kommer mamma kommentera "Men Malin, du bada ju inte i poolen heller!".  MÅSTE MAN BADA ELLER?!?! GAH!



Och här har vi en Mattias. För honom får jag publicera bilder men det är skillnad...



... Om jag publicerar bilder på mamma. Då stryper hon mig när jag sover och därefter sliter hon ut tänder och slutligen drar bort mina naglar innan hon gömmer mig i en soppsäck i skogen. Lätt inte värt. Ett par fötter publicerar jag ändå.



Här är mina nya BeSt FriieNds! Jag köpte deras vänskap men det är ingenting jag talar högt om.

Lätt inte värt... Eller?

Publicerad 2010-07-21 01:11:24 i Mitt liv i bilder,



Ja, jag är hemma. Men inte fan var det kul att komma hem inte. Nya problem direkt så att säga. Men det är lite sånt man får leva med. Ville egentligen lägga in mina bilder på datorn men kameran ligger i bilen... grr. Men om ni behöver cash så är det bara att leta upp min bil. Där väntar skatten typ.

Men nöjd är jag ändå. Jag har inte kunnat sova på en vecka (Glömde Nallen hemma. Det misstaget gör jag aldrig om!) och jag har fått vakna tidigt nästan varje morgon. Men inatt ska jag sova som en gud och inte gå upp förrän klockan ringer klockan tio.

Hur som helst så ska jag och Emma åka till Marie imorgon och hälsa på och innan det ska jag träffa Martina en stund. Jag och Marie har inte träffats sen min student. Hur illa är inte det på en skala?

Nej, nu ska jag gå och vara arg i min ensamhet. Godnatt.

Hoppa för allt du är värd!

Publicerad 2010-07-17 21:43:11 i Mitt liv i bilder,



Jag börjar misstänka att jag har tagit hoppandet ett steg för långt. Men he he, vem bryr sig?



Fina Emma och eh... Jag. Min lillkusin har tagit kortet. Duktig tjej! hihi.




Och en Mattias Östling får vara med också. Tjing!

Frivilliga barnvakten här.

Publicerad 2010-07-15 19:53:23 i 2010,

Jag och Amanda sittér ute och hon snackar öronen av mig. Sötunge! Vi har varit ute på en fotorunda idag. Båda tjejerna fick testa kameran och det tyckte dom minsann var kul. Har varit på marknad idag också. Bara skit som vanligt. Jag och Mattias gick och satte oss vid havet med en varsin cola och lyssnade på musik istället. Mycket roligare. När vi kom hem därifrån gick jag och la mig, så himla skönt att få sova. Känns som om någon rånat mig på sömntimmar här!

Tänkte lägga in bilder, men denna sida vill som vanligt inte samarbeta med mig.

 

Live från Ölandet yeho

Publicerad 2010-07-14 13:01:36 i 2010,

Hej hå stå på tå, för här är jag med det senaste från ölandet.

Jag tror helt ärligt att jag inte sett en enda i min egen ålder här! Det är ovanligt. Så imorgon följer jag med på Mörbylånga marknad enbart för att jag inte ska tro att alla är utrotade eller nått. Jag tror vi har ungefär sex dagar kvar här men jag börjar känna redan nu att jag har lite hemlängtan (Nej Sami, jag kommer inte komma hem tidigare!).

Idag har jag varit ute hos kossorna. Jag var livrädd men vad gör man inte för att visa sig modig? haha. Ska försöka komma på fler konstiga saker att göra. Typ sno en falukorv på Ica eller något i den stilen. Nejdå.

Nej nu måste jag skriva vykort till Samilainen och Dry Martini. Dom tvinga mig :(

Malin + Martina = ♥

Publicerad 2010-07-09 16:32:59 i Mitt liv i bilder,



Jag och Martina har varit på en romantisk tripp till Schnesta nyss. Okej, Joni var med också... Men i alla fall. Vi spenderade våran tid på Idas jobb minsann. Sedan tog vi bussen tillbaka och jag fick åka billigt och bra. Inte ens SL kan sina egna regler. Höhö. Igår fick jag betala för mycket bara för att busschaffören var en otrevlig liten skit och inte ens lyssna på mig. Jag skulle vilja ta ett snack med hans morsa om uppfostran minsann.

Jag måste tydligen packa snart. Jag önskar jag va Harry Potter just nu. Skulle varit mycket enklare.

Jag föredrar verkligheten

Publicerad 2010-07-09 13:55:03 i 2010,

Inatt drömde jag att en ond människa tog över världen (Ja, jag läser för mycket Harry Potter). Min uppgift var att skydda massa barn. Ehh.. Varför ska allting jämt hänga på mig? Skulle vara så skönt om jag kunde hänga över allt på klädhängaren istället. He he he.

Öland imorgon och Marie, om du inte ringer mig varje dag så kommer jag hem till dig och snor din unge! PUSS!♥

Önskelista. PAPPA, se hit!

Publicerad 2010-07-08 22:40:21 i 2010,

Jag och Emma har namnsdag den 23 Juli (Emma din virrpanna, inte den 22a!) och eftersom jag så gärna vill ha RÄTT presenter så tänkte jag därför skriva en önskelista!

1. Hundar känns ju liiiiite ute. Förr i tiden sprang man omkring med små fula hundar i väskorna, hur ocoolt är inte det? Jag vill ha en vit tiger! Det känns så rätt! PAPPA, NOTERA!

2. En ö! Sandstand runt hela ön är ett måste, annars får det va! En bar kan nog också behövas... 

3. Vara ensam ägare av samtliga Coca Cola drycker som produceras. Alltså, ingen mer än jag ska nånsin få komma i närheten av en enda colaburk, till exempel. Allt ska ner i min mage!

4. Ett flygplan. Ombyggt för att göra mig nöjd. Inget halvhjärtat pappsen!

5. Längre ben... Så jag når upp till hyllorna utan att behöva klättra...

Jag vet. Det var ju inget speciellt jag önska mig direkt. Men det är ju trots allt bara en simpel namnsdag. Dah?!

 

Det skapades konst på hennes fot

Publicerad 2010-07-08 13:05:39 i 2010,

Har haft världens bästa natt. Herre min gud. Somna tre, vakna fem och var hyperpigg, låg vaken två timmar ungefär, somna, vakna en timme senare, somna igen och vakna. Helt värdelöst. Hann drömma att jag satt och titta på Sagan om konungens återkomst. Rätt vad det var så kom ett gäng i neonfärgade tröjor skuttande. I filmen då alltså. Det tyckte jag var lite ehh.. smått konstigt. Och varje gång Aragon syntes så sa jag "Ååååh Aragon!". Det var inte lika skumt, för det gör jag i verkligheten också. Men tror ni inte att detta var något slags tecken på att jag måste se filmen snart igen?

Igår förvandlades Martinas och Samis place till värsta tatueringsstudion. Dom tatuerades medans jag tog hand om tvn. Ni vet, Vm! Tror ni inte att det damp ner två till i soffan? Jo.. självklart. "Vi vill inte se fotboll" sa dom. Jag höll krampaktigt i tv-kontrollen men dom lyckades övertala mig. Bitches. Så vi satt och kolla på Not another teen movie. Och grabbsen kunde typ hela filmen utantill. DOH!

Efter ett tag mötte jag upp Emsi och vi gick hem till henne och boka biljetter till Eclipse. högst upp i mitten. yepp. Sen gick vi ut på en promenad och försökte va ute tills vi nästan somna. Men det blev lite kallt. Så när jag kom hem så försökte jag komma på något att göra. Så jag åt. haha. Äter aldrig på natten i vanliga fall men kunde inte komma på något bättre att göra. haha.

Nej kanske borde hoppa in i duschen och äta frukost nu. Hejjs!

Hos Marty Party

Publicerad 2010-07-07 16:10:09 i 2010,

Tjo hej. Sitter hemma hos Martina. Vi har städat och lite så idag. Duktiga vi. Ikväll är det Damian Marley och Nas som intar scenen på grönan. Hade lätt gått om jag kunnat få ihop några icke-jobbande människor (Icke-jobbande vänner= omöjligt att hitta!) Martina hade följt med om dom inte hade fått besök. Jäkla skit.

Men what the hell, det är ju fotboll ikväll också. Det får man ju inte missa. Igår satt jag och väntade på att pappa skulle komma hem så att vi kunde kolla tillsammans. Tror ni han kom hem? Nej, han körde feta dissen. haha.



Hihih, typisk Malin och Martina bild. hihi.

Fotbollskväll... som vanligt.

Publicerad 2010-07-06 21:38:34 i 2010,

Tjena hej hå. Min kväll spenderas framför tvn eftersom det minsann är fotboll. Det vill man ju för allt i världen inte missa. Jag hejar på Holland. Så ni kan ju redan nu förstå att det är just dom som kommer förlora. Hahah.  

Men nu sitter jag och lyssnar på Malin och Sw musik. Mycket fint. Saknar dig Brushäään!

Jag får titta på finalen ensam

Publicerad 2010-07-06 12:08:05 i 2010,

Godmorgon. Jag har bytt säng och rum men inte fan kan jag sova länge. Börjar nästan tro att det är mig det är fel på. Inte ok.

Igår satt jag och mina bruds ute och tokchilla. Vi pratade om allt möjligt och rätt vad det var så utbrister Ida "Men Malin, du är ju inte hemma när finalen spelas!!". Jag kände hur jorden försvann under mig. Inte. Hemma? Åh nej. Mitt nya förvirrande jag räkna inte med att jag skulle till Öland förrän om två veckor. Men så är det inte. Jag åker till Ölandet på lördag. NU på lördag.

Bussen ner på måndag är ett alternativ. Åka med min morbror på måndag är ett annat alternativ. MEN, alternativ 1 är inte gratis och alternativ två innebär 40 mil i samma bil som min kusiner. Ni får inte tro att jag tycker dom är jobbiga. Men deras bil stannar lite oftare för att ta luft och sånt klarar jag inte av. Jag vill köra utan stopp annars blir jag helt galen typ. haha.

Men Ida ringde nyss och sjöng björnen sover för mig så jag antar att hon vill att jag ska jalla. Vi ska titta sej lite film ey yao!

Förklarar öppet krig mot er..

Publicerad 2010-07-05 19:32:04 i 2010,

Först och främst vill jag bara säga till er byggarbetare utanför mitt fönster att jag HATAR er! Ni plågar mig. Tvingar mig att vakna alldeles för tidigt varje morgon. Så jag vaknade arg. Stängde fönstret. Somna om. Vaknade igen och kom fram till att jag inte alls hade stängt fönstret som jag trodde. La kudden över huvudet och försökte somna om. Dömt att misslyckas. Så jag började läsa min bok. Några timmar senare hade jag läst ut den. Så nu får jag minsann vänta till oktober innan jag kan läsa fortsättningen. Jag hatar att vänta. Grr.

Men under tiden som jag väntar så kan ju ni arbetare gottgöra mig genom att aldrig någonsin ta på er tröjor. Då kanske jag förlåter er. Eller... Ni som inte har något fint att visa kan gott behålla tröjorna på. Tack på förhand!

PUSS!

Besviken Malin bakom skärmen

Publicerad 2010-07-02 18:29:22 i 2010,

Jag och Emma ligger och chillar. Hon hade råkat få skräp på sin lins så hon är lite yr i skallen (Jag lovar att det inte var mitt fel... denna gång). Jag har täcke på mig och jag kan för allt i världen inte förstå varför. Hur varmt är det inte idag liksom? Shit.

Men jag ältar. och om jag gör det! Båda lagen jag hejade på i Vm har åkt ut nu. jag vill helst av allt lägga mig på golvet och slå mig omkring. Jag vill skrika och gråta, kasta saker runt om mig och bara lite långsamt dö. Kasta en atombomb över Holland skulle inte vara helt fel heller. Emma lovade att hon skulle gråta lite när hon fått på sig glasögonen. jag väntar ännu på det... Hm.


Världens bästa tjej fyller tre år idag också. synd att jag inte kan vara där med er! Älskar er mest och grattis Tindra på födelsedagen ♥

Norrland baby, norrland

Publicerad 2010-07-01 20:39:14 i 2010,

herre min gud, det finns tydligen någonting uppfunnet som heter dongel. Trodde jag skulle få Norrland för fullt pris. Ni vet, inget rinnande vatten, internet existerar inte, man börjar slutligen tända på granar eftersom det är det enda som finns i norrland. Men jag är positiv till det jag hittills sett.

Idag när vi var på "stan" så drog jag fram mitt allra vänligaste leende. Ni vet ju hur norrlänningar är. Man måste hälsa annars blir man kallad sur 08. Så jag gick där och hälsa på varenda människa och var allmänt trevligt. Alla såg undrande på mig och såg lite suriga ut. Jag blev helt paff. Vad. I. Helvete? Så jag sträckte ut armarna i luften mitt på gågatan och Skrek "Men hallåååå?" Det blev knäpptyst. Alla såg undrande på mig och när mina ord sjunkit in  så lyfte de händerna i en hälsning och runt omkring mig hörde jag flera som glatt hälsade på mig. Där var det. Dessa glada norrlänningar som jag hoppats på att se. Bättre än aporna på skansen tänkte jag. Sedan traskade jag vidare.

Väldigt fin dag i Norrland, det vill jag lova. (Norrland= Allt ovanför Stockholm)

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela