Malins blogg

Sjuk i näsan

Publicerad 2010-08-31 18:56:54 i 2010,

Jag är sjuk. Helt död i kroppen. Det är himla jobbigt eftersom jag är helt pigg i huvudet. Jag vill skutta runt som en tok men min kropp vägrar. Men livet är hårt, det vet vi ju. Jag bad pappa gå och handla på apoteket. Rabbla upp en jävla lista på saker som jag tyckte behövdes. Vad kom han hem med? Nezeril. Det räcker förklara han. Om jag hade varit med så hade jag tvingat honom att köpa allt som kan tänkas göra mig frisk.

Jag var inne på Konsum idag och köpte någon konstig sak. Man skulle skala den, dela den och slutligen riva den med rivjärnet. Därefter skulle man blanda samman det med vatten. Det fungerar skitbra vid förkylning hade Marie lovat. Det fungera inte alls på mig. Vissa blir aldrig sjuka men jag däremot... Blir aldrig frisk.

Men jag ska göra allt i min makt för att bli frisk till helgen. Värdelöst att ligga helt däckad när man är ledig. haha.

Plugga är inget för Malin

Publicerad 2010-08-29 18:06:09 i 2010,

Shohej. Jag har precis kommit hem ifrån Borgs. Tänkte att jag skulle dit och plugga. Men jag har nog aldrig lärt mig hur man pluggar till svenska prov för det gick åt helvete. Imorse vaknade jag klockan åtta. Kändes grymt ovärt. Så i ungefär två timmar låg jag och trummade med fingrarna innan jag slutligen bestämde mig för att gå upp. Så istället för att plugga så har jag suttit och stirrat in i väggen, gått till Statoil och köpt chips, kollat på Simpsons, umgåtts med Emma och varit nere i stallet och borstat Pippin. Det roliga är att jag innerst inne är livrädd för hästarna. haha.

Men nu är det tydligen mat. Hm. Skulle inte vräkt i mig alla chips...

Lite av det jag gjort idag. typ.

Publicerad 2010-08-25 19:34:11 i 2010,

Tjuhu. Idag har jag vaknat, ätit frukost, gått till tåget, åkt tåg, gått till skolan, varit i skolan, bytt mattegrupp, gått på stan, desperat letat kläder, gått till tåget i regn, suttit på tåget, åkt med tåget, hoppat av tåget, gått till Emma, suttit i skvallerhörnan, stoppat ett finger i munnen på Albin, pratat med Christian, ätit chips, tittat på Ronja Rövardotter, tittat på One tree hill, pratat lite till med Emma, gått hem, fixat med fotoalbumet, ätit mat, pratat med Marie och suttit vid datorn.

Idag har jag funderat på varför jag inte tar bussen till skolan, varför jag inte kan sjunga, varför folk tar på sig shorts när det är 15 grader ute, varför konduktören på tåget aldrig ler, varför jag inte tog ett paraply med mig och varför Ronja var bättre förr. Jag har ännu inte fått några bra svar.

Men den största frågan är ändå; Hur i helvete har Emma lyckats ha kvar chips sen i fredags? HUR?!

Detta är helt oförståeligt för mig. Hon hade inte ens öppnat påsarna förrän jag kom och hjälpte henne.

Helgen så som den inte var.

Publicerad 2010-08-24 21:35:31 i Mitt liv i bilder,




Vem är detta?.... Ingen som vet? Nehe, nej inte jag heller...



Han då? Nehe ingen som vet vem han är heller? Hm...



Aha! Det var kockarna som skulle laga till maten till mig och Emma! Tänkte väl!



"Fan vad äcklig mat. Dom får sparken" Sa Emma i just denna stund.



Sen serverades fina grejer och då blev det andra bullar.



Vi märkte till exempel inte att denna man åt av vår mat. Vilken jävel! Barn, spring. han är galen!



Hm... Jag var hungrig. OKEJ?!



Personalen för kvällen blev intressant för Emma. Detta är ett skräckexempel på att vissa människor fortfarande inte kommit underfund med hur stolar ska användas.



Dom fanns även på plats för att underhålla oss tjejor. Och det gjorde dom verkligen...



... Emma skrattade som aldrig förr.



Sen hade Christian fått i sig alkohol. Och då blir man aggressiv. Barn, man kan ha kul utan alkohol! Vi vuxna har bara inte kommit på hur ännu. Så vi lägger över den uppgiften på er!



Sen tyckte Christian att han skulle få sig ett ligg framåt kvällen. Så då försökte han charma mig med denna blick. Den funka FÖR bra! FYYYY!



Isak tänker "Fan, är det så man ska göra" 
Emma tänker "Fan vilken blåst brud Malin är!!"

Plugga in i plugghästen

Publicerad 2010-08-17 22:55:37 i 2010,

Känns värdelöst att skriva utan att lägga in bilder. Men min hårddisk råkade stanna kvar hemma hos mamma denna vecka. Dum hårddisk! Men livet är hårt.

Idag har jag och Ida pluggat som sjutton. Vad skulle jag göra utan mina hjälpsamma vänner? Vi gjorde flera sidor i matteboken och när hon gått hem så fortsatte jag (Otippat eller vad?). Detta innebär att läxan är avklarad samt att jag gjort uppgifter som jag egentligen ska göra i skolan imorgon. Så nu kan jag sova halva lektionen. haha.

Jag vet att ni har väntat på detta ett tag nu. Men här kommer det iallafall, bättre sent än aldrig.

FAN VA SKOJ DET ÄR ATT PLUGGA!
(HEY!...Imorgon hatar jag det igen)

Läxläsning hos Persson

Publicerad 2010-08-16 21:22:38 i 2010,

Hej och hå. Jag sitter hemma hos Emma. Hon har varit snäll och hjälpt mig med läxan idag. Inte helt bra med tanke på att jag är bättre på svenska än vad hon är. Hi hi. I köket kunde man höra mig säga till exempel "Att döda en barn". Ni ser ju själva! Emma skulle gjort det enkla gramatiska felet genom att säga "Att döda ETT barn". Men jag tror att, efter att jag rättat Emmas fel, så blev det nog ganska bra ändå. Känner mig mäkta stolt över denna insats. Jag tror jag aldrig lämnat in något i tid förut. Nu väntar jag bara på att min privata mattelärare ska pallra sig hit och lära mig matte. Men han verkar ha vuxit fast nånstans. Riktigt taskig Mattelärare måste jag säga. Hi hi. Nej, nu ska vi se Pochahontas (Stavas det så!??!?!?) Puss hej leverpastej du luktar unken tjej.

Vägen till abbes är inget för amatörer

Publicerad 2010-08-16 13:32:00 i 2010,

Är det helg snart eller?! Gah. Bah. Dah. Jag har funderat på ifall jag ska gå och köpa Cola snart. Konstigt att jag inte tänkte på det när jag kom hem förut. För nu måste jag ju gå så fruktansvärt långt. Så fort jag öppnar dörren så tornar ett stort berg upp sig. Antingen klättrar man över det eller också går man igenom en gång. Denna gång bevakas av stora fyrbenta vakter med enorma svansar och är klädda i pansar. Fortsätter man in i tunneln så möts man av flera pansarklädda vakter. Till slut når man fram till ett större rum där en ännu större fyrbentjävel väntar. Såklart att jag vet allt det där eftersom jag alltid går den vägen. När man dödat allt i sin väg så når man tillslut ut ur tunneln.

Då möter man fler problem. En stor sjö. Man kan antingen gå runt eller simma rakt över. Jag brukar simma. Men det är ingenting jag rekomenderar för er, eftersom ni inte är lika stora och starka som mig. På vägen kan man passa på att döda lite konstiga fiskar. Men glöm inte att titta ifall dom lämnat något efter sig. Det kan man tjäna stora summor på. Eller kunde. Vår värld har ju uppdaterats.

När man simmat så ställs man återigen på prov. Då stöter man nämligen på en stor eldigjävel med solglajjor. Det är egentligen inget man klarar av att ta sig förbi själv. Men eftersom jag har otroliga skills så går det alldeles utmärkt för mig. Mina kompisar brukar ringa mig så fort dom behöver hjälp.

Efter att ha ställts in för dessa prövningar så ser man tillslut en liten röd affär med vita knutar. Abbes. Tack gode Gud.

Helgen sprang förbi

Publicerad 2010-08-15 14:23:27 i 2010,

Hej. Fin bild Ida la in igår. Hm. Kan bara försvara mig med att hon totalt manipulerat bilden. Det är alltså inte jag. he he.

Min helg har varit väldigt fin. Jag och Ida har haft väldigt kul. I fredags var vi på bolaget (Malin och Ida på bolaget=spontan krogrunda) därefter hamna vi hemma hos Marcus som fyllde år. Sedan hamna vi på tåget in till tälje. Hamna på The Strip. Vi hade inga pengar med oss så vi sprang fram och tillbaka till baren och hämta vatten. haha. Men vatten behövdes verkligen så som jag och Ida höll på.

Igår hade vi chilldag. Vem går ut när det är 30 grader i skuggan liksom? Inte vi i alla fall. Så vi låg och kolla tv hela dagen. På kvällen satt vi ute och prata. Det var trevligt. Och idag är det tvättning och deprimerade tankar på schemat. Imorgon är det skola igen. BUHUUU!! Hoppas veckan går riktigt snabbt! Nej, nu är nog tvättmaskinen klar. Tjing.  

Gästbloggerskan Idow är i farten...

Publicerad 2010-08-14 20:47:01 i 2010,

Tjaaaa!
Jag har för tillfället kidnappat Malins blogg, får se om hon betalar någon bra lösensumma så kanske hon får tillbaka den. Just nu sitter vi här och är i matkoma efter denna dag. Stirrat på Hogan knows best hela dagen, mycket trevligt, typ. Nej men nu ska vi väl försöka komma på något kul att göra tycker jag nog. Bjuder på en charmig bild på bloggerskan herself:

                                   RADERAAAAAAAAAAAD BILD! MOHAHAH IDA!

Jaha, men puss och så på er alla och ha en rolig kväll, det ska vi ha i alla fall, förhoppningsvis!

Syrran hjärta brushän.

Publicerad 2010-08-12 21:56:47 i 2010,

Hej Mattias. Jag vill bara säga att du är en väldigt fin bror. Och jag har idag kommit fram till att en viss tjej är ganska töntig så jag tycker du borde skippa henne helt och hållet. Du förtjänar bättre, kort och gott.

. . . .

Publicerad 2010-08-09 21:12:43 i 2010,

Det finns så mycket jag skulle vilja säga till dig.
Men samtidigt finns så mycket som hindrar mig. ♥

I en båt i den långa sjön långsjön

Publicerad 2010-08-05 13:44:22 i 2010,



Idag ska vi ut med båten. Den tragiska sanningen viskar om att hon den där Malin aldrig kört båten utan pappan.
Jag kan nästan se framför mig en tragedi i stil med Titanic. Tänk om båten skulle sjunka, min pappa skulle ju slänga ut mig på gatan. Måste nog säkra ett tillfälligt boende innan jag startar motorn.

Nej, nu kommer minsann Po snart. Kanske bäst att fixa iordning mig. PUSS!  

Dagen som jag kunnat hoppa över

Publicerad 2010-08-04 19:48:41 i 2010,

Godkväll. Min kväll ska spenderas hemms hos mamma framför tvn. Vi ska titta på titanic eftersom jag och mina kära vänner inte hann se klart den i söndags! haha. Jag har aldrig tyckt att den är speciellt bra (Kan bero på att min lillebror titta på den varje dag i säkert en månad...) men nu har jag nästan haft abstinens. Tragiskt.

Idag har jag haft grymt tråkigt. Suttit vid datorn nästan hela dagen. Träffade Ida lite snabbt förut och bytte saker och stod och prata lite men annars har jag inte gjort nånting vettigt. Stackars mig. Men jag har beställt lite kläder idag så det känns ändå ganska bra. Thihi.

Nej men oj, bäst jag springer (läs: rullar) upp till mamma.

Hemma i storstan

Publicerad 2010-08-04 15:28:24 i 2010,

Nu är jag hemma igen. Har haft hur kul som helst när jag varit borta. Kändes så jävla tråkigt att rulla in med bussen i syd igår kväll. Men livet är hårt.

Jag har blivit värsta förvirrad den senaste tiden. Blandar ihop datum, har ingen koll på var jag bor (Jag var tvungen att fråga Emma!), tar fel på mamma och pappa och lite sånt. Fy tusan. Jag måste nog börja skolan! Jag kommer bara gå i skolan två timmar varje dag så vi får se om förvirringen hinner försvinna. haha.

Men i ärlighetens namn så är det nog mitt öde att vara förvirrad. Så jag får nog lära mig att leva med det.

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela