Malins blogg

hos Marie på bajsgatan

Publicerad 2010-05-31 20:34:59 i 2010,

Jag är hos Marie. Jag har varit omgiven av ungar och hundar hela dagen. Mysigt. Men jag börjar fundera på ifall detta medför barnskräck. hahaaa, nog är dom söta och mysiga. Men att ha en egen? nej tack haha.

Vi räknar ner på fingarna

Publicerad 2010-05-30 21:49:34 i Mitt liv i bilder,



Det ser ut som om jag inte sovit på flera dygn, Mattias ser lite sliten ut han också.
Men det gör inte ett skit. För på fredag är det slut och då är vi båda två arbetslösa idioter som lever på mamma och pappa.

Okej, sista veckan, NU KÖR VI!

Vi fick tre år tillsammans och inte mer

Publicerad 2010-05-30 12:22:45 i 2010,

Jag måste lämna in min dator imorgon. Jag har hela tiden tänkt att jag ska ha kvar den och sen betala bötern. Men, det är inte värt. Min dator är tre år gammal. Alldeles för gammal för mig. Men det tar emot att lämna ifrån mig den. Mitt photoshop drar åt helvete och likaså alla spel. Buhuhu.

Nej, nu ska jag tömma min älskade. HAHAH.


Slut på batterierna

Publicerad 2010-05-29 16:54:58 i 2010,

Jag har varit i Tälje hela JÄVLA dagen med mina föräldrar. Jag är bokstavligen helt slut. Det skulle vara fint att få krypa ner under täcket ett tag. Men så kul ska vi ju inte ha det. Ida närmar sig Mölnbo och inom en tid så vankas även Od-i-pod. Det blir någon form av filmkväll. Europa röstade ju inte vidare Anna så då bojkottar vi hela Eurovision. Skönt. haha.

Nej, men fan. Jag hinner sova en timme.

Inte lätt när man spenderar pengar 24/7

Publicerad 2010-05-29 00:03:08 i 2010,

Imorgon ska jag till tokstan med mina föräldrar. Dessa två människor som fött mig har nämligen fått lön. He he he he. Ska fixa lite saker inför studenten tänkte jag. Min summa på kortet visar noll så den perfekta lösningen på det är att suga ut cash från päronen. Rätt? Jävligt rätt!

Nej, så dum är jag inte. He he he.

Har ju faktiskt ett sparkonto. Förvisso väldigt tomt i jämförelse med min goda väns konto. Har ju iallafall råd med 250 cheseburgare... Om jag skulle få för mig att bli väldigt hungrig på det...  

Är man ledig så är man ledig

Publicerad 2010-05-28 16:00:03 i 2010,

Visst får jag vara lite osocial idag? "Ja, Malin det får du" säger jag i en lite mörkare röst. Man tackar. The oc säsong 2 låter pra? Låter väldigt pra! Ni hittar mig i sängen typ va.

Saker jag aldrig kommer förstå.

Publicerad 2010-05-27 23:06:56 i 2010,

1. Hur i helvete kunde min väska väga 19 kilo när jag åkte hem ifrån Sousse förra året. När jag åkte ner så vägde den bara 14 kilo liksom. Det enda extra i resväskan var en vinflaska. Helt oförståeligt.

2. Hur kunde jag bli utelåst vid förra årets sista dag i skolan? Jag är den som går sist hemifrån och då måste jag ju antingen ha låst eller inte låst. Hade jag låst så hade jag ju haft nycklarna i väskan. Fattar inte.

3. När jag haft namnsdag eller fyllt år så har alla min kompisar fått en påminnelse på sina mobiler "Malin namnsdag, Hon vill ha en cykel". Har jag fått det ännu? Nej! Och varför inte? Snåla jävlar :)

4. Jag fattar fortfarande inte varför vi blev jagade av konstapel blå på mc i Tunisien. Och det jag absolut inte förstår är hur jag hann ta av mig mina flip-flop under den tiden. HALLÅ MALIN, Motorcykel! Går lite snabbare än du springer... idiot. 

5.  Ibland kan jag vara okontrollerat arg men i nästa sekund sitta och skratta för mig själv. Det som händer under den sekunden är fortfarande ett mysterium för mig.

6. Hur lyckades vi åka gratis på nattbussen i lördags när det stod kanske sex vakter utanför och kontrollera allt?

7. Jag sov hela eftermiddagen och då drömde jag värsta najsiga drömmen. I drömmen så fick jag även ett sms som jag glatt svarade på. När jag vakna så blev jag besviken som fan eftersom det där gulliga smset aldrig trillat in i min inkorg. Varför låta mig plågas?

8. Varför har man sig själv på msn? Man kan ju inte ens skriva till sig själv om man blir uttråkad. Fast i och för sig så skriver jag aldrig till nån på msn.

9. Jag kan för allt i världen inte förstå varför man gör saker som man senare får ångra. Just nu skulle jag vilja gnaga av mig armen eller något i den stilen. Jag undrar hur jag tänker egentligen. Frågar man Ida så säger hon kort och gott att mitt motto är "Man lever bara en gång!"´. Fine, men då ska man väl föfan inte behöva ångra saker resten av livet! ha ha ...

10. Slutligen, varför snusar jag? Varför börja jag? Jag var förbi ungdomsmottagningen i veckan och skulle fixa nytt recept. Barnmorskan fråga artigt om jag snusa. Ja svarade jag. Därefter fick jag lyssna på en predikan som fick mig att öppna ögonen. Så fort min stock är slut så slutar jag. Så Sami... Va snäll och fresta mig inte!

Lätt värt att vara den enda

Publicerad 2010-05-27 18:21:40 i 2010,

Jag provade min studentklänning idag tillsammans med mössan. Då slog det mig.

"Fan jag kommer va den snyggaste tjejen som tar studenten från Teknikcollege 2010!"

Jag visste väl att det skulle vara värt att gå i en skola med bara killar. Yey!

Nedräkningen har börjat.

Publicerad 2010-05-27 14:17:38 i 2010,

Jallå. Idag kom jag fram till att jag egentligen inte behövde vara i skolan. Jag var där för att läsa klart engelska boken bara. Den var så grymt bra! Men att jag läste den gör ingen skillnad på betyget eftersom boken egentligen var för engelska B eleverna och den kursen skrev jag av för läääängesen. Men men.

HÖRRNI, snart har jag sommarlov! Om jag är glad? Ja! Hur glad? Så hääääääääääääär glad!

Om jag har sommarjobb?
... Nej, borde jag ha det?

Ny adress typ. Nästan.

Publicerad 2010-05-26 18:20:12 i 2010,

För ett tag sen slutade jag sola solarium. Dels för att jag inte orka pallra mig dit och dels för riskerna. Hur som helst. Det var nog det största misstaget jag gjort någonsin! Hur dum kan man vara som slutar sola strax innan studenten. Fatta när jag sätter på mig min vita klänning. Det kommer ju inte va någon skillnad mellan hudfärgen och det vita tyget. INTE OK.

Nej gott folk. Jag bor hädanefter i solariet. Ska se till att adressändra fortast möjligt. PUSS!

Veni, vidi, vici!

Publicerad 2010-05-26 15:34:23 i 2010,

Jag har varit duktig idag och blivit godkänd i två ämnen. Det räcker gott och väl för mig. Nu får jag sova va?

Kniven mot strupen, nu fan håller du truten!

Publicerad 2010-05-25 13:06:23 i 2010,

Är det ingen mer än jag som gillar vädret idag? Skit härligt ju. I alla fall när man är i skolan. Kan ju inte direkt springa omkring i shorts. Skulle i och för sig va lite kul. Tänk er mig. Världens oförsiktigaste. Ska typ borra, slinter med borren och borrar ett stort fett hål i benet. HAHA. Fast... sånt skulle ju kunna hända om jag har byxor på mig också. Hm.

Min pappa fyller jämt idag. Det ska tydligen firas med släkt och hela patrasket. Jag gör det bästa av situationen och stannar i täljeland liiiite längre än vad jag behöver. Vissa kommer långväga från Sundsvall så jag måste i alla fall hem och hälsa. Gah.

Sen vill jag bara säga en sak. Direkt från hjärtat och ut ur munnen. TIG om skolan. Tjat funkar inte. Besvikna miner funkar inte. Arga ord funkar inte. Ingenting du säger eller gör funkar. Du vet ingenting förrän du suttit i min stol och känt hopplösheten jag känner. Ingenting. Speciellt tillgängnat till min släkt. FU!

När två badkrukor badar

Publicerad 2010-05-24 22:04:50 i 2010,

He he he. Det mest otippade har hänt idag. Jag och Ida är Sveriges förmodligen största badkrukor men idag minsann så har vi badat. Ida var först i och därefter så berättade jag för henne att jag var rädd för djupt vatten. Sämsta bortförklaringen någonsin. Men hur som helst så fick jag doppa mig där jag faktiskt kan stå på botten.

Jag satt på bryggan och försökte komma på något att säga för att slippa bada. Men då vräker Ida ur sig "Malin om du doppar dig inom tio sekunder så går vi och köper chips sen" Hon började räkna ner och när hon var på 8 så hade jag huvudet under vattenytan. Därefter simma jag runt lite och sen gick vi och köpte chips. Lätt värt att bada!

Dagens problem utan problemlösning

Publicerad 2010-05-24 14:42:52 i 2010,

När jag sitter vid datorn så brukar jag jämt råka trycka upp massa sidor. Till exempel på msn. Det kommer ju upp en ruta när man har muspekaren på en kontakt. Där råkar jag alltid trycka. "Ange ett mobilnumer" är extra populärt. haha. Sjukt irriterande. Det är dagens problem. Man kan också tycka att det är ett problem att någon ringer om ett jobb men att jag inte orkar. HAHAHAHA.

Har du xbox? Aa? Följ med mig hem... och du, glöm inte xboxet.

Publicerad 2010-05-23 22:57:08 i 2010,

Idag har jag kommit fram till livsviktiga saker.

Till exempel att jag snarast behöver skaffa en kompis som har ett xbox. Varför har inte mina vänner det? Men den största frågan är ändå varför jag inte har det men ändå är ägare av ett spel. Det är något man kan fundera på.

Ett annat exempel är att jag nyligen blev toksugen på lite god mat från The Saloon. HA HA där fick du allt Malin! Korsa land och rike för en måltid är inte riktigt min grej. Men kanske kanske har dom hemleverans...

När mina tankar ändå gled in på Tunisien så kom jag fram till att jag har en outtnyttjad frukostkupong. Detta innebär ju att jag faktiskt skulle kunna äta två måltider. Jag kanske borde ta en tripp ner ändå.

När jag tänkte lite på det där med utlandet så kom på att jag inom en snar framtid (Snarast) måste fixa ett nytt pass. Detta var inte jätte uppiggade. Jag älskar mitt pass. Jag har massa fina stämplar där i! Kom även fram till att jag skulle behöva träda in i polishuset vilket får mig att fundera på ifall ingen annan typ kan fixa passet åt mig... Eller nej, dom har rätt sköna soffor där.

Kom även fram till att den där duschen kallar. Jag tackar gudarna för att jag typ är världens snabbaste duschare!


Lite så där och lite så här

Publicerad 2010-05-23 13:47:31 i 2010,

Hej Malin! Läget?
- Har varit bättre. Det är pang pang i mitt huvud.

Varför då?
- Drack bärs igår vilket resulterar i pang pang.

Ok, Händer idag då?
- Ta tablett mot pang pang, städa och titta GG.

Malin, du säger jämt att du ska städa men gör det aldrig...
- Idiot, har du sett mitt rum?

....
- Jag ställde en fråga!

Idiot, det är jag som ställer frågorna!
- Oj, juste... Ursäkta!

Borde inte du stänga av datorn?
- Varför?

Det åskar för helvete!
- Jag ser det lite så här; om datorn säger hejdå så får vi en ny. Med på noterna?

Ok, erkänn att du inte ens hört åskan?
- Nej de sant. Jag hörde i låtbytet att det mullra. Finns det ens ett sånt ord? Mullra? Låter ju skit skumt.

... Hejdå.
- Tja.

Min pappa har talat

Publicerad 2010-05-22 13:06:03 i 2010,

HAHAHAHHAHA.
"Malin, du har knappt inga tänder kvar och du är fet som en gris"

Sagt av pappa när han kommentera mitt läskdrickande.

Jag dör hahahah.

Min faster blir lite större idag.

Publicerad 2010-05-22 12:25:24 i 2010,

Här snackar vi ändrade planer. Hela min lördag var planerad men inget såg ut att bli av. Så min tanke var egentligen att bara chilla, gå upp och titta fotboll och chilla lite till. Men med ett samtal så ändrades hela min lördag. Min faster fyller år. Det skulle tydligen firas på hennes hemmaplan i Tullinge. Hade jag något val? Nej, pappa tvinga mig. Har egentligen inget emot det men detta betyder att jag går miste om lite färg och fräknar. Usch vilka läskiga i-landsproblem jag har. Men när samtalet avslutats så insåg jag att jag nu kommer få träffa två rottweiler vovvar och en liten unge på under 1 meter. Det blir nog en trevlig lördag trots allt!

Framför allt kommer jag få träffa min faster och fira henne. Det känns fint. Grattis!

Han hatar mig. Han hatar mig verkligen.

Publicerad 2010-05-22 11:16:14 i 2010,

Kul att jag vaknar halv tio idag när jag knappt sovit alls inatt. Kul. Han där uppe måste verkligen hata mig! Låg kvar i sängen en timme och försökte verkligen somna om. Det gick åt helvete. Så då satte jag mig här och lyssnar repeat på värsta bästa låten fan.  

Hon vill käka upp mig!!

Publicerad 2010-05-21 12:40:18 i 2010,

Igår blev jag misshandlad som fän av några som man knappt ser. Myggen. Trodde inte att det var så farligt när jag gick och la mig igår. Men imorse när jag checka benen så såg jag hur många svullnader jag har. Myggbett stora som hus. Inte ok. Jag har sisodär kanske 50 myggbett bara på benen. hahaha. Någon frivillig som kan låna ut två extra händer till mig? Kliar fan överallt. haha.

Dagen imorgon planerad och klar

Publicerad 2010-05-20 23:15:45 i 2010,

Fredag imorgon. Vad kan jag tänkas hitta på då? Jag nästan skriker efter kvalitetstid med mina bästa. Så vad sägs? Chips, cola och lite skaka rumpa? Jag vet av erfarenhet att den dära Ida vaknar till liv när dans står på schemat. Och vi vet ju alla att när en chips skål är i närheten så klistar jag mig fast vid den likt en igel. Men ni kan ju inte neka till hur gott chips faktiskt är. Att känna smaken i munnen är som att snabbt som blixten hamna i himlen. När påsen är slut så inser man att man faktiskt inte är i himlen. Utan i en soffa någonstans i långa landet lagom. Men det är inte fy skam det heller. Sverigeland är ju ett väldigt najs land. Bortsett från all jävla snö som vi får stå ut med ibland...

Visst tycker vi att jag borde gå och sova nu? Ja, det tycker vi. Fuck va skönt. Godnatt ♥

När rädslan inte längre är en rädsla

Publicerad 2010-05-20 09:53:40 i 2010,

Igår såg jag TVÅ ormar. Första gången var jag med Ida och då hoppade jag till lite och sa att hon skulle akta sig. Därefter stod jag och kolla på ormen ett tag tills jag inte var rädd längre. Sen gick jag lugnt förbi. Den andra ormen låg utanför min gata och när jag såg den så blev jag inte det minsta rädd. Förstår ni hur duktig jag är eller? För ett år sedan så kunde jag inte ens kolla på ormar på tvn eller i böcker. Jag känner mig lite stolt över mig själv. thihi.

Ikväll blir det fotboll och jag räknar med att Ida gör mål för mig! Shuhej!

Varför inte en lista liksom!?

Publicerad 2010-05-19 17:20:49 i 2010,

Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? vem FAN va det?
Har du sett din bästa vän gråta? Jaa.
Vad åt du senast? Äter inte? :S
Har du fått någon komplimang idag? låt mig tänka... nej.
Har du varit med i en rättegång? Ja, tvåtusensju tror jag.
Är du polare med grannarna? Klart. Iallafall dom som heter Sami och Martina.
Vilka länder har du bott i? Sverige och... nej. Bara Sverige.
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Till Skuul.
Har du haft en stalker? Ehh, ni har väl hört talas om Emma?
Minns du dina/din musiklärares namn? Ja, jag hatade dom. Fick aldrig va med på lektionerna.
Hur bra är din syn? Skit bra. Men ibland ljuger ögonen för mig...
Var är dina syskon just nu? De vettefan. Han va och tanka för en stund sen men nu poff, borta!
Vad var den senaste drömmen som du minns? Jag hade läskiga fotbolls drömmar inatt.
Vem ringde dig senast? Marie.
Vilken tid gick du upp imorse? höhöhöhöh, för tidigt.
Vad ska du göra i helgen? Träffa the cru. Sen ska jag väl typ... sova.
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? Ja faktiskt :)
Vem är den senaste kändisen du tog på? Mamma?
Vad finns i din bakficka? Bakficka? Troru verkligen en bakficka får plats på mina små shorts?
Vad gjorde du klockan 2 inatt? Soooooov!
Vad är det första du gör på morgonen? Suckar och tar en snus.
Vad ska du göra efter det här? Gå upp till stora flickan Wahl och fodras.

Jag tog bort min facebook ;PpPpPp

Publicerad 2010-05-19 15:04:47 i 2010,

Idag tog jag steget. Gick in på facebook och fort som fan tryckte jag på inaktivera knappen. Känner hur jag börjar kallsvettas och ångesten stiger inom mig omedelbart. Är på väg att aktivera kontot igen men något hindrar mig.

Något är DU.

Facebook i all ära men det som faktiskt förstör närverksdrömmen för mig är alla dessa grupper, spel och dagens horoskop. Innan gruppernas framfart var det fint att ibland logga in på sidan och låta sig delas med av era liv. Det var fint att efter helgerna, logga in och se bilder från alla fester som ägt rum. Allt det har försvunnit. Och med det så försvann jag också. Jag hör inte hemma på Facebook. Jag hörde inte hemma på Playahead heller. Jag är en blogg person, ingenting annat.

Så nu städar jag rent skrivbordet, tar min kartong med mina tillhörigheter under armen och stänger dörren bakom mig. Det var fint så länge det varade.

Förlamad i fötterna

Publicerad 2010-05-19 14:02:20 i 2010,

Imorse styrde hjärnan över mina fötter så dom blev så gott som förlamade. Toppen tänkte jag och sjukanmälde mig. Jag tycker att det är anledning nog att vara sjuk i hjärnan. Jag somnade om och därefter vakna jag av att Tom spam ringde mig. Tack Tom, tack så jävla mycket! haha.

Startade upp morgonen med att äta lite choklad. Måste ju passa på att äta nu när jag faktiskt tycker det är gott. haha. Om en vecka kommer jag hata det igen. Efter min lilla kvalitetstid med chokladen så lagade jag frukost och bänka mig framför tvn. Jag tycker att jag borde lärt mig efter tjugo år att det bara går skit på tv på förmiddagarna. Men jag satt där och försökte uppskatta all jävla reklam. Tillslut sa mina ögon ifrån så då tittade jag på Mtv istället. Fint.

Jag har träningsvärk i armarna... Så gåre när man har chips skålen för långt ifrån sig... gah.

Nej men kanske borde gå och leta efter min mobil. Eller hm, kanske inte. orkar inte...

Ovärt att gå upp.

Publicerad 2010-05-18 10:46:03 i 2010,

Pappa var nästintill galen på mig imorse för att jag inte ville vakna.
Fick skjuts till skolan men i skolan finns inte ett skit att göra.
Tom är här och det är iallafall trevligt.
Han har även tagit motorcykeln hit vilket får mig att vilja nypa honom så han skriker som en bebis.
Känns ju ovärt att ta bussen medans han är framme i matsalen på nolltid.
Oavsett om jag äter på stan så måste jag ändå upp till Vg efter skolan och lämna ett kuvert.
Varför i helvete ligger allt i Vg för? Varför kan inte allt typ bara ligga precis här?

Varför var pappa tvungen att väcka mig? Varför kunde han inte bara låtit mig få ligga kvar där i sängen?

Jag skulle vilja vrida om hans huvud så mycket att när man sen ska snurra ut det igen så liknar det en insnurrad gunga. Därefter vill jag se hans huvud ligga och dingla längs med ryggraden. Skämt å sido.

En dag i den strålande solen.

Publicerad 2010-05-17 20:36:16 i 2010,

Idag har jag inte varit hemma alls. Började med att jag åkte till skolan även fast jag inte behövde. När jag kom hem så hoppade jag på cykeln på en gång. Min ölands cykel. Ni ska se kärleken mellan oss säger jag bara. Vi passar utmärkt tillsammans. Cyklade en mil ungefär. När jag kom hem så satte jag fart på Martina och Sami som precis vaknat och en stund senare så låg vi ute på gården och solade. Efter ett tag sprang jag upp och hämta saker hemma och då var målaren där. När vi hade haft en lååång dag i solen och gjort massa roliga saker som att spela fotboll och gungat så skulle jag gå in. Då var det låst... Tror ni jag hade någon nyckel? Nej, den har målaren. Smart!

Så jag släpade hem mina saker till Martina och Sami. Därefter följde Martina med mig till mammas jobb och hämta nyckel. Lämnade mina saker och sen åkte vi till Gnesta och köpte massa gott till middagen.

Så fort vi kom till mölnbo igen så satte vi på grillen och därefter åt vi goood middag.

Usch är trött som själva fan. Ska ut på promenad om ett tag med Ida och Emsoo. Gud vad jag verkligen orkar det! nat. Jag kommer sova som en prinsessa inatt. haha.

När vi inte är som andra normala människor.

Publicerad 2010-05-16 22:48:02 i Mitt liv i bilder,



Så här högt kan minsann Malin hoppa. Den ni ;)



... Klättra på skyltar är heller inga problem för Malin.



Därför gav Malin denna kvinna extra lektioner i HUR man klättrar.



Men Martina valde istället att leka herren på muren med Suumi.  



Sami tänker "Men kvinna, VAD DU VÄGER!"



vi kom fram till vårt slutliga mål. Fint tänkte vi.



Sen tänkte vi även att det skulle vara kul att göra så här. Det var inte kul utan gjorde mest bara ont.


Sen eh. jag vet inte riktigt vad som händer här...



Mot slutet av kvällen blev det intimt. Det gillade jag inte så då gick jag hem och tjura.
TJUHEJ!

Ett stycke rikare på erfarenheter

Publicerad 2010-05-16 13:43:44 i 2010,

Jag har bara varit vaken en stund och har redan kommit fram till följande:

- Jag tycker inte om choklad. Jag mår bara illa och vill spy. Varför i helvete sitter jag då och proppar i mig det just nu?

- Att slå huvudet i bordet när pappa berättade att farmor kommer hit, är inte smart. Det gjorde ont. Nu är det bara väntan på bulan kvar.

- Om ingen skulle väcka mig så skulle jag kunna sova hur länge som helst.

- Imorgon är det visst skola igen. Det skulle vara fint om jag fick sova typp som törnrosa. Då skulle jag inte behöva vakna på läääänge.

Hemma hos morsan Marie

Publicerad 2010-05-16 00:02:31 i Mitt liv i bilder,



Idag när jag kom till Märie och Simon så låg denna unga dam och sov. Så kul var det att jag skulle komma liksom...



Jag fick uppgiften att väcka Tindra medans Mamma Marie bekvämt slog sig ner i fotöljen.



När Tindra vaknat till liv så posade vi lite framför kameran.




Men det tröttnade vi snabbt på och därefter förvandlades jag till kattmamma. Tindra får omkull mig alldeles för lätt!



Och sen fortsatte lekarna sent in på kvällen. Vi sprang till exempel runt i cirklar, kittlades och tittade film. Fint.
Älskar er mest ♥

Tindra din lilla skit

Publicerad 2010-05-15 10:46:51 i 2010,



Din lilla jävla bebis Tindra! thihi. ♥
Marie kommer du ihåg vilken lite söt sak hon var här?
Titta bara på henne nu. Monstret Tindra.

Dagen efter igår, dagen innan imorgon

Publicerad 2010-05-15 10:41:10 i 2010,

Igår hamnade vi hos Jeppe istället. Det var trevligt. Skolkvägen drog hem efter ett tag. Så jag och Petra testa på killkväll.. eller nått. Jag råkade spilla ut en flaska över Petra så hon blev helt dyngsur. Då fick jag lite dåligt samvete. haha. Men trevligt hade jag minsann och måttligt drack jag. Första gången jag och måttligt är i samma mening. he he he. Duktig Malin. När vi skulle hem fick jag minsann bmw skjuts. Fint. Är man lat, så är man lat.

Idag ska jag åka med Ida och hennes familj till Nyköping. Mycket trevligt. Därefter bjuder Marie och Simon på middag. Jag kommer inte ens ihåg vad jag föreslog för mat. Men det blir nog bra! Saknar min lilla bebis. Eller vänta. Får man säga bebis till någon som fyller tre? Bäst att fråga en expert på området - Tindra. Fast... Så länge hon kallar mig tant så ska jag fan kalla henne bebis. Så det så!

När mobilen är död så vill alla nå mig.

Publicerad 2010-05-14 22:49:44 i 2010,

När batteriet är dåligt på mobilen så brukar man göra allting jätte fort. Skriva sms fort eller typ låsa mobilen i raket fart. Känner ni igen det? Jag gör hur som helst det. Jag hade fått ett sms nu ikväll och tänkte att om jag skriver fortare än ljuset så kanske jag hinner innan mobilen svartnar. ye right. Dömt att misslyckas. När jag kommit halvvägs i smset så dog den.

När mobilen är urladdad så får man alltid mer sms än i vanliga fall. Jag kan sitta en hel kväll utan att få ett enda sms. Men så fort jag inte kan nås så dras folk till mitt nummer och skickar, skickar och skickar.

Ikväll har jag suttit hemma hos Ida och tok chillat. Vi gillart. Men om jag inte gör någonting på en hel dag så kan jag inte somna. haha. Jo, om någon ligger bredvid men så kul ska vi ju inte ha det. tihih. Så min enda tanke just nu är att gå upp till Martina och Sami och som Petruuus vädja om "att se till att alla blir fulla". Jag brukar inte vara så bra på sånt. Men ikväll är jag nykter och då ska jag fan se till att alla kryper hem. PUSS

Din lata jävel Malin

Publicerad 2010-05-14 03:23:21 i 2010,

Jag har bestämt mig. Jag ska sova. Men den där lilla orken som krävs för att förflytta sig är som bortblåst. Jag sitter här som en staty och orkar knappt blinka. Det vore bra om jag hade en lyftkran här i mitt hem. Bara haka fast kroken i luvan och bli transporterad från stolen till sängen.

Vore inte det fint? Nej, Fint är en underdrift. Det vore underbart. Bättre än all Cola i världen. Ring och väck mig vid nio imorgon! Godnatt idiotas!

Torsdag kväll innan Fredag.

Publicerad 2010-05-13 23:45:10 i 2010,

Pappa bad mig städa innan han åkte idag. Javisst tänkte jag. Det fixar jag. Nu däremot så undrar jag hur jag tolkar ordet städning. Innebär det att möblera om, kasta in saker i ett hörn eller kasta omkring chipspåsar och tomma flaskor? Jag tvivlar på det.

Innan han åkte så sa han även att jag skulle äta middag. Allt jag ätit hittills är chips och korv med bröd. Vi var uppe på Ip och titta på småpojkarna när dom spela match. Ida var snäll och gav mig en varmkorv då. Antar att hon tyckte att jag behövde det.

Sami har erbjudit en sängplats till mig. Mamma också. Brukar inte ha problem med att sova själv. Men idag känns det lite eh he he läskigt. Misstänker att mina mardrömmar skrämmer upp mig. Ida, Emma, Petra, Sami och Martini var här förut och titta film och tjocka i massa gott. Där sjönk mina cash ner i deras magar. Men vad gör man inte för att ha vänner? ;) Hittade dock pengar på sängen nyss. Hmm. Misstänker starkt att mina vänner lagt dom där.

Skulle jag lägga mig i sängen nu så skulle jag somna bums. Men så kul ska vi ju inte ha det. Ska plåga mig själv tills jag somnar på tangetbordet.

Alla Linneors dag.

Publicerad 2010-05-13 11:28:13 i 2010,

Idag är det minsann min namnsdag. Det är därför alla ni där ute får vara lediga från skola och jobb. För att fira mig! Yaah! Min mamma har tagit namnsdagsfirandet ett steg längre och bjuder på glasstårta. Misstänker starkt att det är för att det är min, mammas och mormors dag. Vår alldeles egna dag!

Om en timme försvinner pappan. Skönt. Jag har invigt mina dag i ensamhet med att öppna chipspåsen liiiiite för tidigt. Men jag tror jag har pengar att köpa mer chips för ifall det skulle krisa. hah. Om inte annat är ju mammsen hemma som pengasupport. thihi (a)

Nej men... Grattis till mig själv typp. Jalla bye va.

Ida och Od när dom är jobbiga

Publicerad 2010-05-13 10:14:21 i 2010,

Om ni inte redan känner Ida och Od. Ett tips bara. LÄR INTE KÄNNA DOM!
Dom kan göra livet svårt för en. Typ att dom ringer alldeles för tidigt...
Jag hade typpp sovmorgon idag.
Jag gick till och med och la mig tidigt igår för att få sova så mycket som möjligt.
Kvart i tio så låg jag och halv sov och och pratade med Od samtidigt.
Det är ungefär som att prata med en ailen. Helt omöjligt.

Lär inte känna dom. Det kan bli din död. thihi.

Malin behöver rastas!

Publicerad 2010-05-12 18:57:19 i 2010,

Egentligen vill jag bara lägga mig i sängen och chilla så jävla hårt men min rastlösa sida sätter mig i arbete denna onsdagskväll. Det får bli en promenad upp till Ip. DÄREFTER kan jag chilla. Gud så jobbigt.

Vi tog en kort promenad bara...

Publicerad 2010-05-12 15:15:08 i 2010,

Tjuh. Jag har inte varit i skolan idag. Så jag fick ett sms från Martini där hon skällde lite på mig. Därefter fråga hon om vi skulle gå på promenad. Hade jag något annat val än att säga ja i den situationen?

Nej.

Så jag föreslog att vi skulle knalla till kyrkan. Sagt och gjort. Allt jag har att säga är att det var något av det jobbigaste jag gjort på länge. haha. Förut gick jag till kyrkan flera gånger i månaden. Fy i helvete. Vi skyller på all snö vi haft i vinter tycker jag. Parfait!


Det går bra nu, kompis det går bra nu.

Publicerad 2010-05-11 21:12:51 i 2010,

Idag när vi skulle ha engelska så prata jag lite med min lärare innan. Hon berättade så fint att jag blivit godkänd på den viktigaste delen av nationella. Herre min gud. Det var just den delen som jag tyckte gick sämst. Jag började fundera och tänkte att någon nog hjälpt mig och bytt ut proven. Det kan ju inte vara möjligt att jag fått godkänt. Eller?

Detta gjorde min dag. FETT BRA MALIN! Tänk vad glada mina barn (Läs: Fiskar) kommer bli när jag berättar!

Och nu dog min hörsel på höger öra. Tummen upp för det!

Malin och hon den där Martina

Publicerad 2010-05-11 16:32:25 i Mitt liv i bilder,

Yo hoe. Idag har jag och Martina haft det allt bra trevligt. När jag slutat skolan så gick vi runt lite på stan och tittade. Därefter bjöd jag på glass och vi gick ner till slussen och chilla. Fint. Men nu är jag så trött att det känns som om jag ska somna mitt i en mening. Knas. PUSS!


När man druckit för mycket av det goda

Publicerad 2010-05-10 22:54:04 i 2010,

Vilken rolig dag. Jag och Martina hade massa tid i Järna innan tåget kom så vi hoppa på tåget åt andra hållet. Hoppa av i syd och åkte rulltrappor. Det har vi gjort förut för många år sedan också. Roliga nöjen har vi minsann. När vi kom hem så fick jag inte sitta still en lång stund för sen blev det promenado med Ida, Ems, Martina och Sami. Och hur kul hade inte vi? Super kul. Hoppa runt som idioter överallt. Så gåre när man druckit alldeles för mycket cola.

Saknar lilla vovven också. Här var vi ute och he he he, promenera. Martina, bilden är till dig! :)

Hej hej hå stå på tå

Publicerad 2010-05-10 17:33:20 i 2010,

Tjena hej hej. Jag har suttit vid den här dumburken hela jäkla dagen. Somna vid sex någon gång imorse så jag var inte så jättepepp på skolan. Hade 18 nya sms och 16 missade samtal när jag vaknade. Låt mig ta hand om min skoltid på det sättet jag vill. Jag kanske ångrar mig men come on, ni har ingen aning om vad jag känner för skolan. Jag tänker aldrig gå till skolan för din skull.

Om ett tag ska jag och Tinus åka till Järna och hämta ut ett paket med kläder till henne. Kul. Jag tror helt ärligt inte att jag träffat henne utan Sami sen dom flytta in. Det ska bli najs. Jag och Martina är fina vänner. Dåliga för varandra säger de flesta men vi vet bättre än så :) PUSS på rej! 


Helgen före den där korta veckan

Publicerad 2010-05-09 23:13:04 i 2010,

Shu hu' 
Min helg har varit fin. Har drömt massa roliga drömmar på nätterna. I en av drömmarna slog någon huvudet av Xzibit med en golfklubba och i en annan hade jag och min bror ett party som urarta totalt. hah. Måste säga att det var mycket underhållande att se på när dom försökte sy fast Xzibit's huvud igen. Det skulle va så kul om man kunde dela drömmar med andra. Ni skulle nog bli förvånade över allt som spelas upp i mina drömmar.

Under min vakna tid så har jag mest umgåtts med dom jag tycker bäst om och chillat. I fredags så grillade vi. Jag var lite nedstämd och seg men hade ändå trevligt. Kom hem runt halv ett och somna efter ett tag. Men en timme senare vaknade jag och tyckte att jag hade sovit färdigt. Ni anar inte hur grymt irriterande det var. haha.

Idag har jag mest varit hos Sami och Martina och suttit framför datorn. Jätte sociala Malin. haha. Och nu ikväll har jag varit ute på promenado med Emsoo. Fint.

På torsdag drar min pappa på kryssning. He he he. Vad gör DU på torsdag? Aha, umgås med mig! vad trevligt! ;)



Den där lördagen idag

Publicerad 2010-05-08 19:32:31 i 2010,

Idag har vi varit i Skärholmen. Stod i en korsning och undrade vart vi skulle börja. tre minuter senare hade jag hittat min klänning jag ska ha på studenten. Det kallar jag skillat! fifan så skönt det var. haha.

När vi hade gått runt en stund så bestämde vi oss för att traska till Heron. Åt mat och sen gick vi på bio. Fint. Grym film!

När vi tagit oss från Heron till Tumba, från Tumba till tälje så strandade vi på Cp med en varsin cider framför oss. Därefter kom han den där pappan och hämtade upp oss.

Fin dag.

Sjuk i huvudet

Publicerad 2010-05-07 10:14:56 i 2010,

tju. Ni som inte förstår att jag skämtar om min mamma måste ju tro att hon är sjuk i huvudet. Men det är bara dålig humor från min sida. haha. Så nu vet ni det. Min mamma har aldrig satt massa onödiga regler. Knappt några regler alls men det är en annan femma. haha. Eller jo det har hon, men jag har nästan aldrig lyssnat på det. Fyy Malin!

Idag är jag sjukling igen. Mamma väckte mig vid halv åtta så att jag kunde sjukanmäla mig och sen tänkte jag somna om. Men då börjar Ems den jäveln att smsa. Tror ni jag kunde somna om då? Nej, Jag blev så där jobbigt hyper som jag blir ibland. Sen fick jag sms från Ida också. Så hon kom förbi en sväng och lämna mitt id som jag hade glömt hos Od. Fint. Hade jag vågat visa mig på bolaget i Gnesta så hade jag stått utanför portarna innan dom öppna. haha. Men det får bli nyktert och fint i helgen. Jag är mycket roligare då. thih

När mamma sätter dumma regler

Publicerad 2010-05-06 19:21:38 i 2010,

Jag har varit hemma från skolan idag eftersom jag är lite sjuk. Jag tänkte att jag skulle cykla ner till Abbes och köpa lite cola. Vad tror ni händer?

1. Jag säger till mamma att jag ska ut. Mamma sliter in mig på toaletten och bygger möbelberg utanför så att jag inte kommer ut.

2. Mamma säger att jag BARA får åka dit och tillbaka.

3. Jag säger att jag kanske tittar förbi hos grannarna. Mamma blir galen och säger att jag måste vara hemma för att jag varit sjuk. Därefter klistrar hon upp mig på väggen och sen sätter hon sig och dricker cola framför mig.

4. Jag smiter ut innan mamma ens hinner reagera.

Hm. Jag förstår inte riktigt hur mamma kan avgöra ifall jag är för sjuk för att gå ut. Men det kan hon tydligen. Den dagen jag skaffar barn så ska jag fixa en kattlucka så får ungen komma och gå som den vill.

Dagen idag efter dagen igår

Publicerad 2010-05-05 17:43:21 i 2010,

Idag har vi suttit uppe på taket och chillat. Rökt vattenpipa och ätit kebab på det också.  Hah, Dessvärre röker jag inte vattenpipa och jag äter inte kebab heller men chilla kunde jag mig tusan göra. Killarna snacka arabiska hela tiden också. Ni anar inte hur skönt det är. Jag behöver varken lyssna eller prata.

På lektionen gick det åt helvete för jag råka bryta av en sak. eh he he he. Anabola-Malin är tillbaka, Blombacka! Har åkt på en förkylning som är helt galen. Jag misstänker att det är för att jag har varit så kaxig dom senaste dagarna och nästan gått rakt in i varenda björk jag sett. Man måste ju passa på att njuta av björkarna nu så här på vårkanten.. Jag menar, medans ni inte kan det ;) Så jag fick åka hem tidigare. Har legat i sängen och tyckt synd om mig själv tills nu.

Ska snart ut på gården och grilla med Grannarna. Undra vilken granne som kommer först och klagar? Han den nyinflyttade som tror att han äger marken han går på eller hon som jag bråkat med sen jag var en liten skit?  Tänk vilken snäll tjej jag varit om hon inte spöat på mig på dagis. Fattar inte varför alla sura människor samlas i just min trappuppgång. grrr..

Min dag idag före dagen imorgon

Publicerad 2010-05-04 18:43:47 i 2010,

Det är nog inte min dag idag. Min morgon börja med att jag vakna en kvart innan tåget gick. 45 minuter senare satt jag tillslut på tåget. Då var det någon tjej med svart hår som nästan skrämde ihjäl mig. Jag trodde hon kunde läsa tankar så jag tänkte "Fan va ful du e!" och just då titta hon rakt upp på mig! Blev lagom nojig. haha. Trodde hon skulle förhäxa mig.

När jag kom till skolan så satte jag igång med prov numero 1. Det gick skit dåligt. Satt och tittade ner i golvet och fick en lätt hjärtattack när jag såg mina skor. Så då kunde jag inte koncentra mig på provet. Måste. Tvätta. NU!. Efter prov numero 3 så hade jag fortfarande inte tvättat dom. Gick på engelskan och sen gick jag och satte mig vid maren och väntade på Märiebaby. Då kom en massa folk som gick förbi och jag var galet förbered på att någon skulle få en impuls och vilja putta ner mig. Sen kom Joakim och knuffa mig lite lätt i ryggen. Men som sagt, jag var förbered. Därefter ringde Märiebaby och jag mötte henne och sen fick vi skjuts hemsi.

När vi kom till Ghettot (Läs: Järna) så blev en viss liten Tindra jätteglad över att se "Tant Malin". Ni anar inte hur kul det är att höra det. Vi gick över till Märies nya place och medans de andra städade och gjorde fint så stökade jag och Tindrus ner och lekte för allt vi var värda. Ni skulle se oss säger jag bara. Bättre vänner får ni leta efter!

När jag kom hem till kära Mölnbo så klättra jag in på Martina och samis balkong och sen störtade jag rakt på Sami som låg och sov. Mohaha. Så får man göra om personen heter Sami.

Nej vet ni vad, nu ska vi ut och plocka blommor snart! ;)

En bra söndag.

Publicerad 2010-05-02 15:35:29 i 2010,

Vad är detta? Kommer hem med en glatt leende. Mölnbo hade piskat bortalaget. Klickar in mig på aftonbladet. och PANG, 1-2 till kära djurgården. Om det är en bra dag? Skoja inte. Match numero 2 spelas klockan fem och då är det mölnbos damer som borstar av och sätter på sig fotbollsskorna. Om jag ska titta? SIR, YES SIR!

Senare blir det promenado med Emsipems. Hon har slitit som ett djur hela helgen på jobbet men hon ska inte få en lugn stund förrän jag träffat henne.

Det är fotboll idag hela dagen lång.

Publicerad 2010-05-02 13:04:31 i 2010,

Det pågår ett derby just nu. Mitt lag ligger under. Så min plan är att gå upp till ip och titta lite annan fotboll. Det känns inte lika hårt att se Mölnbo förlora. Och när jag kommer hem så vill jag se det som alla djurgårdare vill se - En seger. Okey? Förstått? Bra, då är vi överens. PUSS!

Fullt hus på skolkvägen

Publicerad 2010-05-01 20:31:10 i 2010,

Sho. Sitter hemma hos Sami och Martina. Martinus kom precis med god glass till oss. hihi. Det var mycket snällt av henne. Sami står och dansar till Justin Bieber. Fint. Jävla moves han har alltså. Ni skulle se själva! Grrr.. nat.

Vi ska snart se film. Jag, Martina och Ida får bestämma precis vad vi vill se. Suumi har ingen talan! Nedröstad or what? Mohaha. Det är så det ska va! Hey hey fjortisfilm, godnatt Sami.

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela