Malins blogg

Ångest

Publicerad 2011-04-27 17:31:47 i 2011,

Jag är så himla smart. Köper kläder, testar när jag kommer hem, lämnar tillbaka dom dagen därpå. He he. Men jag fick lite panik igår när jag hade så lite pengar kvar. Och det är ändå säkert 14 dagar kvar tills jag får nya pengar. Köpte lite annat idag istället.

Hade ett snabbt möte också med Anna. Sedan brummade jag och Malin hem.... Eller... Vi råka åka till Järna och äta först. Vi är så tjocka!

Hur tänker jag?

Publicerad 2011-04-26 18:07:27 i 2011,

Seriöst! jag har shoppat hur mycket som helst idag!  VA FAAAAAAAN! åååååh! Vart tog mina pengar vägen?! Satan. HAHA.

Hur tänker ni?

Publicerad 2011-04-25 19:27:02 i 2011,

Vad är det för mening med att heja på ett lag som man hela tiden förstör för? Fattar inte grejen. Hur smart är det på en skala 1-10 att kasta in smällare på fotbollsplanen och se till att hela matchen blir avbruten? Jävla huliganfanskap, sluta förstöra fotbollen!

Ta mig till utlandet.

Publicerad 2011-04-24 22:47:47 i 2011,

Jag är sjukt trött! Jag har spenderat min dag på Boda borg i Oxelösund. Så nu är jag några blåmärken och blåsor rikare. Men vi har haft riktigt kul, men jag var samtidigt helt frustrerad när vi inte klara banorna. Till slut sa min kropp ifrån så då fick jag ge upp. Jäkla skit! När jag kom hem sprang jag till datorn, har inte ens fått av mig min jacka ännu. Fail. Har försökt hitta en billig resa till det där utlandet. Hittade massor, hittade Björn till reskamrat... Men sedan banga jag. Typiskt!

Och nu lyssnar jag på Chris Brown och längtar mig tillbaka till Sousse 2008!

... Jag tror jag behöver semester.

Sicken fin dag

Publicerad 2011-04-23 19:02:17 i 2011,



Vi fick god efterrätt. Vi fick god mat också men då hade jag inte kommit på att jag hade kameran med mig. hehe.



Sluta smsa vid maten kvinna!!!! hihi.



Sedan spelade vi... Om det gick bra?... Oj, vilket fint väder vi har!



Blev det något mål eller?



SKJUUUUUUUUUUUUUUUT!



Bra att du rör lite på fläsket kvinna!



Utanför.... igen...



Pinsamt...



Sedan red Emma.



JÄVLAR VAD FORT DET GÅR!!!

Ida fyllde stor tjej

Publicerad 2011-04-23 11:42:10 i 2011,

Sho ko! Såg att Emma uppdaterat och då vill inte jag vara sämre. Jag har dessvärre inte stött på massa konstiga varelser som Emma. Det jag har att säga är lite mer vardagligt. Tyvärr... 

Igår fyllde Ida år. Hur firar man det bäst? Med påsklunch så klart! Mumsigt värre. Men Od den jäveln fick mig att dricka Cola! Jag har inte druckit cola på en månad och sedan kommer han och lurar mig! Ungjävel. Sedan blev vi kvar vid bordet i flera timmar. Satt där och var mätta. När Ida blev sugen på att gå ut så kom vi fram till att vi ville spela fotboll. Så då bjöd vi dit Jesper och Abbe. Det var mycket trevligt. Men jag var lite off och hade ont i magen. Jag har alltid ont i magen. Jävla mage!

Idag ska jag och Emma till Mariannes restaurang och äta. Mumsigt värre! Mums mums mums!

Ormparadiset

Publicerad 2011-04-17 17:52:16 i 2011,

Idag såg jag en orm när jag var ute och promenera. Kroppen reagera på en gång och tryckte ner bromspedalen. Där stod jag, förlamad av skräck. Jahapp, hur ska jag lösa detta nu? Hmm... Jag kan ringa pappa så får han hämta mig!!! Men längre bort kom det två personer på cyklar. Väntade. Väntade. När dom tillslut var nära så frågade jag dom om det verkligen var en orm. Javisst svarade Emil lätt. OMG. HJÄLP! När dom cyklade förbi ormen så sprang jag precis bakom dom. Lättare att ta sig förbi om någon är i närheten, tänkte jag. Vad jag undrar just nu är vad dom tänkte om mig som stod still som en staty. Måste sett vidrigt kul ut!

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Var ute och sprang förut och därefter promenera jag. Har rätt jävla tröööökigt faktiskt. Tycker att Emma kan ta och komma hem ifrån Linköping nu nu nu!

Tröttaste tröttisen

Publicerad 2011-04-16 11:20:42 i 2011,

Kunde jag inte bara fått sova liiiiite längre idag? Tydligen inte va. Jag var helt slut igår men trots det fick jag allt och lite till gjort. Jag traska runt på stan ett tag, köpte blommor och vaniljhjärtan till Marie som fyllt år. Sedan slank jag in på en leksaksaffär och köpte Hello Kittyp sandleksaker till Tindra. Därefter åkte jag till dom. Satt först i en frisörstol medans Marie klippte sig. Hon blev jättefin. Sedan lekte jag av mig lite.

Vid fyra gick jag (Läs: Sprang jag som en dåre som typ brinner i rumpestumpen) till tåget och på tåget mötte jag upp Emma och vi for till Gnesta och gick på bolaget. Sedan bar det raka vägen av till Thaistället, där åt vi gott gott gott. När vi kom hem så fastna vi framför Harry Potter. Efter filmen gick vi hem till mig där vi kunde prata om allt men det slutade med ännu en film och trötta ögon. haha.

Och idag gott folk, idag är det lördag! Vi har längtat som bara den. Vad står på schemat idag? Jo ni, idag är det latdag. Vi ska ligga framför tvn hela dagen plus lite till, vi ska äta oss tjocka, vi ska inte använda fler ord än vad som behövs. Idag är det vår dag! Synd bara att det inte regnar. Får liiiite dåligt samvete att ligga inne en hel dag när det är så här fint väder. Men äsch, man lever bara en gång, så varför inte göra det med stil? He he he.

TöntMalin

Publicerad 2011-04-12 12:26:35 i 2011,

Hellu. Jag sitter och pratar med Marie i telefon... Eller pratar och pratar, Marie sitter och läser min gamla blogg. Hon råmobbar mig för vilken tönt jag var då. Jag måste varit en riktig jävla toffel (Marie: "Eller också var du bara jävligt störd"). Haha. Ganska kul faktiskt.

Idag måste jag ringa några samtal. Skulle även behöva kopiera mina betyg och lite sådant. Och kanske leta efter fler papper som försvunnit. Guuuuuud så jobbigt. he he he

Det var ju typ fint väder idag. typ.

Publicerad 2011-04-11 20:30:50 i 2011,

Fy satan vilken dag det har varit idag. Jag fick en lätt chock när jag kom ut och det var varmt. Jag och Emma har varit och ätit vår första mjukglass i Gnesta. Sedan åkte vi hem till Mölnbo igen och gick på promenad. Vi hitta vitsippor och jag blev helt galen typ. Så vi har sprungit runt och plockat vitsippor. vi har även traskat runt i den lilla skogen där vi jämt lekte när vi var småskitar.

Nu ikväll har jag och Ida varit iväg och tränat. Jag blir så arg på mig själv för att jag inte tränat på över en vecka. Blir så grymt jobbigt att komma tillbaka alltså. fy sjutton! haha.

Fick ett sms från Ninos idag också. Han var nästan säker på att han såg mig på tåget. Men eftersom jag var hemma så blev slutsatsen att jag nog har en tvilling. Daaah? Jag ser ju henne i spegeln varje dag. Hon var säkert bara iväg och åkte tåg just då.  


Bajsgatan bjöd in till filmkväll.

Publicerad 2011-04-10 15:06:19 i 2011,

Jag har varit hos Tindra på övernattning. Vi startade upp med att kolla på bananer i pyjamas (Fy satan vad bra det var!!!) sedan la vi oss i sängen och lyssnade när mamma läste. När Tindra somnat smög vi ut och tittade ännu en film. När den var slut satt Marie vid datorn och jag låg och halvsov på soffan. Marie måste tyckt att jag var väldigt social. Imorse vaknade jag klockan fem och kunde inte somna om. Woooho! Till slut när jag höll på att somna så hörde jag Tindra ropa "Maaalin", så då var det bara att gå upp och hämta henne och sedan kunde vi sova gott till klockan elva. he he he. Idag har vi fikat på balkongen och gift oss. Fint. Jag är gift med en treåring. Känns bra.



Galningar.

Publicerad 2011-04-09 17:43:38 i Mitt liv i bilder,



Igår tog vi en kväll på stan. Första stoppet var Crazy town.

Isak: Oj, den där bruden kollar in mig... hihi.
Emma: Jag ska döda den jäveln!



Sedan hamnade vi på Stanleys.

Emma: Jaha... nu kollar han in någon annan igen. Fan va tråkig kväll!
Ida: Shit, jag har aldrig haft roligare!!!



Vad gör jag? Seriöst. Vad i helvete gör jag?!




Men vad fan gör vi här då? Vi ser ju inte riktigt kloka ut!



Kom igen... Ser vi, helt ärligt, ut så där? Suck.

Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Publicerad 2011-04-07 15:17:10 i 2011,

He he he hej. Jag sitter och sjunger (Läs: skriker) med till Håkan Hellströms låtar. Malin heter jag och är jävligt lättroad. Jag tror det beror på att jag är ensam så många timmar på dygnet. Vi låtsas som om det är orsaken i alla fall.

Det blåser storm i Mölnboland idag. Det resultera i att jag lovade mig själv att inte gå ut alls idag. Lättare sagt än gjort eftersom jag ska ut om en timme. Jag ska till stadshuset på möte. Känns som att det är det enda jag gör numera. hihi. Men alltså när jag tänker efter.... Tycker inte jag om när det blåser? Ehhhh? Jo, Malin din jävla idiot, det gör du! PUCKO!

Nu får det banne mig vara nog.

Publicerad 2011-04-06 11:30:28 i 2011,

Jag önskar så jävla hårt att min granne ligger och sover på andra sidan väggen just nu!!! För det är nämligen som så att jag har skruvat upp volymen på datorn och sitter och sjunger som en galning. Varför kan man ju undra? Jo, det är ju som så att hon har plågat mig i flera år. Hur? Genom att sjunga. Bara? Nej, genom att spela gitarr också.. Genom att väsnas överhuvudtaget. Jag blir så trött! haha.

Så nu väsnas jag. Och OM jag väsnas. Jag är även fullt medveten om att jag inte kan sjunga. Jag är fullt medveten om att det låter förjävligt. Men jag gillart!

Holy crap! Fönstret stod öppet!.... Döda mig!

Längtan.

Publicerad 2011-04-05 09:14:25 i 2011,

Godmorgon. Sitter i Maries kök och latar mig. Marie själv städar för glatta livet, vet inte riktigt varför hon gör det. Var inte speciellt stökigt innan. Men hon är ju som hon är. Vi var på konsum förut och jag köpte vaniljsås, vaniljchoklad och sprite... Jag skämdes nästan när jag la upp sakerna på rullbandet. haha. Marie stod för blåbärspajen. Den står inne i ugnen nu... Längtar ihjäl mig efter den..... Och jag längtar hem till mitt spel också... Det kryper lite i kroppen bara jag tänker på mitt spel.


Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela