Malins blogg

Skidåkning när solen gick ner.

Publicerad 2011-01-30 18:49:07 i 2011,

Idag fick jag ett sms från Ida där hon föreslog skidåkning. Min lata sida sa "Nej, nej, NEEJ" Men jag kunde inte motstå det till slut. Så jag fixa ihop skidor till både mig och Ida. Jag trodde vi hade brist på stavar men bara någon minut innan Ida klev innanför dörren så hade pappa kommit med stavar till oss. Så då var det bara att bege sig ut. När vi åkt ett varv runt ett fält och jag lyckats ramla två gånger och Ida en gång så beslöt vi oss för att ta ett varv till trots att det började bli mörkt. Det var allt bra härligt det.

Men att jag ramlade på plan mark känns ändå rätt pinsamt. Varför gjorde jag det egentligen?

Lite svart och ännu mer svart.

Publicerad 2011-01-29 16:07:55 i 2011,

Jag hade tänkt umgås med min mamma nyss men hon slockna så fort vi kom innanför dörren. Vi har varit i tokstan och införskaffat oss lite svart. En klänning samt en kavaj för min del och en skjorta och en kavaj för mammas del. Vi har även hunnit med att köpa något användbart för morfar min. Men framförallt har jag pekat ut och provat saker som jag vill ha i födelsedagspresent.

Men nu är det dags att vara lat igen. Shohej.

Lata dagar

Publicerad 2011-01-28 11:04:08 i 2011,

Idag ska jag vara lat hela dagen och bara glo på O.c och spela The sims. Fint? Mycket fint. Har en svag aning om att jag kommer spendera hela helgen på liknande sätt. Inte för att jag inte har något annat att göra utan för att jag helt enkelt inte vill göra något annat. Kan nästan inte bli bättre att jag fick låna hem O.c från Marie. hihi.

Men bäst att sätta fart med att vara lat. Puss hej leverpastej.

En Tindra tittar ut.

Publicerad 2011-01-21 17:24:21 i 2011,



Haft besök av Tindra denna dag. Hon bestämde sig för att åka hit och sedan hade mor hennes ingen talan. Världens starkaste björn har varit på besök i form av pixlar på en tvskärm. Bamse i trollskogen närmare bestämt. Den såg vi om och om igen. Fint. Ikväll kommer TokChristian hit och underhåller mig. Också fint.

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela