Malins blogg

Livet suger, sen dör man.

Publicerad 2011-11-25 14:44:06 i 2011,



Idag suger livet. Har så himla ont i ryggen. Och självklart går smärtan rakt upp i huvudet! Man tackar. Men ikväll kommer min tok och då ska han banne mig massera mig. Det vankas även lite Betnér humor! Great. Livet suger bara litegrann trots allt.

Jag har bara en fundering. Har mina fräknar blivit färre? fattar inte. För två år sen hade jag så där många. Nu har jag det inte. Hmmm.

Min pappa

Publicerad 2011-11-13 17:40:52 i 2011,

Idag är det ju pappas dag. Pappa. Vem fasiken är MIN pappa? En trångsynt gammal gubbe skulle jag beskriva honom som. Men även en jävla sportnörd som sitter i soffan och skriker och tjoar för fulla muggar så fort Sverigeland spelar. En pappa som har så starka åsikter att jag blir så pass provocerad att jag helt plötsligt tycker något helt annat även fast jag håller med honom egentligen. En pappa som jag alltid motarbetar så fort han börjar tjata. En pappa som helt enkelt gjort mig till den jag är idag.

Och vem är jag? Läs ovanstående text igen.

Pipa eller pippa?

Publicerad 2011-11-07 22:43:00 i 2011,

Jag försökte nyss skriva med huvudet. Bara för att liksom demonstrera för er hur trött jag är. Men det börja bara pipa. Eller kanske bara pippa också för den delen. Är inte helt säker.

Man borde kunna teleportera sig in i duschen. Eller... Man borde aldrig bli smutsig förresten. Då skulle vi kunna pippa... Mycket. Länge. Jämt. Och aldrig bli smutsiga.

Jag är dum i huvudet.
(Förlåt Mamma!)

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela