Malins blogg

Måndag

Publicerad 2008-12-29 19:49:30 i 2008,

Det här är ju helt sjukt! Jag ska vara borta en natt och min väska är nästan helt full av kläder!  Medans jag stökar runt i mitt rum och försöker få en någorlunda ordning där så hittar jag mer och mer kläder som jag vill ha med mig. Hittils har jag packat ner 5 par strumpbyxor, (Det gäller att vara förbered när det gäller strumpbyxor. Jag har hrmmm.. väldigt lätt för att ta sönder dom.. hrm) 4 klänningar, dagen-efter-kjol, ett par skor (mer ska det bli!), Locktången, En väska, örhängen med mera, med mera.  TOOOOOO MUUUUCH! Gosh.

Sen har jag fetaste problemet när det kommer till kamerafrågan också. Ska jag eller ska jag inte ta med 400dn? Det tar massa plats i väskan men samtidigt så tycker jag inte att min lilla kamera klarar kraven som jag kräver xD Det är jäkla svårt det där alltså! Sånt löser sig tomorrow hoppas jag!

Imorgon ska jag ta en riktigt lång sovmorgon! hihi.

Nej men nu måste jag städa färdigt . puss <3

Måndag

Publicerad 2008-12-29 12:59:42 i Mitt liv i bilder,

Godmorgon!
Kvart över elva vaknade vi imorse. Ida kollade på sin mobil och nästan skriker "PAPPA KOMMER OCH HÄMTAR OSS OM EN KVART". Panikartat eller vad? Vi hade en kvart på oss att packa ner luftmadrasser, min dator och kamera, täcken, kuddar och kläder. Men tio minuter senare var vi klara. Vi är vana att jobba under stress. ehh.. Ida är det iallafall.. hahahha.

Så nu är jag hemma. Marie var precis här och levererade lite varor (; haha. Vilken tur att jag har henne. 

Jag ser ut som en total mess idag! Ska man verkligen se ut så här efter en filmkväll? haha. Men jag har trots allt sovit på golvet inatt. Kan ju bero på det. haha. Hade trevligt igår. Speciellt när jag smsa med Christoffer från Emmas mobil. MOHAHA^^

När julmusten och bullarna dök upp så satte vi på första filmen och sen fortsatte det ända till halv tre inatt. Då orkade vi inte se fler filmer. hihi Men vi tog en liten paus vid tolv och gick ut med den där rackarns hunden. Vi var mitt i skogen så det var skitmörkt! Jag var livrädd och gick och skratta hela tiden för att lugna mig själv. haha. Jag skulle absolut hålla i ficklampan också! haha. Jag gick och lyste in i skogen. Tror dom andra blev lite arga på mig då (; Men är man rädd så är man. haha.

Kollade precis min internetbank och mina pengar kommer IMORGON! vadå helt perfekt!

Nej, men nu borde jag faktiskt städa mitt rum! Jag hann ju inte riktigt göra det igår.  Puss <3








StorMalin och Mattias

Publicerad 2008-12-28 15:43:08 i Mitt liv i bilder,

Jag har fått lov att döpa mig själv till StorMalin. Mattias flickvän är LillMalin. hihi. Jag ska egentligen duscha och efter det städa men jag är så förbannat lat idag. Lyssnar på musik och tänker "Efter den här låten hoppar jag in i duschen" ... "Ja, okej då. Jag kan lyssna på en låt till" hahah. Om en och en halvtimme ska jag vara på tha pizzeria och tjocka i mig en massa äcklig mat. Usch är inte alls sugen på mat just nu. hah. Men det är ju trots allt en och en halvtimme kvar.

Ni ska se mitt rum... Det ligger kläder och sladdar överallt. Alla mina skor har av någon konstig anledning också hamnat här inne. Hrm. Måste ha haft jävligt tråkigt igår. Borde hyra in städhjälp!  

Nej, sista låten nu sen MÅSTE jag göra duschen sällskap! Usch så jobbigt xD

Åker till molstaberg vid sex så vi hörs inte förräns imorgon :) Puss och kram <3



En låt till får det bli ...

Söndag

Publicerad 2008-12-28 12:51:11 i 2008,

Vaknade precis utav att dom från Teliabutiken i Nyköping ringde. Så nu får pappa tillbaka sin påse. haha.

Mitt rum skriker efter storstädning idag. Men jag ska ta itu med det om några timmar. Först tänkte jag äta lite frukost och sen bege mig ut på promenad. Det var mamma som övertala mig. haha.

Om två dagar åker vi. Ni anar inte hur taggad jag är! hahah. Jag ska ha riktigt kul! Yey.
Nej men om jag kanske ska äta frukost nu. ihih. Puss <3

Lördag

Publicerad 2008-12-27 15:24:48 i Mitt liv i bilder,

Idag mina kära vänner, IDAG, har jag varit i Nyköping. Total katastrof! Gina Tricot var fullt av massa shoppinggalna människor! Det var inte kul kan jag tala om! Men resten av affärerna var inte så läskiga. hahaha. När vi kom hem nu så insåg pappa att hans påse med massa nyinhandlat inte var med! Han har alltså glömt den någonstans i Nyköping! Kan dagen bli sämre eller? xD hahaha. Klant.

Igår hade jag hur kul som helst. Sjöng för fulla muggar. Var på toppenhumör! När vi hade sjungit oss hesa så kollade vi på mamma mia filmen. När den var slut och vi hade kollat på ett antal bonusmaterial så bestämde vi oss för att gå ut. Gick runt. Noob och Fuckhead som vi döpte pojkarna till gick och skämdes brevid oss flamsmajor. Bitterfitta, Mothafuckah och noobkillah är våra namn (; Vi gick runt och sjöng för fulla muggar. Sprang runt som om vi var 14 år yngre än vad vi är. haha. Jag hade kul. Yes sir. Fler gånger tack!

Ikväll ska jag bänka mig framför tvn och glo på Harry Potter. Det är fjärde filmen idag och det är typ den ända som jag tycker är bra xD

Imorgon far vi till Molstaberg och sover över. Det vankas filmkväll. Min pappa får lov att skjutsa ut oss. hihi. Fy fan.. Jag är mörkrädd så jag kommer typ ligga på Ida för att inte dö av rädsla. hahaha. Men det får hon stå ut med.













Fredag

Publicerad 2008-12-26 12:04:57 i 2008,

Julafton firades precis som vanligt. Först hemma hos Farmor, där man äter minimalt med mat för att sedan orka så mycket av mormors mat. Hemma hos farmor spelar man alltid pingis. A-L-L-T-I-D!  Jag brukar givetvist förlora, men inte iår! Jag hade ett mini-rack och vann! Inte illa. Sen får man skjuts 50 meter ner till Mamma där vi plockar upp henne och går sedan till mormor och morfar. Vi är där lagom till Kalle Anka. Jag sitter mest och klagar på hur tråkigt det är men tvingar mig ändå kolla. Kan ju för tusan inte missa det! Utan kalle, ingen jul. Sen är det mat och jag kastar mig på räkorna. haha. Jag är helt galen i räkor! Plockar alltid på mig för mycket mat. Men man måste äta extra mycket! Mormor och morfar lämnar alltid oss på juldagen och beger sig till Öland. Så någon mat får det inte bli över! efter själva maten så får vi risgrynsgröt. Och jag får alltid mandeln! ALLTID. Jag tror det är mormor som fifflar lite med det där. Sen ska det diskas och grejer. Då gömmer sig Mattias och jag i vardagsrummet framför tvn. Efter all diskning är klar så får vi äntligen öppna dom där sablans julklapparna.
Iår rev vi upp varenda en. Vi var nästan som småbarn för ett ögonblick. Sen är det fika och då har man hunnit bli lagom hungrig igen så då är det bara att vräka i sig. hihi.


Hahaha, jag har verkligen ätit upp mig den senaste tiden xD

Igår satt jag och titta på Disney Channel mest hela dan. En kvart innan vårat dambesök dök upp så klädde jag på mig. Sen var det julmat igen! Fy sjuttsingen. Jag vill inte ens veta hur många barn runt om i världen som går runt och är hungriga! Fy tusan vilket överflöd vi lever i! Efter maten bänkade jag mig framför tvn igen. Trist eller vad? Men då fråga M-tina om jag skulle följa med ut på krogen! jovisst, varför inte lixsom! Tog niotåget och råkade sätta mig brevid en gammal gubbe som prata med sig själv på arabiska. Det var coollugnt tills vi kom till hamn då... då börja han prata med mig och jag fattade inte ett ord! jag höll med genom att nicka på huvudet och skratta lite. haha. Sen gick jag till stan och tvinga martina komma och möta mig i dörren. haha. Inne på Limerick var jag på superbra humör! Men efter ett tag så bestämde vi oss för att fara hem till Sami. Så det gjorde vi. hihi. På vägen dit så bråkade Toni med mig och det slutade med att vi båda låg på marken. haha. Men han kan ju faktiskt inte räkna med att jag ska kunna gå baklänges skit fort i mina höga klackar. haha. Efter ett tag så ville jag hem. Jag ville verkligen hem! haha. Helst av allt ville jag åka bussen men pappa fick duga. haha. När jag kom hem så satte jag på en film. Men jag orkade inte läsa texten så jag stängde av datorn och la den brevid mig i sängen. Jag tyckte att jag var snäll som lät den ligga i sängen och vila upp sig. hiih. Den fick sova innerst också!

Imorse vaknade jag och nästan sprang ut i köket och drack vatten. Fy fan vad mumsigt vatten är alltså! hihi. Farmor och farfar kommer om ungefär en timme och ska äta flygande jakob! Det är riktigt äckligt kan jag tala om. Så jag tvingade pappa att köpa Pan Pizza till mig. Jag har ätit flygande jakob en gång i hela mitt liv och det var ingen rolig upplevelse. usch.

Fick nyss reda på att det var fredag idag. Har absolut ingen koll på dagarna längre. haha. Det ploppade upp att virussökningen var klar. Då gick det upp för mig "aaaaaaaaha, det är fredag idag!" haha. Fredag innebär berg av chips och läsk. Men denna gång gott folk, denna gång är vi hos Ida. Jag har bjudit med mig en date men vi får se om han dyker upp. Får om inte annat, ringa sen. haha.

Nu i skrivande stund sitter jag och lyssnar repeat på Takida och smsar med Ida. Borde duscha, borde ringa Marie, borde äta frukost, borde städa! Hell no! Det är fredag. Men ehhh..... duscha borde jag göra! Duscha ska jag göra! Men innan jag gör det så måste jag föreviga min lugg! Den är totalus perfectus idag!

Och en sak till när jag ändå har "spring i fingrarna" EMMA HAR FÅTT EN SYSTEMKAMERA!!! YEY! Fan vad nice. Fan vad hon kommer få stå ut med mig nu! haha.



Jag har en kamerakåt bror. Men det visste ni nog redan. hihi. Men ja, duschen var det ja.

Fredag

Publicerad 2008-12-26 02:21:03 i 2008,

Kom nyss hem. Min pappa var snäll och kom och hämta mig :) Vi var först på Limerick och sen for vi hem till Sami. Mycket trevligt det. hihih. nu ska jag gå och lägga mig och imorgon är det singstar för hela slanten. puss på det <3

God jul

Publicerad 2008-12-23 19:56:35 i 2008,



Hamburg och Hubbe önskar alla er en god jul! :)

(Nu tänker jag inte skriva mer förräns på torsdag! jag vägrar! haha)

Vilka busungar vi är!

Publicerad 2008-12-21 23:07:09 i Mitt liv i bilder,

Igår var jag och Tindra jättebusiga! Vi hällde ut Mjölk på bordet och kladdade runt. Sen plåstrade vi om varandra också. hihi. Finns det bättre kompisar än oss två eller? Förmodligen inte. hihi. Visst är vi busiga mamma Marie? :)




Söndag

Publicerad 2008-12-21 21:41:44 i 2008,

Hellu.

Idag samlades vi hos min far och hällde upp chips i en skål och cola i våra glas! Tänk att det ser likadant varje gång! Samma glas, Samma tjejor, tvn är alltid på. Tänk att vi inte tröttnar. Vi har lika kul varenda gång. Jag gillar't!  Idag var det mest snack om imorgon, kryssningen och nyårsafton. Vi tjejor har mycket på gång!

Imorgon ska vi till stockholmen och shoppa. Dom andra två ska köpa julklappar medans jag ska köpa till mig själv. haha. Mina nära och kära får mitt sällskap i julklapp (som alla andra år också xD) Nej, men jag ska inte köpa så mycket till mig själv faktiskt. Ska köpa en klänning till Marie. Har ju lite gamla skulder att betala tillbaka till henne xD Och sen måste jag nog bjuda idusen på mat. Råkar ju vara skyldig henne också! haha. Men det löser sig =)

När vi kommer hem från stockholm ska vi träffas och prova varandras kläder. haha. Det är ju så jäkla kul! Vi ska locka håret och så också. Jag håller på och laddar upp med lite musik tills imorgon. Jag har en känsla av att vi på något konstigt sätt kommer hamna hemma hos mig. haha.

Nu i skrivande stund sitter jag och lyssnar på pokerface och känner mig lycklig i hela kroppen. Jag vet inte hur längesen det var som jag kände mig så här lycklig. Det har varit en lyckad helg och jag har mycket att se fram emot. Ett perfekt slut på året helt enkelt. Kanske det beror på att jag erkände en sak för Marie igår som jag känner mig så här glad. Lättad eller någonting sånt.

Nej, men nu ska jag städa mitt rum tror jag. Ser ju förjävligt ut. Jag är som en jävla hemmafru som väntar på sin man. Fast i det här fallet väntar jag på att pappa ska komma hem! Han vill aldrig vara hemma med mig! Men jag är en trogen dotter som väntar tålmodigt. haha.

Nej men ni får ha det så bra <3

Söndag

Publicerad 2008-12-21 14:15:33 i 2008,

Hellu. sitter i Maries soffa. Tindra gör uppror här precis brevid. haha
Vi har precis varit ute. Vi handlade lite på Ica och råkade få syn på en fin pojke. Det resulterade i att Marie kör in med barnvagnen i ett bord och jag går rakt in i henne. Efter vi gått typ en meter så springer jag in i henne och nästan ramlar. Det var mycket kul det, det kan jag tala om.

Igår var båda två skit trötta. Marie var väl ehh. tröttast. Fnissa åt precis allting. Vi kollade på film när Tindra hade somnat. Den var skit bra! Sen när vi satte på den andra filmen så somna Marie efter typ 5 minuter. Så då packade jag ihop datorn och gick och la mig.

Imorse vaknade jag av att Tindra nästan la sig på mitt huvud. Gosade och hade sig. Så efter att vi hade gosat ett tag så gick jag upp med henne. Men då kom Mormor så jag kunde gå och sova igen. Vaknade av att Marie kittla mig under fötterna. Mindre trevligt kan jag tala om ;p  Fick popcorn och chips till frukost. Mumsigt värre.

Ikväll är det Grinchen på tv och vi har laddat upp med Chips och Cola. Traditioner med vänner säger man inte nej till (;

Nej, men nu ska jag fortsätta med att lyssna på Maries "Vad fan var det som hände?" .... hah. Älskar dig mest gumman :) <3

Puss och kram <3

Lördag

Publicerad 2008-12-20 20:11:52 i Mitt liv i bilder,

Jag sitter vid Maries dator och hitta massa roliga bilder :)








Just nu lyssnar vi på nicke&mojje. Underhållning på hög nivå. En nakenfis till Tindra står bakom mig. hihih. Men godnatt på er. <3

Lördag

Publicerad 2008-12-20 16:37:26 i 2008,

Tja (;
Har precis varit ute på promenad med Björn, Simon och Tindra. Det var trevligt det. Men Tindra var lite off tror jag bestämt ;) haha. Simon tyckte att vi skulle gå runt sjön! herrejesus, det är kolsvart ute. Jag vägrade. haha. Så vi gick hem.

Det var egentligen Marie som skulle komma till mig idag. Hon skulle åka tvåtåget. Men klockan två ringde jag henne och det första hon sa var "oj, hur mycket är klockan?!?" ... Då sa jag till henne att jag inte var dum i huvudet och fattade att hon inte orka komma. Sen skrattade vi lite. haha. Så jag ska åka till henne om en stund. Det bjuds på mat. Mums :) Sen ska vi nog kolla på film och så. Gud så trevligt.

Men ojoj, nu går mitt tåg snart. Puss och kram och allt sånt där :) <3

Fredag

Publicerad 2008-12-19 17:33:12 i 2008,

Fy tusan vad skönt med jullov! Jag ska ta vara på varenda dag! Men ikväll får det bli cola och film. Är verkligen så otroligt trött!
Jag och tjejligan har varit på Ica Maxi idag. Ida och hennes mamma skulle handla julmat så vi andra hänka på. hihi. Jag och Emma sprang mest runt och testa alla smakprover. haha. Vi var mätta när vi kom ut. hah. När vi kom hem till the big city så följde jag med Emma och kolla på utbyggnaden. Det var fett coolt, det kan jag lova (; hah.

Ska nog följa med Pappa och Mattias sen. Mattias ska till Malin och jag ska övertala pappa att köpa cola till mig. hihi. Men nu står det Grekisk Kyckling på menyn.

Puss och kram <3

Sousse 2008

Publicerad 2008-12-18 22:14:41 i Sousse 08,




Jag tycker ju trots allt om att driva med mig själv.


Vi fick jordgubbar av någon på stranden. Dock vågade vi knappt äta dom xD


Våran favoritmat tills typ dag fyra(?) xD


mohaha, Ida tog många kort på sig själv kan jag tala om :)

Torsdag

Publicerad 2008-12-18 21:52:52 i 2008,

I just i det här ögonblicket sitter jag och pratar med Marie, Sverige ligger under med 2 - 6 mot tjeckien, Det kliar likt en förbannelse på min fot och tusen miljoner tankar går runt i min hjärna.

Idag har jag varit helt jäkla själv hemma! Ingen har ens lagat min mat! Så jag lagade min favoriträtt; Pyttipanna. Det var smaskens, det kan jag lova! hihi. Efter maten (Som jag åt framför tvn! det finns fördelar med att vara hemma själv) Så tog jag tag i berget till disk. Det tog nästan en halvtimme. Så ni kan ju tänka er hur mycket det var! Jag brukar tametusan diska på tio minuter xD

Efter disken kollade jag lite på Discovery Channel och utan att bli förvånad så somnade jag. Men smart som jag är så ställde jag klockan innan jag somna. Så en halvtimme senare vaknade jag. Då plockade jag fram glassen ur frysen och mumsade direkt ifrån förpackningen. (Fördelar mina vänner, fördelar) En timme senare tog jag mina två ögon från tvn och insåg att glasspaketet fortfarande stod ute. Jahapp. Riktade ögonen mot tvn igen.

När andra perioden i hockeyn börjat så hoppa jag in i duschen. Och nu, inte helt otippat, sitter jag här och väntar på att min pappa ska komma hem så jag kan gå och lägga mig.

Ni får ha det jättebra <3

Tisdag

Publicerad 2008-12-16 15:16:32 i 2008,

Kanske bäst att jag åtminstone skriver lite. hihi.

Idag har vi bara städat i skolan. Efter lunchen fick alla sluta förutom jag som skulle ha elevrådsmöte. Riktigt segt. Så jag missade kvart i tolv tåget. Mötet var slut runt tio över tolv.. DOH ><. Så jag traska ner på stan. Där träffade jag massa konstigt typer. Jamil, Fadi, Cagdas, San och Mario. Så jag hakade på dom och fördrev tiden på bland annat Game Stop. San fastnade framför nått bilspel och stod där och spela i all evighet. Efter ett tag så åkte dom hem och jag gick och Mötte Martina och Sami. Gick runt lite men tröttna ganska snabbt så jag åkte hem. hihi.

Nu ska jag väl lägga mig framför tvn och vänta på att One Tree Hill börjar. Det kan man ju inte missa lixsom! (;

Men ni får ha det så bra, Pyyyyyyyss<3

Måndag

Publicerad 2008-12-15 10:20:28 i 2008,

Är i skolan nu. Har egentligen ingen lust att skriva. Men jag gör det för Idas skull (; hihi.

Idag ska jag åka till Marie. Då ska vi leka. hihi. väldigt trevligt. hihi.

Nejdu Ida, Det här funkar inte. Jag erkänner. Jag har Bloggtorka!

Måndag

Publicerad 2008-12-15 08:32:15 i 2008,

Jag lever, Jag mår bra, Intensiv helg bara (; Jag har lektion så jag skriver senare <3


Onsdag

Publicerad 2008-12-10 16:48:00 i 2008,

Nu ska jag skriva blogg på Martinas begäran. Fy satan vilken tjatkärring hon kommer bli när hon blir gammal (;

Inatt kunde jag som vanligt inte sova. Låg vaken och stirra i taket. Tankarna spelade basket i huvudet. Huvudvärk.  Men tillslut somnade jag och imorse när jag skulle upp så ville jag bara somna om och skita i allting. Men jag verkligen tvinga mig upp.

I skolan var jag skit seg men hade det ändå trevligt. Pojkarna retades med mig som vanligt ^^ Och för att inte tala om Fadi! Den jäkeln! han är dum mot mig all the time! hahah.

Efter skolan gick jag och Sw ner på stan och mötte Martina och Sami. Dom åt på donken. Värsta tjockisarna fan (; Sen traskade vi runt och gjorde mest ingenting. Jag och Martina skicka massa spam till Samis mobil. hihih. Vi är så busiga.

Ikväll kommer min farmor och farfar och fikar här. Jag har ju lixsom namnsdag idag. hihi. Vi ska äta glass och grejer (Ett till tecken på att pappa är i en glassperiod!). Efter det ska jag ju leka med Ida som jag redan nämnt. Det ska bli trevligt det.

Och den 30 Dec åker vi på kryssning (; Yey. Partyyyyypartyyyy fan (; Eller vad säger ni flickor? 

Nej, nu ska jag låta Martina läsa allt skit jag skrivit. Puss på nosen Gullan <3

Onsdag

Publicerad 2008-12-10 10:08:05 i 2008,

Tja (;
Är i skolan. Fett segt. Imorse grinade jag som en idiot över att behöva gå upp. Ville verkligen inte. Men jag tvinga mig själv. hihi. Martina åkte halv åtta tåget också så det blev lite lättare att gå upp.

Ikväll ska Ida och jag ha våraat krissamtal. Såna behöver vi. Väldigt ofta! Det är skönt att snacka av sig kan jag tala om xD
Föreslog chips men neeeeeeej, det ville männskan inte ha! Illa. ihihih.

Men jalla, hejhejdå <3

Tisdag

Publicerad 2008-12-09 17:59:07 i 2008,

Idag, mina kära vänner,  idag har jag varit ute på en lerig powerwalk. Det var skönt  det kan jag lova! Men som nästan sagt, jag blev lerig! haha. Men det tillhör väl den här nya årstiden utan namn. En årstid mellan hösten och vintern. Dock stötte jag såklart på en massa killar där jag gick med min mörkgröna billabong keps, röda tröja och osminkade ansikte. Det var mindre trevligt. Men vad gör det om hundra år? :)

Om en stund ska jag och Far min åka och handla. Det krävdes många timmars övertalning kan jag tala om. nåja, minuter iallafall. När jag kommer hem ska jag börja plocka ut saker ur mitt rum så att vi kan börja måla om. Vill helst ha det klart innan helgen så jag slipper måla då xD

Ikväll är det hockey också. Det smärtar att min plånbok är såååååå tunn. Så tunn att jag inte har råd att gå. Men vet ni vad? Det finns text-tv. Ni förstår, Jag har ärvt en sak av pappa och det är att vi båda är helt beroende av text-tv. haha. Nu när jag tänker efter så har jag nog ärvt det mesta från min pappa. Jag är min pappa upp i dagen för tusan! Utseendet vittnar om att jag och mamma är släkt. hihi. Malin och Mammi är bästaste vänner. hihi. (smörar för att få fler julklappar..... nejdå xD)

Nej, men hörrni mina underbara läsare (nu borde jag få fler julklappar...-.-) Vi höres och synes. pyyyyss <3

Måndag

Publicerad 2008-12-08 18:00:45 i 2008,

Har kollat på en film idag. Tänker inte ens säga vad den heter för jag ska slänga så jäkla mycket skit på den nu xD
Det var nästan som om man bara låg och väntade på att han skulle dö. Filmen var typ 2 timmar lång och redan efter typ 10 minuter av filmen visste jag att han inte skulle överleva. Sååååå jäkla långdragen. Men tro det eller men jag kollade på hela filmen. Från början till slut. När den var slut så hamnade den i papperskorgen. Det var inte ens värt att ha kvar den xD Men jag ska inte bli filmkritiker så ni ska slippa läsa om det här xD

Annars har jag gjort massa roliga saker idag. Stirrat in i väggen en halvtimme ungefär, beställt ett par skor men sedan avbeställt dom igen för att pappa börja predika om min ekonomi, duschat, plockat in mina kläder och ja, sen inte så mycket mer. Riktigt händelserik dag faktiskt.

Snart får vi storbesök utav lilla skitungen Östling. Han ska äta mat här. Det ni! Det händer inte ofta. Jag tycker inte att det är  kul när han äter här för han tar ALLTID min plats. grrr.. dyyymma unge! hihi.

Vet ni vad? .. På onsdag har jag namnsdag. Då vill jag ha massa presenter (; Marie, du vet vad jag önskar mig. hihi.

pussssss<3

Måndag

Publicerad 2008-12-08 12:48:54 i 2008,

Jag har haft en hemsk natt inatt xD Drömt massa mardrömmar. vaknat av att jag slagit i väggen och grejer. Det var inge vidare. Så när alarmet ringde imorse stängde jag av det och fortsatte sova..

...Så jag är hemma idag. hihi. Ska väl typ kolla film och inte så mycket mer. Slappdag helt enkelt. låter inte helt fel! hihi.

Nej men ni får ha det så bra. puss <3

Söndag

Publicerad 2008-12-07 22:47:21 i Mitt liv i bilder,



HAHAH^^ Den bjuder jag på (; Jag tycker ju trots allt om att driva med mig själv ^^
Bilden är ju lite passande med det jag ska berätta (;

Jag är off från allt som heter Blogg förtillfället... BUT, I'll be back! (;

Lördag

Publicerad 2008-12-06 11:44:15 i ,



Bara för att jag äääälskar Dirty Dancing 2 xD. Mycket tjat om den just nu alltså! hah

Fredag

Publicerad 2008-12-05 08:59:11 i Foto 08-11,



Jag hitta mig en fjäril gömd i skuggorna (;




Förstår ni vad jag menar eller? Det här är den oredigerade bilden xD haha

Torsdag

Publicerad 2008-12-04 09:50:16 i 2008,

hejsan puckobarn!
Sitter i skolan och muppar mig. Klagar på hur mycket jag hatar killar. Dessvärre uppskattar inte mina klasskompisar det. hrm, vad kan det bero på? :O Men dom klagar ju på mig så lite får dom ta (;

Igår hade jag och Ida fetaste mys och bakade hela långa dagen. Det resulterade i 73 lussebullar och några eh, mindre fina lussekatter. Sen blev det några pepparkakor också. Otroligt fina kameler lyckades vi grädda i ungnen. haha. Men vid slutet så hade båda ont i huvudet så vi var allmänt sega.

När jag kom hem så kollade jag och Mamma på Dirty Dancing 2. hah. Men mamma är en trogen Dirty Dancing 1 tittare så. Efter filmen gick jag och Min bror ner till Abbes och köpte Cola och sen kollade jag och Mamma på Flashdance. Mycket bra film måste jag säga. hihi.

När jag skulle sova så gick ju inte det såklart. Så jag låg vaken i några timmar och bara stirra. Helt värdelöst.

Men nu hörrni, Nu, har jag lektion <3

Tisdag

Publicerad 2008-12-02 10:52:55 i 2008,

JAG VÄGRAR GÅ UT PÅ PRAKTIK! Helt totalt vägrar! Jag tänker inte. Jag rent ut sagt skiter i om jag får svaga betyg i kurser som  är aktuella på praktiken. Jag måste först och främst bli godkänd i Matte A. Men min lärare tror att jag kan fixa det på bara sex veckor. In my ass lixsom. På dom här sex veckorna har jag en timme varje vecka att läsa Matte A. Samtidigt missar jag hela Matte B också. Jävla skit! Jag ska inte ut på praktik nästa termin. Jag ska plugga för allt jag är värd med både ettorna och själv. Jag har redan bestämt mig. Ingen ska tvinga ut mig på sju veckors praktik.

Hockeyn igår var, ja vad ska man säga?. Helt underbar? Med tanke på att Ssk inte gjort mål mot Fbk i templet på tre år. Inte helt fel måste jag säga. Pga av alla bråk så slutade inte matchen förrän halv tio. Vilket betydde att vi missa tåget. Men vi strandade på Cp och sen tog vi järnatåget. På tåget hade vi roligt kan jag lova. haha. Som vi har efter varje match, Eller vad säger du Martina? (;  hihi.

Nej, men herregud. Visst tusan är det lunch nu? Ja det är det (; Pusssssss<3

Måndag

Publicerad 2008-12-01 12:57:07 i 2008,

Tjaba tjena hallå hallå hallå.
Marie ringde och väckte mig nyss. Som vanligt. haha. Men det var lika bra att jag vakna för annars kanske jag inte skulle vaknat alls xD

Jag sitter och lyssnar på julsånger. Tycker nästan det är lite mysigt med julen! Jag, Malin Östling hatar julen i vanliga fall! Men iår har jag kanske mött julen med en positiv inställning. haha. På onsdag är det julbak hemma hos Ida. Jag har inte bakat pepparkakor på flera år. Så det ska bli jättekul. Man får tydligen äta av degen också! Yey! haha. Pepparkaksdeg är ju typ väldigt gott!

På Lördag ska jag och Ida ha pyjamasparty. Det ni! Jag har redan förvarnat min pappa så han vet vad som väntar. haha. Det ska bli mysigt det! Right Ida? (; Och på söndagen så får pappa ställa upp och skjutsa oss till tha kyrka! Vi äro gudsbarn. hah. Men på söndag måste vi hinna hälsa på tjocka släkten också! Vi hann inte sist. haha. Jag och Ida har ju tyyyp samma släkt (; det ni!

Måste kanske hoppa in i tha dusch nu. Pusssssssssss<3

Om

Min profilbild

Malin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela